Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

60.4 idi canım buraya geldiğimde, hedefim 55
bugün de 59.3

gayet güzel canım azmin hiç sönmesin inşallah elma sirkesini geçen hafta bende yaptım.1 su bardağına 1 çorba kaşığı.bu hafta da devam edeceğim bakalım :44:

canım fotoları koydukça anladımki kilolarımız farklı olsa da aslında hepimiz aynı görüntüdeyiz.hepimizde biraz göbek biraz popo var önceki fotolarımızdan kötü olan varmı ki :44: zaten zayıfız her giydiğimiz yakışıyor zayıf hallerin harika

Ne güzel zayıflamışsın çok özendim şimcik

Ben 4 kilo verdim ama hiç belli olmuyo daha kimseden ses seda yok :26:

Bu arada hoşbulduk :)

canım o kilonun yarısı şişliklerin ve sudur.ilk hafta fazla kg verirsin.ilk onlar gider bundan sonra verdiklerin yağdan 4 kg daha ver bak nasıl farkedecek

canım sabahtan değil ama bugun bir ara kg hedef kg nu yazarsan not edeyim

evt canım boy kilo oranlarımız hemen hemen aynı, problemli bölgeler de =))

tabi vakti zamanında taş gibiydik, bütün fotoğraflarımız da oyle, işte son günlerde kiloluyuz o da hemen gitcek gitcek, taş gibi olcaz yine

aslıcım paylaşırsan çok sevnrm:)))denemediğim bişey kalmamalı.bu hafta regl haftam haftaya cumadan sonra uygulayabilirim:)

Zeynepcigim,

Aslında detoks 10 gunluk bir program, bu programda 9 gun boyunca acıktıkça corba içiyorsun ve sana surekli yağ içiriyorlar ve 4 gün boyunca da masajı var yine yağlarla. 9 gunun sonunda cırcır olmanı sağlıyacak tozları içiyorsun ve yağların vucüttan atıldıgını gözlerinle görüyorsun

10 günlük detoks sonrası kilo vermeye devam etmek istiyorsan aşağıdaki formulleri uyguluyorsun ama sırf bunları yapmak bile baya bir şekillenmene yardımcı oluyor.

Oncelikle sabah kalkarkalmaz dislerini ve dilini fırçalıyorsun, bu cok onemli, sonra bir yemek kaşıgı elma sirkesi , 1 yemek kaşıgı limon suyu ve bir tatlı kaşıgı bal'ı ılık suyun icinde karıştırıp içiyorsun. Daha sonra eşit miktarlarda bir kabın icine zencefil,zerdeçal, tarçın,darülfülfül(tum akatarlarda bulabilirsiniz, karabiber gibi bişi)'ü karıştırıp bal ile macun haline getirip bundan sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorsun. Bu son bahsettigim formulu ben çokça yapıyorum, herzaman hazırlanmıyor çünkü. Birde içine çörek otuda koyuyorum. Zayıflatmanin yaninda vucütta müthiş bir direnç saglıyor. Hasta olmuyorsunuz diyebilirim.

Bunlar sabah yaptıkların, gün içinde de ne yedigin degil ne zaman yedigin onemli. Metabolizma sabahlar ve akşamları detoks deyimiyle soguk ve yapışkan oluyor , eger sabah ve akşam soguk seyler yersen kilo yapıyor. Mesela sabah yedigin muz (soguk ve yapışkan) kilo yaparken aynı muzu oglen yersen kilo yapmıyor. Sabah normal ekmek yerine kızarmış ekmek yersen kilo vermende yardımcı oluyor

Ayrıca her acıktıgında iki avcunun toplamı kadar yemek yiyorsun, midemiz bu boyutta zaten, biz fazlaca yiyerek onu alışveriş poşetine döndürmesek mide küçük.Baharatlar da çok önemli, kimyon, acıbiber, karabiber, sumak, nane benim kullanabildiklerim. Bunları içtiğin çorbanın üzerine koyabilirsin.

Ben bu yöntemle baya bir kilo vermiştim ha bir de canın çok tatlı çekerse bir kaşık bal yada tarçın çubuklu çay bu istegini kesiyor.Gün içinde istediginiz kadar bitki çayı içebiliyorsunuz ama eger içine zencefil koyarsanız yağ yakımı hızlanıyor.

