**4.takım 247. ETAP **
PrensesPeri(77,8/78,3/ -0,5/%-0,64)
zeynepece2009 (71,5/71,2/0,3/%0,42)
suleoz(63,2/62,8 /0,4/ %0,63)
beste(60,4 /
Celisuenis( 63,7/
kuzununzuzusu(69,0/69,0/0,0/%0,00)
ferem()hedef? takıma geldiğin ilk kilon kaçtı canım bide hedefin kaç?
4.Takim ortalaması:0,64
Hemen söyleyeyim aslında hep bildiğimiz şeyler
Sabah güzelce kahvatımı yapıyorum bi öğünde mutlaa k flakes yiyorum yada hafif çorba felan tek kuralım akşam 6-7densonra hiç bişey yemiyorum hepsi buson 6 ayda 64 kilodan 72ye çıktım sanırım son aylarda aldım diye ödemle beraber attı diye düşünüyorum Bide sabahları ılık suyun içine elma sirkesi içiyorum hemen 1 2 damla o kadar
Spor olarakda haftada 3 gün plates, bide olduğum yerde koşar gibi yapıyorum böle günde 200-250 defa oluyo bacaklarım iyice hamlaşmış herhalde acayip ağrıyo ama ağrının üzerine gittikçe geçiyo sankilim :))
işte bunlar da beennn, öncesi ve sonrasıı
Eki Görüntüle 368441 Eki Görüntüle 368440
yalnız hep eski fotoğraflarımzı güzel güzel seçmişiz =))
şimdi bu halimi ortaya koymak için böyle bi fotoğraf çekmek lazımdı ama, hem eski güzel fotoğraflarımzı görüp eski günlerimize özenelim ohh ohhhh ohhhh
Ne güzel zayıflamışsın çok özendim şimcik
Ben 4 kilo verdim ama hiç belli olmuyo daha kimseden ses seda yok :26:
Bu arada hoşbulduk :)
Hayır canım hiç bişi yok bende ne font ne smile ne de başka bişi :) Dediğin gibi mesaj sınırı koyuyo olabilir :)
Teşekkür ederim ilgin için :))
Bide sana bişey sormak istiyorum ben şimdi bugün katıldım ya gruba sabah gelip kilo bildirimi yapmama gerek var mı?
canım fotoları koydukça anladımki kilolarımız farklı olsa da aslında hepimiz aynı görüntüdeyiz.hepimizde biraz göbek biraz popo varönceki fotolarımızdan kötü olan varmı ki :44: zaten zayıfız her giydiğimiz yakışıyor zayıf hallerin harika
aslıcım paylaşırsan çok sevnrm:)))denemediğim bişey kalmamalı.bu hafta regl haftam haftaya cumadan sonra uygulayabilirim:)
canlarım demin baya sectim cvbta yazdım ama gitmedi netim yavas sanırım.tekrar deniyorum ama alıntılamadım bu defa:)
yeni gelenler hoşgeldiniz
menümüde yazayım eşim dellenmeden
sabah:dukan krep,hardal,peynir,1 yumurta
öğle:2 activia yoğurt
ara:1 elma
akşam:2 parca haş tavuk,2 kaşık yoğurt,4 sarma,1 yumurta
spora inecem birazdan yarın sabah yazarım onu
gelelim menümüzeeee
pek iç açıcı değil yalnız =)
sabah müsli
ara: çubuk kraker, 1 tane kurabiye, 1 tane eti kombo
öğlen yok
ara: eti form pirinç patlağı
ara: semizotu yemeği
akşam: 1 kase çorba,2 kaşık pilav,2 kaşık etsote, bi kaç çatallık turşu, yarım dilim ekmek
spor yok, 2 gün çok yorucu geçti, bişey yapamadım bugün, uyumak istiyorum, sabah kalkınca 7 de sporumu yapcmm
sabah:1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,süt
ara:1 küçük elma
öğle:70 gr. kepek ekmek ve diyet peynirle tost, 1 mercimek köfte
ara:2/3 yaprak çiko
akşam:tavuklu nohutlu pilav
ara:1 kurabiye, 1 büyük çatal yaşpasta..oğlumun doğum günüydü. yarın da kreşte kutlicaz.
