Abla bize örnek herseyiyleMezun olduğum için kilo bildirim sorumluluğum yok canım. 1 ağustostan itibaren yeni düzene geçeceğim. Bahsettiğin hareketsiz düzense, sanırım 16 temmuzda tartilmistim 63.5 kg idim. 18 Haziran'da da 64.1 kiloydum. Su an kilo verme gibi bir derdim yok zaten , almayayım kâfi.
MasallahBen her gun supurup silerim. Cekmeceler icin organizer ve mutfak icin duzenleyici sepetler almistim. Onlari yerlestirdim bugun. Guzel toparladi. Balkonlari yikadim. Cam balkon var ama yine de cabuk toz oluyor. 1 saat daha egzersiz yapayim banyolara girecegim
Sağol canım, yaş kemale erdi. En önemli şey saglikmis, sağlıkla yaş almakmis. Elimizden geleni yapalım inşallah.Abla bize örnek herseyiyle
Bu mesaja istinaden sormustum. Merak ettim kilo-duzen oturdu mu acabaKızlar eşim ve ben 10 aydır dengeli ve düzenli bir beslenme düzeni kurduk ve alıştık.
Sanırım menopozla alakalı, bugünlerde bazen iştahlı bazen de iştahsız oluyorum. Bugüne kadar günlük kalori miktarının altına da düşmedim, üzerine de çıkmadım.
Şimdi farklı bir yol izleyeceğim.
Yine aynı beslenme programında olmak üzere, kalori hesabı yapmadan, makul ölçülerde olmak şartıyla, bedenimden gelen sinyallere kulak vereceğim.
Dün istahsizdim yine de o mu, bu mu derken almam gereken kaloriyi yakaladım.
Bugün iştahım çok, belli cercevedeki besinleri abartmadan arttırarak yiyeceğim. Kaloriyi takip edecegim ama, porsiyonu kucultmeye ve büyütmeye çaba göstermeyecegim.
Bakalım 4 hafta sonra durum ne olacak...
Biraz da böyle olsun...
Sasirma smileysi birakmissinMasallah
Güzel olmuş..
Misafirle diyet hiç iyi olmuyor ya, sen yine çok iyi dayanmışsın..
Afiyet olsun..
Yine çeşitli bir menü :) afiyet olsun ablacım..
Kız sen sürekli wasa peynir mi yiyorsun?
Güzelmiş :)
Gayet iyi, sporun ayrıca
İştah ve iştahsızlık durumu geciciymis canım, o yüzden yine sağlıklı beslenme ve kalorileri not etme düzenine geri döndüm.Bu mesaja istinaden sormustum. Merak ettim kilo-duzen oturdu mu acaba
Tatli yorgunluklar bunlar keyfini cikartDenizde olunca hic oturulmuyir canim tatilde miyim daha mi cok yoruldum belli degil
Hep yumurta beyazı yiyorsun sarısını niye yemiyorsun kız dikkatimi cektiMenu
Sabah (8.30)
Salata (2 haslamis yumurtanin beyazi, domates, salatalik, kapya, bir parca cecil) ve cay
Ara
Sutlu nescafe
Aksam (18.00)
Sebzeli et sote (domates, sogan, sarmisak, kapya) ve yogurt (2 kase)
Su: 3 litre+
Adim: 15 bin
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2893695
Benim de dikkatimi çekmişti, benden evvel davrandın.Hep yumurta beyazı yiyorsun sarısını niye yemiyorsun kız dikkatimi cekti
Yiyorum kaptanim. Omlette tum kullaniyorumHep yumurta beyazı yiyorsun sarısını niye yemiyorsun kız dikkatimi cekti
Haslanmis yumurtada mi sevmiyorsun ? Menülerinde hep yumurta beyazı var çünkü dikkatimi uzun süredir cekiyordu dayanamadim sonundaYiyorum kaptanim. Omlette tum kullaniyorum
Zaten haslanmis yumurtanin beyazi oHaslanmis yumurtada mi sevmiyorsun ? Menülerinde hep yumurta beyazı var çünkü dikkatimi uzun süredir cekiyordu dayanamadim sonunda
Yaşıma ver gülüm, unuttum gitti.Zaten haslanmis yumurtanin beyazi oBazen tamamini yiyorum bazen sadece beyazini. Zaman zaman da omlet yapiyorum onda tamamini kullaniyorum. CanTorun sormustu aslinda daha once. Agir geliyor beyazini yiyorum sadece demistim
Edirne dolaylarında kayıp ettik belki avrupaya açılmıştır
Düzenli insanlara sasiriyorum da ondan. Ben pek bir düzensizim yada bilmiyorum temizlik misafir cocuklar yemek anca yetisiyorum. Düzen ayrintisina sira gelmiyor.Sasirma smileysi birakmissin
Rutine bağlıyorum ben genelde. Her şeyin bir sırası var. Sabah uyanınca kahvaltı sonrası süpür sil hemen spor yaklaşık bir saat bazen geçebiliyor. Spor sonrası çocukla aktivite ve ogle uykusuDüzenli insanlara sasiriyorum da ondan. Ben pek bir düzensizim yada bilmiyorum temizlik misafir cocuklar yemek anca yetisiyorum. Düzen ayrintisina sira gelmiyor.
Ay sorma benimkiler de fena durumdaIyi geceler kizlar
Ay benimkiler yeni yatti. Ama uyumadilar
Cok yorginum
Kollarim agriyor
sedulu senin kollar ne alemde?
Kopuyorlar sanki benimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?