Estf. Kuzummmm. Sadece seni ozledim
Sali gunu bence sen sanki biraz hastasin. Corona olabilir
Testine de bi damla cola dök positif ciksin
La bende saat olarak altın elma yok sana niye alayımEki Görüntüle 2892269
xiaomi markasindan bu kuzum.
Dogum gunum yakinda kaptanim. Bana hediye alsana bitane appe watch
Apple watch iphone ile uyumlu.Telefon iphone mu olmasi lazim.
?
Gunaydin canimGünaydın kizceler
Erkenciyim bugün ama kafam davul gibi gece geç yattım yine sabahta 8 de zor uyandım.
Kahvalti bitti azıcık kendime geleyim sporlarımı yaparım.
Bugun hedefim 20 bin adım cikarmak bakalım nasıl olacak
Aralarda dinlenmişsin tempo düşmüş
Menün az gibi gözüken ama karbonhidrat yüklü bir menüSelamlar ogleden sonra temizlik yaptim aksam misafir geldi.
Spor cok yapamadim su da cok icemedim.
Simdi gittiler bebeleri uyutuyorum.
Sabah 9.30
2yk zeytinyagli kabak
1kucuk has patates3yk pirinc lapasi
2catal kiymali yumurta
Ogle aksam 14.00
6adet mercimekli kofte
Ayran
Marul
Su 1 litre
Spor resim atacagim.
Panda gibim yuvarlandinn mi tum gün
Yolda kalmaniz kotu olmus
Hosgeldin canimGünaydın kızlar iyi pazarlar çok şükür rahatladim misafirim gitti bugün den itibaren yürüyüşüme de çıktım sabah kahvaltımı da düzgün yaptım oh be dünya varmış insan yerken rahatsız hissediyomus hakikaten alışıncaartık burdayım şu fazlalık lardan kurtulana kadar
Harikasın koca yürekli kaptanimHosgeldin canim
Ekliyorum Ozaman seni bugun tablolara :)
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| |||||||
@Suzan Avci | |||||||
O okuyan_e | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| 6.560 | 6.312 | |||||
@neutral | 10.645 | ||||||
@Suzan Avci | 11.198 | 18.599 | |||||
O okuyan_e | 13.562 | ||||||
| 7.182 | ||||||
| 13.144 | 7.709 | |||||
| 10.200 | 6.007 | |||||
| 35.062 | 32.083 | |||||
| 16.044 | 12.702 | |||||
| 12.367 | 16.719 | |||||
| 8.175 | 10.706 |
Sabahtan hallediyorum bende sporun büyük kısmını akşam ufak tefek şeyler ekliyorum. Bisiklet iyidir bacakları güzel şekillendiriyor. Ben anca akşam cikicam dışarıya gündüz epey güneşli burasıGunaydin canim
Bizi gunes carpti herhal
Benim kizce ile disari cikiyoruz simdi. Biraz bisiklet surecegiz yagmur baslamadan.
Yurume bandina cikis yapmaliyim Bende. Cok bosladim kendisi
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe tavsannesi @Suzan Avci O okuyan_e 1 L Mahi57 matilda34 ysmnczm CanTorun MUAF MUAF Arrietty_ suspushanimcim BLU3 Melegimkorusun Dahlia_
O okuyan_e dün sporsuz gecmis o yüzden bugün 1 Mil Leslie bekliyorum senden :)
ysmnczm Huhuki CEYDOS esmeriiim Mahi57 Lusi matilda34 telefonu 5dk da olsa elinize alamiyormusunuz kizlar? Menü bildirimi okadar zor olmamali.
Böyle sürekli yazmakdan bana gina geldi .
Adim Yarisi
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe tavsannesi 6.560 6.312 @neutral 10.645 @Suzan Avci 11.198 18.599 O okuyan_e 13.562 ysmnczm 7.182 Arrietty_ 13.144 7.709 suspushanimcim 10.200 6.007 BLU3 35.062 32.083 Melegimkorusun 16.044 12.702 sedulu 12.367 16.719 Dahlia_ 8.175 10.706
Hic yokdan iyidirEline saglik kaptanımbu kadar az adim paylastigim için utandim surekli eve gir cik gelen giden telfonu cebimden cikartmoycam
Kusura bakma canım İnankı dün hiç telefona bakamadım koydeydim biliyorsun çok iş oluyor bugün dönüyoruz artık yoldayızTUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe tavsannesi @Suzan Avci O okuyan_e 1 L Mahi57 matilda34 ysmnczm CanTorun MUAF MUAF Arrietty_ suspushanimcim BLU3 Melegimkorusun Dahlia_
O okuyan_e dün sporsuz gecmis o yüzden bugün 1 Mil Leslie bekliyorum senden :)
ysmnczm Huhuki CEYDOS esmeriiim Mahi57 Lusi matilda34 telefonu 5dk da olsa elinize alamiyormusunuz kizlar? Menü bildirimi okadar zor olmamali.
Böyle sürekli yazmakdan bana gina geldi .
Adim Yarisi
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe tavsannesi 6.560 6.312 @neutral 10.645 @Suzan Avci 11.198 18.599 O okuyan_e 13.562 ysmnczm 7.182 Arrietty_ 13.144 7.709 suspushanimcim 10.200 6.007 BLU3 35.062 32.083 Melegimkorusun 16.044 12.702 sedulu 12.367 16.719 Dahlia_ 8.175 10.706
Benim bildigim Lif orani yuksek ve kalorisi dusukKızlar ben bugün öğlen kırmızı pancar salatası yedim yoğurtlu acaba diyete uygun mu bi fikriniz varmi acaba kaptanim sen bilir misin acabaArrietty_
Bende int den bakınca öyle gördüm canım tadı da güzeldi tamamdır o zamanBenim bildigim Lif orani yuksek ve kalorisi dusuk
Tuketilir diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?