Selam canimMerhaba kızlar merbaba kaptanlarım nasılsınız?
Saatin mi var? Oyle ise Bluetooth u acip eslestirmek gerek diye biliyorumArkadaslar Mi Fit indirmistim ama adim sayisini gostermiyor bulamadim. O kadar yurudum bosa gitti sanirim.
Iyiyim sen nasilsin?Merhaba kızlar merbaba kaptanlarım nasılsınız?
OopsArkadaslar Mi Fit indirmistim ama adim sayisini gostermiyor bulamadim. O kadar yurudum bosa gitti sanirim.
İyilik yavrum sen nasılsın?Merhaba kızlar merbaba kaptanlarım nasılsınız?
Saatin olması lazım mi fit in adım sayması icin ve telefonunla saatini Bluetooth ile eslestirmen gerek.Arkadaslar Mi Fit indirmistim ama adim sayisini gostermiyor bulamadim. O kadar yurudum bosa gitti sanirim.
Selam canim
Is nasil gidiyor?
Iyiyim sen nasilsin?
Oops
İyilik yavrum sen nasılsın?
Saatim yok saatle mi calisiyorduSaatin olması lazım mi fit in adım sayması icin ve telefonunla saatini Bluetooth ile eslestirmen gerek.
Ben de google fit gibi bisey sandim.Saatin olması lazım mi fit in adım sayması icin ve telefonunla saatini Bluetooth ile eslestirmen gerek.
Yerim seniEki Görüntüle 2892100
Sahibin mezuniyet sonrası aldığı kilolara gülüyorumdur
Allahtan yürüyüşlere başladı bende bol bol geziyorum. Oda benimle yürümekten zevk alıyor sanırım, kakalarımı toplarken birazcık söyleniyor yüzü buruşuyor sadece. Onun dışında iyiyiz
Kız saat olmadan mi fit çalışmazSaatim yok saatle mi calisiyordu
Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldibiraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Agrisi suan dindi ama yurumedim daha
Oy kuzum kiyamam. Cok gecmis olsunAyy cok gecmis olsun kaptanim ,kanayinca biraz sisligi gider belki .. bugun olmasada diger gunler farki toplarsınbende kizin ayagini sıkıştırdım kapiya yani farketmedim bile iyiki kapTmadan gordum babasinin arkasindan zaten agliyordu ona agliyor sandim ,mosmor oldu emzirirken zor susturabildim
Çok geçmiş olsun, buz koysaydın hemen.Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldibiraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Kıyamam kuzuyaAyy cok gecmis olsun kaptanim ,kanayinca biraz sisligi gider belki .. bugun olmasada diger gunler farki toplarsınbende kizin ayagini sıkıştırdım kapiya yani farketmedim bile iyiki kapTmadan gordum babasinin arkasindan zaten agliyordu ona agliyor sandim ,mosmor oldu emzirirken zor susturabildim
Kız naptin durmadan yürüdün muMenu
Sabah (9.00)
Omlet (2 yumurta, sogan, ceri domates, peynir ve dereotu), 1 ceviz, 5 badem, kucuk salkim siyah uzum (10 tane), cay
Ara (14.00)
Sutlu nescafe
Aksam (17.30)
Haslanmis et, mor lahana salatasi ve ayran
Su: 3 litre+
Adim: 32 bin
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2892164
Aaa sahilde olması kötü olmuş ya evde hemen buz koyardın. Morarma nasıl peki şimdileri geçti mi ?Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldibiraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Evde degildim ki. Sahile gelince arabanin arkasini acinca patir patir dustulerÇok geçmiş olsun, buz koysaydın hemen.
Birde şu acil durum spreyleri kanamayı, acıyı ve şişmeyi önlüyor. Ben evde bulundururum genelde.
Kıyamam kuzuya
derdinide anlatamamıştır
Sis ve kan Toplamis tirnak yani. Tirnagim da kanadi ama pek degil. Kenar morAaa sahilde olması kötü olmuş ya evde hemen buz koyardın. Morarma nasıl peki şimdileri geçti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?