Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

feremcim verdiğin bilgiler çok işe yarar şeyler.
özellikle yoğurt olayına önem vermem gerektiğine inadım.

16.03.2012
sabah: 1 zeytin,peynir,1 dilim kepekli ekmek
ara: 1 küçük pasta
öğle: tavuklu salata,çorba,1 fincan şekerli kahve
ara:1 dilim kepekli ekmek,biraz kaşar,2 lokma helva,1 kurabiye, helva
akşam:-
ara:3 kaşık çorba,1 kaşık pırasa,2 meyve

akşam saatlerim garip oldu biraz.

Afiyet olsun canım menün çok iyiymiş :)

Çok önemli bilgiler bunlar canım iyi oldu öğrendiğim

hoşgeldin. hem leslie hem pilates süper birleşim olur.
.

Hoşbulduk canım. İnşallah bakalım haftaya kadar ne değişiklikler olacak bende :13:

Biraz kaçamaklar var sanırım :) Gerçi kaçamaksız olmaz :13: Ama tickerinden gördüğüm kadarı ile süper kilo vermişsin tebrikler

Ev oturmasında yeni geldik orada kesin bişiler verirler diye akşam yemeği yemedim. Ordada 1 küçük poğaca, ufak dilim irmik tatlısı, bide azıcık havuçlu kek yedim Yarın kesinlikle daha fazla spor yapıcam hiç kaçamak da yapmıcam

kaçamakların yanında öğünlerin iyi olmuş, ama hem kaçamak sayısı 1 olsa daha iyi olurmuş

akşam yemeği yerine sayalım o zaman, ama bu gibi kaçamaklardan sonra eve geldiğinde de spor yapabirlsin canım

günaydınn hanımlaarrrr
sabah kahvaltı öncesi sporumu yaptım yinee ama bugün az sürdü 35 dk oldu

bu arada sabah tartıya çıktım, hastalığımın da bitmesinin etkisi sanırım, veee 58.9
küsüratı yüksek olsa da 58 i görmek süper moral olduuuu, çok sevinçliyimmmm
yaşasın cuma yarışmalarıı yaşasın biizm takımmmm

aynı geçmiştim canım seni isabet olmus

güzel canım.suyu akşam 20.00 gibi falan kesmek gerekiyor.değilse gece wc ye çok çıkıyorsun

canım takımlarda en fazla 12 kişi olabiliyor.gidipte dönecek arkadaşlar var onların kontejanını saklı tutuyorum onlarda dönmüyor böyle az kalıyoruz.bide deneme sürecindeki herkes takıma giremiyor.mines vardı en son listede görmeyi istiyordum gelmez oldu kaldı :44:

teşekkürler faydalı bilgiler paylaşmıssın

ölçülerinin iyi çıkmasına sevindim. artıda çıkman şaşırtıcı. şişilik midir nedir?1 gün yedin diye mi yani bu çıkış,ilginç.

yemeyip yemeyip 1 gün kaçırınca öyle oldu sanırım.ama 1 hafta spor yaptı oda ölçülere yansımıs zaten

kalp yaşım kendi fiziksel yaşımla aynı çıktı.

pastanı oğlusunun dogum günü nedeniyle yediğini düşünüyorum.ama artık kes ne olur şu abur cubur pasta türevlerini.kendine yazık

yine azla atlatmıssın

maşallah canım

şule zeynep bu hafta bol spor ve güzel menüler bekliyorum sizlerden

beste ben seni daha izne ayrılacak sanıyordum bitiyormus bile.bu hafta yine o güzel menülerini göreyim.sporlarını sıklaştır

celi sende çok ugramaz oldun mazaret bildirdin biliyorum yinede takımdan uzaklaştıgını diyetten uzaklaştıgını düşünüyorum:44:

kuzunun cenazesi var.hafta sonuna dönerim demiş ama o bu hafta izinli sayılır.

