teşekkür ederim ..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBluecugum,
Bebegin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.
Boydan kurtarıyorum diye diye yedim zaten, onlemini almazsam yuvarlanıp gidecegim.
Seninde hamilelikte dikkat etmen süper olmuş, şimdiki aklım olsa valla bende acaip dikkat ederdim. Zaten ne olduysa hamilelikte oldu olan, hala uğraşıyorum.
canımyağ kullanımında bir sınır yok, abartmayacaksın tabi. Çorbada yogurtsuz ve etsiz herhangi bir çorba olabilir. Hatta hazır çorbalardan kullanmıştım ben iş yerinde. Öğlen soğuk yemene gerek yok, öğlende istedigini yiyebilirsin ama miktarına dikkat et.İki avcun kadar yiyeceksin
çook az olmuş menün ...
özellikle sabahları sağlam bi kahvaltı yapmalısın güçten düşebilirsin...
Zeynepcigim,
Aslında detoks 10 gunluk bir program, bu programda 9 gun boyunca acıktıkça corba içiyorsun ve sana surekli yağ içiriyorlar ve 4 gün boyunca da masajı var yine yağlarla. 9 gunun sonunda cırcırolmanı sağlıyacak tozları içiyorsun ve yağların vucüttan atıldıgını gözlerinle görüyorsun
10 günlük detoks sonrası kilo vermeye devam etmek istiyorsan aşağıdaki formulleri uyguluyorsun ama sırf bunları yapmak bile baya bir şekillenmene yardımcı oluyor.
Oncelikle sabah kalkarkalmaz dislerini ve dilini fırçalıyorsun, bu cok onemli, sonra bir yemek kaşıgı elma sirkesi , 1 yemek kaşıgı limon suyu ve bir tatlı kaşıgı bal'ı ılık suyun icinde karıştırıp içiyorsun. Daha sonra eşit miktarlarda bir kabın icine zencefil,zerdeçal, tarçın,darülfülfül(tum akatarlarda bulabilirsiniz, karabiber gibi bişi)'ü karıştırıp bal ile macun haline getirip bundan sabah akşam 1 tatlı kaşığı yiyorsun. Bu son bahsettigim formulu ben çokça yapıyorum, herzaman hazırlanmıyor çünkü. Birde içine çörek otuda koyuyorum. Zayıflatmanin yaninda vucütta müthiş bir direnç saglıyor. Hasta olmuyorsunuz diyebilirim.
Bunlar sabah yaptıkların, gün içinde de ne yedigin degil ne zaman yedigin onemli. Metabolizma sabahlar ve akşamları detoks deyimiyle soguk ve yapışkan oluyor , eger sabah ve akşam soguk seyler yersen kilo yapıyor. Mesela sabah yedigin muz (soguk ve yapışkan) kilo yaparken aynı muzu oglen yersen kilo yapmıyor. Sabah normal ekmek yerine kızarmış ekmek yersen kilo vermende yardımcı oluyor
Ayrıca her acıktıgında iki avcunun toplamı kadar yemek yiyorsun, midemiz bu boyutta zaten, biz fazlaca yiyerek onu alışveriş poşetine döndürmesek mide küçük.Baharatlar da çok önemli, kimyon, acıbiber, karabiber, sumak, nane benim kullanabildiklerim. Bunları içtiğin çorbanın üzerine koyabilirsin.
Ben bu yöntemle baya bir kilo vermiştim ha bir de canın çok tatlı çekerse bir kaşık bal yada tarçın çubuklu çay bu istegini kesiyor.Gün içinde istediginiz kadar bitki çayı içebiliyorsunuz ama eger içine zencefil koyarsanız yağ yakımı hızlanıyor.
Aslında sizin yardımınızla tekrar uygulayayyim bakayim
Çok uzun oldu sormak istediginiz olursa seve seve cevap veririm.
Yok canım acıkmıyorum zaten hayatta aç kalamayanlardanım ben iyice vücudum alıştı sanırım
Sabah indirdim leslie'yi yalnız çok uzun sürdüğü için sadece 3mil olanı indirebildim sanırım platesle birlikte her gün işimi görür sanki :26:
Bende buldum onlardan ama ilk defa yapacağım için 3mili önermiş herkesDanslı arıyorsan zumba çok iyi diyorlar canım ama daha hiç yapmadım
Bazen vücut kendini kitliyor canım üzülme arada duraklama dönemleri olacaktır
TebriklerDarısı başımıza inşallah
evet dr kontrolünde kilomu koruma ve mümkünse 3 kilo verme...gayet güzel canımazmin hiç sönmesin inşallah elma sirkesini geçen hafta bende yaptım.1 su bardağına 1 çorba kaşığı.bu hafta da devam edeceğim bakalım :44:
Elma sirkesinin acayip faydasını görüyorum eminim ki sendede yarayacaktırİçerisinde krom olduğu için gün içindeki çikolata krizlerini önlüyormuş bide bunuda yeni duydum Çikolata krizlerimde bayağı bayağı azaldı demek bundamış
Buraya geldiğimde kilom 68 di canım hedefimde kısmetse şimdilik 60 olmak
Meyve yemeği hiç mi hiç sevmiyorum maalesef işte zorla bazen sıkıştırıyorum ama evet hasta olmamak için aralara sıkıştırmak lazım sanki :26:
Tebrik ederim kaptann kilolar gitmesede incelme çok daha önemli demekki bazı yağlar kasa çevirmiş ki ekside çıkmamış :)) (Görümcem hep böyle der de :))
Bu arada hoşgeldin blue sen hamiş hamiş kilo mu veriyorsun tabikide doktor kontrolünde dimi
hangini istersen seç beğen....yaa 6 aylık evliymişsin halıların tüy veriypmu ben sinir olmuştum parke silmeye sabah akşam ahh o halılar tüğ verdikçe bende deli oluyordumm...hımm.. güzel püf noktalar var.. teşkk canımm
oo beybi erken başlamışsın bahar temizliğine..kolay geleee.. ben de istiyorum.. halılarımı yıkamak istiyorum hem de.. daha 6 aylık evliyim, halılarım leş gibi, o halılar yıkanırken ne kalori yakılır yalnız.. fıştıdı fıştıdı fışş fışş fışşhavalr azcık ısınsın da kalkışcam ben de
yupiiii benim de ismim var listede artıkkk
ip atlamak da iyi kalori yakıyomuş di mi? ben de başlicam ona, hareketleri değiştirmek iyi gelir heralde, 3 haftadır aynı şeyleri yapıyorum
zor da olsa burdayım kaptanım :128: ... asıl bundan sonrası en önemlisi... yaz geliyo yaazz.. gidecek onlar
haydi kızlarr sporaaaa :118:
kilon gitmese de ölçülerden gitmesi çok güzel tatlımmm
o zaman etin benim kemiğin senin
ay o kendisi incecik ama göbüşü kocaman hamilelere de hasta oluyorum, çok tatlı oluyooo
selam kuzumselam...
