Deli miyiz neAy sorma benimkiler de fena durumda
Ama bırakmıyorum çivi çiviyi söker mantigiyla devam
Önce april han videosu yapıp kolları ısındırıyorum sonra ağırlıklara girişiyorum. Özellikle triceps odaklı gittiğim için oralar fena yanıyor
Güzelmiş hareketler ben curl 3 set yapıyorum 15er sayarak. 2 kg topla 4 kg dumbell ile yapıyorum. Yetiyor bana valla kollar felç oluyor. Bi daha uzun süre ara vermicem kollar için.Deli miyiz ne
Sunu yaptim
Tabi her durdugumda dips yaptim, e Oda sirt ve kol derken ölüyorum. Yarin barbell ile calismaya devam ama baska videoNick Urankar | Husband/Dad/Coach, Instagram: "⚡️DANG THE #PUMP WAS REAL‼️ Give this #justabar a try with 100 Barbell Curls in it❗️ #zeus #zeusmethod #ebook #workout #getbetter #justabar #crossfit #lifting @swoleprogram #2pood"
5,876 likes, 70 comments - nickurankar, July 21, 2021: "⚡️DANG THE #PUMP WAS REAL‼️ Give this #justabar a try with 100 Barbell Curls in it❗️ #zeus #zeusmethod #ebook #workout #getbetter #justabar #crossfit #lifting @swoleprogram #2pood".www.instagram.com
Ben daha iyiyim canım ama esimhastanede hala Rabbım hem bizim en çokta eşimin yardımcısı olsun eltilerim ve gorumcelerim le aynı siteedeyiz sagolsun hiç bir şeyden eksik brakmiyorlar her seyimize koşuyorlar bugün çok kısa gördüm eşimi elinituttum konuştuk biraz yinede ama konuşmaya bile dermanı yok Rabbım onu başımdan eksik etmesin bütün gücüm bitmiş gibi sanki o bakışları hiç gitmiyor gözümün önünden Rabbım eşime ve bütün şifa bekleyen kullarına şifa versin sizlerde dualardan eksik etmeyinKorkunu anliyorum. Pozitif tarafindan bakmaya calis. Sukur ki hastanede ihtiyaci olan tedaviyi alabiliyor. Yakinda evine de doner insallah. Sizler nasil oldunuz, kotuyuz demissin. Bir yardimciniz ilgileneniz var mi?
Yok canım o negatif covid olduk ilk doz asilarimizi olmustukDelta varianti mi oldunuz? Asiniz var miydi? Tekrar cok gecmis olsun
Çok çok geçmiş olsun, eşinle birlikte tüm hastalara şifalar diliyorum.Yok canım o negatif covid olduk ilk doz asilarimizi olmustuk
Tekrar gecmis olsunYok canım o negatif covid olduk ilk doz asilarimizi olmustuk
Ben daha iyiyim canım ama esimhastanede hala Rabbım hem bizim en çokta eşimin yardımcısı olsun eltilerim ve gorumcelerim le aynı siteedeyiz sagolsun hiç bir şeyden eksik brakmiyorlar her seyimize koşuyorlar bugün çok kısa gördüm eşimi elinituttum konuştuk biraz yinede ama konuşmaya bile dermanı yok Rabbım onu başımdan eksik etmesin bütün gücüm bitmiş gibi sanki o bakışları hiç gitmiyor gözümün önünden Rabbım eşime ve bütün şifa bekleyen kullarına şifa versin sizlerde dualardan eksik etmeyin
Rutin candir. Ben de gunluk yapilacaklari liste yapiyorum. Yaptiklarima tik koyuyorum.Rutine bağlıyorum ben genelde. Her şeyin bir sırası var. Sabah uyanınca kahvaltı sonrası süpür sil hemen spor yaklaşık bir saat bazen geçebiliyor. Spor sonrası çocukla aktivite ve ogle uykusu
Uyanınca yemek hazirlama telaşı ufak tefek ev işleri
Akşam parka git çocuk oynarken ip atla yürü koş eve gelince yikanma fasli derken 23 te finish oluyorrutin dışına çıktığım günlerde var ama genelde rutinler daha düzenli gitmemi sağlıyor.