Aslında sizin yardımınızla tekrar uygulayayyim bakayim
Çok uzun oldu sormak istediginiz olursa seve seve cevap veririm.

ohoo buralarda neler olmus neler, kizlar ben ugrayamadim fazla ozur dilerim. iki gundur bahar temizligi yapiyorum kizimi kayinvalideme birakiyorum v ekayinvalidemlerde kaldim 3 gundur. Malum diyetimd eharab oldu ama çok sukur kilo almamaya gayret ettim

menulerimi hiç hatirlamiyourm kosturmaktan

kilo bildirimi yapip kaçicam. bu aksam evimize geçersek eski duzenim oturcak insaallah.

kilom bu sabah; 63,8 hiç veremedim hatta 100 gr almisim ama insaallah evime geçince kendimi toparlicam. opuyorum kizlar

güzel canım.sporunu merak ediyorum

araların olmamıs canım

menü olmamıs ama spor güzel

canım istediğin kadar soru sorabilirsin leslie yazmak için alıntıladım ama bulmussun zaten

güzel canım ama aralara meyve koysan daha iyi olurmus

harika harika harika izne ayrıldınmı bu arada sen :44:

günaydın canım hastalıgın geçince biraz daha eksilirsin

kalp yaşı ile ilgili bi site buldum, paylaşmak istedim, konumuz kilo ama tabiki sağlık da
ilgilenirseniz, çok kısa bi test var

www.kalpyasi.com

kalp yaşım 30 çıktı.sebebi kilo yürüyüşle ilgili yazını da okudum uzun olunca alıntılamadım teşekkürler

not aldım canım

canm çorbanın ne olduğu önemli değil.yağ kullanımı felan nasıl?bide öğlen soğukmu yiyecez?sıcak yiyebilmiyiz?

**4.takım 247. ETAP **

PrensesPeri(77,8/78,3/ -0,5/%-0,64)
zeynepece2009 (71,5/71,2/0,3/%0,42)
suleoz(63,2/62,8 /0,4/ %0,63)
beste(60,4 /
Celisuenis( 63,7/63,8/ -0,1/ %-0,16)
kuzununzuzusu(69,0/69,0/0,0/%0,00)
ferem(60,4 /59,3 /1,1/ %1,82)YENİ ÜYE hedef:55

4.Takim ortalaması:

kaptanım canm:yarım saat yürüdüm.220 iip atladım bel hareketlerimi yaptım:)

canmcım feremin kilosunu ikiye bölecen demi?

canım kolay gelsin sana evine geçince daha sık bekliyorum seni

prensesim tüm cabalarıma rağmen 71.2 yim sadece 300 gr gitmiş.sanırım regl öncesi die.:26:

günaydınlar.
62.8 çıktım kızlar.
prensesim hesabımı sen yapar mısın. acil çıkmam lazım.

güzel kızlar en azından eksidesiniz

60.4 idi canım buraya geldiğimde, hedefim 55
bugün de 59.3

verecek kg çok olmadıgı için bundan sonrası daha zor gidebilir ama yinede hemencik hedefine ulaşmak için çok çaba sarfet lütfen

yine olacagız inşallahhhh

kızlar hepinizden özür diliyorum.takım kaptanı olarak artıdayım yemeyip yemeyip bir gün kaçırınca hemen artıda çıktım

bu ölçü işini sevdim ama.5 gün önce almıstım ölçülerimi.kollardan 3 er cm bacaklardan 2 şer santim gitmiş.göbek 3 cm fazla çıktı ama eksilenleri görünce moralim yerine geldi en azından

zeynep feremin kg sunu bölmeyeceğim canım

Merhaba kızlar

Benide aranıza aldığınız için çoook teşekkür ederim göreceksiniz tığ gibi olup burdan mezun olucam

Tanışalım mı

Ben tuliptice
hoş geldinnnn bende blue

kızzzzzzzz acıma bana eleştir yanlışlarımı söyle iki canlıyım diye torpil geçme
inan aç kalmıyorum bu hamilellik bende ters tepki yaptı sürekli uyku halindeyim sabah 7 de kalkan ben öğlenden önce yataktan kalkamıyorum....
bu arada dr um ilk 5 ay kilo versen bile daha iyi vitamin kullandığım için bebek yeterince beslenir dedi
sen eleştirmene devam et emi datluuuuuuummmmm

maaşallah boydan kurtaranlardansın...aramıza hoş geldin...bende blue
umarım güzel paylaşımlarla boool bol kilolar verirsin hedefine ulaşırsın

bende şöyle kendisi incecik ama göbüşü koccaman bi resim eklerdim ahhh o 3 kiloyu bi verebilseydim

canm çorbanın ne olduğu önemli değil.yağ kullanımı felan nasıl?bide öğlen soğukmu yiyecez?sıcak yiyebilmiyiz?

