Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldibiraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Agrisi suan dindi ama yurumedim daha
Cok gecmis olsun kaptanimAyy cok gecmis olsun kaptanim ,kanayinca biraz sisligi gider belki .. bugun olmasada diger gunler farki toplarsınbende kizin ayagini sıkıştırdım kapiya yani farketmedim bile iyiki kapTmadan gordum babasinin arkasindan zaten agliyordu ona agliyor sandim ,mosmor oldu emzirirken zor susturabildim
Uzadikca gecer morluk ta, sisligi bilemedim..Sis ve kan Toplamis tirnak yani. Tirnagim da kanadi ama pek degil. Kenar mor
Gecer yarine herhal, kan toplanmasi da
15 yapayim yeter dedim. Duramadim 20 olsun dedim. Baktim 20 yi gecmis hadi 25 derkenKız naptin durmadan yürüdün mu
6. Takim ile adim yarisi yaparken nerdeydin sen15 yapayim yeter dedim. Duramadim 20 olsun dedim. Baktim 20 yi gecmis hadi 25 derken
Kayip mi ettik yoksa6. Takim ile adim yarisi yaparken nerdeydin sen
4 defa yaristikKayip mi ettik yoksa
Hem de 44 defa yaristik
Hepsinde kayip ettik
Sonrada agliyorlar takim ici Yaris Yapinca. Yuruyemem ben diye
He cok motive oldukHem de 4
Hic beklemezdim. Takimlar arasi yaris daha da motive edici olur. Kiran kirana gecer
Ben her turlu motive oluyorum. Yaptiginiz listeler, menuye saat uygulamasi, yarislar.. Emeginize saglik, hakkiniz odenmezHe cok motive olduk
Hep ayni 10 kisi yaristi
Gecmis olsunKizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldibiraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Agrisi suan dindi ama yurumedim daha
Oyyy kuzummmAyy cok gecmis olsun kaptanim ,kanayinca biraz sisligi gider belki .. bugun olmasada diger gunler farki toplarsınbende kizin ayagini sıkıştırdım kapiya yani farketmedim bile iyiki kapTmadan gordum babasinin arkasindan zaten agliyordu ona agliyor sandim ,mosmor oldu emzirirken zor susturabildim
Cansin ablaaa@Suzan Avci ve diğer kabızlık çeken takimdaslarima...
Ah ulan emekler bosa gitti6. Takim ile adim yarisi yaparken nerdeydin sen
Biz öldük geberdikk ama yaaa. Takimin yarisi hic aktif degil4 defa yaristik
Hepsinde kayip ettik
Sonrada agliyorlar takim ici Yaris Yapinca. Yuruyemem ben diye
Takım içi yarışa hiç girmesemiydim dedim şimdiMenu
Sabah (9.00)
Omlet (2 yumurta, sogan, ceri domates, peynir ve dereotu), 1 ceviz, 5 badem, kucuk salkim siyah uzum (10 tane), cay
Ara (14.00)
Sutlu nescafe
Aksam (17.30)
Haslanmis et, mor lahana salatasi ve ayran
Su: 3 litre+
Adim: 32 bin
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2892164
Oy kuzum kiyamam. Cok gecmis olsun
2sn de dibinde bitiyor bu cucukler.
Saol, canim cok tatli benim
Çok geçmiş olsun, buz koysaydın hemen.
Birde şu acil durum spreyleri kanamayı, acıyı ve şişmeyi önlüyor. Ben evde bulundururum genelde.
Kıyamam kuzuya
derdinide anlatamamıştır
He cok motive olduk
Hep ayni 10 kisi yaristi
Gecmis olsun
Oyyy kuzummmgecmis olsun
Cansin ablaaa
Ah ulan emekler bosa gitti
Biz öldük geberdikk ama yaaa. Takimin yarisi hic aktif degil
Tam bittim dediginde ac Dua Lipa Fever (one hour) ölüsü 8 bin garantiTakım içi yarışa hiç girmesemiydim dedim şimdi
20 binleri başardım ama 30 ları yapamam herhalde
Aktif olanlarla yarisiriz bizde. Tum takim mecburiyeti var mi? Kimler iddialiysa el kaldirsin, karsi takima liste sunalim. Onlar da en iyilerini cikartsin karsimiza. Bakalim el mi yaman bey miTakımda aktif olan bir avuç insan variz resmen
Biz o büyük konuşmaları bıraktıkAktif olanlarla yarisiriz bizde. Tum takim mecburiyeti var mi? Kimler iddialiysa el kaldirsin, karsi takima liste sunalim. Onlar da en iyilerini cikartsin karsimiza. Bakalim el mi yaman bey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?