Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kalp yaşım kendi fiziksel yaşımla aynı çıktı.

www.kalpyasi.com

kalbimle yasim ayni cikti benimde

bende artik sabah erken spora basladim 2 saat gunde.. son bi kac gundur oyle yapiyorum ve gune cok enerjik basliyorummm.. 58 gormene cok sevindim tatlim darisi benim basimaaa.. 60 ta cakili kaldim iki haftadir ya.. ama bu hafta ne yapip edip 2 kg vermeliyim..

evet prensesim bu son hafta iznim onumdeki hafta basliyorum.. o yuzden bu hafta spora cok odaklanicam... menulerimede geri donuyorum hepinize soz
ve seninde soyledigin gibi... seninde daha cok yemen lazim.. inan bana faydasini goruceksin.. ayni benim gibi bi yapin var.. sporsuz ve cok yemeden kilo veremeyenlerdeniz.. metabolizmamizin yavas oldugu icin onu harekete gecirmenin tek yolu bu..

Son düzenleme:
kizlar yardiminiza ihtiyacim var, belki yeri degil ama en iyi siz bana fikir verirsiniz bu konuda.. Bu ay sonunda bi konsere gidicem, norvecte cok tanidik bir artistin konseri olucak.. hepsi iranli, ve iranli kizlarini bilirsiniz.. hepsi cok shik giyinir, ve fizikleri manken gibi.. Simdi yardiminiza ihtiyacim var, kac gundur kafa yoruyorum.. ne giysem diye.. mumkun oldugunca zayif gorunmek istiyorum.. sizce duz parca mini elbise mi?? yoksa tights ustune acik birseyler mi..

yanlislik yapip ayakkabiyi herseyden once aldim.. topuklari 13cm diye sirf aldim, bacaklarim uzun gorunsun diye boyum nerdeyse 175 uzerinde olucak ama nasil yururum orasi ayri bi dert:18: o gun cok ama cok iyi gorunmeliyim kizlar.. cunku ortak arkadaslardan ogrendigime gore... zamaninda hayatimda olan insan ve yeni sevgilisi geliyormus.. uzerine yillar gecti ama az catlatmakta fayda var diye dusunuyorumm..

bugun dolabimi kurcalicam, ama gece elbiselerimin coguna sigamiyorum kahretsin hepsi 34/36 beden bi kac 38 ler var onlarinda resmini cekip size gostericem.. kilo aldiktan sonra hic oyle gece kiyafetleri almayi istemedim, gozumden dustu.. Of bacaklarimdan nefret ediyorummm fikir verin kizlar, alisverise gidim yarin nasil bi sey aliyim ya.. siyah olucagi kesin.. kurtarici renk nasilsa..:44:

toparlanalım canım ya, birbirimizi yalnız bırakmayalım
alabalık bilirsin belki, onun boyutunda bi balık, çupradan daha ince ve uzun, kılçığının tek tarafını yedim işte =))

bacaklarının kalın olduğunu düşünüyosan mini elbiseyi siyah opak çorapla giyebilrisin canım, elbiseni de belden bollaşan seçebilrisen alt kısmını ince gösterir o kabarıklık diye düşünüyorum, çok kilolu insannların bile kusurlarını gizliyo çünkü, senin o kadar bile yok
tayt da ince gösterir , o da mantıklı,

bu elbise belki hoşuna gitmeyebilir de , genel hatlarıyla belden bollaşması beli ince gösterir benim fikrim
böyle bi elbise canlandı gözümde, altına da opak çorap giyersin, bacaklarını ince gösterirsin, hatta elbisen koyu tonlarda başka renk bile olabilr

hee bi de konser ay sonunda demişsin, ohoooo ay sonuna kadar zaten fazlalıkların kalmayacağı için kapatma sıkıntın da olmaz
hedef olarak bunu belirle işte kendine , ne güzel motive eder

günaydıınlaarrrrr

kızlarr bugün yine çok mutluyum, iyice inceldiğimi fark ettim, gece yattım, karanlıkta koluma şole bi dokundum, ay bileğim incelmmiş gibi geldi
bütün gece koluma dokundum durdum, gitmiş mi gitmemiş mi diye sabah hemen ölçülerimi kontrol ettim
28 marrtta almıştım ölçülerimi
her yerimden incelmişim..
çok sevinçliyim, özellikle bellim 5 cm gitmiş
kalça 2cm , kalça konusunda çalışmalara devam
haydi spora o zaman , bugün erken kalkamadım çok yorulmuşum, kahvaltıyı yaptım gecikmesin diye,
sporu şimdi yapcam artık

