Bak lutfen demisInsallah
Rakibi asla hafife almam. Rakip ne kadar iyiyse ben de citayi o kadar yukseltirim
Cok merak ettim. Varsa sonuc listesi gosterir misin lutfen?
Yaa ona gulmedim aslinda simdi o kadar adimi asla atamayiz kimse kalmadi takimlarda
Yok yok yok valla kimse yokken onlarin telafisi 40bin adim atamamYaa ona gulmedim aslinda simdi o kadar adimi asla atamayiz kimse kalmadi takimlarda
Uzun bir süre yaris yapmayalım benceYok yok yok valla kimse yokken onlarin telafisi 40bin adim atamam
Aman aman aman kalsin takimdakileri zor buluyoruzda yaris yapicazUzun bir süre yaris yapmayalım bence
Yaris yaparsak da kisi sayısı ne kadar olursa ve ust limit getirmek lazım
50.000 adimlar cokk cok fazlaydi
Bizdede durum farkli degilAman aman aman kalsin takimdakileri zor buluyoruzda yaris yapicaz
Durumlar vahim bakalim ne olucak önümüzdeki haftaBizdede durum farkli degil
Puhajaha ben ve kaptan olmak almanlarin sözü var bildin mi naaaayyynnnSeni kaptan yapalim sedu
Kiz bu ne harika adim
Menu de oyle. Yarin senin menuyu uygulayim ben 4saatlik Yemek penceremde
Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldibiraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Agrisi suan dindi ama yurumedim daha
Ayy cok gecmis olsun kaptanim ,kanayinca biraz sisligi gider belki .. bugun olmasada diger gunler farki toplarsınbende kizin ayagini sıkıştırdım kapiya yani farketmedim bile iyiki kapTmadan gordum babasinin arkasindan zaten agliyordu ona agliyor sandim ,mosmor oldu emzirirken zor susturabildim
Gunde 30-40-50 bin adim attik..ama ilk 10 yarıştığı icin 3-5 kişinin yurumesi ise yaramadı.. İlk 10 kisi her gun en az 25 bin adim atsa kazanabilirdikSoyledigimi yaparim ben aslindaAma tabi takim yarisi. 1-2 kisiyle basari gelmez.
Oy oy bu takim canlanmaz♀
Nerdesiniz ulaaa?
Anaaa 2 gunde 4 kilomu aldin kiz
Geçmiş olsun canım..
Miniğe de çok geçmiş olsun
Alcam alcam Mediamarkete bakacagim hafta ici. Onerilere acigim arkadaslar hangisini alayim.Kız saat olmadan mi fit çalışmazakıllı bileklik edin adım için en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?