5 mil hızlı leslie,120 mekik
Ya bide afedersiniz sizlere bişey sormak istiyorum leslie tam olarak ne benim netin çok sınırlı olduğu için hiç video felan izleyemiyorum da bide kaç mil yürüdüğünüzü felan adım sayar la mı ölçüyorsunuz :)
Çok soru soruyorum kusura bakmayın yeni yeni öğreniyorum da
Hadi bismillah bugün ki ilk menümü paylaşayım sizlerle :)
Sabah 9.30 da kalkış ılık su ile elma sirkesi içildi..
10'da 1 dilim ekmek, peynir, eşimin zoruyla vitamin olsun diye bebe bisküvisi vitamin olsunmuş bulamaç gibi bişi hiç sevmedim.
12'de 1 avuç leblebi
15'de Bir kase K-flakes
18.30'da 3 tane köfte, 1 kepçe domates çorbası, 4-5 kaşık nohut yemeği,yoğurt
yarım saat yürüyüş yapıldı. bool su içildi
Kizlar gecmise goz attim, ama uykudan gozlerimi acamiyorum sabah 5 uyandim..hemen menumu ekliyip yaticam sabah 6 spora gitmeye kendimi zorlicam.. yoksa baska turlu kopuyorum ben.. hem haftaya iste basliyor.. sabah spora gitmeden once gecmise donus yapip yorumlari yaparim...
Kahvalti: omlet, domatez, zeytin
Spordan sonra ara: 1 elma, 6-7 ceviz
Oglen: salata
ara: 1 portakal
Aksam: firinda yagsiz tavuk, kizlar merak etmeyin tursuyu yiyemedim zaten.. bir parca yedim.. gerisini midem kaldirmadi..
Spor 35dk + 45 dk
2 litre su
günaydınn sevgili cuma şekerleriii
hemen tartıya koştum, ödüm kopa kopa, bu hafta vermedğimin farkındaydım çünkü, ama almayayım diye de çok dua ettimm
verememişim tabi ama almamışım da çok şükürr 59.3 ü gördüm
ama hastalığım henüz bitmedi, bitimiyle belki bi 58.9 felaannnolsa süper olurdu, 58 leri görmek istiyorum artık
kocişi gönderdim, sularımı içiyorum şimdi, birazdan leslie ile özel dakikalarrrrr
haydiii hoppp bir iki bir iki bir ikiiiiiii
kalp yaşı ile ilgili bi site buldum, paylaşmak istedim, konumuz kilo ama tabiki sağlık da
ilgilenirseniz, çok kısa bi test var
www.kalpyasi.com
Günaydın kızlar;
Sabah sabah tartıldım ve hemen geldim bu sabah itibari ile tam tamına 68 kikoyum bakalım haftaya ne kadar vermiş olacağım. Şimdi çıkmam lazım akşam tekrar gelicem :))Herkese sağlıklı günler
Zeynepcigim,
Aslında detoks 10 gunluk bir program, bu programda 9 gun boyunca acıktıkça corba içiyorsun ve sana surekli yağ içiriyorlar ve 4 gün boyunca da masajı var yine yağlarla. 9 gunun sonunda cırcırolmanı sağlıyacak tozları içiyorsun ve yağların vucüttan atıldıgını gözlerinle görüyorsun
10 günlük detoks sonrası kilo vermeye devam etmek istiyorsan aşağıdaki formulleri uyguluyorsun ama sırf bunları yapmak bile baya bir şekillenmene yardımcı oluyor.
Oncelikle sabah kalkarkalmaz dislerini ve dilini fırçalıyorsun, bu cok onemli, sonra bir yemek kaşıgı elma sirkesi , 1 yemek kaşıgı limon suyu ve bir tatlı kaşıgı bal'ı ılık suyun icinde karıştırıp içiyorsun. Daha sonra eşit miktarlarda bir kabın icine zencefil,zerdeçal, tarçın,darülfülfül(tum akatarlarda bulabilirsiniz, karabiber gibi bişi)'ü karıştırıp bal ile macun haline getirip bundan sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorsun. Bu son bahsettigim formulu ben çokça yapıyorum, herzaman hazırlanmıyor çünkü. Birde içine çörek otuda koyuyorum. Zayıflatmanin yaninda vucütta müthiş bir direnç saglıyor. Hasta olmuyorsunuz diyebilirim.
