- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
tahta gibi olan var ya, eski tip =))
Bugün sınavım vardı,uyku ve beslenme sekteye uğradı tabi.
sabah 6 da bir çay bardağı türk kahvesi
9 gibi kahvaltı
2bardak çay,1dilim pide,2 küçük dilim kaşar,2 küçük dilim sucuk
öğle
bi browni intense:26:
ara ara leblebi yedim dışarda yemek yememek için
akşam mercimek çorbası,bol yeşillik-turp
Ay şekerim senin fotoğraflarınıda gördüm ben,pekde bi kilon yokki:)
Azıcık sıksan bitecek,ama daha daha fit olayım diyorsan o ayrı tabi:)
Aslında kilo vermeye bi başlayınca hoşuna gidiyor,seve seve yapıyorsun diyeti.Ah bi aynadaki hoşuma gitmeye başlasa,aaa nasıl kilo veriyorsun diyenler olsa
etimek mi yoksa :)
biraz dağılmış evet, yanında yiyecek bişeyler götürebilsen, brokoli, kereviz, yada küçük yoğurt filan yiyebilrsin eti formla dışarda
daha iyi olur canım,
ama biz o fotoğrafları geç akıl ettik, 3,5-4 kilo verdim toplamda ,ilk başladığımda 1 beden yukardaydım yani
normal bedenim 38 dir, 38 lere sığamıyodum hiç, mağazada da 40 ı giymedim, psikolojik malum :18:
şimdi işte az kaldı evet, bi 3 kilo daha versem daha da rahatlicak, ondan sonrasına da devam ederz inşallah
bi de ben her yerimden eşit kilo aldığım için çok belli etmiyorum, aslında epey genişledim :))
yok ayol =)) ya bu eti formlar yok mu, incecik dümdüz
hani bu mavi yeşil light bilmemne çıkmadan önce hep vardı ya piyasada
sunta gibi bişey
Günaydın kızlar eşim mide küçültme ameliyatı olmak istiyor 130 kiloydu diyet ve sporla 80 kiloya düştü fakat bunu korumak için midesini küçültmek istiyor bu ameliyatı olan biri yada yapan bi doktordan akıl almak istiyorum bana yardımcı olur musunuz? teşekkürler.
günaydın kızlar
tahminimden çabuk toparladımgeldim ben..geçmişe bir bakayım
Günaydın kızlar eşim mide küçültme ameliyatı olmak istiyor 130 kiloydu diyet ve sporla 80 kiloya düştü fakat bunu korumak için midesini küçültmek istiyor bu ameliyatı olan biri yada yapan bi doktordan akıl almak istiyorum bana yardımcı olur musunuz? teşekkürler.
güzel menüler, sebzeli menüler yapayım. bu hafta kardeşim de var. akşam yemeklerinde güzel şeyler yapıp sebze-salata ağırlıklı geçiştireyim.
Eeevtt leslie ile 2 mil yürüdüm ilk defa yaptığım için bayağı yordu orda kesmek zorunda kaldım buna şükür tabiki de
Iyi geceler kızlar. Maalesef evde ki netin limiti dolmuş şimdi telefondan giriyorum bi süre gireniyeçegim haber vereyim dedim ;( bi kaç güne açılacak beni takımdan çıkarmazsinız dimi :'( herkese iyi geceler gitmeden bugün ki menümu yazayım
sabah geç kalktığımız için 1 tane simit, omlet 2 bardak açık çay öğlen 3 gibi maydanoz akşam 6da bi tabak mercimek çorbası, tavuk göğsü sote, yoğurtlu mor lahana, az maydanoz, şimdi de bi kivi bu gecelik bu kadar spor olarak da 2 mil yürüyüş, 1 saatte dışarıda yürüyüş,
çıkmak zorundayim görüşmek üzere iyi geceler kızlar...
