- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Alamancılar geldiler hep ben de diyorum nerde kaldı bizimki
Bizim burda okullar persembe gun kapanacak.
Demi cogu geldi bizim komuslardan da giden oldu hep .
Maalesef acikcasi ben cok uzuluyorum.Tüm alamanya burda euroları harca harca bitiremiyorlar hatta günden güne değerleniyor para durdukça
Rutin severimGüzel olmuş..
Misafirle diyet hiç iyi olmuyor ya, sen yine çok iyi dayanmışsın..
Afiyet olsun..
Yine çeşitli bir menü :) afiyet olsun ablacım..
Kız sen sürekli wasa peynir mi yiyorsun?
Güzelmiş :)
Gayet iyi, sporun ayrıca
Sayılmaz mi hiç bisiklet candırHava inmis lastikleri olan bisikletle 1 saat bisiklet surmek de spordan sayiliyor mu. Baldirlarim yaniyor resmen.
Eva yi ben düzenli yapıyorum faydasını gördüm. Her gün en az 45 dk yapıyorum.Zaman bulursam Eva fitness yapacagim.
Bu karni iki buklum yapiyoruz ya o ise yariyor mu gercekten duzenli yapan var mi?
Ben yine kol çalıştım ağırlıklarla aciyor. Bir de wallsit üzerine ip atladım bacaklarıma yüklendimDunku spor sayesinde butun vucudum agriyorHic aklima gelmezdi bu agriyi bukadar sevebilecegime
Dunku sporda agirliklarla oldu. Sipir sipir ter aktiBen yine kol çalıştım ağırlıklarla aciyor. Bir de wallsit üzerine ip atladım bacaklarıma yüklendim
Evle ugrastim bugun kaptanim. Birazdan baslayacagimHeyooo millet
Sabah sporları yapıldı mi tembel teneke olmayın yahu
Ben dinlenme moduna aldım vücudu devamı akşama
Wallsit ile bacaklar sekillendi
Biz de gidecegiz nasipse dahaYok yok daha gitmeyen de var.
Mesajlara baktim ama goremedim kilo bildirimini. Yeni duzenin kiloya nasil bir etkisi oldu?Mutlu günler kızlar.
Ağustos ayinda hareketlensem de, hareketlenmesem de en azından beslenme programımda ufak tefek değişiklikler yapmayı düşünüyorum.
Baharatlı yoğurt kürüne başlamıştım. O yine devam eder.
Z.yagli incir kürü bu pazar bitecek. Aslında devam da edilebilir ama ben yapı olarak degisikligi severim. O yüzden metabolizma hızlandırıcı marmelati kahvaltı öncesinde yemeyi düşünüyorum.
Ara sıra öğlen ve akşam yemeklerinin yerlerini değiştirdiğimi söylemiştim. Ağustos ayında nasipse tamamen öyle yapacağım.
Bir de tahinli, sıcağa yakın sütü rutine bindirebilsem iyi olacak. Özellikle mideme çok iyi geldi. Ama hareketsiz olduğum için ara öğünde tüketince, bana kilo olarak döner mi orada cekincelerim var.
Ağustos da böyle geçsin.
Saglikla, huzurla...
57-58 lwr cok ıyı yaa allah arttırmasın57.5 benim yıllar yılı sabit kilomdur, insem inerim aslında ama özel bir çaba sarfetmiyorum şu am artık sabitleyebilirim 58.0 sevdim buraları, foto da atarım bak eski yeni diye :)
ama 57.9 da piskolojik sınır
Vay güzel gelişmeler bunlar beybisiDunku sporda agirliklarla oldu. Sipir sipir ter akti
Wallsit zaten her firsatta yapiyorum. Plank arka arkaya 1 dkya cikti
Ben evi saldım bu sıraEvle ugrastim bugun kaptanim. Birazdan baslayacagim
Biz de gidecegiz nasipse daha
E yemiyon icmiyon spor yapiyon masallah.Ben evi saldım bu sırakirli durmayacak kadar temizliyorum yetiyor ama cuma günü yerleri ellerimle silme zamanı geliyor. O gün sporu pas geçerim herhalde
Yok kız yiyip içiyorumE yemiyon icmiyon spor yapiyon masallah.
Evde is dolu ben de disarda cocuklari gezdiriyorum. Onlar evde dinlenirken ben de is yapiyorum.
Ben her gun supurup silerim. Cekmeceler icin organizer ve mutfak icin duzenleyici sepetler almistim. Onlari yerlestirdim bugun. Guzel toparladi. Balkonlari yikadim. Cam balkon var ama yine de cabuk toz oluyor. 1 saat daha egzersiz yapayim banyolara girecegimBen evi saldım bu sırakirli durmayacak kadar temizliyorum yetiyor ama cuma günü yerleri ellerimle silme zamanı geliyor. O gün sporu pas geçerim herhalde
Mezun olduğum için kilo bildirim sorumluluğum yok canım. 1 ağustostan itibaren yeni düzene geçeceğim. Bahsettiğin hareketsiz düzense, sanırım 16 temmuzda tartilmistim 63.5 kg idim. 18 Haziran'da da 64.1 kiloydum. Su an kilo verme gibi bir derdim yok zaten , almayayım kâfi.Mesajlara baktim ama goremedim kilo bildirimini. Yeni duzenin kiloya nasil bir etkisi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?