Bunlar sabah yaptıkların, gün içinde de ne yedigin degil ne zaman yedigin onemli. Metabolizma sabahlar ve akşamları detoks deyimiyle soguk ve yapışkan oluyor , eger sabah ve akşam soguk seyler yersen kilo yapıyor. Mesela sabah yedigin muz (soguk ve yapışkan) kilo yaparken aynı muzu oglen yersen kilo yapmıyor. Sabah normal ekmek yerine kızarmış ekmek yersen kilo vermende yardımcı oluyor
Ayrıca her acıktıgında iki avcunun toplamı kadar yemek yiyorsun, midemiz bu boyutta zaten, biz fazlaca yiyerek onu alışveriş poşetine döndürmesek mide küçük.Baharatlar da çok önemli, kimyon, acıbiber, karabiber, sumak, nane benim kullanabildiklerim. Bunları içtiğin çorbanın üzerine koyabilirsin.
Ben bu yöntemle baya bir kilo vermiştim ha bir de canın çok tatlı çekerse bir kaşık bal yada tarçın çubuklu çay bu istegini kesiyor.Gün içinde istediginiz kadar bitki çayı içebiliyorsunuz ama eger içine zencefil koyarsanız yağ yakımı hızlanıyor.
Aslında sizin yardımınızla tekrar uygulayayyim bakayim
Çok uzun oldu sormak istediginiz olursa seve seve cevap veririm.
güzel canım.sporunu merak ediyorum
araların olmamıs canım
menü olmamıs ama spor güzel
canım istediğin kadar soru sorabilirsinleslie yazmak için alıntıladım ama bulmussun zaten
güzel canım ama aralara meyve koysan daha iyi olurmus
harika harika harikaizne ayrıldınmı bu arada sen :44:
günaydın canım hastalıgın geçince biraz daha eksilirsin
kalp yaşım 30 çıktı.sebebi kiloyürüyüşle ilgili yazını da okudum uzun olunca alıntılamadım teşekkürler
not aldım canım
**4.takım 247. ETAP **
beste(60,4 /
Celisuenis( 63,7/63,8/ -0,1/ %-0,16)
ferem(60,4 /59,3 /1,1/ %1,82)YENİ ÜYE hedef:55
4.Takim ortalaması:
ohoo buralarda neler olmus neler, kizlar ben ugrayamadim fazla ozur dilerim. iki gundur bahar temizligi yapiyorum kizimi kayinvalideme birakiyorum v ekayinvalidemlerde kaldim 3 gundur. Malum diyetimd eharab olduama çok sukur kilo almamaya gayret ettim
menulerimi hiç hatirlamiyourm kosturmaktan
kilo bildirimi yapip kaçicam. bu aksam evimize geçersek eski duzenim oturcak insaallah.
kilom bu sabah; 63,8hiç veremedim hatta 100 gr almisim ama insaallah evime geçince kendimi toparlicam. opuyorum kizlar
prensesim tüm cabalarıma rağmen 71.2 yim sadece 300 gr gitmiş.sanırım regl öncesi die.:26:
günaydınlar.
62.8 çıktım kızlar.
prensesim hesabımı sen yapar mısın. acil çıkmam lazım.
60.4 idi canım buraya geldiğimde, hedefim 55
bugün de 59.3
evt canım boy kilo oranlarımız hemen hemen aynı, problemli bölgeler de =))
tabi vakti zamanında taş gibiydik, bütün fotoğraflarımız da oyle, işte son günlerde kiloluyuzo da hemen gitcek gitcek, taş gibi olcaz yine
hoş geldinnnn bende blueMerhaba kızlar
Benide aranıza aldığınız için çoook teşekkür ederim göreceksiniz tığ gibi olup burdan mezun olucam
Tanışalım mı
Ben tuliptice
kızzzzzzzz acıma bana eleştir yanlışlarımı söyle iki canlıyım diye torpil geçmetekrardan hoşgeldin diyeyim o zaman canım, geri dönmüşsün demek, ne iyi yapmışsın, hamilemiz de varmış, renk oldu
tatlım sanki aç kalmışsın bugün yaa.. yazık bebişe de sana daa :26: bence sarma kötü olmamış, tek bi öğün olmuş gibi, ama akşam bişey yememişsin, dikkate t kendine lütfenn
valla şekerim sen iki canlısıni ben sana kıyamam bişey demeye , kızamam da , keyfine bak sen
hoşgeldin tuliptice, birlikte incecik günlere inşallaahhh
maaşallah boydan kurtaranlardansın...aramıza hoş geldin...bende blueMerhaba Arkadaşlar
Beni de aranıza aldiginiz icin cok tesekkur ederim.