olsun wc ye çıkmaya razıyım ben , oh oh temizlensin, cildime de iyi geldi bu diyet işi, hem su içmek, hem de abur cuburu kesmek, valla sivilcelerim vardı minik minik, epey değişti cildim, nazar değmeyee
kontenjan konusunu anladım canım, biizm takıma denk geldi yani bir an önce gelebilseler bari, takımdaki arkadaşlarımızın da motivasyonu düşürüyor bu durgunluk, öyle düşünüyorum
neyse ben gaza getircem sizi
ama bugün kaçamak yaptım, yazcam şimdi onu affedin :26:
gelelim bugüneeee
sabah kahvaltı öncesi sporumu yaptım, onu yazmıştım 35 dk
kahvaltı: 2ymk kaşığı menemen, 1dilim sucuk, peynir,3 zeytin, 1 kaşık reçel,1 kaşık bal, 1 kaşık pekmez, bol roka
ara: çeyrek muz
öğlen: heh işte burda kaçırdım :26: aslında kaçmış sayılmaz, eski ben olsaydım ohoooo tabağımı bitirir tekrar yerdim, bugün çok iradeliydim, çok gurur duydum kendimle =))yediklerim rejime ters düşse de olsun nefsime hakim olduğumu gördüm ben
2 fırında sigara böreği, 1er ymk kşğı yeşilmercimekli salata ile patates salata,3 kurabiye, 1 küçük dilim az kremalı pasta
çok yol yürüdüm, bütün gün sokaklardaydım , ona sayalım
ara: 1 muz
akşam: yarım palamut,2 dolma, 1 dilim ekmek
suyumu da içtim, artık yatmaca,
sabah spora hanımlaaarrrrr
öpüyorum sizi iyi geceleeerrrr
bende artik sabah erken spora basladim 2 saat gunde.. son bi kac gundur oyle yapiyorum ve gune cok enerjik basliyorummm.. 58 gormene cok sevindim tatlim darisi benim basimaaa.. 60 ta cakili kaldim iki haftadir ya.. ama bu hafta ne yapip edip 2 kg vermeliyim..
evet prensesim bu son hafta iznim onumdeki hafta basliyorum.. o yuzden bu hafta spora cok odaklanicam... menulerimede geri donuyorum hepinize soz
ve seninde soyledigin gibi... seninde daha cok yemen lazim.. inan bana faydasini goruceksin.. ayni benim gibi bi yapin var.. sporsuz ve cok yemeden kilo veremeyenlerdeniz.. metabolizmamizin yavas oldugu icin onu harekete gecirmenin tek yolu bu..
kizlar yardiminiza ihtiyacim var, belki yeri degil ama en iyi siz bana fikir verirsiniz bu konuda..Bu ay sonunda bi konsere gidicem, norvecte cok tanidik bir artistin konseri olucak.. hepsi iranli, ve iranli kizlarini bilirsiniz.. hepsi cok shik giyinir, ve fizikleri manken gibi.. Simdi yardiminiza ihtiyacim var, kac gundur kafa yoruyorum.. ne giysem diye.. mumkun oldugunca zayif gorunmek istiyorum.. sizce duz parca mini elbise mi?? yoksa tights ustune acik birseyler mi..
yanlislik yapip ayakkabiyi herseyden once aldim.. topuklari 13cm diye sirf aldim, bacaklarim uzun gorunsun diyeboyum nerdeyse 175 uzerinde olucak ama nasil yururum orasi ayri bi dert:18: o gun cok ama cok iyi gorunmeliyim kizlar.. cunku ortak arkadaslardan ogrendigime gore... zamaninda hayatimda olan insan ve yeni sevgilisi geliyormus.. uzerine yillar gecti ama az catlatmakta fayda var diye dusunuyorumm..
bugun dolabimi kurcalicam, ama gece elbiselerimin coguna sigamiyorum kahretsin hepsi 34/36 bedenbi kac 38 ler var onlarinda resmini cekip size gostericem.. kilo aldiktan sonra hic oyle gece kiyafetleri almayi istemedim, gozumden dustu.. Of bacaklarimdan nefret ediyorummm fikir verin kizlar, alisverise gidim yarin nasil bi sey aliyim ya.. siyah olucagi kesin.. kurtarici renk nasilsa..:44:
günaydıınlaarrrrr
kızlarr bugün yine çok mutluyum, iyice inceldiğimi fark ettim, gece yattım, karanlıkta koluma şole bi dokundum, ay bileğim incelmmiş gibi geldi
bütün gece koluma dokundum durdum, gitmiş mi gitmemiş mi diyesabah hemen ölçülerimi kontrol ettim
28 marrtta almıştım ölçülerimi
her yerimden incelmişim..
