balık var olmazmıııı hemde bu akşam...ama et yok şimdilik çünkü maalesef yiyemiyorum...görünce gözlerimi kapatıyorum....
zaten p.tesiden sonra balık yağına başlicakmışım
hem nasıl veriyo.. sürekli çıkıyor tüyler.. işte o yüzden de bi yıkamak istiyorumhangini istersen seç beğen....yaa 6 aylık evliymişsin halıların tüy veriypmu ben sinir olmuştum parke silmeye sabah akşam ahh o halılar tüğ verdikçe bende deli oluyordumm...
Bende kabızlık yaşıyorum bazen ama çorba içmeyide öyle aman aman sevmem ki denesem mi acep bilemedim :26:
kahvaltı:11.30
1 sb süt
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 çatal reçel
1 çatal helva
1 dilim tam buğday ekmeği
saat30
yarım porsiyon çiğ köfte-oğlumla birlikte yedik ama-
1 göbek marul
1 sb vişne suyu-hazır-
akşam 21 de
2 tane un kurabiyesi
3 bardak vişne suyu
Cuma saatinde koca bii aminnn diyorum canım hayırlısıyla inşallah ben çok istiyorumdaYeni evli olmama rağmen çok seviyorum çocukları ne yapim
Prensesperim bizim listeye bakabilirmisin canim..
Benim yasadigim sehirde net sorunu var nezaman hallolacak bilmiyorum.. Ben listeyi hazirladim.. Rica etsem paylasima ekleyebilirmisin.. Suan telden giriyorum ve kopyala yapistir olmuyor.. Simdiden cok saol
6 ayda halımı kirlenir kıs iş arıyorsun kendine :44: ama güzel cal yaktırır
allahım hayırlısıyla nasib etsin inşallah... bu takımdan 2 gebe çıktı biri ben diğeri duygu arkadaşım...inşallah 3. hamişimizde sen olursun........bu arada benim 2 bebeğim olacak kısmetse
Kabızlık içinde bir formul var aslında, bana yine detoks doktorum vermişti. Bir toz içinde sinameki var ama başka birsuru ot daha var, o yuzden bağışıklık yapmıyor. Hatta ben aynısını aktarda bulup doktora goturdugumde baya bozulmustu. Aktardan 5 liraya aldım doktor 50 liraya satıyordu.Marka veremiyoruz ama aktarda satılan formmix diye bir karısım mavi bir kutusu var ve içinde 5 paket halinde toz çıkıyor. Akşamları bir tatlı kaşığı alıp üzerine ılık su içiyorsun, sabah rahatlıyorsun.
yalnız paketin üzerindeki gibi günde 3 kere alırsan perişan olursun, o yüzden ben sadece akşamları alıyorum. Düzenli kullanıp, dozu azaltman gerekebilir. Bir süre sonra bağırsaklar düzene giriyor. Benim evde hep yedek bir kutum olur.
Kuzenime de söylemiştim, ikimizde de huzursuz bağırsak sendromu var. o da çok memnun.
hemde nasıl işini görür
:[/COLOR]
çorba iç tatlım ya.. sıcak sıcak, yumuşatır içini, her derde deva valla , iç sen iç , çorba sevilmez mi =))
ben de isityorum bebiş yawwkısmet bakalım
Topic uğurlu desene darısı başıma inşallah hayırlısıyla
formmix desem bilirler mi canım ? İnşallah şöyle bi düzene girse nasıl iyi olacak amaGeçen markete dolaşırken öyle tarçın felan alırken sinamekide vardı, bende bulunsun diye aldım ama cesaret edip kullanamıyorum hiç iyi şeyler duymadım gerçi herşeyin fazlası zarar da işte ne bilim nasıl kullanacağımı bilmiyorum:26:
Ay inşallah bi yerde okumuştum. Sabah aç karnına yapılan egzersiz yağları, akşam yemeğinden sonra yapılan egzersizde vücutta ki şekeri yakarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama doğru olabilir
Bilirler hayatım, 5 lira birşey fiyatı , mavi bir kutusu var. Bu markanın macunu da var ama toz olanını öneririm. Sinameki, bir süre sonra alışkanlık yapıyor, hiç tavsiye etmem. Bu gercekten işe yarıyor.