Bacilar sizin canimiza kastiniz mi varGüzelmiş hareketler ben curl 3 set yapıyorum 15er sayarak. 2 kg topla 4 kg dumbell ile yapıyorum. Yetiyor bana valla kollar felç oluyor. Bi daha uzun süre ara vermicem kollar için.
Rabbim tez zamanda esinizin sifa bekleyenlerin sifasini versin.Ben daha iyiyim canım ama esimhastanede hala Rabbım hem bizim en çokta eşimin yardımcısı olsun eltilerim ve gorumcelerim le aynı siteedeyiz sagolsun hiç bir şeyden eksik brakmiyorlar her seyimize koşuyorlar bugün çok kısa gördüm eşimi elinituttum konuştuk biraz yinede ama konuşmaya bile dermanı yok Rabbım onu başımdan eksik etmesin bütün gücüm bitmiş gibi sanki o bakışları hiç gitmiyor gözümün önünden Rabbım eşime ve bütün şifa bekleyen kullarına şifa versin sizlerde dualardan eksik etmeyin
Gecmis oslun.Yok canım o negatif covid olduk ilk doz asilarimizi olmustuk
Duzen olmadan temizlik olmuyor. Ikinci mesajini okudum. Netten aldim ben. Eger niyetinde varsa hic bekletme. Cok guzel alternatifler var internette. Evinde de 1 haftani ayirip oda oda duzenleyebilir fazlaliklari atarsin. Sonrasinda temizlige ayirdigin sure azalir. Sadece mevcut duzeni devam ettirirsinDüzenli insanlara sasiriyorum da ondan. Ben pek bir düzensizim yada bilmiyorum temizlik misafir cocuklar yemek anca yetisiyorum. Düzen ayrintisina sira gelmiyor.
Cok sukur gorebilmissin. Evine gelecegi gunler de yakindir insallah. Dr ne dedi? Cocuklar nasil oldu?Ben daha iyiyim canım ama esimhastanede hala Rabbım hem bizim en çokta eşimin yardımcısı olsun eltilerim ve gorumcelerim le aynı siteedeyiz sagolsun hiç bir şeyden eksik brakmiyorlar her seyimize koşuyorlar bugün çok kısa gördüm eşimi elinituttum konuştuk biraz yinede ama konuşmaya bile dermanı yok Rabbım onu başımdan eksik etmesin bütün gücüm bitmiş gibi sanki o bakışları hiç gitmiyor gözümün önünden Rabbım eşime ve bütün şifa bekleyen kullarına şifa versin sizlerde dualardan eksik etmeyin
Cok mantikli dedigin gibi.Duzen olmadan temizlik olmuyor. Ikinci mesajini okudum. Netten aldim ben. Eger niyetinde varsa hic bekletme. Cok guzel alternatifler var internette. Evinde de 1 haftani ayirip oda oda duzenleyebilir fazlaliklari atarsin. Sonrasinda temizlige ayirdigin sure azalir. Sadece mevcut duzeni devam ettirirsin
Cok sukur gorebilmissin. Evine geldigini gunler de yakindir insallah. Dr ne dedi? Cocuklar nasil oldu?
Ac kalma. Sebze agirlikli beslen. Bol su icYarin tarti gunu, bugun benim icin ac kalma gunuyediklerimi anca atarim.
Trendyol uygulamasi var ordan aldim ben. Organizer, mutfak organizer, sepet .. gibi sozcuklerle aratirsan degisik alternatifler var.Cok mantikli dedigin gibi.
Site linki var mi atabilir misin?
Yada resim atabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?