Hafta sonu kayınvalidemdeydiö, orada net yok yazamadim buyüzden. Bu arada acaip bir virus almışım burnum ve başim davul gibi.
Bu hafta kendimi iyi hissedersem çorba diyetine başlıyorum.
Bir de ben sabahları kahvaltı yapamıyorum acaba bu yuzden kilo vermem zorlaşır mı?
canım yenisin galiba,öncelikle hoşgeldin.
Sabah kahvaltı yapmazsan kilo vermen zorlaşır,çünkü metabolizma uyandığımızda değil bişeyler yediğimizde çalışmaya başlıyor. Kahvaltını ne kadar erken yaparsan o kadat kardasın yani.
Hiç birşey yiyemiyorsan güne şekersiz bir türkkahvesiyle başla. Maç zamanlarında hızlı kilo vermemiz gerekirdi ve bize sabahları kahve içirirlerdi,gün içinde iştahınıda kesiyor.
Onuda istemezsen çubuk tarçın kaynat ve bi kaşık balla karıştırıp iç,bu karışım metabolizma hızlandırmak için.
Ayrıca güne sıcak bişeyle başlamak iyidir.
Olmadı yulaf,süt dene. Ben bu hafta sabah ve akşamları k-fleks denemeyi düşünüyorum,sadece öğlen yemek yicem inşallah.
Neyse çok uzattım,sen zevkine göre alternatifler bulursun canım, sabah güne erkenden başlada neyle başlarsan başla
Hosbulduk, başın sağolsun. Allah sabir versin.
Ben sabahları şekersiz filtre kahve iciyorum. Dedigin gibi tok tutuyor oglen bile cok yemek istemiyorum. Fakat aksama dogru icime bir canavar kaciyor sanirim.Hele saat sekizden sonra birsey yememek icin kendimi nasıl tutuyorum bir ben bir Allah biliyor.
Su sabah kahvalti olayına alistirayim ben kendimi yavas yavas , bir de boyle deneyeyim bakalım.
Cok tesekkurler
sen benim eşim ol ne dersin, toparlayalım birbirimizi. keklere bye elbiselere hi.Tamam artik turkceme sayende bir kelime daha eklendi.. cuprabu elbiseyi cok begendim.. aynisini bulsam alirdim emin ol.. nette cok aradim ama bulamadim.. kahretsin oyle bi ulkede yasiyorum ki.. køyden beter.. ama dedigin gibi, opak siyah corap giyicem.. ve koyu tonlarda baska renkte bakicam.. gardarobumu alt ust ettim bugun.. bi kac sey begendim.. kafamda bi seyler canlandirdim.. ama ayin 29 kadar asiri spor diyet yapip.. onlari giyip sizlere resim cekip gostericem.. :44: cok tesekkurler tatlim fikir icin
31 cok kalmadi ki.. 11 gun..3 kilo bile versem dunyalar benim olur.. sabah bi olsun dogruca spora. bu hafta cok fena zorlicam kendimi.. oyle boyle degil.. gunde 2 saat spor
Ay canim valla kendim incelmis kadar sevindimm.. sizlerin boyle zayifladigini gorunce bi motive oluuyorum, bi mutlu anlatamamhadi bakalim insallah tam sifir beden olursun yaza kadar
zeynebimmm napcaz biz bu bacaklarlabazen diyorum hamd olsun en azindan yuruyus elimiz ayagimiz tutuyor.. keske bacagim kalin olasada ama yeterki bacagim tutsa diyen insanlar var.. aynada kendine gel lara diyorum.. ama iste biz bayanlar.. boyle incecik birini gorduk mu.. icimiz gidiyor.. dedigin gibi cok mini bi sey giymicem.. ay keske bi sihirli peri gelsede hepimize bi dokunusla istedigimiz sekle soksa iste tuttu benim hayalperestligim yine
