Bir aloluk yerler düşünüyorum şimdiAha bitane bahaneci dahaa
Bi alo de ozaman
Bacinida uye etsene burayaBugun bacimda kalacam tartimida yanimda goturuyom
Bence soyle sendeAh bak cacık olur bana da çocuğa da bulayım bisi eşim ne yerse yesin
Ya aslında bizim buranın etli çorbası meşhurdur. Ondan mi söylesem bi de
Olacak zaten. Tatil hele bitsinBacinida uye etsene buraya
Ne yiyeceksin çin restoranındaBende aksama cin restoranina gidecem
Bende aksama cin restoranina gidecem
Cok fark yokmus. Mesajlardan sanki hezimet yasadik gibi algiladim. Son 2 gun yuklenseymissinizBLU3 en son ki Yaris :)
Aynen. Az yuruyenler 20 bin bandinda tutsa yenermisizGunde 30-40-50 bin adim attik..ama ilk 10 yarıştığı icin 3-5 kişinin yurumesi ise yaramadı.. İlk 10 kisi her gun en az 25 bin adim atsa kazanabilirdikvalla zor is o biz.onun tadına baktik
Kusluk sabahla ogle arasi bir vakit degil mi
Nasil oldun, yurumeye baslayabildin mi ?KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli iki kuru incir, 400 ml limonlu su
KAHVALTI
200 Gr kabaklı yumurta, 40 Gr beyaz peynir, 10 Gr çiğ çerez, 22 Gr t.bugday ekmek, marul, salatalik, yeşil ve kapya biber
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
Yeşil smoothie
OGLEN
200 ml kefir+20 Gr chia tohumu, 4 adet minnak armut.
Yeşil çay
AKŞAM
150 Gr ciğer sote, yeşil salata, soda
3.5 lt su
Bugün de yemek faslını erken kapattım.
Yanlış yazmışım ikindi olacak ti sen anla işteKusluk sabahla ogle arasi bir vakit degil mi
Nasil oldun, yurumeye baslayabildin mi ?
Sushi agzima almam kizzAfiyet olsun canim ,sicaklariji yesemde sushi hic benlik degil
Sushi agzima almam kizzwok seviyorum et/tavuk sebze ve sosla wok yapiyorlar ya. Onu cok seviyorum
Aysecik geri dönmüs belli
Dışarıda sadece bir kez yürüdüm. O akşam ve ertesi gün kasım gerilince cesaret edemedim canım. Ufak ufak esnetme, germe hareketleriyle kısalan kası açmaya çalışıyorum...Kusluk sabahla ogle arasi bir vakit degil mi
Nasil oldun, yurumeye baslayabildin mi ?
Veracım hoşgeldin canım bizler iyiyiz buralardayız sen nasılsın nasıl gidiyor?Merhaba kızlar merbaba kaptanlarım nasılsınız?
Çok geçmiş olsun kaptanımKizlar Sahile giderken minik bir olay yasadim. Birkac teneke soda ayagima dustu, 2si bas parmagima denk geldibiraz sis biraz da kanadi.. Morarmaya dogru gidiyor. Sahilde yattim hep, denize bile girmedim.
Agrisi suan dindi ama yurumedim daha
Oyy miniğe geçmiş olsunAyy cok gecmis olsun kaptanim ,kanayinca biraz sisligi gider belki .. bugun olmasada diger gunler farki toplarsınbende kizin ayagini sıkıştırdım kapiya yani farketmedim bile iyiki kapTmadan gordum babasinin arkasindan zaten agliyordu ona agliyor sandim ,mosmor oldu emzirirken zor susturabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?