çok sevinçliyim, özellikle bellim 5 cm gitmiş
kalça 2cm , kalça konusunda çalışmalara devam
haydi spora o zaman , bugün erken kalkamadım çok yorulmuşum, kahvaltıyı yaptım gecikmesin diye,
sporu şimdi yapcam artık
dünkü menüm
17.03.2012
sabah:1 krep,1 zeytin,1 kaşar,peynir,biraz ekmek,b,raz sarelle
ara:fındık,diyet kola,
ara:yarım elma,çubuk kraker
öğle:1 tabak pırasa
ara:2 dilim kek
akşam:1 kase orba,1 muz
ara:1 dilim kek,patlamış mısır,1 kaşık sütlaç,çubuk kraker
spor yapamadım. sinemaya takıldım.
prensesim sen 2 ara yapmayı denemelisin bi de. gün de 8 öğün yani.
ben de sabah sabah onu çıkar bunu giyin yaptım. çok güzel eteklerim var. bu 3 kiloyu bekliyorlar hepsi de.
nisandaki nişan içinde hiç giyinmediğim pembe bir elbisem var. onu denedim. o da 3 kilo gitsin diyor. önümde 4 hafta var.
valla nişanlar düğünler başlıyor arkadaşlarım. yol almam/almamız lazım. sabah kurdum durdum. bize takım yarışı yetmez oldu resmen.
kendi içimizde bi yarış mı kursak bu hafta. 2li 2li olabilir,toplu da olabilir. 2li olursa kazanan diğer kazananla öbür hafta kapışır, kaybedenler arasında da kapışma olur. 3. hafta yine 1. haftanın kaybedenleri arasında 2. hafta kazanan kişi, kazananların kapışması sonucu 1. olanla kapışır.
fikrime katılan var mı? hedefim yine 800 gr vermek bu hafta.
akşam dolmayla ekmek olmamıs.kurabiye 3 tane çok olmus ama yinede önemli olan azaltabilmek miktarı o kadar yürümüşsün erimiştir
şu elbiseyle foto çekip koysam mı, her hafta koysam karşılaştırsam. kendime gaz gelir mi?
bugünü de kapattık
sabah .2ymkkşığı patates omlet, 1 dilim sucuk,peynir,2zeytin,1er kaşık pekmez.bal,reçel, maydanoz, 1 diim ekmek
ara çeyrek muz
öğle: ıspanak, brokoli salata, maydanoz
ara: yoğurt müsli
ara: muz
ara:elma
akşam: 1 kabak dolması, yarım kase yoğurt, öeyrek dilim ekmk
bol su, bugün spor yapamadım,cam sildim
selam kizlar, ben halilarimi yikamaya verdigim için hala kainvalidemdeyim. menulerimi hatirlamiyorum yine.
Bugunkunu yazayim bari
sabah; 3 dilim ekmek, zeytin peynir,siyah çay
oglen; pirasa kavurma,3 dilim tam tahilli ekmek
aksam yesim fasulye ve azcik pirinç pilavi yicem. yarim lt su içtim ama içicem insaallah. burda spor yapamiyorum malesef
kızlar bugünki menüm:
sabah:3 kaşık sosisli yumurta,1 dilim petnir,1 parça çökelek,domates salatalık,1 dilim katıklı ekmek,1 dilim ekmek
öğle:dışardaydık kızımın hanımellerinden5,6 tane
ara:eve yetişince 1 elma,2dilim zeytinli ekmk,6 tane yaban mersini,1 dilim peynir
akşam:5 kaşık patlıcan yemeği,1 kaşık makarna,2 kaşık fırın patates yağsız,salata,1 kase corba
sporda gündüz parka gitiik 42 mekik cektim,bol bol da yürüdüm.
