Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar ben buugun cok dagildim resmen..

sabah: 5-6 zeytin, 1 haslanmis yumurta, 1 ucgen peynir, salatalik, domatez, 3 dilim ekmek.. ( ekmekte rekor kirdim asla o kadar yemem)

Ara- 1 kivi 7-8 ceviz

oglen- yok

ara- yok

Aksam- ev yapimi hamburger, 1 bardak sekersiz cola

spor yapamadim.. sinamaya gittim buugun ve patlamis misirla, diyet kola ictim ordada, 1 tanede bitter cikolata..

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,siz yokluğumun farkına varmamışsınız ama :)döndüm ben.
Kuzenimi anlatmıştım bi ara,kaybettik maalesef..gelemedim o yüzden.
Son 1 hafta yediklerimden hiç bahsetmeyim boşuna,zaman zaman çay,bazen 1-2 lokma herkes ne yiyorsa ondan.
Çok az yedim hatta yiyemedim ama kilo verdiğimide sanmıyorum,acaip bi şişlik hissediyorum.

Bugünden itibaren paylaşımlara başlarım.Şu fotoğraf olayınıda ısrarla attım oraya ama ben koyamadım bi türlü.Oda aklımda,akşama inşallah.
Buarada bana telkin cd lerinden bahsetmiştiniz,burda öğrendim onu.
Bende rahat kilo verme telkini var şimdi,sadece müzik duyuyorum,sözleri duymuyormuşuz desibeli çok düşük oluyormuş.Biz duymuyormuşuz ama beyin algılıyormuş.
Uyurken bile dinlesen oluyor,günde 2 saat ile 8 saat arasında dinlemek lazımmış.Su sesi falan var,fena değil.
Meğerse bunları kullanan ve faydasını gören çok varmış etrafımdada benim haberim yokmuş.
Velhasılı kelam isteyen olursa gönderebilirim maille,hepimiz ne diye zengin edicez adamları :)

Hafta sonu kayınvalidemdeydiö, orada net yok yazamadim buyüzden. Bu arada acaip bir virus almışım burnum ve başim davul gibi.
Bu hafta kendimi iyi hissedersem çorba diyetine başlıyorum.

Bir de ben sabahları kahvaltı yapamıyorum acaba bu yuzden kilo vermem zorlaşır mı?

canım yenisin galiba,öncelikle hoşgeldin.
Sabah kahvaltı yapmazsan kilo vermen zorlaşır,çünkü metabolizma uyandığımızda değil bişeyler yediğimizde çalışmaya başlıyor. Kahvaltını ne kadar erken yaparsan o kadat kardasın yani.
Hiç birşey yiyemiyorsan güne şekersiz bir türkkahvesiyle başla. Maç zamanlarında hızlı kilo vermemiz gerekirdi ve bize sabahları kahve içirirlerdi,gün içinde iştahınıda kesiyor.
Onuda istemezsen çubuk tarçın kaynat ve bi kaşık balla karıştırıp iç,bu karışım metabolizma hızlandırmak için.
Ayrıca güne sıcak bişeyle başlamak iyidir.
Olmadı yulaf,süt dene. Ben bu hafta sabah ve akşamları k-fleks denemeyi düşünüyorum,sadece öğlen yemek yicem inşallah.
Neyse çok uzattım,sen zevkine göre alternatifler bulursun canım, sabah güne erkenden başlada neyle başlarsan başla

Hosbulduk, başın sağolsun. Allah sabir versin.

Ben sabahları şekersiz filtre kahve iciyorum. Dedigin gibi tok tutuyor oglen bile cok yemek istemiyorum. Fakat aksama dogru icime bir canavar kaciyor sanirim.Hele saat sekizden sonra birsey yememek icin kendimi nasıl tutuyorum bir ben bir Allah biliyor.
Su sabah kahvalti olayına alistirayim ben kendimi yavas yavas , bir de boyle deneyeyim bakalım.

Cok tesekkurler

sabak,akşam ve öğünlerde gereğinden az yediğimiz için o canavar kaçıyor içimize:)
Sen mümkün oldukça akşama tok girmeye çalış canım, akşam sadece meyve tüket ya da sevdiğin bir içecek.
Yatmadan öncede bişey yemen lazım hem,bir kase yoğurt ya da süt içebilirsin,sütüne tarçın atarsan tatlı isteğinide önlersin.

sen benim eşim ol ne dersin, toparlayalım birbirimizi. keklere bye elbiselere hi.

bi sabah bi akşam yemişsin. ben işte daha rahat ediyorum .ara öğün saati falan belli oluyo.
1 tane derken kaç gr. bitter çimodur bu güzelim, bilelim yani.

canım hoşgeldin. başın sağolsun.
ben de telkin cdlerini çok merak ediyorum. gönderir misin lütfen.

