hoşgeldin tatlım aramıza:)bende zeynep istanbulda öğretmenim bi kızım var.71,5 kilo son11 inşallah hep beraber eritecez
Cok tesekkurler arkadaslar, dilerseniz detoksta ogrendigim ama uygulamaya usendigim onemli tiyolari sizinle paylasabilirim.
sabah:1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,süt
ara:1 küçük elma
öğle:70 gr. kepek ekmek ve diyet peynirle tost, 1 mercimek köfte
ara:2/3 yaprak çiko
akşam:tavuklu nohutlu pilav
ara:1 kurabiye, 1 büyük çatal yaşpasta..oğlumun doğum günüydü. yarın da kreşte kutlicaz.
5 mil hızlı leslie,120 mekik
Hadi bismillah bugün ki ilk menümü paylaşayım sizlerle :)
Sabah 9.30 da kalkış ılık su ile elma sirkesi içildi..
10'da 1 dilim ekmek, peynir, eşimin zoruyla vitamin olsun diye bebe bisküvisi vitamin olsunmuş bulamaç gibi bişi hiç sevmedim.
12'de 1 avuç leblebi
15'de Bir kase K-flakes
18.30'da 3 tane köfte, 1 kepçe domates çorbası, 4-5 kaşık nohut yemeği,yoğurt
yarım saat yürüyüş yapıldı. bool su içildi
Kizlar gecmise goz attim, ama uykudan gozlerimi acamiyorum sabah 5 uyandim..hemen menumu ekliyip yaticam sabah 6 spora gitmeye kendimi zorlicam.. yoksa baska turlu kopuyorum ben.. hem haftaya iste basliyor.. sabah spora gitmeden once gecmise donus yapip yorumlari yaparim...
Kahvalti: omlet, domatez, zeytin
Spordan sonra ara: 1 elma, 6-7 ceviz
Oglen: salata
ara: 1 portakal
Aksam: firinda yagsiz tavuk, kizlar merak etmeyin tursuyu yiyemedim zaten.. bir parca yedim.. gerisini midem kaldirmadi..
Spor 35dk + 45 dk
2 litre su
Leslienin ne olduğunu öğrendim kızlar :)) Hemen yarın bi net cafeye gidip indireceğimdir :)
Herkese iyi geceler..
Umarım yarın herkes tartıda eksi rakamı görürr aminn :))
çok güzel olmuş canım.canlarım demin baya sectim cvbta yazdım ama gitmedi netim yavas sanırım.tekrar deniyorum ama alıntılamadım bu defa:)
yeni gelenler hoşgeldiniz
menümüde yazayım eşim dellenmeden
sabah:dukan krep,hardal,peynir,1 yumurta
öğle:2 activia yoğurt
ara:1 elma
akşam:2 parca haş tavuk,2 kaşık yoğurt,4 sarma,1 yumurta
spora inecem birazdan yarın sabah yazarım onu
hoşgeldin. tabiki tiyoları alalım senden.Cok tesekkurler arkadaslar, dilerseniz detoksta ogrendigim ama uygulamaya usendigim onemli tiyolari sizinle paylasabilirim.
gelelim menümüzeeee
pek iç açıcı değil yalnız =)
sabah müsli
ara: çubuk kraker, 1 tane kurabiye, 1 tane eti kombo
öğlen yok
ara: eti form pirinç patlağı
ara: semizotu yemeği
akşam: 1 kase çorba,2 kaşık pilav,2 kaşık etsote, bi kaç çatallık turşu, yarım dilim ekmek
spor yok, 2 gün çok yorucu geçti, bişey yapamadım bugün, uyumak istiyorum, sabah kalkınca 7 de sporumu yapcmm
evt tatlım hem de x3 olmuş
şu dukan krepi neyle yapıyosun, internnet yulaf kepeği diye buldum onunla mı, ama markette bulamadım öyle bişey
Cok tesekkurler arkadaslar, dilerseniz detoksta ogrendigim ama uygulamaya usendigim onemli tiyolari sizinle paylasabilirim.
günaydınlar.
62.8 çıktım kızlar.
prensesim hesabımı sen yapar mısın. acil çıkmam lazım.
prensesim tüm cabalarıma rağmen 71.2 yim sadece 300 gr gitmiş.sanırım regl öncesi die.:26:
canm gurmenetten almıştım internetten ruşeymi die bi marka.marketlerde bende aramadım bulamadım aldıktan sonra bi baktım aktarda var aynısı:)
günaydınlar.
62.8 çıktım kızlar.
prensesim hesabımı sen yapar mısın. acil çıkmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?