Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Erken saatte yazmışsınız walla adım sayısı süper su da çok iyi zor bir eşleşme oldu benim için ben bugün ekstra fazla çalıştım size ywtişmek için ama çok zorrr
Yetisirsin stres yok Menu neden boyle, ac kalmissin.

Yaa geçmiş olsun kuzum . Tr ye gelebildin mi tatile yoksa daha sonra miydi
7 agustostaa insallahh
Canım nasıl oldun şimdi?
Aksam yuruyusunden geldim. 3 saat iyi bir tempoyla yuruduk. Iyi geldi. Cayimi demlemis kizim. Cay icem, dus alam uyuyimm hastaykende iyikende ayaktayim bebem
Canım Endokrin uzmanı yazdı ben zaten kafama göre ilaç almam tahlillerimi bekledim.
Zayıflamanıza yardımcı olcak dedi ama ben internetten baktım zararlı yönleri çok faydalı.
Burdaki doktorlar mok gibi kesin pahallidir. Oyuzden olselerde vermezler

Pastirmalari kaptirman kotu olmus,
Ekmek iyi olmus

Oglenin cok guzel ama o ne kiz oyle, sana ceyizde saklama kabi gelmedi mi

Genel olarak guzel menun ama sukelayi birakiyorum

Bir kere ds saatleri ile yazabilir misin, genel olarak duzenini merak ediyorum, tam oturmus zaten sana, hayat tarzina. Aksami kacta kapatiyorsun mesela?

Kahvaltı yok

2 sade kahve
2 adet fındıklı züber lokma

18:00
5 sıkım çiğ köfte
1 ince lavaş
Yarım marul
10-12 sap maydonoz

1 lt su yatana kadar 2 lt yapabilirim
Arrietty_ @sedulu CEYDOS

Cok az.
Ben tek ogun seviyorum ama doydun mu bugun?
Gerci yogunluktan yiyemedim yazmistin dimi, tuh. Eniste bey de cig kofte alacagina hanimina bir doner kebap falan ismarlasin

Pastirmalari kaptirman kotu olmus,
Ekmek iyi olmus

Oglenin cok guzel ama o ne kiz oyle, sana ceyizde saklama kabi gelmedi mi

Genel olarak guzel menun ama sukelayi birakiyorum
Yemekhane yemeği ya o kadar söyledim tupperdan aşağısı benim sosyetemi sarsar diye ama dinleyen yok

Canim menunu cok begendim aslinda.

Ama regl oldugun icin bence bir ara ogun daha ekleyebilirsin. Hem modunu yukseltir hem regl ağrina yardimci olur.

Perfect
Niye kahvalti yapmadin kiz?
ben yeniden valiz topladım. ciddi eşya azalttım. valiz topla sen

blu3 senin eşin doğrusun
Evet biz 1. Yiz bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…