Çok sağol canım ya ben bunu bi araştırayım madem işe yararsa haber veririm :)))
Ferem kıskandım valla seni hep evdeyim ama çok nadir kalkıyorum sabahları biraz uykucuyumdaşimcik eşimide işe yolladım ohh rahatadım derken kayınvalide geldi akşam gezmeye gidecekmişiz bende kırmak istemedim biraz sonrada perde bakmaya :26: :26:
Akşam geç gelmezsek girerim herhalde çok öpüyorum hepinizi görüşmek üzere kızlar akşam yemeklerini fazla kaçırmayınnnnBenden demesi
tatlım valla ben de çok uykucuyumdur, 3 gün işe gidiyorum, 4 gün evdeyim, eşimi gönderince uyurdum 10 a kadar filan
ama bu diyete karar verdiğimden beri erken kalkıyorum, eşim erken kalkardı hep, ondan da önce kalkıyorum
bi güzel sporumu yapıyorum ohh
sen de kalkabilrisin tatlım, olmadı öğlen bi yarım saat kestirirsin
prensesim, listeniz tamam canim.. 6.takimin listesini paylasima ekledigi icin hemen gormedim listenizi onaya sundugunu
prensesim tüm cabalarıma rağmen 71.2 yim sadece 300 gr gitmiş.sanırım regl öncesi die.:26:
sağol canım.valla süpersin şulemm.menülerin cozuttu cozuttu son 3 gün bi dikkat ettin hemen gidiverdi:))süpersinnnnn
yulaf unu büyük marketlerde de var.canm gurmenetten almıştım internetten ruşeymi die bi marka.marketlerde bende aramadım bulamadım aldıktan sonra bi baktım aktarda var aynısı:)
inş. gidişleri olsun dönüşleri olmasın.aktara bakayım o zaman ben de
ohh senin kiloların da güle güle gitsin, bi daha gelmesinler canım
kızlar hepinizden özür diliyorum.takım kaptanı olarak artıdayımyemeyip yemeyip bir gün kaçırınca hemen artıda çıktım
bu ölçü işini sevdim ama.5 gün önce almıstım ölçülerimi.kollardan 3 er cm bacaklardan 2 şer santim gitmiş.göbek 3 cm fazla çıktı ama eksilenleri görünce moralim yerine geldi en azından
evet çikolata,3-5 gram işte eskş öğrencim getirmiş. 12den vurdu.duygu vardı ya bizim takımda hamile kalmadan önceki kiloya oranla 2 kg eksideymiş maaşallah...
bende şimdilik 1 kilo gitti ve inşallah 5. ayımda jeniffer lopezin hamile versiyonu olucem ben
ama benim gözüm çağla şikelle ebru şallıda
maaşallahblue bunu beğendi
valla ben şimdi bişey diyemedim.. gün içinde hareketli bi insanmısın :44:
aslında semizotuyla akşamı beğendim ben ama pilavla ekmeği aynı menüde kullanma
ammada eleştirdim birazdan benim ayıbımı görün tamam mı
hadi kuzunun doğum günüsü diye pastayı görmedim zaten neresini göreyim 1 çatal bişey
o çikoyu çözemedim çikolatamı:44:
gerisi fena değil...
çook az olmuş menün ...
özellikle sabahları sağlam bi kahvaltı yapmalısın güçten düşebilirsin...
çok güzel
hoşgeldin. hem leslie hem pilates süper birleşim olur.Yok canım acıkmıyorum zaten hayatta aç kalamayanlardanım ben iyice vücudum alıştı sanırım
Sabah indirdim leslie'yi yalnız çok uzun sürdüğü için sadece 3mil olanı indirebildim sanırım platesle birlikte her gün işimi görür sanki :26:
yok yok balığı bırakmayaksın bu sefer.teşekkür ederim ..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
birincide dikkat etmediğim halde 13 kilo aldım ama emzirme döneminde resmen battım...
bundada ben dikkat etmesemde dr at nalı kadar listeyi dikti gözümün önüne iyiliğim için dikkat etmeye çalışıyorum...benim aslında hamilelikle değilde pco ile çok alakalı doğumda hemen veriyorum ama lohusalık sonrasında battı balık yan gidiyor
ip 5 dakikada pancar gibi yapıyor valla. ama anca parkta atlayabiliniyor. kayısı çayı dene bide kabızlık için..Bende kabızlık yaşıyorum bazen ama çorba içmeyide öyle aman aman sevmem ki denesem mi acep bilemedim :26:
Evet kızlar ip atlamak acayip kalori yakıyormuş. Tv'de bi nine vardı da 100 küsür yaşında hiç hayatımda spor yapmadım ama her sabah 5 dakika temiz havada ip atlarım diyordu kadında ne kalp ne tansiyon maaşallah çok da sağlıklı diye düşünüyorum
yandın kızım sen en çok senin menülerin mercek altında. nerde sebze yemeği?saçma sapan şeyler yok.kahvaltı:11.30
1 sb süt
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 çatal reçel
1 çatal helva
1 dilim tam buğday ekmeği
saat30
yarım porsiyon çiğ köfte-oğlumla birlikte yedik ama-
1 göbek marul
1 sb vişne suyu-hazır-
akşam 21 de
2 tane un kurabiyesi
3 bardak vişne suyu
ay süpersin . listeye de girdin, hadi haftaya çok iyi bir sonuç çıkaralım.o zamaann azcık özendireyim sizleri
evde olduğum günlerde sporumu sabah aç karna yapıyorum, en az 45 dk
işte bugün de sabah yaptımm, bi de şimdi 1 saat danslı spor yaptım, daha çok terledim valla, bu bana iyi geldi, leslie ile çok terlemiyorum,
devam etcem daha, su içme molasındayım
bu hafta 58leri görceeemm işallaahhhhh
hep birlikteeee tabii
menünü de çok beğendim.bugünü yazayım da kapatayım artık
sabah kahvaltıdan önce 45 dk spor
kahvaltı 09.00 haşlanmş ymrta, peynir,3 zeytin, 1 çaykaşık reçel,roka,1 dilim ekmk
ara 1 elma
öğle 12.30 yarım kase çorba, buharda brokoli,
ara yarım kase yoğurt 1 kaşık müsli
ara 1 elma
bu arada 1.10 dk spor
.....1 tanecik petito, küçücük bişiii
akşam 18:00 1 kase çorba, bikaç çatal brokoli, çeyrek dilim ekmekle menemen
ara çeyrek muz
2.5lt su ,daha da gece bitmedi, suuya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?