Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Himmm besamel soslu mercimek hic duymamistim. Kesin lezzetlidir ama kalori bombasi, afiyet sifa olsun yiyenlere.

Bi zamanlar bu videoyu yapiyordum, gerci cok eski degil 3 yil once .

Ama acayip haz aliyordum.
Bu güzel bir video hiit cardio ama grupta yapan kişi sayısı 3 çıkarsa iyidir
Aci gerçeklerle yüzleşiyorum yine spor videoları paylaşınca

sedulu kaptana istekde buluna biliyoruz herhal
Keşke yapılsa da istekte bulunulsa
Takımda spora karşı negatif bir yaklaşım var daha tam kırılmadı o
Hareket sadece yürüyüşten ibaret değil evde bölgesel yapılacak egzersiz dolu ama önyargı çok fazla maalesef ve bir de bahaneler…

Bi zamanlar bu videoyu yapiyordum, gerci cok eski degil 3 yil once .

Ama acayip haz aliyordum.
Kizzzz niye demiyon icinde mountain climbers var anam nasil zorlandim ama superdi. Listeme girdi. Cok terletiyor ve adam restte sonraki hareket ne olacagini soyluyor. O cok iyi. Ona gore bazilarinda dumbelleri aldimm. Superdi tskler

Son düzenleyen: Moderatör:
sedulu Kirbaclimmm eminmisin bel hareketi olduguna sanki sanki kol gibi geldi

Beşamelli mercimek mi yaptın o nasıl bir fantazi

Kizzzz niye demiyon icinde mountain climbers var anam nasil zorlandim ama superdi. Listeme girdi. Cok terletiyor ve adam restte sonraki hareket ne olacagini soyluyor. O cok iyi. Ona gore bazilarinda dumbelleri aldimm. Superdi tskler
Hemen denemissin ne iyi etmissin.

Benim favorim bu ve bikac benzer video daha var .

sedulu Kirbaclimmm eminmisin bel hareketi olduguna sanki sanki kol gibi geldi
Yok canım bel bölgesi için ama kollar havada kaldığından dolayı onlar da çalışıyor. Bir yerleriniz agriyorsa spor başarılı olmuş demektir
sedulu videoyu yaptikca her yerim agridi kolumu kaldircak halim yok +sicak fena carpti beno
Oh oh ne güzel sporu sabah yapmaya çalışın akşama kalınca ne enerji kalıyor insanda ne de serinlik. En güzeli sabah erken saatler

Sabah isyerinde zaten terliyom kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…