Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Deli miyiz ne

Sunu yaptim

Tabi her durdugumda dips yaptim, e Oda sirt ve kol derken ölüyorum. Yarin barbell ile calismaya devam ama baska video

Güzelmiş hareketler ben curl 3 set yapıyorum 15er sayarak. 2 kg topla 4 kg dumbell ile yapıyorum. Yetiyor bana valla kollar felç oluyor. Bi daha uzun süre ara vermicem kollar için.

Korkunu anliyorum. Pozitif tarafindan bakmaya calis. Sukur ki hastanede ihtiyaci olan tedaviyi alabiliyor. Yakinda evine de doner insallah. Sizler nasil oldunuz, kotuyuz demissin. Bir yardimciniz ilgileneniz var mi?
Ben daha iyiyim canım ama esimhastanede hala Rabbım hem bizim en çokta eşimin yardımcısı olsun eltilerim ve gorumcelerim le aynı siteedeyiz sagolsun hiç bir şeyden eksik brakmiyorlar her seyimize koşuyorlar bugün çok kısa gördüm eşimi elinituttum konuştuk biraz yinede ama konuşmaya bile dermanı yok Rabbım onu başımdan eksik etmesin bütün gücüm bitmiş gibi sanki o bakışları hiç gitmiyor gözümün önünden Rabbım eşime ve bütün şifa bekleyen kullarına şifa versin sizlerde dualardan eksik etmeyin

Çok çok geçmiş olsun canım..
En kısa sürede iyileşip dönsün evine..

Rutin candir. Ben de gunluk yapilacaklari liste yapiyorum. Yaptiklarima tik koyuyorum.

Camasir katlama , evi supurme toplama .... yapilacak yemegi bile netlestirip yaziyorum.
Bu sekilde gunun daha verimli gectigini farkettim.

Kademe kademe hedef koyuyorum.

Gun bitince bir bakiyorum bayagi is yapmisim.

Ama duzenleyici vs o islere daha giremedim yoksa benim de ihtiyacim var.

Ikeaya gidip dolap iclerine sepet almaliyim mesela bakliyatlar icin kutu almaliyim. Ama gunluk telastan onna ozel zaman ayiramiyorum.

Güzelmiş hareketler ben curl 3 set yapıyorum 15er sayarak. 2 kg topla 4 kg dumbell ile yapıyorum. Yetiyor bana valla kollar felç oluyor. Bi daha uzun süre ara vermicem kollar için.
Bacilar sizin canimiza kastiniz mi var

Rabbim tez zamanda esinizin sifa bekleyenlerin sifasini versin.

Düzenli insanlara sasiriyorum da ondan. Ben pek bir düzensizim yada bilmiyorum temizlik misafir cocuklar yemek anca yetisiyorum. Düzen ayrintisina sira gelmiyor.
Duzen olmadan temizlik olmuyor. Ikinci mesajini okudum. Netten aldim ben. Eger niyetinde varsa hic bekletme. Cok guzel alternatifler var internette. Evinde de 1 haftani ayirip oda oda duzenleyebilir fazlaliklari atarsin. Sonrasinda temizlige ayirdigin sure azalir. Sadece mevcut duzeni devam ettirirsin
Cok sukur gorebilmissin. Evine gelecegi gunler de yakindir insallah. Dr ne dedi? Cocuklar nasil oldu?

Cok mantikli dedigin gibi.

Site linki var mi atabilir misin?

Yada resim atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…