ferem sen güzel gidiyorsun canım maşallah

blue senden de daha düzenli menüler bebişin gelişimi için daha iyi yemen lazım

bana gelince daha çok yemeye çalışacagım.hiç olmadı salata yapıp yiyeceğim

yavaş gider oldu iyice ben de kilolar.
sizin enerjinizle yeniden aktifleşeceğiz gibime geliyor.
hiç sorma bu kaşamak olayını bugün de çoktan gerçekleştirdim. günde 1e bari indereyim.

evet. çok iyi. cumaya 58in başına varırsın umarım.

güzel menüler, sebzeli menüler yapayım. bu hafta kardeşim de var. akşam yemeklerinde güzel şeyler yapıp sebze-salata ağırlıklı geçiştireyim.

biraz biraz koştum canım evde bugünde daha fazla yüklenicem ki kendimi de iyi hissedeyim

Canım yaa tebrik ederim maaşallah çabaladıkça sonuçlarını alıyorsun ne güzel

yavaş gider oldu iyice ben de kilolar.
sizin enerjinizle yeniden aktifleşeceğiz gibime geliyor.
hiç sorma bu kaşamak olayını bugün de çoktan gerçekleştirdim. günde 1e bari indereyim.

Son kilolar zaten yavaş gider canım ama yılmaman lazım, ağır illa ki olacak. Kaçamaklar içinde tarçını bol bol kullanmaya çalış ki tatlı isteğin en aza insin :13:

Eeevtt leslie ile 2 mil yürüdüm ilk defa yaptığım için bayağı yordu orda kesmek zorunda kaldım buna şükür tabiki de

Şimdi bu güzel havanın tadını çıkarmak için koçişle yürüyüşe çıkıyoruz

valla o al verler mahvediyo bizi zaten bebişim ben doğumumda 91 oldum en son.sonra 80e düştüm.85e çıktım.69 a indim,79a cıktım.şimdi 71 im.ama bi daha almaya niyetim yok artık ömür boyu sizlerle kalabilirim:)
baya bi kalbimi hızlandırıyor.ısınmadan spor yapmayın diolar ama bana şu mantıklı geliyor:spor öncesi ip atlayıp kalp atışımı hızlandırıp sonra yürümek.zaten demiyolarmı sporda 15 dakika sonrası kalb atışın hızlanıınca asıl spor başlıyo die:)
kız bu ne halll.sabah ne güzel başlıyon.öğlen akşam batıyor.üstelik sen hazır meyve sularından uzak durman lazım bebişim güzelim şekerim.kızcem sanaaaaaaaa.hamiş olmasan bende cetveli elime alcamda kıyamammm:)
başlangıç kilom:71.400
hedef kilo 68
şimdiki kilo:70.100
giden:1,300 gr
süperrrrr ama menüülerinide düzenle canmcım:)
Cuma saatinde koca bii aminnn diyorum canım hayırlısıyla inşallah ben çok istiyorumda Yeni evli olmama rağmen çok seviyorum çocukları ne yapim
Allah hayırlısıyla sanada tüm isteyenlerede verir tatlım.ama nasıl olsa olcak tadını çıkar bekarlığın
süperrr canmcım.... verdiğin bilgiler için ayrıca cok teşerkkkr ederim.
balık var olmazmıııı hemde bu akşam...ama et yok şimdilik çünkü maalesef yiyemiyorum...görünce gözlerimi kapatıyorum....
zaten p.tesiden sonra balık yağına başlicakmışım
olur tabi balık tavukkkk süper olur ve sebzede
dukan amcada akşamları öneriyor.herkez farklı die deneme yanılma yapacaz artıkın
görürrsün görürsün bu azimleeee maşallah sana şekerim:)
valla günü böle kapatmışsan süper tatlım
çok güzelll tatlım:4]

Iyi geceler kızlar. Maalesef evde ki netin limiti dolmuş şimdi telefondan giriyorum bi süre gireniyeçegim haber vereyim dedim ;( bi kaç güne açılacak beni takımdan çıkarmazsinız dimi :'( herkese iyi geceler gitmeden bugün ki menümu yazayım
sabah geç kalktığımız için 1 tane simit, omlet 2 bardak açık çay öğlen 3 gibi maydanoz akşam 6da bi tabak mercimek çorbası, tavuk göğsü sote, yoğurtlu mor lahana, az maydanoz, şimdi de bi kivi bu gecelik bu kadar spor olarak da 2 mil yürüyüş, 1 saatte dışarıda yürüyüş,
çıkmak zorundayim görüşmek üzere iyi geceler kızlar...