Kısaca kendimi tanıtayım. Istanbul'da yaşıyorum 37 yaşındayım, çalışıyorum bir oglum var. Ogluma hamile kalmadan once en fazla 64 kilo olan ben, hamileligimi 92 kilo olarak bitirip super bir rekor kırdım. Dogumdan sonra 76 kiloya kadar düştüm. Daha sonra doktor kontrolunde ayurveda detoksu ile 65 kiloya kadar indim (sadece 1 hafta da 6 kilo veriyorsunuz) sonra araya bir apandisit ameliyatıgirdi ve ben kilo aldım, istahım acıldı ve detoks kurallarını uygulamadim. Derken derken bu 74 kiloya kadar vardim. Boyum 1.73 oldugundan fazla gostermiyorum ama ilk hedefim 68 olmak
Insallah bu kilolardan beraber kurtuluruz.
Sevgiler
bende şöyle kendisi incecik ama göbüşü koccaman bi resim eklerdim ahhh o 3 kiloyu bi verebilseydimişte bunlar da beennn, öncesi ve sonrasıı
Eki Görüntüle 368441 Eki Görüntüle 368440
yalnız hep eski fotoğraflarımzı güzel güzel seçmişiz =))
şimdi bu halimi ortaya koymak için böyle bi fotoğraf çekmek lazımdı ama, hem eski güzel fotoğraflarımzı görüp eski günlerimize özenelim ohh ohhhh ohhhh
canm çorbanın ne olduğu önemli değil.yağ kullanımı felan nasıl?bide öğlen soğukmu yiyecez?sıcak yiyebilmiyiz?
duygu vardı ya bizim takımda hamile kalmadan önceki kiloya oranla 2 kg eksideymiş maaşallah...ahanda bu hamile menüsü .buna uysan jenifir lopez olursun kız:))
yavrummmm süpersin sen hadi bakam ilk 5 ay kilo almadan kapatta sonra nasıl olsa en fazla 10 alsanda kolay verirsin doğum sonrası:)
)
maaşallahcanlarım demin baya sectim cvbta yazdım ama gitmedi netim yavas sanırım.tekrar deniyorum ama alıntılamadım bu defa:)
yeni gelenler hoşgeldiniz
menümüde yazayım eşim dellenmeden
sabah:dukan krep,hardal,peynir,1 yumurta
öğle:2 activia yoğurt
ara:1 elma
akşam:2 parca haş tavuk,2 kaşık yoğurt,4 sarma,1 yumurta
spora inecem birazdan yarın sabah yazarım onu
gelelim menümüzeeee
pek iç açıcı değil yalnız =)
sabah müsli
ara: çubuk kraker, 1 tane kurabiye, 1 tane eti kombo
öğlen yok
ara: eti form pirinç patlağı
ara: semizotu yemeği
akşam: 1 kase çorba,2 kaşık pilav,2 kaşık etsote, bi kaç çatallık turşu, yarım dilim ekmek
spor yok, 2 gün çok yorucu geçti, bişey yapamadım bugün, uyumak istiyorum, sabah kalkınca 7 de sporumu yapcmm
hadi kuzunun doğum günüsü diye pastayı görmedim zaten neresini göreyim 1 çatal bişeysabah:1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,süt
ara:1 küçük elma
öğle:70 gr. kepek ekmek ve diyet peynirle tost, 1 mercimek köfte
ara:2/3 yaprak çiko
akşam:tavuklu nohutlu pilav
ara:1 kurabiye, 1 büyük çatal yaşpasta..oğlumun doğum günüydü. yarın da kreşte kutlicaz.
5 mil hızlı leslie,120 mekik
çook az olmuş menün ...Hadi bismillah bugün ki ilk menümü paylaşayım sizlerle :)
Sabah 9.30 da kalkış ılık su ile elma sirkesi içildi..
10'da 1 dilim ekmek, peynir, eşimin zoruyla vitamin olsun diye bebe bisküvisi vitamin olsunmuş bulamaç gibi bişi hiç sevmedim.
