Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Celisuenis( 63,7/
Aslı
ve blue var.
celi ve aslı bi grup mu olsun. yoksa takımlar 3lensin mi.
blue mini-takımlar da yer alcak mı.
fikirleriniz nedir.
deneme sürecinde olan başka birileri var mıydı?

sanirim sopayi ben hakettim. ben hala kayinvalidemdeyim halilarim yikamadan gelmedigi için kizim usur diye gimedik. Menulerimde cozuttu diye yazmiyorum valla ya

Celisuenis( 63,7/
Aslı
ve blue var.
celi ve aslı bi grup mu olsun. yoksa takımlar 3lensin mi.
blue mini-takımlar da yer alcak mı.
fikirleriniz nedir.
deneme sürecinde olan başka birileri var mıydı?

Eğer 3 takım oluşturduysak onlarıda alıp üçlü takımlar olalım.
Ama blue hamile,sanırım bizim gibi çekişmiyor,misafir olarak geliyor.Yarışacağını sanmam
be yine de keki böreği bırakayım.

Demek sen börekçi olduğun için sopaya alındın :)
Valla keki çok okumadım ama böreksiz menün çok az hayatım,bırak bencede.

20.03.2012
kahvaltı
bir kase mercimek çorbası,sonrasında 1çay,yarım dilim kepek ekmeğine ahududu reçeli
kahvaltıdan sonra türk kahvesi
öğle
bol sirkeli kocaaaman salata,mercimek çorbası
ara
çay+3 kepekli bisküvi
akşam
barbunya+bol yeşillik

sporumu öğleye doğru yaptım,1saat eliptik

sanirim sopayi ben hakettim. ben hala kayinvalidemdeyim halilarim yikamadan gelmedigi için kizim usur diye gimedik. Menulerimde cozuttu diye yazmiyorum valla ya
canım nerdesin. bak burda işleri hızlandırdık.
3 mini takım kurduk yarışıyoz aramızda. yeni başlıcaz daha doğusu. hemen olanlardan birini seç ve zayıflama oyunumuza katıl.

PrensesPeri(78,3/
zeynepece2009 (71,2/

suleoz(62,8 /
beste(60,4 /

ferem(59,3 /
kuzununzuzusu(69,0/

güzel olmuş canımcım.

canmcım başın saolsun Allah sizlere sabır versin onunda mekanını cennet eeylesin.
telkin cdleri iiçinde hemen mail adresimi atıcam:)
bende senden gördm ve başladım ii geliyor:)bugün pek olmadı ama yarın devam:)

katılıyorum sana tatlım.reglim bitsin bende kahveye başlıcam duy duy prensesim :)
ben masum oan kısmıyla ilgileniyorum güzel olmuş:)
kottanda tatlım öle durmuş düşük bel pörtletiyor.en yakın zamanda çıtır olacaz:)
güzel canm brovni erimiştir

Allah yardımıcın olsun canm.ben yazdan atlattım cok şükür.benm zillinin çişiini yapmadığı köşe kalmamıştı

hele şükür sebze et girmiş menülere:)güzel tatlı hamişim:)
gayette güzel bebişim:)eski şule menüleri:)
gün içinde çorba içiyorum canm ekmeğe ara verdim bu ara acil gitsin istiyorum.mercimek corbası felan karbonhidrat ihtiyacımı karşılar nasıl olsa:)

:)))))))))))sen iste yeterki bebişm.hadi bak yazılıyo menüler.yürü yürü yürü:)
vayy kızışmalar başladı bile

benim ortim neredeymiş ortim sen spora ben sortumu giyip hareketlerime..biz kaptan ve yardımcısı olarak daha iddialı olmalıyız ona göre

bu hafta mezun olan 7. takım kaptanı kırmızıgul.bakalım gaza gelelim.güzelliğe bir bakın ama
geldim geldim.ancak geçmişe yetiştim.birazdan inecem spora.arabam seerviste iki gündür yollarda sefilim:)yürüyorum baya bi:)dur bende bakıyım :)

süper fikir bence bi cezasının olması:)

Zeynepte gelmiiiiş
gildim gildim bebğim kızıma kaptırmadığım sürece pc deyim sizlerleyim:)sizler içiin varım:)

hım süper ya menü:)çorba cok güzel oluyor bende sevdim.en hafif yemek:)

Canım inan fotoğraflar aynadan insaflı:)nedense daha normal görünüyor ama vallahi durum daha vahim. Ben heryerden kilo alıyorum,o yüzden çıkıntı daha az dursada bütün beden kalın:) 70 kilo kız mı olur ya,off.

cd yi maille gönderemedim canım,boyutu çok geliyor. Ama msn de online olarak yollayabiliriz.
Şuleye yollayamadım bugün, kendi adreslerinizi vermek istemezseniz sahte bi msn alıverin iki dakikada :)
Akşamları müsaitim,ne kadar sürerse sürsün gönderirim

ya ben yarıştayımda sabah arkidişteydim coştum o yü<den:)

sabah:3 dilim ekmek,peynir,şakşuka zeytin,yumurta felan filan
ara:3 kuru erik,
öğle:1 çatal revani,1 bardak çorba
ara:4 erik
ara:1 elma
akşam:2 kepce kabak,1 kaşımk yoğurt.

15 dakka yokuş çıktım hızlı hızlı.birazdan spora inecem.
yarın da orti gösterelim millete diyet ve spor nasıl yapılır:)sabahtan corbamı yapacam .

çok güzel hayatım menün, sporun da, tam gaz devammmmm
ben de yarım saat de olsa yapcam tekrar spor yatmadan
Görürsünüz siz atağıııı, birici belli ikinciliğe yarışın siz, değil mi ortak:13::13::13:

harikasın bebişim, tabiki deee belliii

çok mantıklı hem ceza hem ödül var , ama değişmesi de güzel, birbirine mani olanlar da olmamış olur, dengeli gider,
birincinin değişmesin, diğerlerinin değişisin evet

bu hafta mezun olan 7. takım kaptanı kırmızıgul.bakalım gaza gelelim.güzelliğe bir bakın ama

kırmızıgülün kilo çizelgesinde de fark etmiştim, ama son halini görünce dilim dudağım uçukladı
harika olmuşşşşş Nazar

harika bebişim Nazar.. iki video eklemiştim bugün, onlara da bakabilirsen, 8dakikada karını yapıyorum 3 haftadır, belim inceldi vallahi
8dakikada kalça var, bi kaç gündür de onu yapıyorum,

kahvaltın güzel geçsin zaten bebişim, ona üzülme, gayet güzel

eveett gelelim bugünün özetinee

sabah kahvaltı öncesi spor spor spor

kahvaltı: haşlanmş yumurta, peynir,3zeytin,1er kaşık reçel pekmez bal, roka, 1 dilim ekmek, kahvaltım fiks zaten hep aynı :)
ara: yoğurt müsli
öğle: brokoli yoğurt, yarım dilim ekmek
akşam: ıspanak, yarım dilim ekmek

bu arada 30dk tempolu yürüyüüş

ara: süt müsli

yatmadan 8 dk da kalça yapcamm

Hayatım süpersin süper çok güzel bir menü olmuş,meyvede meyveee

baktım canım ,biri açıldı biri açılmadı.Ama denerim yine

Biz hep birinci olacağımız için ayrılmayız ortak:)) bizi ancak mezuniyet ayırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…