Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet farkettim, oglum 6.5 yasinda o 2 gundur pirinc lapasi ve haslanmis patates yiyor ve biz baska bisey yiyince uzuluyor . Mecbut ben de yedim. O sekilde yiyince de gunu erken kapattim.

Bigun 2 haslanmis yumurta yedim kahvaltimda.

Gaddar reisim sen nereye bizi birakirsan ahada buraya yaziyorum: TEKRAR 140+ KILO OLMAZSAM NOLAYIM
Arrietty_
Bu sedulu H3RA_ @Fatma Girik icinde gecerli
hahha deli
sen 140 olursan bende 70 e geri dönerim
Benim için yapma bari

@BLU3 en son ki Yaris :)
ay bunu favorilere ekleyeyim ben
20.000 ini geçtiğim tarih olarak duvara asayım tabloyu
Yaa ona gulmedim aslinda simdi o kadar adimi asla atamayiz kimse kalmadi takimlarda
pışıkkkl siz her yarış öncesi böyle söylüyorsunuz
Arrietty_ sedulu

al yürümüyorsun dedınız, koy a gıttıgmız yerde arac bozuldu yolda kaldık 10 km yurudüm 2.5 saat
araba, eşin ve çocuklar için üzüldüm
ama senin için değil
harikasın kaptanım ellerine sağlık
Gunde 30-40-50 bin adim attik..ama ilk 10 yarıştığı icin 3-5 kişinin yurumesi ise yaramadı.. İlk 10 kisi her gun en az 25 bin adim atsa kazanabilirdik valla zor is o biz.onun tadına baktik
hala laf sokmaya devam ediyor yahuu
kız masa başı işte çalışırken yaptım ben o adımları
hakkımı yedirmem
bir hafta akşamları yürücem diye
çamaşır bile yıkamadım

45 dk eliptik
30dk da agirlik yaptim.
Ama cebim yoktu. Yinede 5500 adim olmus
Eve geldim kahvalti yaptim 14 de
Simdi kitap okuyacagim biraz
bende şimdi köpüşü alıp yürüyüşe gidiyorum
topladığım kakaları saymazsak keyifli dakikalar olacak

bizde de durumlar aynı
şimdi yaz diye herkes rahatladı
tatil sonrası alınan kilolarla dökülmeye başlarlar
listedeki sayılar eylül sonrası çoşacak sanki
Hemen hemen 3 yildir burdayim ilk defa böyle görüyorum takımları ama dedigin gibi eylul döneminde özellikle eski uyeler kilo almış olarak dönüş yapacaktir

Hemen hemen 3 yildir burdayim ilk defa böyle görüyorum takımları ama dedigin gibi eylul döneminde özellikle eski uyeler kilo almış olarak dönüş yapacaktir
hep bir kısır döngü
verince bir rahatlama geliyor
burada öğrenilenleri yaşam tarzı haline getirmek çok önemli
kilomu verdim bitti diye eskiye dönüş yapılınca almamak imkansız

Selam kızlar..
Bugün arkadaşıma davetliydim, ordan geliyorum şimdi.. Bir yanım uyumak, bir yanım yürümek, bir yanım evi temizlemek istiyor, çok kararsızım

Hep @Suzan Avci nın işleri bunlar, sürekli temizlik yapıyorsun falan dedi bıraktım ben de, kaç gündür rutin işleri hallediyorum gerisini boş ver dedim, geziyorum hep

Valla surekli ev isi olmuyor. Ben daha yapmadim bisey. Yataklari kapadim, mutfak temiz, benim Oda temiz, banyo da ama oturma odasi ve cocuk odasi haric

Hic yokdan iyidir
2gun 6 bin gecememissin ya, mesela bugun hedef 8bin olsun :)

Benim Saatin sarji bitmis. Ama 12 olmadan salona giris yapmam gerekiyor. O yuzden telefona talibim. Bakalim ne olacak adim sayim

Aslinda surekli yuruyorduk ama 1haftalik araba var su an uzak yerlere ciktigimiz icin boyle oldu ,bugun arabasiziz bakalim kac olucak genelde hatasiz sayiyor tel. Sadece birakinca sorun yapiyor

Valla surekli ev isi olmuyor. Ben daha yapmadim bisey. Yataklari kapadim, mutfak temiz, benim Oda temiz, banyo da ama oturma odasi ve cocuk odasi haric

Mutfak temiz oldu mu heryer temizdir benim gözümde
Arkadaşıma pasta yaptım, pasta bitti, hemen hazırlanıp çıktım, mutfak savaş alanı
Bir de bitmeyen çamaşırlar var tabi, ne yıkaması bitiyor ne ütüsü.. Hergün mutlaka yıkanıyor ama bitmiyor, sürekli birşeyler çıkıyor, yine iyi makine var, olmasa halimiz yaman
Diğerleri de idare eder de azıcık rüzgar oldumu hemen toz basıyor heryeri, ben de oturamıyorum öyle, yorgunum diye düşünüyorum nerden başlasam nasıl yapsam, oğlum uyuyorken bir kısmını halledeyim diyorum.. Gözlerim boş ver yat uyu diyor ama

Akşam için yemek telaşım var ne yapsam ne yesek bilmiyorum dolabın kapağını açıp kapatıyorum sürekli yemek yapasım da yok
bende baktım şimdi sebze namına hiç bir şey kalmamış evde
kendim cacık yemeye karar verdim
diğerlerini eşime pasladım

Aha bitane bahaneci dahaa
Akşam için yemek telaşım var ne yapsam ne yesek bilmiyorum dolabın kapağını açıp kapatıyorum sürekli yemek yapasım da yok
Bi alo de ozaman

bende baktım şimdi sebze namına hiç bir şey kalmamış evde
kendim cacık yemeye karar verdim
diğerlerini eşime pasladım
Ah bak cacık olur bana da çocuğa da bulayım bisi eşim ne yerse yesin
Benim canim et corbasi istedi. Tazefasulye yapacagim birde
Ya aslında bizim buranın etli çorbası meşhurdur. Ondan mi söylesem bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…