Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kızlar.
Bayadır ugrauamadim.
Nasılsıniz?
Ben hiç iyi değilim bu hafta diyeti bozdum.
Ve pazartesi tartilmaği unuttum.
Muhtemelen yarın +geleceğim
Bu yüzden izne ayrılmak isdiyorum 2-3 hafta kilomu toparlayıp gelmek isdiyorum.
Arrietty_ kaptanim izine ayrila bilirmiyim kurallar izin veriyormu?

Eski uyesin o yüzden sorun olmamalı. Pc e gecince bakmam lazim ama. Net cevabi ozaman veririm

Evet hic aktif degilsin o yuzden + beklendik bir olay. Gerci su zamana kadar guzel kilo verdiigin icin acikcasi pek endiselenmedim. Kontrol tarti gunleri de ses verirdin.

Yarin mutlaka tarti paylas ki sorunsuz izine ayira bileyim

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum en kışa zamandan sağlıkla eve dönsün inş
Gunaydin kizlar
Yarin tarti günü

Tablo isi biraz aksadi. Dun Eve gec gelince kaldi. Bugünde evin interneti yok. Kac gundur felaket yagmur vardi, dayanamadi herhal :)
12 gibi düzelir diye mesaj geldi.
Günaydın kaptanım valla bende dün paylaşım yapamadım bu ara hiç motivasyonum yok dün yemek sonrası bitter çikolata yedim suyu azalttım gibi hiç canım istemiyor beni menü paylaşım listelerinden silebilirsin kimsesinin emeğine saygısızlık etmek istemiyorum bu ara düzenli paylaşacak motivasyonum yok neden böyle bilmiyorum çok çabuk demoralize oluyorum ama buradan da tamamen kopamıyırum bağımlılık yaptınız Aralık 2019dan beri sanırım burdayım arkadaşlıklarım gibi oldunuz sizden haber almak sohbet etmek çok keyifli iyi ki varsınız 4.takım

Selamlar 4.takımın güzel hatunları nasılsınız? Valla benim enerjim çok düşğk bu aralar hep kötü olaylar seller, hastalık yangın ben çok fazla etkilenir oldum neden bu kadar kötülük var diye düşünüp duruyorum çok fazla haber seyretmeyeyim diyorum ama o da çözüm değil. 15gün sonra Türkiye’ye aileme gideceğim nasipse ona bile heyecanlanamıyorum önceden şimdiye tatil valizini ortaya çıkarmış içine aklıma gelenleri koymaya başlamıştım.

Günaydın kızlar
Kahvaltı sonrası temizliğe giriştim hemen detaylı şekilde yeni bitti. Şimdi spora geçiyorum boş durmak yok
Keske Bende girisseydim Yan gelip 1 bolum dizi izleyim dedim. Kiz kardesim aradi geliyorum diye.
Allah dan baska sehirde (35km), evi toplamaya vakit var. Cocuklarin odasi kaldi
Evi 2 defa sildim. Yegenim surunuyor her koseye giriyor, en ufak kirintiyi agzina atiyor

Evin neti geldi ama pc basina gecemiyecegim

Selam canim
Sanki herkese bir motivasyon kaybi vae
Yogunluk, yaz tatili, fazla kisi olmamasi mi sebep bilmiyorum.
Niye heycanlanmiyorsun? Ne guzel aileni göreceksin.

Ben kendim hem Yogunluk hem cocuklar pek istedigim kadar ugrayamiyorum.
Ona bile vicdan yapiyorum

Yarınki tartım takıma zarar verecek.
Şimdiden özür diliyorum

Yeni bitirdim her şeyi ama bende bittim. Oğlan uyusun diye dört gözle bekliyorum muhtemelen bende sızarım temizlik eva 500 ip derken hal kalmadı.

Merhaba kizlarr ❤
Sorma canım bende aynı durumdayım öyle bi durumdayım ki sorma gitsin acayip bise oldu nolduysa yaz geldi ondan sanırım. Bende yarından sonra sanırım sadece sohbet amaçlı girecegim menü yazmak bile zor geliyo burdan da kopamıyorum aynı senin gibi

Neler yedin
Ac kalarak olmaz. Saglikli beslenme yeterli. Bugun sebze günü ilan et mesela.
Sabah yumurta eksik olmasin ama
Suyu da 2,5-3 L tuketirsen tamamdir.
Kaptanim telas yapma o kadar cis cos yemedim. Sarma yedim 2 dilim ekmek fazla yedim o kadar. Sarmayi fazla yemis olabilirim . Dun 80dk bisiklet surmem var bide .

Hem regl oncesi hemde cok bisiklete binince acikiyorum sanirim .

Kaptanim telas yapma o kadar cis cos yemedim. Sarma yedim 2 dilim ekmek fazla yedim o kadar. Sarmayi fazla yemis olabilirim . Dun 80dk bisiklet surmem var bide .

Hem regl oncesi hemde cok bisiklete binince acikiyorum sanirim .
80 dk bisiklet ile yanmistir canim o

Evet spor yapinca Bende daha cok acikiyorum.
Daha fazla enerji harcadigimiz icin. O yuzden protein tuketmek en guzeli spordan 30dk veya 1 saat sonra

Arkadasim sen hayatini yasasan da yasamasan da bu olaylar olacak.

Kotu insanlar kotulukler duydugimda Yasar Kemal in Ince Mehmed serisinde gecen bir cumle beni hep kendime getirir; Ince Mehmed de kotu insanlar bitmiyor biri gidiyor digeri geliyor seklinde umutsuzluga dustugunde hoca arkadasi soyle diyor; Evet bir kötü gidiyor digeri geliyor ama bir Ince Mehmed de gidiyor baska Ince Mehmed ler geliyor diyor.

Bu arada yazim hatalarimin k bakmayin kizlar. Klavye hatasi oluyor cogu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…