Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam canim
Is nasil gidiyor?
Iyiyim sen nasilsin?

Oops
İyilik yavrum sen nasılsın?
Arrietty_ kaptanım iş öyle zor ki sabah 9 akşam 6 çalışıyorum. Hala maaş alamadım ama bekliyorum tam 1 ay dolsun vermezlerse çıkıcam artık işten.
Bayramda diyeti felan unuttum yarından itibaren adam gibi normale dönücem. Takımı sizi çok özledim ama takım için hala verimli olamam sanırım.

Sahibin mezuniyet sonrası aldığı kilolara gülüyorumdur
Allahtan yürüyüşlere başladı bende bol bol geziyorum. Oda benimle yürümekten zevk alıyor sanırım, kakalarımı toplarken birazcık söyleniyor yüzü buruşuyor sadece. Onun dışında iyiyiz

Yerim seni

Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldi biraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Agrisi suan dindi ama yurumedim daha

Ayy cok gecmis olsun kaptanim ,kanayinca biraz sisligi gider belki .. bugun olmasada diger gunler farki toplarsın bende kizin ayagini sıkıştırdım kapiya yani farketmedim bile iyiki kapTmadan gordum babasinin arkasindan zaten agliyordu ona agliyor sandim ,mosmor oldu emzirirken zor susturabildim

Oy kuzum kiyamam. Cok gecmis olsun
2sn de dibinde bitiyor bu cucukler.

Saol, canim cok tatli benim

Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldi biraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Çok geçmiş olsun, buz koysaydın hemen.
Birde şu acil durum spreyleri kanamayı, acıyı ve şişmeyi önlüyor. Ben evde bulundururum genelde.

Kıyamam kuzuya
derdinide anlatamamıştır

Aaa sahilde olması kötü olmuş ya evde hemen buz koyardın. Morarma nasıl peki şimdileri geçti mi ?

Çok geçmiş olsun, buz koysaydın hemen.
Birde şu acil durum spreyleri kanamayı, acıyı ve şişmeyi önlüyor. Ben evde bulundururum genelde.

Kıyamam kuzuya
derdinide anlatamamıştır
Evde degildim ki. Sahile gelince arabanin arkasini acinca patir patir dustuler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…