evet dr kontrolünde kilomu koruma ve mümkünse 3 kilo verme...
Merhaba fatma hoşgeldinkıss bluecim ne olcek senınle benim halim lennn
ben takıldım kaldım ibrede ne saga ne sola..
valla vericem bugun yemenin gözüne anasını satimmmm....
yeme kıssss ne ne biçim ortisin bee hani günlük yapacektik sen yersen ben senlen yola çıkmam ona görekıss bluecim ne olcek senınle benim halim lennn
ben takıldım kaldım ibrede ne saga ne sola..
valla vericem bugun yemenin gözüne anasını satimmmm....
aminnn sağol canım ...darısı tüm isteyenlerin başına....Sağlıklı bir biçimde bebeğini kucağına alırsın inşallah canım.Tebrik ederim
aminnn sağol canım ...darısı tüm isteyenlerin başına....
allahım hayırlısıyla nasib etsin inşallah... bu takımdan 2 gebe çıktı biri ben diğeri duygu arkadaşım...inşallah 3. hamişimizde sen olursun........bu arada benim 2 bebeğim olacak kısmetseCuma saatinde koca bii aminnn diyorum canım hayırlısıyla inşallah ben çok istiyorumdaYeni evli olmama rağmen çok seviyorum çocukları ne yapim
hayırlı cumalarBurada herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Prensesperim bizim listeye bakabilirmisin canim..
Benim yasadigim sehirde net sorunu var nezaman hallolacak bilmiyorum.. Ben listeyi hazirladim.. Rica etsem paylasima ekleyebilirmisin.. Suan telden giriyorum ve kopyala yapistir olmuyor.. Simdiden cok saol
Bende kabızlık yaşıyorum bazen ama çorba içmeyide öyle aman aman sevmem ki denesem mi acep bilemedim :26:
Sabah indirdim leslie'yi yalnız çok uzun sürdüğü için sadece 3mil olanı indirebildim sanırım platesle birlikte her gün işimi görür sanki :26:
oo beybi erken başlamışsın bahar temizliğine..kolay geleee.. ben de istiyorum.. halılarımı yıkamak istiyorum hem de.. daha 6 aylık evliyim, halılarım leş gibi, o halılar yıkanırken ne kalori yakılır yalnız.. fıştıdı fıştıdı fışş fışş fışşhavalr azcık ısınsın da kalkışcam ben de
yupiiii benim de ismim var listede artıkkk
ip atlamak da iyi kalori yakıyomuş di mi? ben de başlicam ona, hareketleri değiştirmek iyi gelir heralde, 3 haftadır aynı şeyleri yapıyorum
kilon gitmese de ölçülerden gitmesi çok güzel tatlımmm
Bende kabızlık yaşıyorum bazen ama çorba içmeyide öyle aman aman sevmem ki denesem mi acep bilemedim :26:
selam...
kahvaltı:11.30
1 sb süt
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 çatal reçel
1 çatal helva
1 dilim tam buğday ekmeği
saat30
yarım porsiyon çiğ köfte-oğlumla birlikte yedik ama-
1 göbek marul
1 sb vişne suyu-hazır-
akşam 21 de
2 tane un kurabiyesi
3 bardak vişne suyu
başlangıç kilom:71.400
hedef kilo 68
şimdiki kilo:70.100
giden:1,300 gr
balık var olmazmıııı hemde bu akşam...ama et yok şimdilik çünkü maalesef yiyemiyorum...görünce gözlerimi kapatıyorum....hemde nasıl işini görür
ip atlamak cal yaktırıyor ben 5. katta olunca atlayamıyorum
evet artık listesin hayırlı ugurlu olsun
6 ayda halımı kirlenir kıs iş arıyorsun kendine :44: ama güzel cal yaktırır
evet göbekten almısım o 500 gr ıhafta başından beri spor yapıyorum.incelmem mutlu etti beni
yeşil çay ve kayısı çayı öneririm kabızlık için
selam hoşgeldin
bunlar nasıl menü kıs yarar hiçbişi yok meyve sebze et balık tavuk :44:
gayet güzel ama bebiş aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?