canmcım özliycez seni umarım en yakın zamanda aramıza dönersin.
bebeğim benmde dünüm böleydi günüm vardı.o yüzden bişey diyemicem:))))

bebeğim bacaklarının kalınlığından şikayetciysen mini giymiycen demekki
yada dediği gibi opak corapla giycen.ama bebeğim sen zaten sadece 38 bedensin okadar bi kilo yok bele üstten oturan o elbise şu an saklamak istrediklerini saklıyabilir.bence siyahla değilde bi kırmızı yada ciyit maviyle daha iddaalı olabilirsin:)

dünkü menüm
17.03.2012
sabah:1 krep,1 zeytin,1 kaşar,peynir,biraz ekmek,b,raz sarelle
ara:fındık,diyet kola,
ara:yarım elma,çubuk kraker
öğle:1 tabak pırasa
ara:2 dilim kek
akşam:1 kase orba,1 muz
ara:1 dilim kek,patlamış mısır,1 kaşık sütlaç,çubuk kraker

spor yapamadım. sinemaya takıldım.

böyle güzel haberlerle güne başlamak beni seindirdi.
azmine hayranım canım.

canımcım bacakların çok gğzeldi resimde biraz bol inen bir mini tercih et. bacaklardan vur yani. benim takdiğim budur. üste baktırmam. güzel makyaja ve bacaklarına baktırırsın böylece. arası kaynar.

prensesim sen 2 ara yapmayı denemelisin bi de. gün de 8 öğün yani.

ben de sabah sabah onu çıkar bunu giyin yaptım. çok güzel eteklerim var. bu 3 kiloyu bekliyorlar hepsi de.

nisandaki nişan içinde hiç giyinmediğim pembe bir elbisem var. onu denedim. o da 3 kilo gitsin diyor. önümde 4 hafta var.

valla nişanlar düğünler başlıyor arkadaşlarım. yol almam/almamız lazım. sabah kurdum durdum. bize takım yarışı yetmez oldu resmen.

kendi içimizde bi yarış mı kursak bu hafta. 2li 2li olabilir,toplu da olabilir. 2li olursa kazanan diğer kazananla öbür hafta kapışır, kaybedenler arasında da kapışma olur. 3. hafta yine 1. haftanın kaybedenleri arasında 2. hafta kazanan kişi, kazananların kapışması sonucu 1. olanla kapışır.

fikrime katılan var mı? hedefim yine 800 gr vermek bu hafta.

canım bekliyoruz seni. dikkatli ol bu bir kaç gün içinde.
arada bir oluyor işte. yine de çok çok abartmamışsın.

şu elbiseyle foto çekip koysam mı, her hafta koysam karşılaştırsam. kendime gaz gelir mi?

kaçamaklar devam ediyo kolada kalori yok ama yine de iyi bişey olmadığını biliyoruz, hem selülitt =))
toplamda da 3 dilim kek olmuş
fazlalıklarının azalmasının veridği bi rahatlama ama anlıyorum seni, ben de diyorum hadi çok kasmaya gerek yok, at bi tane ağzına, sonra duruyorum =))
valla abur cubur delisiyimdir ben, her türlüsünü severim, ev yapımı kek börek türlerini de hazırlarını da
3-4 haftadır uzağım ya bunlardan, artık öyle cnaım çekmiyo, soğudum diyebilriim, onlarsız yaşayabildiğimi gördüm gerçekten =))
hele dünkü öğlen yemeğimden bahsettim ya pastalar kurabiyeler önümde, eski halim için o yediklerim o kadar az ki,
bi günde koca pastayı bitirebilecek kapasitedeyimdir yani
eskiden de böyleydi ama, zayıf olduğum dönemlerde de çok yerdim, ama o zamanlar kilo almıyodum iştei, ne olduysa evlendikten sonra oldu
velhasılı kelaaammm onlları yemeden de yapabilriizzzzzz

böyle bişeye ben varım , ama nasıl olcak seçim kısmı, nasıl bi yarışma olacak?