sule masallah canim.. bende bgun sinamaya gittim spora gidemedim.. karpuz gibi buyutuyum ben bi yerlerimi.. kendime cok kizdim.. artik toparlanmamiz lazim.. menunde kekler felan cok oldu bu son zamanlarda.. oysaki sen benim idolerimden biriydin.. hadi toparlan son 3 kilon kaldi sunun surasindaaaa
Hmm, iyi fikir.. ozaman ben tum kuvetimi ust tarafa veriyorum o gecetesekkurler canimcim
Ya evet artik cidden nisan yaklasiyor.. benim nisan ortasina kadar en az 6 kilo vermem lazim baska carem yok.. yani vermek zorundayim.. bence bu yaris fikri cok guzel.. 2li yada 3lu sekilde.. yarin baslayip cumaya kadar en cok hangi grup kilo verir.. herkes bir yontemle denesin.. bi grup dansla, biri yuruyusle, bazi lesli mi ne diyodunuz onunla.. ve farkli farkli menuler.. hafta sonuda herkes tecrubelerini paylasir.. bence cok motivede olur hepimize.. hirs tutar
ben artik yapiyorum.. her 2 haftada 1 tane ayni kiyafetle foto cekiyorum.. bide bu hafta olculerimi alicam..
menu guzel.. muzlar haric.. spor yapmamissin ama cam silmekte en az spor kadar terletip yoruyor insani..o yuzden sorun yok..
Canim insallah en kisa zamanda duzenine donersin.. menun az olmus.. ama donmeni bekliyoruz
MASALLAH guzelim, Allah uzun omurler versin..ay inelim artik zeynebim yaa.. valla baydi beni.. ne oldu bize boyle.. bi hafta motivasyon tavan yapiyo bi hafta yerle bir.. olmaz ki boyle.. hadi artik bu hafta itibaren toparliyalim kendimizi bende menulerimi yazamiyorum artik.. yuh bana yani..
Aslinda bugun iyi gitmis diger gunlere bakilirsa.. yarindan itibaren senden cok ama cok duzenli bi menu bekliyorum.. bana verdigin sozz bi haftalikti ya.. onu tazelemeni bekliyorum..
Bugun daha hafif olmus sulecim.. insallah boyle devam ederde sende 2-3 haftada o 3 kilondan kurtulursun.. ama aramizdan mezun olmani istemiyorum valla uzuluruz sensizz
bi sabah bi akşam yemişsin. ben işte daha rahat ediyorum .ara öğün saati falan belli oluyo.kizlar ben buugun cok dagildim resmen..
sabah: 5-6 zeytin, 1 haslanmis yumurta, 1 ucgen peynir, salatalik, domatez, 3 dilim ekmek.. ( ekmekte rekor kirdim asla o kadar yemem)
Ara- 1 kivi 7-8 ceviz
oglen- yok
ara- yok
Aksam- ev yapimi hamburger, 1 bardak sekersiz cola
spor yapamadim.. sinamaya gittim buugun ve patlamis misirla, diyet kola ictim ordada, 1 tanede bitter cikolata..
canım hoşgeldin. başın sağolsun.Günaydın arkadaşlar,siz yokluğumun farkına varmamışsınız ama :)döndüm ben.
Kuzenimi anlatmıştım bi ara,kaybettik maalesef..gelemedim o yüzden.
Son 1 hafta yediklerimden hiç bahsetmeyim boşuna,zaman zaman çay,bazen 1-2 lokma herkes ne yiyorsa ondan.
Çok az yedim hatta yiyemedim ama kilo verdiğimide sanmıyorum,acaip bi şişlik hissediyorum.
Bugünden itibaren paylaşımlara başlarım.Şu fotoğraf olayınıda ısrarla attım oraya ama ben koyamadım bi türlü.Oda aklımda,akşama inşallah.
Buarada bana telkin cd lerinden bahsetmiştiniz,burda öğrendim onu.
