Bende reklamlardan yildimTelefonu cozersem
Alinti bile yapamiyorum KK da. Iskence resmen
Ok teşekkürlerAc bir film/muzik adimlama yap. Leslie gibi. Dans et. Hareket olsun da, hepsinin faydasini gorursun
Ay evet. Reklamsiz secenegi kaldirilmis.Bende reklamlardan yildim
Reglden dolayi pazartesi ile ayni olsada güzel eksi. tebrikler
Carsambada menün baya karbonhidratliydi. Emzirdigini biliyorum ama yinede cok fazla karb
Bugunden itibaren daha dikkatli olursun umarim :) 50 küsür ile mezun olmussun daha once. O yuzden bence yaparsin tekrar
Ooo harika
60lara adim attik demekki :)
Vay zalim
Kuzum bu hafta ne yedin ictin bir alintila bak. Gecen haftada artiydi
tebrikler harika eksi
Nasil güzel eksi bu böyleTebrik ederim
Selam canim
Birazcik artidasin. Halledersin eminim. Nasilsiniz?
Bak bak.Su havala bak
99,9 olursun sen bu gazla
Bu videoyu kaydettim süpermisLeslie yapabiliyor musun? Veya YouTube da adimlama videolari var. Onlarda yaziyor mesela kac bin adimlik video olduklari
Örnegin
Aynen bende de oyle cok fazla asagidan yukardan cikip duruyorlar.Bende reklamlardan yildim
Bitmeyen temizlik yapiyorumİyi akşamlar kızlar..
Napıyorsunuz ??
Bosunami haci abiye para odedikAy evet. Reklamsiz secenegi kaldirilmis.
Sagol ablacim@Suzan Avci hayırlı yolculuk canım.
Harikasin
Iyi gecelerOnce duş aiır, sonra da kahve-dizi keyfi yapar dinlenirim nasipse. iyi geceler
Gunluk hedefimi 20 bin yapmistim ben zaten kaptanim. Yarin yaris icin yuklenirim. Bugunluk boyle olsunHarikasin
Bu hafta yine birinci olursun.
Baksana,kimseden ses seda yok
Saatleri sarj ettim. Arkandan gelecegim bendeGunluk hedefimi 20 bin yapmistim ben zaten kaptanim. Yarin yaris icin yuklenirim. Bugunluk boyle olsun
Arkadaslar, etkinlikleri firsata cevirin. Haftanizi bosa harcamayin. Haftaya cuma yasayacaginiz mutlulugu ve o hafiflik hissini dusunun. Herkesten guzel adimlar bekliyorum. Beni yalniz birakmayin
Birinciyiz kaptanim. Kutlamak icin hazirliklara baslaSaatleri sarj ettim. Arkandan gelecegim bende
Bu hafta 1.cilik son and kacti
Ellssa cok kilo vermeseydi keske
Ama totemime gore haftaya ben hazirliyacagim sonuc listelerini. Ozaman birinciyiz
Tabi toteme guvenmiyelim.
Birbirimize destek olup birlikte yarisalim
Henüz baslayamadim.Lusi Huhuki KumraL_KrakeR tomrs suspushanimcim tavsannesi D deanvillage Dahlia_ menüler +adimlar nerede kizlar
Guzel temenin icin tesekkur ederim kaptancim simdilik sikinti yok sukurler olsun pazartesi hedefime ulasmis olcam hayirlisiyla mahcup etmek istemem siziReglden dolayi pazartesi ile ayni olsada güzel eksi. tebrikler
Carsambada menün baya karbonhidratliydi. Emzirdigini biliyorum ama yinede cok fazla karb
Bugunden itibaren daha dikkatli olursun umarim :) 50 küsür ile mezun olmussun daha once. O yuzden bence yaparsin tekrar
Ooo harika
60lara adim attik demekki :)
Vay zalim
Kuzum bu hafta ne yedin ictin bir alintila bak. Gecen haftada artiydi
tebrikler harika eksi
Nasil güzel eksi bu böyleTebrik ederim
Selam canim
Birazcik artidasin. Halledersin eminim. Nasilsiniz?
Bak bak.Su havala bak
99,9 olursun sen bu gazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?