şu elbiseyle foto çekip koysam mı, her hafta koysam karşılaştırsam. kendime gaz gelir mi?

gelir tabi canım, gelişimini gördükçe hoşuna gider

Son düzenleme:
bugünü de kapattık
sabah .2ymkkşığı patates omlet, 1 dilim sucuk,peynir,2zeytin,1er kaşık pekmez.bal,reçel, maydanoz, 1 diim ekmek
ara çeyrek muz
öğle: ıspanak, brokoli salata, maydanoz
ara: yoğurt müsli
ara: muz
ara:elma
akşam: 1 kabak dolması, yarım kase yoğurt, öeyrek dilim ekmk

bol su, bugün spor yapamadım,cam sildim

selam kizlar, ben halilarimi yikamaya verdigim için hala kainvalidemdeyim. menulerimi hatirlamiyorum yine.

Bugunkunu yazayim bari

sabah; 3 dilim ekmek, zeytin peynir,siyah çay

oglen; pirasa kavurma,3 dilim tam tahilli ekmek

aksam yesim fasulye ve azcik pirinç pilavi yicem. yarim lt su içtim ama içicem insaallah. burda spor yapamiyorum malesef

benm kalp yaşım 19 çıktı canm:)))bende 70 lere inmek istiyorum laram ya:)bişiler yapmamız lazım.yarın sırf corba ve meyve yiycem bi kaç gündür coştum resmen.menülerimi bile yazamaz oldum
süppersin canmcım durmak yok yola devam:))bende olmayan kıyafetleri deniyerek anlıyorum.bugün hurçtan 3 pantolon bi ceket cıkardım yaza kadar olacak onlar başka çaresi yok:))
az ve sık besleniyorsun bebişim o yüzden menülerin cok gibi görünüyor ama ekmek az o yüzden kekler abartı olmamış.güzel tatlım.
süper fikir canımcım bende varım yarışa rakibimi sectim bile prensesssssim benm eşim olurmusun ikimizinde 10 kg fazlası var nasıl olsa:)
bence güzel olur bu haafta kilo verirsem geçen haftaki kıyafetimle tekrar cekilip koycam foto.
hımmm motivasyonunu cok beğeniyorum senn.çok güzel gidiyosun maşşallah canmcım.:))

güzel olmuş celim.ii kalabiliyosun okadar.ben şimdiye kafayı yemiştim herlde karşıdakinede yedirmişitim.maşşallah sana.:)

kızlar bugünki menüm:

sabah:3 kaşık sosisli yumurta,1 dilim petnir,1 parça çökelek,domates salatalık,1 dilim katıklı ekmek,1 dilim ekmek

öğle:dışardaydık kızımın hanımellerinden5,6 tane

ara:eve yetişince 1 elma,2dilim zeytinli ekmk,6 tane yaban mersini,1 dilim peynir

akşam:5 kaşık patlıcan yemeği,1 kaşık makarna,2 kaşık fırın patates yağsız,salata,1 kase corba

sporda gündüz parka gitiik 42 mekik cektim,bol bol da yürüdüm.
yarın son gaz spor ve meyve corba günü yapıyorum,4 gün de şu 3 gündür aldığım kalorileri vermem lazım: çok kızgınım kendime

bugün iyi olmuş canım, çok daha iyilerini yapabilriizz, yapacağızzz
yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisi

menü güzel.
çözdün beni hayatım.ama yapabiliriz.
menün iyi, sporsuz nasıl bi sonuç alcan merak ediyorum.
tehlike çanları çalıyor. bu hafta iyi sonuç alcaksın bence de.

18.03.2012
sabah:1 zeytin,1 küçük krep,1kepek ekmeği,peynir,1 çatal helva,1 sosisli yumurta
ara:1 elma
öğle:1 koca kase çorba
ara:-
akşam:3 köfte,1 tabak kuru fasulye ve pilav,1 kaşık yoğurt,azcık ekmek
ara:yarım kupa nescafe,1 ısırık kek

