Ceylan iste bahane ariyor. Yuruyus bandi yokmusAyy ama çok sinir bozucu , gram gram veriyoruz maşallah kilo kilo geri dönüyorben Türkiye’de 5 haftada ne olurum acaba şimdiden strese girdim , çok dikkat etmem lazım annemde hamur işleri havada uçuşuyor Cuma’ya şahane eksi gelir kaptanım o zaman senden
Kız yürüyüş en kolay yarışdurduğun yerde bile adımlama yapabilirsin başladığında en az 30dk yapmak şartı ile bence. Yürüyüş bandına gerek yok yani
Wakwak herkesin evinde varr ceylaannCeylan iste bahane ariyor. Yuruyus bandi yokmus
Kacimizin evinde var sanki?? Cadi iste
Onlara dadanirsam kendimi durduramam diye o kapiyi acmiyorum.Mesela diyelim bir tarcinli meyve yedim doymadim der birdaha yerim.
Kaptanlarim canlarim cicilerim dun unutmusum menumu yazmaya
Sen yeterki isteo zaman bugün 5000 adım ekstra sana
Eline saglik kaptanimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Yzgt66 @Lusi tavsannesi H3RA_ @Fatma Girik @Suzan Avci @esmeriiim @emell_ @Mahi57 @matilda34 @ysmnczm @CanTorun MUAF Arrietty_ suspushanimcim BLU3 @Melegimkorusun sedulu Dahlia_
Adim Yarisi
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Yzgt66 @Lusi tavsannesi 6.560 H3RA_ @Suzan Avci @emell_ 13.562 @Mahi57 @ysmnczm 7.182 Arrietty_ 13.144 suspushanimcim 10.200 BLU3 35.062 @Melegimkorusun 16.044 sedulu 12.367 Dahlia_ 8.175
Sabahtan yapmazsam bi daha yapamıyorum diye yüklendikçe yüklendim
Evet malesef almak vermekten çok daha kolay.Ayy ama çok sinir bozucu , gram gram veriyoruz maşallah kilo kilo geri dönüyorben Türkiye’de 5 haftada ne olurum acaba şimdiden strese girdim , çok dikkat etmem lazım annemde hamur işleri havada uçuşuyor Cuma’ya şahane eksi gelir kaptanım o zaman senden
Kız yürüyüş en kolay yarışdurduğun yerde bile adımlama yapabilirsin başladığında en az 30dk yapmak şartı ile bence. Yürüyüş bandına gerek yok yani
Menu ve spor listeleri konusunda Ilk sayfada.Kaptanlarim spor puanlarini bulamiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?