Hayırdır ? İyi misin şimdi ?İyi akşamlar kızlar nasılsınız? kaptanlarım ve eşim kusura bakmayın gerçekten dün gündüz buradaki Türk arkadaşlarla buluştuk giremedim. Oğlumu okuldan aldıktan sonra da biraz tatsız olaylar yaşadık inanın hiç keyfim yoktu dün ve bugün. Hemen 2 günlük paylaşım yapacağım tekrr özür dilerimArrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik Huhuki
Tamm o zaman yarın sabah yerim artıkYarına sakla bence hakkını
Benimde netim yok esim gelince baglanabiliyorum sadece bnmde kusuruma bakma esimİyi akşamlar kızlar nasılsınız? kaptanlarım ve eşim kusura bakmayın gerçekten dün gündüz buradaki Türk arkadaşlarla buluştuk giremedim. Oğlumu okuldan aldıktan sonra da biraz tatsız olaylar yaşadık inanın hiç keyfim yoktu dün ve bugün. Hemen 2 günlük paylaşım yapacağım tekrr özür dilerimArrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik Huhuki
Menulerinde adimlarinda guzel tebrik ederim bol eksilerimiz olsunÇarşamba menüm
Sabah
Menemen, 2 dilim ekmek, çay
Ara
3kuru hurma, 6 çiğ badem
Akşam
100gr kadar et, salata
Su: 2lt
Spor: 11800adım:354p
Perşembe menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin , 1 dilim ekmek, dereotu, domates
Ara
120kalorilik fıstıklı bar, sütlü kahve
Akşam
1 kase mercimek çorba, salata, 2-3yk yoğurt
Su:2lt
Spor: 11600adım: 348p
Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik Huhuki
Oğlum ve okul ile ilgili canım yaa aslında bakınca çok büyük Birsey değil ama ben çok hassasım bazı konulardaHayırdır ? İyi misin şimdi ?
Hayirdir kuzumİyi akşamlar kızlar nasılsınız? kaptanlarım ve eşim kusura bakmayın gerçekten dün gündüz buradaki Türk arkadaşlarla buluştuk giremedim. Oğlumu okuldan aldıktan sonra da biraz tatsız olaylar yaşadık inanın hiç keyfim yoktu dün ve bugün. Hemen 2 günlük paylaşım yapacağım tekrr özür dilerimArrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik Huhuki
Çok iyi canımSelam
Kahvalti =3zeytin
2has.yum
2 dilim salam
1cavdar ekmegi
Ara=sekersiz cay ve kraker bi kac tane
Aksam=18:00(gec oldu biraz disardaydim. Gelir gelmez yedim)
Yarim kabak rendelenip sotelendi
2yk yogurt
2yk bulgur pilavi
1bardak ayran yemekten sonra ictim
Su 2.5devam ediyorum
30dkka leslie =90p
5bin adim=150p
Toplam =240p
Arrietty_ @Fatma Girik sedulu @neutral Melegimkorusun gun icine hep hareket halindeydim bu kdr oldu spor yarin telafi edicem insallah
Önemli değil canımBenimde netim yok esim gelince baglanabiliyorum sadece bnmde kusuruma bakma esim
bugün de çok iyi canım yarın güzel bir eksi gelecek inanıyorumSelamArrietty_ sedulu @FatmaGirik Melegimkorusun
Kahvalti =2zeytin
2yumurta
2dlm ekmek
1dlm salam
Ara=1 kare cikolata
Aksam=1kabak
3kasik yogurt
2 köfte
Spor=45dkka leslie =135p
40dkka eva fitness=160p
10.948adim 11bin olcak o yzden ona gore yazim=330p
Toplam =625p
Su 3 bitmek uzere
Eki Görüntüle 2889036
İnşallah canımMenulerinde adimlarinda guzel tebrik ederim bol eksilerimiz olsun
Canım oğlumla alakalı çözülmeyecek Birsey değil ama ana yüreği bugün okulla konuştum yardımcı oldular bakalım. Zaten surda 2hafta kaldı kapanacak okullarHayirdir kuzum
Aslinda burda yazin baya tuketiyorlar. Komposto icinRavent ya da isgin mi ne burada dogu bölgesinde yaygın batıda pek bilinmez. Hatta ingilizlerden başka sık tüketen de yok diyorlar
İyiyim canım halsizlik dışında bir şikayetim yok çok şükür senin halsizliğim nasıl oldu kendine gelebildin mi
Bir alinti yapamadim
Diyetisyene gitmeye mi basladin? Nasil gecti?Ahhh ahhh inşallah canım bnm yarın tartı günümüz ya artık yarın güncelledim demiştim
Iyiyim yorgunum. Zeytinyaga baslicam simdiMenuler hafif herkeste. Yarinki bildirimleri dört gozle bekliyorum
@Suzan Avci sen ne yaptin, daha iyi misin bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?