- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Evet farkettim, oglum 6.5 yasinda o 2 gundur pirinc lapasi ve haslanmis patates yiyor ve biz baska bisey yiyince uzuluyor . Mecbut ben de yedim. O sekilde yiyince de gunu erken kapattim.Aralarda dinlenmişsin tempo düşmüş
Menün az gibi gözüken ama karbonhidrat yüklü bir menü
Kahvaltıda protein yok. Hem patates hem pirinç lapası olmamış nişasta doldurmuşsun mideye
Akşam niyetine yedigin mercimek köftesi az da olsa protein içeriyor.
Bu menüye acıkmadın mi o saatten sonra ?
Kahvaltida yumurta eksik etmemeye çalış
Akşam protein yine mutlaka bulundur ki açlık hissetme
hahha deliGaddar reisim sen nereye bizi birakirsan ahada buraya yaziyorum: TEKRAR 140+ KILO OLMAZSAM NOLAYIM
Arrietty_
Busedulu H3RA_ @Fatma Girik icinde gecerli
ay bunu favorilere ekleyeyim ben@BLU3 en son ki Yaris :)
pışıkkkl siz her yarış öncesi böyle söylüyorsunuzYaa ona gulmedim aslinda simdi o kadar adimi asla atamayiz kimse kalmadi takimlarda
harikasın kaptanım ellerine sağlıkTUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe tavsannesi @Suzan Avci @emell_ 1 L @Mahi57 @matilda34 @ysmnczm @CanTorun MUAF MUAF Arrietty_ suspushanimcim @BLU3 @Melegimkorusun Dahlia_
@emell_ dün sporsuz gecmis o yüzden bugün 1 Mil Leslie bekliyorum senden :)
@ysmnczm @Yzgt66 @Fatma Girikesmeriiim @Mahi57 @Lusi @matilda34 telefonu 5dk da olsa elinize alamiyormusunuz kizlar? Menü bildirimi okadar zor olmamali.
Böyle sürekli yazmakdan bana gina geldi .
Adim Yarisi
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe tavsannesi 6.560 6.312 H3RA_ 10.645 @Suzan Avci 11.198 18.599 @emell_ 13.562 @ysmnczm 7.182 Arrietty_ 13.144 7.709 suspushanimcim 10.200 6.007 @BLU3 35.062 32.083 @Melegimkorusun 16.044 12.702 sedulu 12.367 16.719 Dahlia_ 8.175 10.706
hala laf sokmaya devam ediyor yahuuGunde 30-40-50 bin adim attik..ama ilk 10 yarıştığı icin 3-5 kişinin yurumesi ise yaramadı.. İlk 10 kisi her gun en az 25 bin adim atsa kazanabilirdikvalla zor is o biz.onun tadına baktik
bende şimdi köpüşü alıp yürüyüşe gidiyorum45 dk eliptik
30dk da agirlik yaptim.
Ama cebim yoktu. Yinede 5500 adim olmus
Eve geldim kahvalti yaptim 14 de
Simdi kitap okuyacagim biraz
Simdi ki durum cok farkli takima gelen bile yokpışıkkkl siz her yarış öncesi böyle söylüyorsunuz
bizde de durumlar aynıSimdi ki durum cok farkli takima gelen bile yok
Kolay gelsinbende şimdi köpüşü alıp yürüyüşe gidiyorum
topladığım kakaları saymazsak keyifli dakikalar olacak
Hemen hemen 3 yildir burdayim ilk defa böyle görüyorum takımları ama dedigin gibi eylul döneminde özellikle eski uyeler kilo almış olarak dönüş yapacaktirbizde de durumlar aynı
şimdi yaz diye herkes rahatladı
tatil sonrası alınan kilolarla dökülmeye başlarlar
listedeki sayılar eylül sonrası çoşacak sanki
Yolda kalmaniz kotu olmus
Ama yurumen iyi
Iyıkı sizin gıbı sevenlerım vararaba, eşin ve çocuklar için üzüldüm
ama senin için değil
hep bir kısır döngüHemen hemen 3 yildir burdayim ilk defa böyle görüyorum takımları ama dedigin gibi eylul döneminde özellikle eski uyeler kilo almış olarak dönüş yapacaktir
sağol canımKolay gelsin
Valla surekli ev isi olmuyor. Ben daha yapmadim bisey. Yataklari kapadim, mutfak temiz, benim Oda temiz, banyo da ama oturma odasi ve cocuk odasi haricSelam kızlar..
Bugün arkadaşıma davetliydim, ordan geliyorum şimdi.. Bir yanım uyumak, bir yanım yürümek, bir yanım evi temizlemek istiyor, çok kararsızım
Hep @Suzan Avci nın işleri bunlar, sürekli temizlik yapıyorsun falan dedi bıraktım ben de, kaç gündür rutin işleri hallediyorum gerisini boş ver dedim, geziyorum hep
Hic yokdan iyidir
2gun 6 bin gecememissin ya, mesela bugun hedef 8bin olsun :)
Benim Saatin sarji bitmis. Ama 12 olmadan salona giris yapmam gerekiyor. O yuzden telefona talibim. Bakalim ne olacak adim sayim
Valla surekli ev isi olmuyor. Ben daha yapmadim bisey. Yataklari kapadim, mutfak temiz, benim Oda temiz, banyo da ama oturma odasi ve cocuk odasi haric
bende baktım şimdi sebze namına hiç bir şey kalmamış evdeAkşam için yemek telaşım var ne yapsam ne yesek bilmiyorumdolabın kapağını açıp kapatıyorum sürekli yemek yapasım da yok
Benim canim et corbasi istedi. Tazefasulye yapacagim birdeAkşam için yemek telaşım var ne yapsam ne yesek bilmiyorumdolabın kapağını açıp kapatıyorum sürekli yemek yapasım da yok
Aha bitane bahaneci dahaaSelam kızlar..
Bugün arkadaşıma davetliydim, ordan geliyorum şimdi.. Bir yanım uyumak, bir yanım yürümek, bir yanım evi temizlemek istiyor, çok kararsızım
Hep @Suzan Avci nın işleri bunlar, sürekli temizlik yapıyorsun falan dedi bıraktım ben de, kaç gündür rutin işleri hallediyorum gerisini boş ver dedim, geziyorum hep
Bi alo de ozamanAkşam için yemek telaşım var ne yapsam ne yesek bilmiyorumdolabın kapağını açıp kapatıyorum sürekli yemek yapasım da yok
Ah bak cacık olur bana da çocuğa da bulayım bisi eşim ne yerse yesinbende baktım şimdi sebze namına hiç bir şey kalmamış evde
kendim cacık yemeye karar verdim
diğerlerini eşime pasladım
Ya aslında bizim buranın etli çorbası meşhurdur. Ondan mi söylesem bi deBenim canim et corbasi istedi. Tazefasulye yapacagim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?