Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

biraz dağılmış evet, yanında yiyecek bişeyler götürebilsen, brokoli, kereviz, yada küçük yoğurt filan yiyebilrsin eti formla dışarda
daha iyi olur canım,

ama biz o fotoğrafları geç akıl ettik, 3,5-4 kilo verdim toplamda ,ilk başladığımda 1 beden yukardaydım yani
normal bedenim 38 dir, 38 lere sığamıyodum hiç, mağazada da 40 ı giymedim, psikolojik malum :18:
şimdi işte az kaldı evet, bi 3 kilo daha versem daha da rahatlicak, ondan sonrasına da devam ederz inşallah
bi de ben her yerimden eşit kilo aldığım için çok belli etmiyorum, aslında epey genişledim :))

Sınav olmasa alırdım yanıma canım,bu hafta ders çalışmaya fırsatım yoktu malum.Son dakikaya kadar okudum bende,durup bişeyler yemek istemedim.
Çantama leblebi koymuştum,ara ara ondan aşırdım:)

Doğru aslında geç akıl ettik ama bende çok büyük değişiklik yok zaten,hala kabıma sığamıyorum

yok ayol =)) ya bu eti formlar yok mu, incecik dümdüz
hani bu mavi yeşil light bilmemne çıkmadan önce hep vardı ya piyasada
sunta gibi bişey

galeta hani şu uzun uzun olanlardan.

Günaydın kızlar eşim mide küçültme ameliyatı olmak istiyor 130 kiloydu diyet ve sporla 80 kiloya düştü fakat bunu korumak için midesini küçültmek istiyor bu ameliyatı olan biri yada yapan bi doktordan akıl almak istiyorum bana yardımcı olur musunuz? teşekkürler.

bu soruna buralar da cevap bulamazsın canım konu açman lazım bilgisi olan varsa yazar

günaydın fıstıklaarrr

kızlar ben bi video buldum, leslie den çok daha güzel terletiyo,
önce bunu yapıyorum
Pump It Up - Dance Warm Up Pt.1/3 - YouTube
sonra da bunu,
8 Min Abs - YouTube
tabi devamları da var orda, 8 dakikada kalça bacak da var, onları da yapıyorum
ilk video nun da devamı var, 10 ar dakikalık videoolar, en az 3 yapmaya çalışıyorum, diğerinden de öyle
45 dk filan yapmş oluyorum

ilk viideoyu bi kaç gün oldu başlayalı ama ikinci videoyu nerdeyse 3 haftadır yapıyorum
valla epey etki etti, belim 5cm inceldi,
spor aleti olmayanlara tavsiye ederim

canım nacizane fikrim böyle şeylere bulaşmayın, ne güzel vermiş kilolarını 80 olmuş, 80 çok yüksek bi kilo değil
bundan sonra sağlıklı beslenme devam ederse, ki iş sana düşüyor biraz da yapay şeylere bulaşmadan halledersiniz.
ona vereceğiniz parayla spor salonuna yazılsın eşin, veya spor aleti alın eve, düzeninizi bilemiyorum, ama sağlıklı doğal yollardan halledin derim

güzel menüler, sebzeli menüler yapayım. bu hafta kardeşim de var. akşam yemeklerinde güzel şeyler yapıp sebze-salata ağırlıklı geçiştireyim.

bugun salı gerçi ama sakın kaçırma

Eeevtt leslie ile 2 mil yürüdüm ilk defa yaptığım için bayağı yordu orda kesmek zorunda kaldım buna şükür tabiki de

sen yazınca ilk yapışım aklıma geldi.aynı 2 milde tıkanıp kalmıstım.ne kadar hammısız meğer.şimdi 5 mil yapsam banamısın demez sende açılırsın yakında

canımcım neden çıkartalım haber et yeter menün leslie en güzel

su içmeyi seviyorum bende canımcım haklısın bu takım şenlenmeli. yeni üyeler çağırdım daha da çağıracagım gidişata göre

akşam dolmayla ekmek olmamıs.kurabiye 3 tane çok olmus ama yinede önemli olan azaltabilmek miktarı o kadar yürümüşsün erimiştir

hadi canım iznininde bitmesine 1 hafta var.4 gün hergün özellikle seni takip edeceğim ona göre.harika bir kayıp olmalı

canım niye yeri olmasın tabiki paylaşacagız herşeyi çok dogru bir düşünce inşallah gelirler görürler fotoları ekle sen karar verelim birlikte

harikasın canım harika belden 5 cm süper kalcadan 2 de öyle

pırasan başka yarar bişi yok bu menüde :44:

prensesim sen 2 ara yapmayı denemelisin bi de. gün de 8 öğün yani.

