- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Yok baslangic kilomu dun yazmistim 70.8Anaaa 2 gunde 4 kilomu aldin kiz
Gelmis gecmis olsun ,Kizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldibiraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Agrisi suan dindi ama yurumedim daha
Ya kiyamam , gecmis olsun.Ayy cok gecmis olsun kaptanim ,kanayinca biraz sisligi gider belki .. bugun olmasada diger gunler farki toplarsınbende kizin ayagini sıkıştırdım kapiya yani farketmedim bile iyiki kapTmadan gordum babasinin arkasindan zaten agliyordu ona agliyor sandim ,mosmor oldu emzirirken zor susturabildim
İmkanin varsa telefonda iphone ise direkt apple watchAlcam alcam Mediamarkete bakacagim hafta ici. Onerilere acigim arkadaslar hangisini alayim.
Ozellikle yurt disindaki arkadaslar ne kullaniyorsunuz?
Alcam alcam Mediamarkete bakacagim hafta ici. Onerilere acigim arkadaslar hangisini alayim.
Ozellikle yurt disindaki arkadaslar ne kullaniyorsunuz?
Dogum gunum yakinda kaptanim. Bana hediye alsana bitane appe watchİmkanin varsa telefonda iphone ise direkt apple watch
Telefon iphone mu olmasi lazim.İmkanin varsa telefonda iphone ise direkt apple watch
Bakayim buna tesekkur ederim.Eki Görüntüle 2892269
xiaomi markasindan bu kuzum.
Dogum gunum yakinda kaptanim. Bana hediye alsana bitane appe watch
Ne diye aratacagim netteEki Görüntüle 2892269
Wayyyy canim benim kusuruma bakma sen ..oyle terbiyesizlikler yapiyorum istemeden bazen
Xiaomi markasina baktin bayagi bir secenek var bu hangisi?Eki Görüntüle 2892269
Xiaomi band 5 yazXiaomi markasina baktin bayagi bir secenek var bu hangisi?
Ip atlamayi bilmiyom. Bence bu yapmaz. Apple watch yapar ama cok pahalli oNe diye aratacagim nettebide mesela ip atliyorum onu da takip ediyor mu? K bakmayin bi cihazlari hic bilmiyorum.
Iyi geceler kuzumKizlar iyi geceler , etrafi toplayil yatayim ben de .
Masallah ne kadar hareketli bir takimsiniz.
Size ayak uydurmaya calisacagim. Oglumu bisikletle birakiyorum okula ama artik yuruyerek birakacagim.
Estf. Kuzummmm. Sadece seni ozledimWayyyy canim benim kusuruma bakma sen ..oyle terbiyesizlikler yapiyorum istemeden bazenMemleket isi bitti Ankararadayim bu gece...yarin evimdeyim insalah..
Sali kayinvalidemgiller gelecek..Sen baptin kuzum
Estf. Kuzummmm. Sadece seni ozledim
Sali gunu bence sen sanki biraz hastasin. Corona olabilir
Testine de bi damla cola dök positif ciksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?