Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gilaburu meyvesi idrar söktürücü özelliği var o meyvenin

Sıcaktan olabilir mi ablacım bende öyleydim zorla yumurta yedim sabah enerji olsun diye ev halkına makarna istediler diye makarna yapcam kendime salata bile yapmak istemiyorum şuan
Olabilir tabi ki, sadece yoğurt yesem olur. Yemek gorecek gözüm yok...
Hastalık olmasın da varsın sıcaktan olsun.

Kızım öyle olur...

evet canim direk krema,

seker ilaveli ise kremsanti diye satiliyor.

Simdi ben de k.validedeyim ya..Ayy akşama ne yapsak diyor..Ayy bilmem ki sen ne yapsan guzel oluyor diyor mutfağa hic girmiyorum

Sabah yemissin, bisey olmaz
Karabugday baya doyurucu
Cacik yapinca, Karabugday Haslayip ekliyorum icine. Tokda tutuyor
Ay o neydi

Ben normalde kabizim ya canim...regl imin başlayacağını anlarim kabızlığı geciyor ozaman yani evet oluyorum bende

İnsan dardayken bir nasılsın arıyor dimi Allahım yardım etsin canım
Kesinlikle canim..Eskiden yalan söyleyemem para beklentim de vardi..yawrum ihtiyaciniz varsa 3 5 kuruş yardımcı olalım diye...simdi o beklentim hic yok..E bari sorsunlar kuru kuru diyorum..Sormuyorlarda ...ben üzülmeyeyim diye cok büyük ihtimalle Yani ben öyle düşünüyorum

O hala bebegim k.valide oyle olmaz Ayyyy darlandım kiz

Valla bana 50 tane arkadas gelsin 1 tane akraba gelmesin ha annem teyzem abim kendi tarafimi demiyorum yanlis anlaşılmasın onlar yapar ben yerim genelde... onceden boyle değildim ha yaş aldim boyle oldum

Yaş almak değil de yaşanmışlıklar böyle yapıyor insanı canım kolaylıkla atlatırsın inşallah buncaaa insanın duasını aldın bak burda

Ne kaynatmışsınız :)
Sıkıntınızı hafife aldığımdan değil ama sadece bu anlattıklarınız kadarsa idare edin.
Bana eskiden yaşattıklarını, söylediklerini yazsam hala evime alıyorum diye tefe tutarsınız beni...
Hemde çocuk denilen yaştaydım, dünyam toz pembe. Kimseye hayır diyemez, problem çıkmasın diye hep susardım.
Ne salakmışım...
Boşuna değil her gelişinde strese girmem, tüylerimin diken diken olması.
Şimdi dengeler değişti ama kaç üzüntüden sonra kuzuyken kurt oldum.
Gerçi hala zararım dokunmaz, o yapmadığı sürece saygısızlık etmem sınırları sert çizdim sadece.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? kaptanlarım ve eşim kusura bakmayın gerçekten dün gündüz buradaki Türk arkadaşlarla buluştuk giremedim. Oğlumu okuldan aldıktan sonra da biraz tatsız olaylar yaşadık inanın hiç keyfim yoktu dün ve bugün. Hemen 2 günlük paylaşım yapacağım tekrr özür dilerim Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS Huhuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…