canımyağ kullanımında bir sınır yok, abartmayacaksın tabi. Çorbada yogurtsuz ve etsiz herhangi bir çorba olabilir. Hatta hazır çorbalardan kullanmıştım ben iş yerinde. Öğlen soğuk yemene gerek yok, öğlende istedigini yiyebilirsin ama miktarına dikkat et.İki avcun kadar yiyeceksin

Bluecugum,

Bebegin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.
Boydan kurtarıyorum diye diye yedim zaten, onlemini almazsam yuvarlanıp gidecegim.

Seninde hamilelikte dikkat etmen süper olmuş, şimdiki aklım olsa valla bende acaip dikkat ederdim. Zaten ne olduysa hamilelikte oldu olan, hala uğraşıyorum.

ahanda bu hamile menüsü .buna uysan jenifir lopez olursun kız:))

yavrummmm süpersin sen hadi bakam ilk 5 ay kilo almadan kapatta sonra nasıl olsa en fazla 10 alsanda kolay verirsin doğum sonrası:)

)
duygu vardı ya bizim takımda hamile kalmadan önceki kiloya oranla 2 kg eksideymiş maaşallah...
bende şimdilik 1 kilo gitti ve inşallah 5. ayımda jeniffer lopezin hamile versiyonu olucem ben
ama benim gözüm çağla şikelle ebru şallıda

maaşallah blue bunu beğendi
valla ben şimdi bişey diyemedim.. gün içinde hareketli bi insanmısın :44:
aslında semizotuyla akşamı beğendim ben ama pilavla ekmeği aynı menüde kullanma
ammada eleştirdim birazdan benim ayıbımı görün tamam mı
hadi kuzunun doğum günüsü diye pastayı görmedim zaten neresini göreyim 1 çatal bişey
o çikoyu çözemedim çikolatamı:44:
gerisi fena değil...

çook az olmuş menün ...
özellikle sabahları sağlam bi kahvaltı yapmalısın güçten düşebilirsin...

çok güzel

Yok canım acıkmıyorum zaten hayatta aç kalamayanlardanım ben iyice vücudum alıştı sanırım

Sabah indirdim leslie'yi yalnız çok uzun sürdüğü için sadece 3mil olanı indirebildim sanırım platesle birlikte her gün işimi görür sanki :26:

Bende buldum onlardan ama ilk defa yapacağım için 3mili önermiş herkes Danslı arıyorsan zumba çok iyi diyorlar canım ama daha hiç yapmadım

prensesim tüm cabalarıma rağmen 71.2 yim sadece 300 gr gitmiş.sanırım regl öncesi die.:26:

Bazen vücut kendini kitliyor canım üzülme arada duraklama dönemleri olacaktır

günaydınlar.
62.8 çıktım kızlar.
prensesim hesabımı sen yapar mısın. acil çıkmam lazım.

Tebrikler Darısı başımıza inşallah

hımm.. güzel püf noktalar var.. teşkk canımm

oo beybi erken başlamışsın bahar temizliğine..kolay geleee.. ben de istiyorum.. halılarımı yıkamak istiyorum hem de.. daha 6 aylık evliyim, halılarım leş gibi, o halılar yıkanırken ne kalori yakılır yalnız.. fıştıdı fıştıdı fışş fışş fışş havalr azcık ısınsın da kalkışcam ben de

yupiiii benim de ismim var listede artıkkk

kaptanım canm:yarım saat yürüdüm.220 iip atladım bel hareketlerimi yaptım:)

ip atlamak da iyi kalori yakıyomuş di mi? ben de başlicam ona, hareketleri değiştirmek iyi gelir heralde, 3 haftadır aynı şeyleri yapıyorum

verecek kg çok olmadıgı için bundan sonrası daha zor gidebilir ama yinede hemencik hedefine ulaşmak için çok çaba sarfet lütfen
zor da olsa burdayım kaptanım :128: ... asıl bundan sonrası en önemlisi... yaz geliyo yaazz.. gidecek onlar
haydi kızlarr sporaaaa :118:

kilon gitmese de ölçülerden gitmesi çok güzel tatlımmm

o zaman etin benim kemiğin senin
ay o kendisi incecik ama göbüşü kocaman hamilelere de hasta oluyorum, çok tatlı oluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…