yarın son gaz spor ve meyve corba günü yapıyorum,4 gün de şu 3 gündür aldığım kalorileri vermem lazım:çok kızgınım kendime
18.03.2012
sabah:1 zeytin,1 küçük krep,1kepek ekmeği,peynir,1 çatal helva,1 sosisli yumurta
ara:1 elma
öğle:1 koca kase çorba
ara:-
akşam:3 köfte,1 tabak kuru fasulye ve pilav,1 kaşık yoğurt,azcık ekmek
ara:yarım kupa nescafe,1 ısırık kek
kizlar ben buugun cok dagildim resmen..
sabah: 5-6 zeytin, 1 haslanmis yumurta, 1 ucgen peynir, salatalik, domatez, 3 dilim ekmek.. ( ekmekte rekor kirdim asla o kadar yemem)
Ara- 1 kivi 7-8 ceviz
oglen- yok
ara- yok
Aksam- ev yapimi hamburger, 1 bardak sekersiz cola
spor yapamadim.. sinamaya gittim buugun ve patlamis misirla, diyet kola ictim ordada, 1 tanede bitter cikolata..
Günaydın arkadaşlar,siz yokluğumun farkına varmamışsınız ama :)döndüm ben.
Kuzenimi anlatmıştım bi ara,kaybettik maalesef..gelemedim o yüzden.
Son 1 hafta yediklerimden hiç bahsetmeyim boşuna,zaman zaman çay,bazen 1-2 lokma herkes ne yiyorsa ondan.
Çok az yedim hatta yiyemedim ama kilo verdiğimide sanmıyorum,acaip bi şişlik hissediyorum.
Hafta sonu kayınvalidemdeydiö, orada net yok yazamadim buyüzden. Bu arada acaip bir virus almışım burnum ve başim davul gibi.
Bu hafta kendimi iyi hissedersem çorba diyetine başlıyorum.
Bir de ben sabahları kahvaltı yapamıyorum acaba bu yuzden kilo vermem zorlaşır mı?
yaa nereye gidiyosun tam gaza geliyoduk. çabuk dön sahalara.
nereye kaptanımmm
ben de bugünümü yazayım kızlar, biraz yaramazlık yaptım ama
sabah : müsli
öğlen :haşlanmış brokoli, havuç, mısır salatası, yanında tahta eti form
ara: tahta eti form
ara: elma
akşam: :18: tavukburger :26: ayran
ama biz ona iki dilim ekmek 1 şinitsel de diyebiliriz yanidaha masum duruyo
başka da bişey yok, suyumu içtim
sabah 7 den akşam 8 e kadar dışardayım pazt leri, spor yapamadım o yüzden
dinlenebilrsem birazdan yapmak isityorum
ve geciken fotoğraflarım,
Eki Görüntüle 371371 Eki Görüntüle 371366 Eki Görüntüle 371369 Eki Görüntüle 371371 Eki Görüntüle 371366 Eki Görüntüle 371369
kilo almadan önceki halimide göstereyim dedimde,pc de bulamadım düzgün bişe:) oda sonra artık.
Bugün sınavım vardı,uyku ve beslenme sekteye uğradı tabi.
sabah 6 da bir çay bardağı türk kahvesi
9 gibi kahvaltı
2bardak çay,1dilim pide,2 küçük dilim kaşar,2 küçük dilim sucuk
öğle
bi browni intense:26:
ara ara leblebi yedim dışarda yemek yememek için
akşam mercimek çorbası,bol yeşillik-turp
günaydın fıstıklaarrr
kızlar ben bi video buldum, leslie den çok daha güzel terletiyo,
önce bunu yapıyorum
Pump It Up - Dance Warm Up Pt.1/3 - YouTube
sonra da bunu,
8 Min Abs - YouTube
tabi devamları da var orda, 8 dakikada kalça bacak da var, onları da yapıyorum
ilk video nun da devamı var, 10 ar dakikalık videoolar, en az 3 yapmaya çalışıyorum, diğerinden de öyle
45 dk filan yapmş oluyorum
ilk viideoyu bi kaç gün oldu başlayalı ama ikinci videoyu nerdeyse 3 haftadır yapıyorum
valla epey etki etti, belim 5cm inceldi,
spor aleti olmayanlara tavsiye ederim
hoşgeldinnn canımm, gitme bidaha biyerlereee , bırakma biziiiii:18:
ama dolma dediğim sarma
küçük lahana sarması iki tanecikcikcikcikk
biliorum hem pirinç hem ekmek olmuyor :44:
ama balık ekmeksiz gitmiyo :26:
ayy herşeye bahanemiz var tatlım yaaa
neyse ben sporumu kahvaltımı yaptım, şimdi temizlik yapcam, kalori harcamaya devam
öpüyoruummmm
yaaaaa bayağı paylaşım olmuş e iyide olmuş yanide şimdi ben bu paylaşımları tek tek alıntılayıp cvplayacağım demi
oğluşun wc alışkanlığı kazanması için canla başla mücadele ediyorum.........
