Gilaburu meyvesiCanim istemiyor valla. Kahvalti ile duruyorum
Gerci 2 yudum bubble Tea ictim
Okadar sicak ki
Karpuza bile bakmiyorum
Aksam menum degisti.
Cilek ve gecen kirmizi sapli sebze vardi ya turkcesini unuttum yine onlardan biraz su ile Haslayip pure haline getirip kaymak /krema artik Turkiye de ne diyorsanizonu ekleyip yerim
Whipped cream in turkcesi krema herhaldeAlys ?
Olabilir tabi ki, sadece yoğurt yesem olur. Yemek gorecek gözüm yok...Sıcaktan olabilir mi ablacım bende öyleydim zorla yumurta yedim sabah enerji olsun diye ev halkına makarna istediler diye makarna yapcam kendime salata bile yapmak istemiyorum şuan
Suyu sorma, böbrekler canhıraş çalışıyor, onların da işi zor.Bugün hava daha bi sıcak burada bende hafif şeyler tüketmeye bakıyorum sonra yemeğe saldırmamak için su dayanmıyor sürahiye habire dolduruyorum.
Kızım öyle olur...Kizlar ayıp olmazsa bişi sorucam regliyken cırcır olan var mı yoksa bana mı özgü bişey bu acaba sonlara doğru sanırım tüm ödemimi böyle atıyorum ama ikisi birleşince tabi halsizlik aşırı oluyor geçen seneki yazlıklarımı çıkarmamıştım olmuyorlar diye bugün onları çıkardım çok şükür hepiciği oluyorbu sabah hedefimi tutturmuştum inşallah yarın biraz daha düşerim tartıda
Canim istemiyor valla. Kahvalti ile duruyorum
Gerci 2 yudum bubble Tea ictim
Okadar sicak ki
Karpuza bile bakmiyorum
Aksam menum degisti.
Cilek ve gecen kirmizi sapli sebze vardi ya turkcesini unuttum yine onlardan biraz su ile Haslayip pure haline getirip kaymak /krema artik Turkiye de ne diyorsanizonu ekleyip yerim
Whipped cream in turkcesi krema herhaldeAlys ?
Yok sekerli degil :)evet canim direk krema,
seker ilaveli ise kremsanti diye satiliyor.
Yok rhubarb olan ingilizcesiGilaburu meyvesiidrar söktürücü özelliği var o meyvenin
Simdi ben de k.validedeyim ya..Ayy akşama ne yapsak diyor..Ayy bilmem ki sen ne yapsan guzel oluyor diyor mutfağa hic girmiyorum
Sabah yemissin, bisey olmazKarabuğday da bitki tohumu ama karbonhidrat oranı yüksek diye tercih etmeyeceğim ya aklıma geldi ama
Salata yaparım da o da yok tutmaz ki
Ben sabah unutmuşum Perşembe olduğunu yoksa ne menemen yapardım ne de iki dilim ekmek yerdim
Ay o neydiahaha bak gene kv mi andim,
turkiyede yasiyoruz o zaman, 2-3 saat yolumuz suruyor,
cuma aksami is cikisi yola dusmusuz, yemeye yetisecegiz, bir gittik,
kv bana diyor ki sen salatayi guzel yapiyorsun diye yapmadim, sana biraktim,
olmus aksam 8, cocuk ac,
o son oldu zaten,
artik giderken memlekete yarim saat kala esimi restorana sokuyorum
Ben normalde kabizim ya canim...regl imin başlayacağını anlarim kabızlığı geciyor ozamanKizlar ayıp olmazsa bişi sorucam regliyken cırcır olan var mı yoksa bana mı özgü bişey bu acaba sonlara doğru sanırım tüm ödemimi böyle atıyorum ama ikisi birleşince tabi halsizlik aşırı oluyor geçen seneki yazlıklarımı çıkarmamıştım olmuyorlar diye bugün onları çıkardım çok şükür hepiciği oluyorbu sabah hedefimi tutturmuştum inşallah yarın biraz daha düşerim tartıda
Kesinlikle canim..Eskiden yalan söyleyemem para beklentim de vardi..yawrum ihtiyaciniz varsa 3 5 kuruş yardımcı olalım diye...simdi o beklentim hic yok..E bari sorsunlar kuru kuru diyorum..Sormuyorlarda ...ben üzülmeyeyim diye cok büyük ihtimalleİnsan dardayken bir nasılsın arıyor dimi Allahım yardım etsin canım
O hala bebegim k.valide oyle olmazCanım bu karşındakilerin insaniyetiyle alakalı bişey biz de halamların yazlığa gidiyoruz ama erken kalkar kahvaltıya girişirim sonrasında beyler balkonu yıkamaya başlar halam yemeğe girişir ben evi toplar temizlerim hemde günlük olarak yapılır sonra kahvemizi içer denize gideriz akşamda duş faslı olurken biri salata yapar beyler masa kurar birlikte toplar bulaşığı kaldırır okey partisine kuruluruz biz o kalabalığın keyfini özlüyoruz resmen halamlarda her yıl bizi çeke çeke çağırıyor yazlıkta ne eksik görürsek alıp bırakır öyle geliriz alışveriş kısmını söylemek istemiyorum bile ayıptır insanların üzerine çökmek maddi de manevi de ama sabahtan görev dağılımı yapmak sana düşer olmadı eşine seslen sen şurayı topla ben daha bunları bunları yapıcam diye belki utanırlarda ucundan tutarlar bilemedim yani ama bir çözümü olmalı aksi halde yüzün düşer ki benim kesin düşer kullanılıyorum diye hissedersem
Yaş almak değil de yaşanmışlıklar böyle yapıyor insanı canım kolaylıkla atlatırsın inşallah buncaaa insanın duasını aldın bak burdaO hala bebegim k.valide oyle olmazAyyyy darlandım kiz
Valla bana 50 tane arkadas gelsin 1 tane akraba gelmesin ha annem teyzem abim kendi tarafimi demiyorum yanlis anlaşılmasın onlar yapar ben yerim genelde...onceden boyle değildim ha yaş aldim boyle oldum
Ravent ya da isgin mi ne burada dogu bölgesinde yaygın batıda pek bilinmez. Hatta ingilizlerden başka sık tüketen de yok diyorlarYok rhubarb olan ingilizcesi
Teşekkürler hoşbuldukCanım ben geldiginde kaçırmışım öncelikle hoşgeldin.
Diyetisyenimin önerisi incirleri kesip hakiki zeytinyagının içine at sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı ye.
Yarına sakla bence hakkınıYa dondurma yiyebilirmiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?