Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldi biraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Agrisi suan dindi ama yurumedim daha

Cok gecmis olsun kaptanim Arrietty_ ve minik prensese. Yarina agri sizi kalmasin

Selam kızçeler nasılsınız bakalım benim hazırlıklarla geçti çamaşırı bavulu saçımı boyadım şimdi biraz evde adımlıycam ama yürüyüş gibi olmayacaktır öğlene kadar yatmışım danacık gibin inşallah yarın sabah erkenden kalkıp yürüyüşümü yapacağım
A arrietty kaptanım çok geçmiş olsun

Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldi biraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Agrisi suan dindi ama yurumedim daha
Gecmis olsun
Oyyy kuzummm gecmis olsun
@Suzan Avci ve diğer kabızlık çeken takimdaslarima...
Cansin ablaaa
6. Takim ile adim yarisi yaparken nerdeydin sen
Ah ulan emekler bosa gitti
4 defa yaristik
Hepsinde kayip ettik
Sonrada agliyorlar takim ici Yaris Yapinca. Yuruyemem ben diye
Biz öldük geberdikk ama yaaa. Takimin yarisi hic aktif degil

Takım içi yarışa hiç girmesemiydim dedim şimdi
20 binleri başardım ama 30 ları yapamam herhalde

Oy kuzum kiyamam. Cok gecmis olsun
2sn de dibinde bitiyor bu cucukler.

Saol, canim cok tatli benim

Acimistir ama hizla dusunce ,normal
Hic ayrilmiyorki yanimdan normalde hep gözümün onunde olurdu ,aglarken aceleyle goremedim
Çok geçmiş olsun, buz koysaydın hemen.
Birde şu acil durum spreyleri kanamayı, acıyı ve şişmeyi önlüyor. Ben evde bulundururum genelde.

Kıyamam kuzuya
derdinide anlatamamıştır

evet zaten agliyordu o yuzden goremedim
Cok gecmis olsun kaptanim Arrietty_ ve minik prensese. Yarina agri sizi kalmasin

Sagol canim

Aktif olanlarla yarisiriz bizde. Tum takim mecburiyeti var mi? Kimler iddialiysa el kaldirsin, karsi takima liste sunalim. Onlar da en iyilerini cikartsin karsimiza. Bakalim el mi yaman bey mi
Biz o büyük konuşmaları bıraktık
aysunayy Zonguldak Ankara arası yürümeye bile kalktı yine başaramadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…