canım her güne 1 meyve 1 bardak süt koymaya karar verdim.et tavuk günü yapacagım.1 gün baklagil.menülerimi düzene koyacagım inşallah

4 hafta uzun süre hadi canım göreyim seni düğünde harika görün

akşam dolmayla ekmek olmamıs.kurabiye 3 tane çok olmus ama yinede önemli olan azaltabilmek miktarı o kadar yürümüşsün erimiştir

ama dolma dediğim sarma
küçük lahana sarması iki tanecikcikcikcikk
biliorum hem pirinç hem ekmek olmuyor :44:
ama balık ekmeksiz gitmiyo :26:
ayy herşeye bahanemiz var tatlım yaaa
neyse ben sporumu kahvaltımı yaptım, şimdi temizlik yapcam, kalori harcamaya devam
öpüyoruummmm

şu elbiseyle foto çekip koysam mı, her hafta koysam karşılaştırsam. kendime gaz gelir mi?

kesinlikle motive eder

güzel menü

cumaya sakın artıda gelme canım ne zaman geçeceksin eve

bende kızıyorum canım ileri geri git gel bir hal olduk :44: artık toparlanmalıyız mart bile bitesi oldu menün akşam biraz fazla olmus sanki :44:

bu keklerin bitmiyorda yenisini yapma artık..daha toparlanmıs bir menü

akşam hamburger hiç mi hiç olmamıs aralarda yok..salatalı etli menülerini bekliyorum

kız yoklugunu farketmez olurmuyum hiç.haber etmeseydin bak neler ediyordum sana

geçmiş olsun canım daha sık bekliyorum takıma kahvaltı konusuna kuzu güzel cevap yazmıs tekrarını yapmıyorum o yüzden

yaa nereye gidiyosun tam gaza geliyoduk. çabuk dön sahalara.

nereye kaptanımmm

geldim bile kızlar

çok kötü değil en azından kola değil ayran içmişsin

kızlar hepimizin görüntüler aynı.şu kg verelim hepimiz aynı anda çıtır olacagız :119::119::119:

kuzu sende öyle fazla bişi yok.bölgesel almıssın

pide kaşar intense cıssss

işyerindeki pc videoları açmıyor.linki mailime alayımda indireyim ilk fırsatta teşekkürler

hoşgeldinnn canımm, gitme bidaha biyerlereee , bırakma biziiiii:18:

ben bende bir olsam burda da olacagım da işte geldim ama o eski eşe inat bir an önce kilolardan kurtulmalıyım

sarmaysa 2 iyidir kolay gelsin canım sana

yaaaaa bayağı paylaşım olmuş e iyide olmuş yanide şimdi ben bu paylaşımları tek tek alıntılayıp cvplayacağım demi
oğluşun wc alışkanlığı kazanması için canla başla mücadele ediyorum.........
kaç gündür giremedimde zaten...neyse ben şöyle bi bakınayım neler yenmiş neler kaynatılmış

neler yedin neler içtin önce onu bir yas

oglusun inş en kısa sürede alışır çok ugraştırmaz

Son düzenleme:
det met ay bayılddım yorumuna sende bendensin dimek....

aaaaaaaaaaaahhh ah ne dereceler gördü bu takım kaç hafta 1 .liği kimselere kaptırmadan birinci oldu......hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyy
kosmerim bundan sonra pür tikat tam tikat
beğenmedimdaha dikkat canımcımsenden ne listeler gördük bizzz
neler yedin neler içtin önce onu bir yas

oglusun inş en kısa sürede alışır çok ugraştırmaz

çok uğraşıcam gibi söylemiyor 5 dk 3 kere wc ye gidiyoruz artık kısmet...sünnet öncesi bu işin aradan çıkması şart:18:

ben tonla alıntı yapmıştım ama bunlar kalmış elimde neyse artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…