Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah:1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,süt
ara:1 küçük elma
öğle:70 gr. kepek ekmek ve diyet peynirle tost, 1 mercimek köfte
ara:2/3 yaprak çiko
akşam:tavuklu nohutlu pilav
ara:1 kurabiye, 1 büyük çatal yaşpasta..oğlumun doğum günüydü. yarın da kreşte kutlicaz.

5 mil hızlı leslie,120 mekik

hoşgeldin tatlım aramıza:)bende zeynep istanbulda öğretmenim bi kızım var.71,5 kilo son11 inşallah hep beraber eritecez

Teşekkürler zeynep memnun oldum inşallah hepimiz sağlıklı bir biçimde fazlalıklarımızdan kurtulup hafifleriz :)
O zaman yarın kilo bildirimi yaparım :)

Cok tesekkurler arkadaslar, dilerseniz detoksta ogrendigim ama uygulamaya usendigim onemli tiyolari sizinle paylasabilirim.

Aslıcım rica etsem paylaşırmısın aslında iyi bi detoksa ihtiyacım var :)

Ya bide afedersiniz sizlere bişey sormak istiyorum leslie tam olarak ne benim netin çok sınırlı olduğu için hiç video felan izleyemiyorum da bide kaç mil yürüdüğünüzü felan adım sayar la mı ölçüyorsunuz :)

Çok soru soruyorum kusura bakmayın yeni yeni öğreniyorum da

Hadi bismillah bugün ki ilk menümü paylaşayım sizlerle :)

Sabah 9.30 da kalkış ılık su ile elma sirkesi içildi..

10'da 1 dilim ekmek, peynir, eşimin zoruyla vitamin olsun diye bebe bisküvisi vitamin olsunmuş bulamaç gibi bişi hiç sevmedim.
12'de 1 avuç leblebi
15'de Bir kase K-flakes
18.30'da 3 tane köfte, 1 kepçe domates çorbası, 4-5 kaşık nohut yemeği,yoğurt

yarım saat yürüyüş yapıldı. bool su içildi

Kizlar gecmise goz attim, ama uykudan gozlerimi acamiyorum sabah 5 uyandim..hemen menumu ekliyip yaticam sabah 6 spora gitmeye kendimi zorlicam.. yoksa baska turlu kopuyorum ben.. hem haftaya iste basliyor.. sabah spora gitmeden once gecmise donus yapip yorumlari yaparim...

Kahvalti: omlet, domatez, zeytin
Spordan sonra ara: 1 elma, 6-7 ceviz
Oglen: salata
ara: 1 portakal
Aksam: firinda yagsiz tavuk, kizlar merak etmeyin tursuyu yiyemedim zaten.. bir parca yedim.. gerisini midem kaldirmadi..
Spor 35dk + 45 dk
2 litre su

Eklentiler

• $15032012891.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $15032012893.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $08032012780.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $15032012888.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $15032012889.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 35
Leslienin ne olduğunu öğrendim kızlar :)) Hemen yarın bi net cafeye gidip indireceğimdir :)

Herkese iyi geceler..

Umarım yarın herkes tartıda eksi rakamı görürr aminn :))

sporun çok iyi olmuş canım, allah daim etsin inşallaahhh

canım biraz kendini aç bırakmışsın gibi geldi bana, öğlen biraz yemek yeseydin süper olurmuş

bestecim senin menülerine bayılıyorum zaten, söyleyecek bişeyim yok, gidip tavuk alayım , ben de yapayımm

Leslienin ne olduğunu öğrendim kızlar :)) Hemen yarın bi net cafeye gidip indireceğimdir :)

Herkese iyi geceler..

Umarım yarın herkes tartıda eksi rakamı görürr aminn :))

ay o leslie bana da dert olmuştu, neyse ben de öğrendim, yapıyorum şimdi, onun teriyle de hemen pilatese geçiyorum, iyi çalışmalar o zaman

günaydınn sevgili cuma şekerleriii

hemen tartıya koştum, ödüm kopa kopa, bu hafta vermedğimin farkındaydım çünkü, ama almayayım diye de çok dua ettimm
verememişim tabi ama almamışım da çok şükürr 59.3 ü gördüm
ama hastalığım henüz bitmedi, bitimiyle belki bi 58.9 felaannn olsa süper olurdu, 58 leri görmek istiyorum artık
kocişi gönderdim, sularımı içiyorum şimdi, birazdan leslie ile özel dakikalarrrrr
haydiii hoppp bir iki bir iki bir ikiiiiiii

Son düzenleme:
sevgili takımım
Yürüyüşün Faydaları

Bu prensiplere bağlı kalınarak uygulanan yürüyüş programlarının kazançları ise şöyle sıralanıyor:

1- Yürüyüş kan akımını ve kan damarlarının miktarını artırarak, dolaşımı iyileştirir, kalp-damar ve beynin damarsal hastalıkları riskini azaltır.