Tamam artik turkceme sayende bir kelime daha eklendi.. cupra bu elbiseyi cok begendim.. aynisini bulsam alirdim emin ol.. nette cok aradim ama bulamadim.. kahretsin oyle bi ulkede yasiyorum ki.. køyden beter.. ama dedigin gibi, opak siyah corap giyicem.. ve koyu tonlarda baska renkte bakicam.. gardarobumu alt ust ettim bugun.. bi kac sey begendim.. kafamda bi seyler canlandirdim.. ama ayin 29 kadar asiri spor diyet yapip.. onlari giyip sizlere resim cekip gostericem.. :44: cok tesekkurler tatlim fikir icin

hee bi de konser ay sonunda demişsin, ohoooo ay sonuna kadar zaten fazlalıkların kalmayacağı için kapatma sıkıntın da olmaz
hedef olarak bunu belirle işte kendine , ne güzel motive eder

31 cok kalmadi ki.. 11 gun.. 3 kilo bile versem dunyalar benim olur.. sabah bi olsun dogruca spora. bu hafta cok fena zorlicam kendimi.. oyle boyle degil.. gunde 2 saat spor

Ay canim valla kendim incelmis kadar sevindimm.. sizlerin boyle zayifladigini gorunce bi motive oluuyorum, bi mutlu anlatamam hadi bakalim insallah tam sifir beden olursun yaza kadar

zeynebimmm napcaz biz bu bacaklarla bazen diyorum hamd olsun en azindan yuruyus elimiz ayagimiz tutuyor.. keske bacagim kalin olasada ama yeterki bacagim tutsa diyen insanlar var.. aynada kendine gel lara diyorum.. ama iste biz bayanlar.. boyle incecik birini gorduk mu.. icimiz gidiyor.. dedigin gibi cok mini bi sey giymicem.. ay keske bi sihirli peri gelsede hepimize bi dokunusla istedigimiz sekle soksa iste tuttu benim hayalperestligim yine

sule masallah canim.. bende bgun sinamaya gittim spora gidemedim.. karpuz gibi buyutuyum ben bi yerlerimi.. kendime cok kizdim.. artik toparlanmamiz lazim.. menunde kekler felan cok oldu bu son zamanlarda.. oysaki sen benim idolerimden biriydin.. hadi toparlan son 3 kilon kaldi sunun surasindaaaa

Hmm, iyi fikir.. ozaman ben tum kuvetimi ust tarafa veriyorum o gece tesekkurler canimcim

Ya evet artik cidden nisan yaklasiyor.. benim nisan ortasina kadar en az 6 kilo vermem lazim baska carem yok.. yani vermek zorundayim.. bence bu yaris fikri cok guzel.. 2li yada 3lu sekilde.. yarin baslayip cumaya kadar en cok hangi grup kilo verir.. herkes bir yontemle denesin.. bi grup dansla, biri yuruyusle, bazi lesli mi ne diyodunuz onunla.. ve farkli farkli menuler.. hafta sonuda herkes tecrubelerini paylasir.. bence cok motivede olur hepimize.. hirs tutar

ben artik yapiyorum.. her 2 haftada 1 tane ayni kiyafetle foto cekiyorum.. bide bu hafta olculerimi alicam..

menu guzel.. muzlar haric.. spor yapmamissin ama cam silmekte en az spor kadar terletip yoruyor insani..o yuzden sorun yok..

Canim insallah en kisa zamanda duzenine donersin.. menun az olmus.. ama donmeni bekliyoruz

benm kalp yaşım 19 çıktı canm:)))bende 70 lere inmek istiyorum laram ya:)bişiler yapmamız lazım.yarın sırf corba ve meyve yiycem bi kaç gündür coştum resmen.menülerimi bile yazamaz oldum

MASALLAH guzelim, Allah uzun omurler versin.. ay inelim artik zeynebim yaa.. valla baydi beni.. ne oldu bize boyle.. bi hafta motivasyon tavan yapiyo bi hafta yerle bir.. olmaz ki boyle.. hadi artik bu hafta itibaren toparliyalim kendimizi bende menulerimi yazamiyorum artik.. yuh bana yani..

Aslinda bugun iyi gitmis diger gunlere bakilirsa.. yarindan itibaren senden cok ama cok duzenli bi menu bekliyorum.. bana verdigin sozz bi haftalikti ya.. onu tazelemeni bekliyorum..

Bugun daha hafif olmus sulecim.. insallah boyle devam ederde sende 2-3 haftada o 3 kilondan kurtulursun.. ama aramizdan mezun olmani istemiyorum valla uzuluruz sensizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…