geçmiş olsun. ikimizin de toparlanması gerekiği için seni seçtim takımiçi yarışta. ikimizin de toparlanması gerekiği için seni seçtim takımiçi yarışta. n
bir kaç gün yokum takımcım zeynepçiğim sana emanet

yaa nereye gidiyosun tam gaza geliyoduk. çabuk dön sahalara.

aslıcım yanlışlıkla hem sana hem de besteye takımiçinde ortaklık teklif etmiş oldum.mesajı da bi türlü düzeltemedim. besteye diyecektim aslında. gerçi üçümüz olalım.

bu akşam helledelim bu işe de.

teşekkür ederim canım.
Sen bana özelden mail adresini yolla gönderirim eve geçince.

wuu bence gayet güzel, köfte kaloriliir belki bilmiyorum ama sağlık açısınan bakarsak iyi yapmışsın, düzenli bi gün olmuş,
bol sporlar canım

canım ya o kadar güzel motive olmuştun, konser i unutuyosun galibaaaa
bugün ben de kaçamak yaptım ama sen konsere gitceksin bana bakma
yapma bidahaa... bol spor bol sporr

başınsağolsun canım
ben yokluğunun farkındaydım hem de çok aradı gözlerim
prenses yazmıştı cenazeniz olduğunu, haberdardık
allah sabır versin , mekanı cennet olsun inşallah

geçmiş olsun canım, bünyeni yorma
bence de kahvaltı yapmalısın, hem de aşırı olmasa da güzel bi kahvaltı, biraz peynir, biraz yumurta,
güzel bi tabak hazırla kendine, şöylee havalı havalı ye

bir kaç gün yokum takımcım zeynepçiğim sana emanet

nereye kaptanımmm

Son düzenleme:
ben de bugünümü yazayım kızlar, biraz yaramazlık yaptım ama
sabah : müsli
öğlen :haşlanmış brokoli, havuç, mısır salatası, yanında tahta eti form
ara: tahta eti form
ara: elma
akşam: :18: tavukburger :26: ayran
ama biz ona iki dilim ekmek 1 şinitsel de diyebiliriz yani daha masum duruyo

başka da bişey yok, suyumu içtim
sabah 7 den akşam 8 e kadar dışardayım pazt leri, spor yapamadım o yüzden
dinlenebilrsem birazdan yapmak isityorum

Canım en güzel menüler senden gelirdi hep,nazar değmiş anlaşılan :)
Sen toparlarsın en kısa sürede,hem konserinde varmış.Çok beğendim ben seni fotoğraflarında,ay sonuna kadar fıstık gibi olursun sen
başınsağolsun canım
ben yokluğunun farkındaydım hem de çok aradı gözlerim
prenses yazmıştı cenazeniz olduğunu, haberdardık
allah sabır versin , mekanı cennet olsun inşallah
Allah razı olsun canım,umarım Rabbimin katındada cennete layıktır abim.

Çokda yaramazlık sayılmaz canım,hatta gayet iyi bence
tahta eti form ne oluyor,ben anlamadım onu:26:

her açıdan kayda geçirmişsin durumu canım
çok da iyi yapmışsın
vericez hepsini vericezz, o pantalona ihtiyacın kalmayacak bebeğim çuval gibi gelecek

Kasım ayında gayet salaş duran bir pantolondu bu biliyor musun
çok üzülüyorum ya,bütün kıyafetlerimden böyle taşıyorum.Tayt giyiyorum sürekli.
Çünkü bu halime göre kıyafet almamaya söz verdim,zayıflayana kadar alışveriş yasak bana:)

aynen canım , ben de almıyorum, denemiyorum bile pantalon, bi üst bedene çıkmak istemiyorum =)
neyse bu ara rahatladı epey, ama biraz daha var, onlar da gitsin, sonra güzel baharlık pantalonlar ohh
eskiler de esnedi zaten, benimle beraber onlar da genişledi

Bugün sınavım vardı,uyku ve beslenme sekteye uğradı tabi.
sabah 6 da bir çay bardağı türk kahvesi
9 gibi kahvaltı
2bardak çay,1dilim pide,2 küçük dilim kaşar,2 küçük dilim sucuk
öğle
bi browni intense:26:
ara ara leblebi yedim dışarda yemek yememek için
akşam mercimek çorbası,bol yeşillik-turp

Ay şekerim senin fotoğraflarınıda gördüm ben,pekde bi kilon yokki:)
Azıcık sıksan bitecek,ama daha daha fit olayım diyorsan o ayrı tabi:)
Aslında kilo vermeye bi başlayınca hoşuna gidiyor,seve seve yapıyorsun diyeti.Ah bi aynadaki hoşuma gitmeye başlasa,aaa nasıl kilo veriyorsun diyenler olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…