- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 2 dilim peynir domates salatalık biber çay
Ara 10 badem türk kahvesi
Akşam 4 kaşık patlıcan musakka 2 kaşık pilav 1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor yok geldiğimden beri temizlik çamaşır işiyle uğraşıyorum bittim
Arrietty_ benim ayağımda topuk dikeni var ve iyice ilerledi o yüzden çok ayakta kalmak yürümek çok ağrıya sebep oluyor 3 sene önce sol ayağımda vardı prp yaptırdım sağ ayağımda başlangıç vardı o şimdi kötü durumda salgın yüzünden ihmal ettim ama artık bayramda çok ayaktaydim iyice dayanılmaz oldu 10 ağustosa randevu aldim bakalım yine prp yaptırmak istiyorum tek iyi gelen o çünkü öteki işlemlerin hiç biri işe yaramıy
Yetissemde surekli tekrar dagiliyorCocuklarla parka gitmistik ayaklarim sizliyor resmen.Daha mutfak temizlenecek ev toparlanilacak.
Sizler nasil yetisiyorsunuz bayanlar bu islere .?
Aynen ben de kiz uyurken gittim oglenki yuruyuse.Yetissemde surekli tekrar dagiliyor
Suan mutfak temiz o yuzden rahatim. Gerci hala cocuk odasi var. Oyuncak doktuler. Sabah toplatirim. Bugun ev silip supurmedim o yarine kaldi. Camasir katladim ama yerlestirme olayida sabaha kaldi. Yorgunum valla
Ekstra dan kurabiye isi cikti basima aksam yemegi sonrasi. O baya vaktimi alinca camasir isi kaldi
Yetisiyoruz da, canimizda cikiyor. Bugun kendime ayirdigim tek vakit, 1,5 saat sporda olmamdi
Sabah 8/9 gibi uyanıp kahvaltı hazırla topla sonra evi süpür silCocuklarla parka gitmistik ayaklarim sizliyor resmen.Daha mutfak temizlenecek ev toparlanilacak.
Sizler nasil yetisiyorsunuz bayanlar bu islere .?
Sağol canım bende tabanlık kullanıyorum ama prp kesin çözüm oldu ondan bu topugumada aynı işlemi yaptırıcamTopuk dikeni esimindi belasiydi. Hem kilodan hemde eski basketci olmasindan birkac sakatligi sebep demisti doktor.
Nike Air Max gibi yuksek topugu olan ayakkabi onermisti. O cozmustu Esimde ki agri sorununu.
Gecmis olsun sanada. Ayakkabi olayini bir sor veya dene derim
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
P: Pilates
L: Leslie
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe tavsannesi @Suzan Avci O okuyan_e 1 L @Mahi57 matilda34 @ysmnczm @CanTorun MUAF MUAF Arrietty_ suspushanimcim BLU3 @Melegimkorusun Dahlia_
O okuyan_e dün sporsuz gecmis o yüzden bugün 1 Mil Leslie bekliyorum senden :)
@ysmnczm @Yzgt66 @Fatma Girik @esmeriiim @Mahi57Lusi matilda34 telefonu 5dk da olsa elinize alamiyormusunuz kizlar? Menü bildirimi okadar zor olmamali.
Böyle sürekli yazmakdan bana gina geldi .