çizelgemi değiştirdim artık bunun üstüne çıkmıcam.

azcık bişey kalmış ha gayret tatlım,
onun rahatlaması oldu galiba kaçamak konusunda, deidğin gibi bari 1 tanecik kaçamak olsun , minik bişey bugün ben de yaptım kaçamak , yazcam birazdan

biraz biraz koştum canım evde bugünde daha fazla yüklenicem ki kendimi de iyi hissedeyim

Canım yaa tebrik ederim maaşallah çabaladıkça sonuçlarını alıyorsun ne güzel

spor yaptıkça insan hafifliyo sanki tatlım di mi, ilk zamanlar yorucu gibi ama esniyosun, hareketlerin kolaylaşıyo, bi de erken kalkma alışkanlığı geldi işte bu sayede bana, aynı motivasyonla devam edelim şekerim

öğlen de yemek yeseymişsin güzel olacakmış,
bizi yalnız bırakma buralarda, sen de yalnız kalma oralarda , bu arada da devam et sakın bozmaa, bekliyoruz tatlımmm

olsun wc ye çıkmaya razıyım ben , oh oh temizlensin, cildime de iyi geldi bu diyet işi, hem su içmek, hem de abur cuburu kesmek, valla sivilcelerim vardı minik minik, epey değişti cildim, nazar değmeyee

kontenjan konusunu anladım canım, biizm takıma denk geldi yani bir an önce gelebilseler bari, takımdaki arkadaşlarımızın da motivasyonu düşürüyor bu durgunluk, öyle düşünüyorum
neyse ben gaza getircem sizi
ama bugün kaçamak yaptım, yazcam şimdi onu affedin :26:

gelelim bugüneeee
sabah kahvaltı öncesi sporumu yaptım, onu yazmıştım 35 dk

kahvaltı: 2ymk kaşığı menemen, 1dilim sucuk, peynir,3 zeytin, 1 kaşık reçel,1 kaşık bal, 1 kaşık pekmez, bol roka
ara: çeyrek muz
öğlen: heh işte burda kaçırdım :26: aslında kaçmış sayılmaz, eski ben olsaydım ohoooo tabağımı bitirir tekrar yerdim, bugün çok iradeliydim, çok gurur duydum kendimle =))yediklerim rejime ters düşse de olsun nefsime hakim olduğumu gördüm ben
2 fırında sigara böreği, 1er ymk kşğı yeşilmercimekli salata ile patates salata,3 kurabiye, 1 küçük dilim az kremalı pasta
çok yol yürüdüm, bütün gün sokaklardaydım , ona sayalım
ara: 1 muz
akşam: yarım palamut,2 dolma, 1 dilim ekmek

suyumu da içtim, artık yatmaca,
sabah spora hanımlaaarrrrr
öpüyorum sizi iyi geceleeerrrr

aynen birden motivasyonumuz yerle bir oldu.. bu hafta umarim herkes toparlanir.. kendime bi ceki duzen vermeliyim..

canim bilgiler icin tesekkurler, ama diyet zamani portakaldan mumkun oldugunca uzak durmali.. kana cok hizli dagiliyor, aclik duygusunu cogaltiyor ve yag yakimini yavaslatan bir meyve.. ayni muz gibi.. ama digerler yazdiklarin cok faydali seyler..

bunu duymustum, simdi tekrar okumak iyi geldi.. yogurt hastasi biri olarak cok sevindim

unlu seyler biraz fazla olmus, ama neyse canim artik bu hafta toparlicaz hepimiz

palamut ne bilmiyorum.. ama menu guzel oglen kacirmissin ama yurudugun icin yakmissindir diye dusunuyorum.. super

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…