Bende rahat kilo verme telkini var şimdi,sadece müzik duyuyorum,sözleri duymuyormuşuz desibeli çok düşük oluyormuş.Biz duymuyormuşuz ama beyin algılıyormuş.
Uyurken bile dinlesen oluyor,günde 2 saat ile 8 saat arasında dinlemek lazımmış.Su sesi falan var,fena değil.
Meğerse bunları kullanan ve faydasını gören çok varmış etrafımdada benim haberim yokmuş.
Velhasılı kelam isteyen olursa gönderebilirim maille,hepimiz ne diye zengin edicez adamları :)
geçmiş olsun. ikimizin de toparlanması gerekiği için seni seçtim takımiçi yarışta. ikimizin de toparlanması gerekiği için seni seçtim takımiçi yarışta. nHafta sonu kayınvalidemdeydiö, orada net yok yazamadim buyüzden. Bu arada acaip bir virus almışım burnum ve başim davul gibi.
Bir de ben sabahları kahvaltı yapamıyorum acaba bu yuzden kilo vermem zorlaşır mı?
bir kaç gün yokum takımcımzeynepçiğim sana emanet
aslıcım yanlışlıkla hem sana hem de besteye takımiçinde ortaklık teklif etmiş oldum.mesajı da bi türlü düzeltemedim. besteye diyecektim aslında. gerçi üçümüz olalım.sen benim eşim ol ne dersin, toparlayalım birbirimizi. keklere bye elbiselere hi.
bi sabah bi akşam yemişsin. ben işte daha rahat ediyorum .ara öğün saati falan belli oluyo.
1 tane derken kaç gr. bitter çimodur bu güzelim, bilelim yani.
canım hoşgeldin. başın sağolsun.
ben de telkin cdlerini çok merak ediyorum. gönderir misin lütfen.
geçmiş olsun. ikimizin de toparlanması gerekiği için seni seçtim takımiçi yarışta. ikimizin de toparlanması gerekiği için seni seçtim takımiçi yarışta. n
yaa nereye gidiyosun tam gaza geliyoduk. çabuk dön sahalara.
sen benim eşim ol ne dersin, toparlayalım birbirimizi. keklere bye elbiselere hi.
bi sabah bi akşam yemişsin. ben işte daha rahat ediyorum .ara öğün saati falan belli oluyo.
1 tane derken kaç gr. bitter çimodur bu güzelim, bilelim yani.
canım hoşgeldin. başın sağolsun.
ben de telkin cdlerini çok merak ediyorum. gönderir misin lütfen.
geçmiş olsun. ikimizin de toparlanması gerekiği için seni seçtim takımiçi yarışta. ikimizin de toparlanması gerekiği için seni seçtim takımiçi yarışta. n
yaa nereye gidiyosun tam gaza geliyoduk. çabuk dön sahalara.
18.03.2012
sabah:1 zeytin,1 küçük krep,1kepek ekmeği,peynir,1 çatal helva,1 sosisli yumurta
ara:1 elma
öğle:1 koca kase çorba
ara:-
akşam:3 köfte,1 tabak kuru fasulye ve pilav,1 kaşık yoğurt,azcık ekmek
ara:yarım kupa nescafe,1 ısırık kek
kizlar ben buugun cok dagildim resmen..
sabah: 5-6 zeytin, 1 haslanmis yumurta, 1 ucgen peynir, salatalik, domatez, 3 dilim ekmek.. ( ekmekte rekor kirdim asla o kadar yemem)
Ara- 1 kivi 7-8 ceviz
oglen- yok
ara- yok
spor yapamadim.. sinamaya gittim buugun ve patlamis misirla, diyet kola ictim ordada, 1 tanede bitter cikolata..
Günaydın arkadaşlar,siz yokluğumun farkına varmamışsınız ama :)döndüm ben.
Kuzenimi anlatmıştım bi ara,kaybettik maalesef..gelemedim o yüzden.
