Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aktif olanlarla yarisiriz bizde. Tum takim mecburiyeti var mi? Kimler iddialiysa el kaldirsin, karsi takima liste sunalim. Onlar da en iyilerini cikartsin karsimiza. Bakalim el mi yaman bey mi
Hicbir güc beni bir daha takimlar arasi yarisa ikna edemez
Belki yeni kaptan gelirse onu kandirirsiniz

Bayram/tatil diye belki de bilemiyorum. Ben firsat bilip yukleniyorum. Biran once fazlaliklardan kurtulayim, sekilleneyim bir beden daha inceleyim diye
Mükemmelsin çok çok güzel olacak kısacık zamanda inşallah koruma dönemlerimize kısa sürede geçeriz

Arrietty_ ne yeni kaptan looo olmasın yarış maris kal sen takımda gitme bi yere perisan oluruz
Seni kaptan yapalim sedu

Kiz bu ne harika adim
Menu de oyle. Yarin senin menuyu uygulayim ben 4saatlik Yemek penceremde

Aktif olanlarla yarisiriz bizde. Tum takim mecburiyeti var mi? Kimler iddialiysa el kaldirsin, karsi takima liste sunalim. Onlar da en iyilerini cikartsin karsimiza. Bakalim el mi yaman bey mi
Onlari hafife alma bebem bizden cokkkkkk az kisi vardi. 1. Ve 10. Arasindaki farki gormen lazimdi
Cok az katilim oluyor kuzum ya
Kaptan yardimcilari ve aktif olan 4-5 kisi daha. Boyle Yaris mi olur
Aynen 4/5
Maşallah ona kaç yaşında
8 yasinda ama cok sportif

Mükemmelsin çok çok güzel olacak kısacık zamanda inşallah koruma dönemlerimize kısa sürede geçeriz
Insallah
Onlari hafife alma bebem bizden cokkkkkk az kisi vardi. 1. Ve 10. Arasindaki farki gormen lazimdi

Aynen 4/5

8 yasinda ama cok sportif
Rakibi asla hafife almam. Rakip ne kadar iyiyse ben de citayi o kadar yukseltirim

Cok merak ettim. Varsa sonuc listesi gosterir misin lutfen?

1.672.002 adımda bizden ayaklariniza saglik kizlar

BLU3 en son ki Yaris :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…