Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mutlu günler kızlar.
Ağustos ayinda hareketlensem de, hareketlenmesem de en azından beslenme programımda ufak tefek değişiklikler yapmayı düşünüyorum.

Baharatlı yoğurt kürüne başlamıştım. O yine devam eder.
Z.yagli incir kürü bu pazar bitecek. Aslında devam da edilebilir ama ben yapı olarak degisikligi severim. O yüzden metabolizma hızlandırıcı marmelati kahvaltı öncesinde yemeyi düşünüyorum.
Ara sıra öğlen ve akşam yemeklerinin yerlerini değiştirdiğimi söylemiştim. Ağustos ayında nasipse tamamen öyle yapacağım.
Bir de tahinli, sıcağa yakın sütü rutine bindirebilsem iyi olacak. Özellikle mideme çok iyi geldi. Ama hareketsiz olduğum için ara öğünde tüketince, bana kilo olarak döner mi orada cekincelerim var.
Ağustos da böyle geçsin.
Saglikla, huzurla...

Mesajlara baktim ama goremedim kilo bildirimini. Yeni duzenin kiloya nasil bir etkisi oldu?

57.5 benim yıllar yılı sabit kilomdur, insem inerim aslında ama özel bir çaba sarfetmiyorum şu am artık sabitleyebilirim 58.0 sevdim buraları, foto da atarım bak eski yeni diye :)
ama 57.9 da piskolojik sınır
57-58 lwr cok ıyı yaa allah arttırmasın
Buraları korusak yeterde ben cokmtembelım valla spor yapsam ıyı olacak bılıyorum ama yapmıyorum
Atsana kız foto hıc atmadın sen anaa bak gecen seneden berı bırlıkte bu kıloya kadar geldık.
ayy ılk gırdıgımde bu gruba 66.1 dim uzak olsun. Suan cok mutluyum alısverıs bıle yapmıyordum ya gecen sene

Evle ugrastim bugun kaptanim. Birazdan baslayacagim

Biz de gidecegiz nasipse daha
Ben evi saldım bu sıra kirli durmayacak kadar temizliyorum yetiyor ama cuma günü yerleri ellerimle silme zamanı geliyor. O gün sporu pas geçerim herhalde

Ben evi saldım bu sıra kirli durmayacak kadar temizliyorum yetiyor ama cuma günü yerleri ellerimle silme zamanı geliyor. O gün sporu pas geçerim herhalde
E yemiyon icmiyon spor yapiyon masallah.
Evde is dolu ben de disarda cocuklari gezdiriyorum. Onlar evde dinlenirken ben de is yapiyorum.

E yemiyon icmiyon spor yapiyon masallah.
Evde is dolu ben de disarda cocuklari gezdiriyorum. Onlar evde dinlenirken ben de is yapiyorum.
Yok kız yiyip içiyorum sadece rutine bindirdim sabah kahvaltıdan sonra hallediyorum sporun büyük kısmını. Akşam oğlanla birlikte parka çıkınca yürüyüş ya da ip atlama yapıyorum

Ben her gun supurup silerim. Cekmeceler icin organizer ve mutfak icin duzenleyici sepetler almistim. Onlari yerlestirdim bugun. Guzel toparladi. Balkonlari yikadim. Cam balkon var ama yine de cabuk toz oluyor. 1 saat daha egzersiz yapayim banyolara girecegim

Mesajlara baktim ama goremedim kilo bildirimini. Yeni duzenin kiloya nasil bir etkisi oldu?
Mezun olduğum için kilo bildirim sorumluluğum yok canım. 1 ağustostan itibaren yeni düzene geçeceğim. Bahsettiğin hareketsiz düzense, sanırım 16 temmuzda tartilmistim 63.5 kg idim. 18 Haziran'da da 64.1 kiloydum. Su an kilo verme gibi bir derdim yok zaten , almayayım kâfi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…