Arti kimse yoksa, sorun olmaz
Bencede harika gidiyorsun. Baya verdin izinde iken. Yeme iside bir tik duzeldi. Hastalikda cok sukur sene basinda ki gibi degil
Ne vaa gıı. Yuruyemıuom valla azarlamayın bayram haftası yarısmı olur yaa
Ne vaa gıı. Yuruyemıuom valla azarlamayın bayram haftası yarısmı olur yaa
Bayram bitti ne Bayrami ya?Ne vaa gıı. Yuruyemıuom valla azarlamayın bayram haftası yarısmı olur yaa
Bende cok az ictim disarida olunca tum gün.Bugün su içemedim ya, dişlerim çok fena.. Doktor hassaslaşmış diyor ama birşey anlamadım.. Yemeği geç su bile dokununca ağrısı beynime vuruyor sanki.. Eve gelince pipetle içmeyi denedim, böyle iyi en azından, uyuyana kadar pipeti ağzımdan çıkarmazsam 2 litre olur sanırım
Bende cok az ictim disarida olunca tum gün.
Geldik Eve. Artik yatana kadar 2L yaparsam sevinecegim
Ne yemesı sadece kahvaltyla yaşıyorumYarış bayram haftası olur zaten, o kadar yemeği yarış eritir anca
Saldın dıye bana deme zeynom ya. Hıc aykırı yedıgım bıaey olmadı. Dugun yaptım ben bı kereBayram bitti ne Bayrami ya?
1hafta iyi saldiniz
Madem geziyorsunuz adim da atiyorsundur
Tamam iste hepsi adim ediyordur. Tak su saatiniNe yemesı sadece kahvaltyla yaşıyorum
Saldın dıye bana deme zeynom ya. Hıc aykırı yedıgım bıaey olmadı. Dugun yaptım ben bı kerebugun ıstanbuldan mısafırım var. Yarın denize gıdecem yuzecem onu saysan yarıstan
Agzini burnunu dagitirim haa. Her hafta yaris isteriz bakkNe vaa gıı. Yuruyemıuom valla azarlamayın bayram haftası yarısmı olur yaa
Ay bu kizce cok tembelAgzini burnunu dagitirim haa. Her hafta yaris isteriz bakk
Ayy sinir bozucu gerçekten ama benim ödem çok fazladır İnan su hiç içmedim bu haftaCanım aldığını verirsin üzülme de 50 şerden geri 60 lara çıkmak üzer insanı
Hey masallahMenu
Sabah (8.30)
2 haslanmis yumurtanin beyazi, 2-3 dilim beyaz peynir, birer tane domates, salatalik, kapya, 5-6 yesil zeytin, 2 ceviz ve cay
Ara
Cay (1 kupa)
Sutlu nescafe (1 kupa)
Aksam (19.00)
Kebap (kusbasi ve kiyma), sogan salatasi, ezme salata ve ayran (2 bardak)
Su: 4 litre
Adim: 35 bin
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2891898
Cok uzuldumEvet 99 hesaplamıştık. Ama gayretli olrsan daha 2 haftan var gider o fazlalıklar
çok alıştım canım. Annesi, 1,5 aya kadar ilgilendi. Engelli olunca bana bıraktı bakımını ben yaptırdım hep. Çok başka bir sevgi var aramızda. Bakışları bile başka bana.
Bundan sonra kuru mama yok ona hep konserve verecğim. Veterinere kalsa içi dolu kalacaktı bu güne kadar yok bapırsaklar zarar görür vs dedi. Bizde kendi veterinerimizi aradık hemen boşlatın bağırsakalarını yoksa kabızlıktan bişey olacak dedi. Daha önce bu sebeple kaybettiğimiz kedimiz vardı panik olduk. Şimdi iştahsız yatıyor.
Umarım canım teşekkür ederim
Yarinin aktivitesi ne olacak kaptanim
Vay vay vay gözlerim yaşlıMenu
Sabah (8.30)
2 haslanmis yumurtanin beyazi, 2-3 dilim beyaz peynir, birer tane domates, salatalik, kapya, 5-6 yesil zeytin, 2 ceviz ve cay
Ara
Cay (1 kupa)
Sutlu nescafe (1 kupa)
Aksam (19.00)
Kebap (kusbasi ve kiyma), sogan salatasi, ezme salata ve ayran (2 bardak)
Su: 4 litre
Adim: 35 bin
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2891898
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?