kaç gündür giremedimde zaten...neyse ben şöyle bi bakınayım neler yenmiş neler kaynatılmış
det met ay bayılddım yorumuna sende bendensin dimek....hem nasıl veriyo.. sürekli çıkıyor tüyler.. işte o yüzden de bi yıkamak istiyorum
çorba iç tatlım ya.. sıcak sıcak, yumuşatır içini, her derde deva valla , iç sen iç , çorba sevilmez mi =))
bu menü mü şimdi , ne bu, kurabiye çiğ köfte, katkı maddeli meyve suları
yemek yeee yemeeekkk,, ben bilmem çiğ köfte miğ köfte ,, hamileliğini bil , kır dizini otur masaya hııııııı yaramazlık yokkk det
ben de isityorum bebiş yawwkısmet bakalım
sen ne güzel kilo vermişsin canım ya, doğru gördüm di mi, çubukta yazan ölçüleri yani
bravo diyorum, alnından öpüyorum, harikasınnn
ayy sorma tatlım ya, krem rengi halılarım, yatak odasındaki zaten berbat durumda, acaip tozlanıyor yatak odam
girişteki de öyle , ama en fecisi salondaki, kolaları döktük çayları damlattıkı, yeni yeni desenler yaptık halıya ,aferin bize
aaaaaaaaaaaahhh ah ne dereceler gördü bu takım kaç hafta 1 .liği kimselere kaptırmadan birinci oldu......hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyykızlarr hiçbir dereceye girememişizzz.. uyuyor muyuzzz.. silkinelim lütfeennnn :14:
kaptanım bizim listemizde az kişi var sanki, diğer taıkımlar çok kalabalık,
kalabalık olmak avantajlı olur mu acaba? ne dersin
haydi canlarım neyimiz eksik ki bizim, biz de verelim kilolarımızı, yaza ne kaldı şurda
kosmerim bundan sonra pür tikat tam tikatşule zeynep bu hafta bol spor ve güzel menüler bekliyorum sizlerden
beste ben seni daha izne ayrılacak sanıyordum bitiyormus bile.bu hafta yine o güzel menülerini göreyim.sporlarını sıklaştır
celi sende çok ugramaz oldun mazaret bildirdin biliyorum yinede takımdan uzaklaştıgını diyetten uzaklaştıgını düşünüyorum:44:
kuzunun cenazesi var.hafta sonuna dönerim demiş ama o bu hafta izinli sayılır.
ferem sen güzel gidiyorsun canım maşallah
blue senden de daha düzenli menülerbebişin gelişimi için daha iyi yemen lazım
bana gelince daha çok yemeye çalışacagım.hiç olmadı salata yapıp yiyeceğim
beğenmedimdünkü menüm
17.03.2012
sabah:1 krep,1 zeytin,1 kaşar,peynir,biraz ekmek,b,raz sarelle
ara:fındık,diyet kola,
ara:yarım elma,çubuk kraker
öğle:1 tabak pırasa
ara:2 dilim kek
akşam:1 kase orba,1 muz
ara:1 dilim kek,patlamış mısır,1 kaşık sütlaç,çubuk kraker
spor yapamadım. sinemaya takıldım.
neler yedin neler içtin önce onu bir yas
oglusun inş en kısa sürede alışır çok ugraştırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?