2- Kalp kası dahil, vücut kaslarını kuvvetlendirerek, daha etkin çalışmalarını sağlar.

3- Her bir kasılmada kalbin pompaladığı kan miktarını artırarak, istirahatte kalp atım sayısını (nabzı) azaltır.

4- Egzersiz ve stres durumunda arteriel kan basıncında (tansiyonda) oluşan yükselmeyi azaltır.

5- Kan basıncını düzenler.

6- Kalp kasının yan damarlardan beslenmesini destekler. Böylece kalbin ana damarlarında oluşacak tıkanıklıkların vereceği zararı azaltır.

7- Şişmanlık riskini azaltır.

8- Sindirimi kolaylaştırır.

9- Beyine oksijen sağlanmasını artırarak, zihinsel keskinlik ve yaratıcı düşünce potansiyelini yükseltir.

10- Lenfatik dolaşıma yardımcı olur.

11- Egzersiz sırasında ve sonrasında metabolizmayı uyarır.

12- Solunumsal kapasiteyi ve aerobik gücü artırır.

13- Büyümeyi ve travma sonrası toparlanmayı olumlu etkiler.

14- Kan yağlarının (trigliserid) düzeyini düşürür.

15- HDL/LDL (iyi huylu-kötü huylu kolesterol) dengesini düzenler.

16- Koordinasyona olumlu etki yapar.

17- eklem ve kasların esnekliğini artırarak, bel ve boyun ağrılarını hafifletir.

18- Kemiklerin sertleşmesini ve kuvvetlenmesini sağlar.

19- Dayanıklılığı artırır.

20- Yorgunluk duyumunu engeller.

21- Uykusuzluğu azaltır, rahatlamaya yardımcı olur.

22- Vücudun doğal keyif verici hormonları olan endorfinlerin salınımını sağlar.

23- Yaşlanma sürecini geciktirerek, genç görünüm sağlar.

24- Moral, özgüven ve iyimserliği artırır.

Doç. Dr. Levent Köstem - Dr. Aylin Çeçen Aksu

Günaydın kızlar;

Sabah sabah tartıldım ve hemen geldim bu sabah itibari ile tam tamına 68 kikoyum bakalım haftaya ne kadar vermiş olacağım. Şimdi çıkmam lazım akşam tekrar gelicem :))Herkese sağlıklı günler

Son düzenleme:
kızlar şöyle bişey buldum , leslie gibi hareketleri ama dansla yapıyor, çok zevkli geldi bana, çok güze dans edemem ama , yaptıkça alışılıyo gibi
çok eğlencelii

iyi bişi deilmş galiba sildim =)

Son düzenleme:
çok güzel olmuş canım.
Cok tesekkurler arkadaslar, dilerseniz detoksta ogrendigim ama uygulamaya usendigim onemli tiyolari sizinle paylasabilirim.
hoşgeldin. tabiki tiyoları alalım senden.

semizotua bayıldım ama sabah aran kaçmış

evt tatlım hem de x3 olmuş
şu dukan krepi neyle yapıyosun, internnet yulaf kepeği diye buldum onunla mı, ama markette bulamadım öyle bişey

canm gurmenetten almıştım internetten ruşeymi die bi marka.marketlerde bende aramadım bulamadım aldıktan sonra bi baktım aktarda var aynısı:)

günaydınlar.
62.8 çıktım kızlar.
prensesim hesabımı sen yapar mısın. acil çıkmam lazım.

**4.takım 247. ETAP **

PrensesPeri(77,8/78,3/ -0,5/%-0,64)
zeynepece2009 (71,5/71,2/0,3/%0,42)
suleoz(63,2/62,8 /0,4/ %0,63)
beste(60,4 /
Celisuenis( 63,7/
kuzununzuzusu(69,0/69,0/0,0/%0,00)
ferem(60,4 /59,3 /1,1/ %1,82)YENİ ÜYE hedef:55

4.Takim ortalaması:0,64

Son düzenleme:
prensesim tüm cabalarıma rağmen 71.2 yim sadece 300 gr gitmiş.sanırım regl öncesi die.:26:

olsun hiç yoktan iyidir canım, almamışsın ya ,haftaya daha iyisi inşallah

canm gurmenetten almıştım internetten ruşeymi die bi marka.marketlerde bende aramadım bulamadım aldıktan sonra bi baktım aktarda var aynısı:)

aktara bakayım o zaman ben de

günaydınlar.
62.8 çıktım kızlar.
prensesim hesabımı sen yapar mısın. acil çıkmam lazım.

ohh senin kiloların da güle güle gitsin, bi daha gelmesinler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…