Adim Yarisi
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe tavsannesi 6.560 6.312 @neutral 10.645 @Suzan Avci 11.198 18.599 O okuyan_e 13.562 @ysmnczm 7.182 Arrietty_ 13.144 7.709 suspushanimcim 10.200 6.007 BLU3 35.062 32.083 @Melegimkorusun 16.044 12.702 sedulu 12.367 16.719 Dahlia_ 8.175 10.706
Hosgeldin canimmHaklısın canım çok haklısın tatil telaşına takımı çok boşladım ilgilenemedim şimdi ne desem mazaret gibi olur
eve yeni geldik kız yol boyu istifra etti hayatımda böyle zor bi yolculuk geçirmemiştim belki de
Cumaya kadar ödem atıcı meta hızlandırıcı bir şeyler yapacağım bakalım menülerimi de yazarım takımı zor durumda asla bırakmak istemiyorum kendi adıma özür dilerim sizleri seviyorum
Allah anali babali buyutsun! Hayirli evlat olur insallahİyi geceler hanımlarben daha önce 4. Takımdaydım hamile kaldım ayrılmak zorunda kaldım bebeğim pramatüre doğudu 35. Haftada çok şükür iyiyz 1 aylık bile olduk tabi alınan kiloları vermem lazım tekrar aranıza katılmak istiyorum 18 kilo fazlam var 78.4 kiloyum hedefim 60 kilo Beni tekrar aranıza alırmısnız
İyi akşamlar kızlar Pazar menüm
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet, yarım dilim beyaz peynir, 6tane yeşil zeytin, maydanoz, salatalık
Ara
1,5porsiyon karpuz, 3 tane ceviz
Akşam
1 büyük kase kabak çorbası
Su: 2,5lt
Spor bugün yok
1400sadece
Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik
Tauge soyaymis meger bnde baska bisey sandim
Sabah: 2 wasa surme peynirli
Oglen: kasarli sandvic (kucuk)
Aksam: 1 parca broccoli, 1 parca sogan, tauge, pirasa ve paprika. 100 gram et
Karabiber ve madame Jeanette sosuyla. ( ah ulan eskiden 5 kisilik yerdim ama simdi 2 yasindaki yegenim benden fazla yiyor)
aralarda: taze sklmis portakal suyu, kahve ve cay
su 1,5 ama devam
Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik
❤
Fistik diyet icin nasil oluyor bilmiyorum yagrulmamis belki daha iyidir ,onun disinsa afiyet olsunSelamlar
Sabah 10.30
2 has yumurta
Salata
Peynir
Yesil biber
13.00
Cay
Avuc icim kadar fistik
16.00
2 dilim ekmek
6 kofte
Ayran
Su 2 lt
Afiyet olsun canim
Kaldi adimlar. 45dk eliptik yaparken aciyordu parmagim ama zorladim kendimi.
Ama onu saymadi saat olmadigi icin
Neyse
Spor
45dk eliptik
30dk agirlik
30dk yürüyus
10841 adim
2L su
Eki Görüntüle 2892571
Bugün
85 dk eva fitness
5 dk wallsit yaptım
Akşamda parkta 20 dk tempolu koştum yeter
Eki Görüntüle 2892573
Amin inşallah canımAllah anali babali buyutsun! Hayirli evlat olur insallah
Takima tekrardan hosgeldin
Kilo bildirimi
16 Temmuz: 72.9
26 Temmuz: 71.4
Fark:1.5
Hedef : 69.9
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2892661
Merhaba hosgeldiniz tekrar takıma. Sağlıkla büyüsün bebek. Emziriyor musunuz ? Nasıl bir diyet planlıyorsunuz? Normal doğum mu oldu ? Yürüyüş yapmanıza engel olan bir agri vs var mi ? Doğum sonrası en güzel başlangıç yürüyüş yapmak bol bol bebeği arabaya atıpİyi geceler hanımlarben daha önce 4. Takımdaydım hamile kaldım ayrılmak zorunda kaldım bebeğim pramatüre doğudu 35. Haftada çok şükür iyiyz 1 aylık bile olduk tabi alınan kiloları vermem lazım tekrar aranıza katılmak istiyorum 18 kilo fazlam var 78.4 kiloyum hedefim 60 kilo Beni tekrar aranıza alırmısnız
Günaydın güzel eksilerin var menülerin de harika gidiyor. Bence 4 günde hedefi yakalarsın ama garanti olsun dersen su orucu yapabilirsin son 2 günde.
Sushi agzima almam kizzwok seviyorum et/tavuk sebze ve sosla wok yapiyorlar ya. Onu cok seviyorum
[/QUOTEİnşallah canım alıştım ben artık pazartesi artılarına paniklemiyorumCumaya kadar halledersin sen o artıyı :)
10 gün için çok iyi eksi..
Cuma kilon kaçtı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?