Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kaptanım, geçen hafta 0.3 vermiştim, 66.6dan 66.3 oldum da bu hafta geri döndüm.. Reglim çok gecikti, bütün hafta çok şişkin gezdim, yeni yeni toparlanıyorum..
Bu hafta da koşturmacadan hiç birşeye dikkat etmedim.. Geç saatte yemek ve susuzluktan böyle oldu..

Harikasin
Bu hafta yine birinci olursun.
Baksana,kimseden ses seda yok
Gunluk hedefimi 20 bin yapmistim ben zaten kaptanim. Yarin yaris icin yuklenirim. Bugunluk boyle olsun

Arkadaslar, etkinlikleri firsata cevirin. Haftanizi bosa harcamayin. Haftaya cuma yasayacaginiz mutlulugu ve o hafiflik hissini dusunun. Herkesten guzel adimlar bekliyorum. Beni yalniz birakmayin

Saatleri sarj ettim. Arkandan gelecegim bende
Bu hafta 1.cilik son and kacti
Ellssa cok kilo vermeseydi keske
Ama totemime gore haftaya ben hazirliyacagim sonuc listelerini. Ozaman birinciyiz
Tabi toteme guvenmiyelim.
Birbirimize destek olup birlikte yarisalim

Birinciyiz kaptanim. Kutlamak icin hazirliklara basla 2. Defa Ellssa i yenmem lazim

Guzel temenin icin tesekkur ederim kaptancim simdilik sikinti yok sukurler olsun pazartesi hedefime ulasmis olcam hayirlisiyla mahcup etmek istemem sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…