Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Abla bize örnek herseyiyle

Masallah

Bu mesaja istinaden sormustum. Merak ettim kilo-duzen oturdu mu acaba

Denizde olunca hic oturulmuyir canim tatilde miyim daha mi cok yoruldum belli degil

Hep yumurta beyazı yiyorsun sarısını niye yemiyorsun kız dikkatimi cekti

Haslanmis yumurtada mi sevmiyorsun ? Menülerinde hep yumurta beyazı var çünkü dikkatimi uzun süredir cekiyordu dayanamadim sonunda
Zaten haslanmis yumurtanin beyazi o Bazen tamamini yiyorum bazen sadece beyazini. Zaman zaman da omlet yapiyorum onda tamamini kullaniyorum. CanTorun sormustu aslinda daha once. Agir geliyor beyazini yiyorum sadece demistim

Düzenli insanlara sasiriyorum da ondan. Ben pek bir düzensizim yada bilmiyorum temizlik misafir cocuklar yemek anca yetisiyorum. Düzen ayrintisina sira gelmiyor.
Rutine bağlıyorum ben genelde. Her şeyin bir sırası var. Sabah uyanınca kahvaltı sonrası süpür sil hemen spor yaklaşık bir saat bazen geçebiliyor. Spor sonrası çocukla aktivite ve ogle uykusu
Uyanınca yemek hazirlama telaşı ufak tefek ev işleri
Akşam parka git çocuk oynarken ip atla yürü koş eve gelince yikanma fasli derken 23 te finish oluyor rutin dışına çıktığım günlerde var ama genelde rutinler daha düzenli gitmemi sağlıyor.

Iyi geceler kizlar
Ay benimkiler yeni yatti. Ama uyumadilar
Cok yorginum
Kollarim agriyor
sedulu senin kollar ne alemde?
Kopuyorlar sanki benimkiler
Ay sorma benimkiler de fena durumda
Ama bırakmıyorum çivi çiviyi söker mantigiyla devam
Önce april han videosu yapıp kolları ısındırıyorum sonra ağırlıklara girişiyorum. Özellikle triceps odaklı gittiğim için oralar fena yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…