Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkür ederim ..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
birincide dikkat etmediğim halde 13 kilo aldım ama emzirme döneminde resmen battım...
bundada ben dikkat etmesemde dr at nalı kadar listeyi dikti gözümün önüne iyiliğim için dikkat etmeye çalışıyorum...benim aslında hamilelikle değilde pco ile çok alakalı doğumda hemen veriyorum ama lohusalık sonrasında battı balık yan gidiyor

Bende kabızlık yaşıyorum bazen ama çorba içmeyide öyle aman aman sevmem ki denesem mi acep bilemedim :26:

çook az olmuş menün ...
özellikle sabahları sağlam bi kahvaltı yapmalısın güçten düşebilirsin...

Haklısın canım bazen çok az yiyorum ama bugün bayağı yedim içtim dünü telafi ettim ki

Evet kızlar ip atlamak acayip kalori yakıyormuş. Tv'de bi nine vardı da 100 küsür yaşında hiç hayatımda spor yapmadım ama her sabah 5 dakika temiz havada ip atlarım diyordu kadında ne kalp ne tansiyon maaşallah çok da sağlıklı diye düşünüyorum

çok iyimiş gerçekten bi çoğunu deneyeceğim en önemliside vücudum direnç kazanması laızım

kıss bluecim ne olcek senınle benim halim lennn
ben takıldım kaldım ibrede ne saga ne sola..
valla vericem bugun yemenin gözüne anasını satimmmm....

kahvaltı:11.30
1 sb süt
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 çatal reçel
1 çatal helva
1 dilim tam buğday ekmeği

saat30
yarım porsiyon çiğ köfte-oğlumla birlikte yedik ama-
1 göbek marul
1 sb vişne suyu-hazır-

akşam 21 de
2 tane un kurabiyesi
3 bardak vişne suyu

kıss bluecim ne olcek senınle benim halim lennn
ben takıldım kaldım ibrede ne saga ne sola..
valla vericem bugun yemenin gözüne anasını satimmmm....
yeme kıssss ne ne biçim ortisin bee hani günlük yapacektik sen yersen ben senlen yola çıkmam ona göre
fato no yemek no kilo....
bak ablana ibret al birazdan yapacam kilo bildirimimi...

Sağlıklı bir biçimde bebeğini kucağına alırsın inşallah canım. Tebrik ederim
aminnn sağol canım ...darısı tüm isteyenlerin başına....

Cuma saatinde koca bii aminnn diyorum canım hayırlısıyla inşallah ben çok istiyorumda Yeni evli olmama rağmen çok seviyorum çocukları ne yapim
allahım hayırlısıyla nasib etsin inşallah... bu takımdan 2 gebe çıktı biri ben diğeri duygu arkadaşım...inşallah 3. hamişimizde sen olursun........bu arada benim 2 bebeğim olacak kısmetse

Burada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
hayırlı cumalar

Prensesperim bizim listeye bakabilirmisin canim..
Benim yasadigim sehirde net sorunu var nezaman hallolacak bilmiyorum.. Ben listeyi hazirladim.. Rica etsem paylasima ekleyebilirmisin.. Suan telden giriyorum ve kopyala yapistir olmuyor.. Simdiden cok saol

Bende kabızlık yaşıyorum bazen ama çorba içmeyide öyle aman aman sevmem ki denesem mi acep bilemedim :26:

Kabızlık içinde bir formul var aslında, bana yine detoks doktorum vermişti. Bir toz içinde sinameki var ama başka birsuru ot daha var, o yuzden bağışıklık yapmıyor. Hatta ben aynısını aktarda bulup doktora goturdugumde baya bozulmustu. Aktardan 5 liraya aldım doktor 50 liraya satıyordu.Marka veremiyoruz ama aktarda satılan formmix diye bir karısım mavi bir kutusu var ve içinde 5 paket halinde toz çıkıyor. Akşamları bir tatlı kaşığı alıp üzerine ılık su içiyorsun, sabah rahatlıyorsun.
yalnız paketin üzerindeki gibi günde 3 kere alırsan perişan olursun, o yüzden ben sadece akşamları alıyorum. Düzenli kullanıp, dozu azaltman gerekebilir. Bir süre sonra bağırsaklar düzene giriyor. Benim evde hep yedek bir kutum olur.
Kuzenime de söylemiştim, ikimizde de huzursuz bağırsak sendromu var. o da çok memnun.

Sabah indirdim leslie'yi yalnız çok uzun sürdüğü için sadece 3mil olanı indirebildim sanırım platesle birlikte her gün işimi görür sanki :26:

hemde nasıl işini görür

ip atlamak cal yaktırıyor ben 5. katta olunca atlayamıyorum

evet artık listesin hayırlı ugurlu olsun

6 ayda halımı kirlenir kıs iş arıyorsun kendine :44: ama güzel cal yaktırır

evet göbekten almısım o 500 gr ı hafta başından beri spor yapıyorum.incelmem mutlu etti beni

yeşil çay ve kayısı çayı öneririm kabızlık için

selam hoşgeldin

bunlar nasıl menü kıs yarar hiçbişi yok meyve sebze et balık tavuk :44:

başlangıç kilom:71.400
hedef kilo 68
şimdiki kilo:70.100
giden:1,300 gr

gayet güzel ama bebiş aç

balık var olmazmıııı hemde bu akşam...ama et yok şimdilik çünkü maalesef yiyemiyorum...görünce gözlerimi kapatıyorum....
zaten p.tesiden sonra balık yağına başlicakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…