Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Topuk dikeni esimindi belasiydi. Hem kilodan hemde eski basketci olmasindan birkac sakatligi sebep demisti doktor.

Nike Air Max gibi yuksek topugu olan ayakkabi onermisti. O cozmustu Esimde ki agri sorununu.
Gecmis olsun sanada. Ayakkabi olayini bir sor veya dene derim

Cocuklarla parka gitmistik ayaklarim sizliyor resmen. Daha mutfak temizlenecek ev toparlanilacak.

Sizler nasil yetisiyorsunuz bayanlar bu islere .?
Yetissemde surekli tekrar dagiliyor
Suan mutfak temiz o yuzden rahatim. Gerci hala cocuk odasi var. Oyuncak doktuler. Sabah toplatirim. Bugun ev silip supurmedim o yarine kaldi. Camasir katladim ama yerlestirme olayida sabaha kaldi. Yorgunum valla
Ekstra dan kurabiye isi cikti basima aksam yemegi sonrasi. O baya vaktimi alinca camasir isi kaldi

Yetisiyoruz da, canimizda cikiyor. Bugun kendime ayirdigim tek vakit, 1,5 saat sporda olmamdi

Aynen ben de kiz uyurken gittim oglenki yuruyuse.

Yarin o uyurken eva fitness yaoacagim mecbur.

Cocuklarla parka gitmistik ayaklarim sizliyor resmen. Daha mutfak temizlenecek ev toparlanilacak.

Sizler nasil yetisiyorsunuz bayanlar bu islere .?
Sabah 8/9 gibi uyanıp kahvaltı hazırla topla sonra evi süpür sil
Spor yap yaklaşık bir saat sonra yine evi topla öğlen uykusuna yatir çocuğu uyandı yemek hazırla evi bi daha topla akşam parka cikar gel yıka uyut diye bu saati buldum. hepsine mükemmel derecede yetişmen mümkün değil aralarda sal gitsin

Sağol canım bende tabanlık kullanıyorum ama prp kesin çözüm oldu ondan bu topugumada aynı işlemi yaptırıcam

Haklısın canım çok haklısın tatil telaşına takımı çok boşladım ilgilenemedim şimdi ne desem mazaret gibi olur
eve yeni geldik kız yol boyu istifra etti hayatımda böyle zor bi yolculuk geçirmemiştim belki de
Cumaya kadar ödem atıcı meta hızlandırıcı bir şeyler yapacağım bakalım menülerimi de yazarım takımı zor durumda asla bırakmak istemiyorum kendi adıma özür dilerim sizleri seviyorum

Hosgeldin canimm

İyi geceler hanımlar ben daha önce 4. Takımdaydım hamile kaldım ayrılmak zorunda kaldım bebeğim pramatüre doğudu 35. Haftada çok şükür iyiyz 1 aylık bile olduk tabi alınan kiloları vermem lazım tekrar aranıza katılmak istiyorum 18 kilo fazlam var 78.4 kiloyum hedefim 60 kilo Beni tekrar aranıza alırmısnız

Allah anali babali buyutsun! Hayirli evlat olur insallah
Takima tekrardan hosgeldin

Afiyet olsun hafif olmus
Tauge soyaymis meger bnde baska bisey sandim cocuklar ne kadar yerse bn o kadar doyuyorum masallah

Selamlar

Sabah 10.30
2 has yumurta
Salata
Peynir
Yesil biber

13.00
Cay
Avuc icim kadar fistik

16.00
2 dilim ekmek
6 kofte
Ayran

Su 2 lt
Fistik diyet icin nasil oluyor bilmiyorum yagrulmamis belki daha iyidir ,onun disinsa afiyet olsun
İyi akşamlar..

Sabah
Yarım poğaça

Öğlen
Yarım tabak salata
2 parça et kavurma
1 dilim ekmek

Su ve adımı eve geçince atarım, dışardayım..

Arrietty_ sedulu @neutral @FatmaGirik
Afiyet olsun canim
Kaldi adimlar. 45dk eliptik yaparken aciyordu parmagim ama zorladim kendimi.

Ama onu saymadi saat olmadigi icin

Neyse
Spor
45dk eliptik
30dk agirlik
30dk yürüyus
10841 adim

2L su
Eki Görüntüle 2892571

Bugün
85 dk eva fitness
5 dk wallsit yaptım
Akşamda parkta 20 dk tempolu koştum yeter
Eki Görüntüle 2892573
sporlarina bayiliyorum kaptanim hic bos gunun olmuyor

Merhaba hosgeldiniz tekrar takıma. Sağlıkla büyüsün bebek. Emziriyor musunuz ? Nasıl bir diyet planlıyorsunuz? Normal doğum mu oldu ? Yürüyüş yapmanıza engel olan bir agri vs var mi ? Doğum sonrası en güzel başlangıç yürüyüş yapmak bol bol bebeği arabaya atıp
Gunaydin bol adimli bir pazartesi olsun

Cuma gunu hedefim 69.9. Tartiya 4 hedefe 1.5 kg var. Tecrubenize ve 4 gunluk plana ihtiyacim var Arrietty_ sedulu
Günaydın güzel eksilerin var menülerin de harika gidiyor. Bence 4 günde hedefi yakalarsın ama garanti olsun dersen su orucu yapabilirsin son 2 günde. Arrietty_ kaptanim daha deneyimli o konuda.

Günaydın kızlar
Kontrol tartılarınızı fotoğraflı bildirmeyi unutmayın lütfen.
Bayrami seyrani atlatalı çok oldu menülerde kaçamaklar görmek istemiyorum. Eski usul ceza sistemiyle gidip kırbaçlar yağdırırım haberiniz olsun.
Bol bol su için. Ödem sorunu yaşayanlar dukan birası ya da maydanoz suyu deneyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…