Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ah kaptanım haftaya tatildeyiz tartımı da yanımda götürüp hergün sabah akşam tartılmayı düşünüyorum otel kilo olarak korkulu rüyam balayında 1 haftada 5 kilo almıştım bu sefer sürekli yürüyüş yapıp yüzüp kendimi spora adamayı düşünüyorum adım yarışı benim için çok iyi zamanda oldu yani

Bir kere 70,5 gördüm ya gene dönerim elbet. 100 gr fark var sadece fazla olsa seçim daha kolaydı. Eskisi bluetooth bağlantısında sıkıntı çıkarıyordu. Yeni tercihim olacak.

Agzini burnunu dagitirim haa. Her hafta yaris isteriz bakk
Yarıs olsun balım ama adım olmasın yaaa sevmıyorum zaten yuruyus bandımda yok
Ay bu kizce cok tembel
Ne yapacagiz bu ceylosu biz
Valla bıraz doğru ya spora gelınce bı tembellık gelıyo bana
Ben bugun 10.200 adim yaptim diye seviniyorum.
Onu burda saymıyorlar eskıden sevınırdım bende ama nerdeee küçük görülüyoruz

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.​
  • Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
  • Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie

MENU VE SPOR CIZELGEMIZ

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

Adim Yarisi
IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@Yzgt66
Lusi
tavsannesi 6.560
@neutral
@Suzan Avci
O okuyan_e 13.562
Mahi57
ysmnczm 7.182
Arrietty_ 13.144
suspushanimcim 10.200
BLU3 35.062
Melegimkorusun 16.044
sedulu 12.367
Dahlia_ 8.175

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-23-22-11-47-694_com.google.android.apps.fitness.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 20
Karniyarik otu ve suyu nasil bir iciyorsun . Hemen iciyor isen anlarimda,cok kisa sürede kati birsey oluyor o.

Sporlar harika. Adim fotosu unutma bu aksam
Evet suya koyar koymaz hemen iciyorum yoksa acliktan uyuyamazdim. Gerci ise yariyor mu tam bilmiyorum.
Sadece duydum burda da sammeln diye satiliyordu biosu aldim.

Karniyarik otu ve suyu nasil bir iciyorsun . Hemen iciyor isen anlarimda,cok kisa sürede kati birsey oluyor o.

Sporlar harika. Adim fotosu unutma bu aksam
Foto attim ama sadece adim kismi mi olacak?
Ben gun icinde de bisikleti cok kullanirim.
O yuzden tumunun fotosunu cektim..

Evet suya koyar koymaz hemen iciyorum yoksa acliktan uyuyamazdim. Gerci ise yariyor mu tam bilmiyorum.
Sadece duydum burda da sammeln diye satiliyordu biosu aldim.
Hosgeldiniz tarcinliogunlerde acligi bastiriyor daha saglikli olabilir ,tarcinli sut ,meyve uzerine tarcin serpmek yada yulaf tuketiyotsaniz alternatif olarak

bende artıyım mezuniyet kiloma göre
bir tatile gidip geldim oturdu sanki sinir ediyor beni
bu hafta bir kaç planım var
cumaya kadar tartılmayıp kendime sürpriz yapmayı istiyorum
Ayy ama çok sinir bozucu , gram gram veriyoruz maşallah kilo kilo geri dönüyor ben Türkiye’de 5 haftada ne olurum acaba şimdiden strese girdim , çok dikkat etmem lazım annemde hamur işleri havada uçuşuyor Cuma’ya şahane eksi gelir kaptanım o zaman senden
bende artıyım mezuniyet kiloma göre
bir tatile gidip geldim oturdu sanki sinir ediyor beni
bu hafta bir kaç planım var
cumaya kadar tartılmayıp kendime sürpriz yapmayı istiyorum

Yarıs olsun balım ama adım olmasın yaaa sevmıyorum zaten yuruyus bandımda yok
Kız yürüyüş en kolay yarış durduğun yerde bile adımlama yapabilirsin başladığında en az 30dk yapmak şartı ile bence. Yürüyüş bandına gerek yok yani

Hosgeldiniz tarcinliogunlerde acligi bastiriyor daha saglikli olabilir ,tarcinli sut ,meyve uzerine tarcin serpmek yada yulaf tuketiyotsaniz alternatif olarak
Onlara dadanirsam kendimi durduramam diye o kapiyi acmiyorum. Mesela diyelim bir tarcinli meyve yedim doymadim der birdaha yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…