12'de 1 avuç leblebi
15'de Bir kase K-flakes
18.30'da 3 tane köfte, 1 kepçe domates çorbası, 4-5 kaşık nohut yemeği,yoğurt
yarım saat yürüyüş yapıldı. bool su içildi
Kizlar gecmise goz attim, ama uykudan gozlerimi acamiyorum sabah 5 uyandim..hemen menumu ekliyip yaticam sabah 6 spora gitmeye kendimi zorlicam.. yoksa baska turlu kopuyorum ben.. hem haftaya iste basliyor.. sabah spora gitmeden once gecmise donus yapip yorumlari yaparim...
Kahvalti: omlet, domatez, zeytin
Spordan sonra ara: 1 elma, 6-7 ceviz
Oglen: salata
ara: 1 portakal
Aksam: firinda yagsiz tavuk, kizlar merak etmeyin tursuyu yiyemedim zaten.. bir parca yedim.. gerisini midem kaldirmadi..
Spor 35dk + 45 dk
2 litre su
canım biraz kendini aç bırakmışsın gibi geldi bana, öğlen biraz yemek yeseydin süper olurmuş
ay o leslie bana da dert olmuştu, neyse ben de öğrendim, yapıyorum şimdi, onun teriyle de hemen pilatese geçiyorum, iyi çalışmalar o zaman
kızlar şöyle bişey buldum , leslie gibi hareketleri ama dansla yapıyor, çok zevkli geldi bana, çok güze dans edemem ama , yaptıkça alışılıyo gibi
çok eğlencelii
iyi bişi deilmş galiba sildim =)
prensesim tüm cabalarıma rağmen 71.2 yim sadece 300 gr gitmiş.sanırım regl öncesi die.:26:
günaydınlar.
62.8 çıktım kızlar.
prensesim hesabımı sen yapar mısın. acil çıkmam lazım.
gayet güzel canımazmin hiç sönmesin inşallah elma sirkesini geçen hafta bende yaptım.1 su bardağına 1 çorba kaşığı.bu hafta da devam edeceğim bakalım :44:
Elma sirkesinin acayip faydasını görüyorum eminim ki sendede yarayacaktırİçerisinde krom olduğu için gün içindeki çikolata krizlerini önlüyormuş bide bunuda yeni duydum Çikolata krizlerimde bayağı bayağı azaldı demek bundamış
canım sabahtan değil ama bugun bir ara kg hedef kg nu yazarsan not edeyim
Buraya geldiğimde kilom 68 di canım hedefimde kısmetse şimdilik 60 olmak
güzel canım ama aralara meyve koysan daha iyi olurmus
Meyve yemeği hiç mi hiç sevmiyorum maalesef işte zorla bazen sıkıştırıyorum ama evet hasta olmamak için aralara sıkıştırmak lazım sanki :26:
kızlar hepinizden özür diliyorum.takım kaptanı olarak artıdayımyemeyip yemeyip bir gün kaçırınca hemen artıda çıktım
bu ölçü işini sevdim ama.5 gün önce almıstım ölçülerimi.kollardan 3 er cm bacaklardan 2 şer santim gitmiş.göbek 3 cm fazla çıktı ama eksilenleri görünce moralim yerine geldi en azından
Tebrik ederim kaptann kilolar gitmesede incelme çok daha önemli demekki bazı yağlar kasa çevirmiş ki ekside çıkmamış :)) (Görümcem hep böyle der de :))
Bu arada hoşgeldin blue sen hamiş hamiş kilo mu veriyorsun tabikide doktor kontrolünde dimi
Zeynepcigim,
Aslında detoks 10 gunluk bir program, bu programda 9 gun boyunca acıktıkça corba içiyorsun ve sana surekli yağ içiriyorlar ve 4 gün boyunca da masajı var yine yağlarla. 9 gunun sonunda cırcırolmanı sağlıyacak tozları içiyorsun ve yağların vucüttan atıldıgını gözlerinle görüyorsun
10 günlük detoks sonrası kilo vermeye devam etmek istiyorsan aşağıdaki formulleri uyguluyorsun ama sırf bunları yapmak bile baya bir şekillenmene yardımcı oluyor.