Son 1 hafta yediklerimden hiç bahsetmeyim boşuna,zaman zaman çay,bazen 1-2 lokma herkes ne yiyorsa ondan.
Çok az yedim hatta yiyemedim ama kilo verdiğimide sanmıyorum,acaip bi şişlik hissediyorum.
Bugünden itibaren paylaşımlara başlarım.Şu fotoğraf olayınıda ısrarla attım oraya ama ben koyamadım bi türlü.Oda aklımda,akşama inşallah.
Buarada bana telkin cd lerinden bahsetmiştiniz,burda öğrendim onu.
Bende rahat kilo verme telkini var şimdi,sadece müzik duyuyorum,sözleri duymuyormuşuz desibeli çok düşük oluyormuş.Biz duymuyormuşuz ama beyin algılıyormuş.
Uyurken bile dinlesen oluyor,günde 2 saat ile 8 saat arasında dinlemek lazımmış.Su sesi falan var,fena değil.
Meğerse bunları kullanan ve faydasını gören çok varmış etrafımdada benim haberim yokmuş.
Velhasılı kelam isteyen olursa gönderebilirim maille,hepimiz ne diye zengin edicez adamları :)
Hafta sonu kayınvalidemdeydiö, orada net yok yazamadim buyüzden. Bu arada acaip bir virus almışım burnum ve başim davul gibi.
bir kaç gün yokum takımcımzeynepçiğim sana emanet
ve geciken fotoğraflarım,
Eki Görüntüle 371371 Eki Görüntüle 371366 Eki Görüntüle 371369 Eki Görüntüle 371371 Eki Görüntüle 371366 Eki Görüntüle 371369
kilo almadan önceki halimide göstereyim dedimde,pc de bulamadım düzgün bişe:) oda sonra artık.
kizlar ben buugun cok dagildim resmen..
Ara- 1 kivi 7-8 ceviz
oglen- yok
ara- yok
Allah razı olsun canım,umarım Rabbimin katındada cennete layıktır abim.başınsağolsun canım
ben yokluğunun farkındaydımhem de çok aradı gözlerim
prenses yazmıştı cenazeniz olduğunu, haberdardık
allah sabır versin , mekanı cennet olsun inşallah
Çokda yaramazlık sayılmaz canım,hatta gayet iyi benceben de bugünümü yazayım kızlar, biraz yaramazlık yaptım ama
sabah : müsli
öğlen :haşlanmış brokoli, havuç, mısır salatası, yanında tahta eti form
ara: tahta eti form
ara: elma
akşam: :18: tavukburger :26: ayran
ama biz ona iki dilim ekmek 1 şinitsel de diyebiliriz yanidaha masum duruyo
başka da bişey yok, suyumu içtim
sabah 7 den akşam 8 e kadar dışardayım pazt leri, spor yapamadım o yüzden
dinlenebilrsem birazdan yapmak isityorum
her açıdan kayda geçirmişsin durumu canım
çok da iyi yapmışsın
vericez hepsini vericezz, o pantalona ihtiyacın kalmayacak bebeğimçuval gibi gelecek
Çokda yaramazlık sayılmaz canım,hatta gayet iyi bence
tahta eti form ne oluyor,ben anlamadım onu:26:
Kasım ayında gayet salaş duran bir pantolondu bu biliyor musun
çok üzülüyorum ya,bütün kıyafetlerimden böyle taşıyorum.Tayt giyiyorum sürekli.
Çünkü bu halime göre kıyafet almamaya söz verdim,zayıflayana kadar alışveriş yasak bana:)
aynen canım , ben de almıyorum, denemiyorum bile pantalon, bi üst bedene çıkmak istemiyorum =)
neyse bu ara rahatladı epey, ama biraz daha var, onlar da gitsin, sonra güzel baharlık pantalonlar ohh
eskiler de esnedi zaten, benimle beraber onlar da genişledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?