Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin canim
Bizi gunes carpti herhal
Benim kizce ile disari cikiyoruz simdi. Biraz bisiklet surecegiz yagmur baslamadan.
Yurume bandina cikis yapmaliyim Bende. Cok bosladim kendisi

Arrietty_ sedulu

al yürümüyorsun dedınız, koy a gıttıgmız yerde arac bozuldu yolda kaldık 10 km yurudüm 2.5 saat
Aralarda dinlenmişsin tempo düşmüş
Menün az gibi gözüken ama karbonhidrat yüklü bir menü
Kahvaltıda protein yok. Hem patates hem pirinç lapası olmamış nişasta doldurmuşsun mideye
Akşam niyetine yedigin mercimek köftesi az da olsa protein içeriyor.
Bu menüye acıkmadın mi o saatten sonra ?
Kahvaltida yumurta eksik etmemeye çalış
Akşam protein yine mutlaka bulundur ki açlık hissetme

Günaydın kızlar iyi pazarlar çok şükür rahatladim misafirim gitti bugün den itibaren yürüyüşüme de çıktım sabah kahvaltımı da düzgün yaptım oh be dünya varmış insan yerken rahatsız hissediyomus hakikaten alışınca artık burdayım şu fazlalık lardan kurtulana kadar

Hosgeldin canim
Ekliyorum Ozaman seni bugun tablolara :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.​
  • Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
  • Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie

MENU VE SPOR CIZELGEMIZ

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

O okuyan_e dün sporsuz gecmis o yüzden bugün 1 Mil Leslie bekliyorum senden :)

ysmnczm Huhuki CEYDOS esmeriiim Mahi57 Lusi matilda34 telefonu 5dk da olsa elinize alamiyormusunuz kizlar? Menü bildirimi okadar zor olmamali.
Böyle sürekli yazmakdan bana gina geldi .

Adim Yarisi
IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
tavsannesi 6.5606.312
@neutral10.645
@Suzan Avci11.19818.599
O okuyan_e 13.562
ysmnczm 7.182
Arrietty_ 13.1447.709
suspushanimcim 10.2006.007
BLU3 35.06232.083
Melegimkorusun 16.04412.702
sedulu 12.36716.719
Dahlia_ 8.17510.706

Gunaydin canim
Bizi gunes carpti herhal
Benim kizce ile disari cikiyoruz simdi. Biraz bisiklet surecegiz yagmur baslamadan.
Yurume bandina cikis yapmaliyim Bende. Cok bosladim kendisi
Sabahtan hallediyorum bende sporun büyük kısmını akşam ufak tefek şeyler ekliyorum. Bisiklet iyidir bacakları güzel şekillendiriyor. Ben anca akşam cikicam dışarıya gündüz epey güneşli burası

Eline saglik kaptanım bu kadar az adim paylastigim için utandim surekli eve gir cik gelen giden telfonu cebimden cikartmoycam

Eline saglik kaptanım bu kadar az adim paylastigim için utandim surekli eve gir cik gelen giden telfonu cebimden cikartmoycam
Hic yokdan iyidir
2gun 6 bin gecememissin ya, mesela bugun hedef 8bin olsun :)

Benim Saatin sarji bitmis. Ama 12 olmadan salona giris yapmam gerekiyor. O yuzden telefona talibim. Bakalim ne olacak adim sayim

Kusura bakma canım İnankı dün hiç telefona bakamadım koydeydim biliyorsun çok iş oluyor bugün dönüyoruz artık yoldayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…