Oncelikle sabah kalkarkalmaz dislerini ve dilini fırçalıyorsun, bu cok onemli, sonra bir yemek kaşıgı elma sirkesi , 1 yemek kaşıgı limon suyu ve bir tatlı kaşıgı bal'ı ılık suyun icinde karıştırıp içiyorsun. Daha sonra eşit miktarlarda bir kabın icine zencefil,zerdeçal, tarçın,darülfülfül(tum akatarlarda bulabilirsiniz, karabiber gibi bişi)'ü karıştırıp bal ile macun haline getirip bundan sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorsun. Bu son bahsettigim formulu ben çokça yapıyorum, herzaman hazırlanmıyor çünkü. Birde içine çörek otuda koyuyorum. Zayıflatmanin yaninda vucütta müthiş bir direnç saglıyor. Hasta olmuyorsunuz diyebilirim.
Bunlar sabah yaptıkların, gün içinde de ne yedigin degil ne zaman yedigin onemli. Metabolizma sabahlar ve akşamları detoks deyimiyle soguk ve yapışkan oluyor , eger sabah ve akşam soguk seyler yersen kilo yapıyor. Mesela sabah yedigin muz (soguk ve yapışkan) kilo yaparken aynı muzu oglen yersen kilo yapmıyor. Sabah normal ekmek yerine kızarmış ekmek yersen kilo vermende yardımcı oluyor
Ayrıca her acıktıgında iki avcunun toplamı kadar yemek yiyorsun, midemiz bu boyutta zaten, biz fazlaca yiyerek onu alışveriş poşetine döndürmesek mide küçük.Baharatlar da çok önemli, kimyon, acıbiber, karabiber, sumak, nane benim kullanabildiklerim. Bunları içtiğin çorbanın üzerine koyabilirsin.
Ben bu yöntemle baya bir kilo vermiştim ha bir de canın çok tatlı çekerse bir kaşık bal yada tarçın çubuklu çay bu istegini kesiyor.Gün içinde istediginiz kadar bitki çayı içebiliyorsunuz ama eger içine zencefil koyarsanız yağ yakımı hızlanıyor.
Aslında sizin yardımınızla tekrar uygulayayyim bakayim
Çok uzun oldu sormak istediginiz olursa seve seve cevap veririm.
ohoo buralarda neler olmus neler, kizlar ben ugrayamadim fazla ozur dilerim. iki gundur bahar temizligi yapiyorum kizimi kayinvalideme birakiyorum v ekayinvalidemlerde kaldim 3 gundur. Malum diyetimd eharab olduama çok sukur kilo almamaya gayret ettim
menulerimi hiç hatirlamiyourm kosturmaktan
kilo bildirimi yapip kaçicam. bu aksam evimize geçersek eski duzenim oturcak insaallah.
kilom bu sabah; 63,8hiç veremedim hatta 100 gr almisim ama insaallah evime geçince kendimi toparlicam. opuyorum kizlar
**4.takım 247. ETAP **
beste(60,4 /
Celisuenis( 63,7/63,8/ -0,1/ %-0,16)
ferem(60,4 /59,3 /1,1/ %1,82)YENİ ÜYE hedef:55
4.Takim ortalaması:
kaptanım canm:yarım saat yürüdüm.220 iip atladım bel hareketlerimi yaptım:)
zor da olsa burdayım kaptanım :128: ... asıl bundan sonrası en önemlisi... yaz geliyo yaazz.. gidecek onlarverecek kg çok olmadıgı için bundan sonrası daha zor gidebilir ama yinede hemencik hedefine ulaşmak için çok çaba sarfet lütfen
kilon gitmese de ölçülerden gitmesi çok güzel tatlımmmkızlar hepinizden özür diliyorum.takım kaptanı olarak artıdayımyemeyip yemeyip bir gün kaçırınca hemen artıda çıktım
bu ölçü işini sevdim ama.5 gün önce almıstım ölçülerimi.kollardan 3 er cm bacaklardan 2 şer santim gitmiş.göbek 3 cm fazla çıktı ama eksilenleri görünce moralim yerine geldi en azından
hoş geldinnnn bende blue
kızzzzzzzz acıma bana eleştir yanlışlarımı söyle iki canlıyım diye torpil geçme
inan aç kalmıyorum bu hamilellik bende ters tepki yaptı sürekli uyku halindeyim sabah 7 de kalkan ben öğlenden önce yataktan kalkamıyorum....
bu arada dr um ilk 5 ay kilo versen bile daha iyi vitamin kullandığım için bebek yeterince beslenir dedi
sen eleştirmene devam et emi datluuuuuuummmmm
bende şöyle kendisi incecik ama göbüşü koccaman bi resim eklerdim ahhh o 3 kiloyu bi verebilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?