o sopayı benim ne kadar vurasım var sen bilsen
bu sopa bana doğru mu geli yavah bi gelselerde fikirlerini belirtseler,
elime sopayı alıp koca popolarına vurasım var.:95:
Prenses,buraya az gelenede ceza verelim en iyisi :))
bu sopa bana doğru mu geli yav
bence menüler çokta kötü değil güzel olmus
abur cubur günün olmus be şulem yineneyse artık ortin bakacak menülerine
güzel canım
zeynep ortim artık bende menü yazayım saçımdan sürü
canım deneme de kalanlarıda pay et sona 3 kişi kalırsa onlarda 3 kişi olsunher hafta başka birileri eş olsun ki daha iyi çekiştirelim birbirmizi
Buraya gelmeyenlere kızdık biz hayatım,paylaşım yapmayanlara o sopa
Celisuenis( 63,7/
Aslı
ve blue var.
celi ve aslı bi grup mu olsun. yoksa takımlar 3lensin mi.
blue mini-takımlar da yer alcak mı.
fikirleriniz nedir.
deneme sürecinde olan başka birileri var mıydı?
Celisuenis( 63,7/
Aslı
ve blue var.
celi ve aslı bi grup mu olsun. yoksa takımlar 3lensin mi.
blue mini-takımlar da yer alcak mı.
fikirleriniz nedir.
deneme sürecinde olan başka birileri var mıydı?
be yine de keki böreği bırakayım.
bu grup olayi nedir kizlar?
canım nerdesin. bak burda işleri hızlandırdık.sanirim sopayi ben hakettim. ben hala kayinvalidemdeyim halilarim yikamadan gelmedigi için kizim usur diye gimedik. Menulerimde cozuttu diye yazmiyorum valla ya
güzel olmuş canımcım.20.03.2012
kahvaltı
bir kase mercimek çorbası,sonrasında 1çay,yarım dilim kepek ekmeğine ahududu reçeli
kahvaltıdan sonra türk kahvesi
öğle
bol sirkeli kocaaaman salata,mercimek çorbası
ara
çay+3 kepekli bisküvi
akşam
barbunya+bol yeşillik
sporumu öğleye doğru yaptım,1saat eliptik
canmcım başın saolsunGünaydın arkadaşlar,siz yokluğumun farkına varmamışsınız ama :)döndüm ben.
Kuzenimi anlatmıştım bi ara,kaybettik maalesef..gelemedim o yüzden.
Son 1 hafta yediklerimden hiç bahsetmeyim boşuna,zaman zaman çay,bazen 1-2 lokma herkes ne yiyorsa ondan.
Çok az yedim hatta yiyemedim ama kilo verdiğimide sanmıyorum,acaip bi şişlik hissediyorum.
Bugünden itibaren paylaşımlara başlarım.Şu fotoğraf olayınıda ısrarla attım oraya ama ben koyamadım bi türlü.Oda aklımda,akşama inşallah.
Buarada bana telkin cd lerinden bahsetmiştiniz,burda öğrendim onu.
Bende rahat kilo verme telkini var şimdi,sadece müzik duyuyorum,sözleri duymuyormuşuz desibeli çok düşük oluyormuş.Biz duymuyormuşuz ama beyin algılıyormuş.
Uyurken bile dinlesen oluyor,günde 2 saat ile 8 saat arasında dinlemek lazımmış.Su sesi falan var,fena değil.
Meğerse bunları kullanan ve faydasını gören çok varmış etrafımdada benim haberim yokmuş.
Velhasılı kelam isteyen olursa gönderebilirim maille,hepimiz ne diye zengin edicez adamları :)
bende senden gördm ve başladım ii geliyor:)bugün pek olmadı ama yarın devam:)Hafta sonu kayınvalidemdeydiö, orada net yok yazamadim buyüzden. Bu arada acaip bir virus almışım burnum ve başim davul gibi.
Bu hafta kendimi iyi hissedersem çorba diyetine başlıyorum.
Bir de ben sabahları kahvaltı yapamıyorum acaba bu yuzden kilo vermem zorlaşır mı?
katılıyorum sana tatlım.reglim bitsin bende kahveye başlıcam duy duy prensesim :)canım yenisin galiba,öncelikle hoşgeldin.
Sabah kahvaltı yapmazsan kilo vermen zorlaşır,çünkü metabolizma uyandığımızda değil bişeyler yediğimizde çalışmaya başlıyor. Kahvaltını ne kadar erken yaparsan o kadat kardasın yani.
Hiç birşey yiyemiyorsan güne şekersiz bir türkkahvesiyle başla. Maç zamanlarında hızlı kilo vermemiz gerekirdi ve bize sabahları kahve içirirlerdi,gün içinde iştahınıda kesiyor.
Onuda istemezsen çubuk tarçın kaynat ve bi kaşık balla karıştırıp iç,bu karışım metabolizma hızlandırmak için.
Ayrıca güne sıcak bişeyle başlamak iyidir.
Olmadı yulaf,süt dene. Ben bu hafta sabah ve akşamları k-fleks denemeyi düşünüyorum,sadece öğlen yemek yicem inşallah.
Neyse çok uzattım,sen zevkine göre alternatifler bulursun canım, sabah güne erkenden başlada neyle başlarsan başla
ben masum oan kısmıyla ilgileniyorum güzel olmuş:)ben de bugünümü yazayım kızlar, biraz yaramazlık yaptım ama
sabah : müsli
öğlen :haşlanmış brokoli, havuç, mısır salatası, yanında tahta eti form
ara: tahta eti form
ara: elma
akşam: :18: tavukburger :26: ayran
ama biz ona iki dilim ekmek 1 şinitsel de diyebiliriz yanidaha masum duruyo
başka da bişey yok, suyumu içtim
sabah 7 den akşam 8 e kadar dışardayım pazt leri, spor yapamadım o yüzden
dinlenebilrsem birazdan yapmak isityorum
kottanda tatlım öle durmuş düşük bel pörtletiyor.en yakın zamanda çıtır olacaz:)ve geciken fotoğraflarım,
Eki Görüntüle 371371 Eki Görüntüle 371366 Eki Görüntüle 371369 Eki Görüntüle 371371 Eki Görüntüle 371366 Eki Görüntüle 371369
kilo almadan önceki halimide göstereyim dedimde,pc de bulamadım düzgün bişe:) oda sonra artık.
güzel canm brovni erimiştirBugün sınavım vardı,uyku ve beslenme sekteye uğradı tabi.
sabah 6 da bir çay bardağı türk kahvesi
9 gibi kahvaltı
2bardak çay,1dilim pide,2 küçük dilim kaşar,2 küçük dilim sucuk
öğle
bi browni intense:26:
ara ara leblebi yedim dışarda yemek yememek için
akşam mercimek çorbası,bol yeşillik-turp
Allah yardımıcın olsun canm.ben yazdan atlattım cok şükür.benm zillinin çişiini yapmadığı köşe kalmamıştıyaaaaa bayağı paylaşım olmuş e iyide olmuş yanide şimdi ben bu paylaşımları tek tek alıntılayıp cvplayacağım demi
oğluşun wc alışkanlığı kazanması için canla başla mücadele ediyorum.........
kaç gündür giremedimde zaten...neyse ben şöyle bi bakınayım neler yenmiş neler kaynatılmış
cuma:
1 sb süt
1 kk beyaz peynir
4 y.zeytin
1 çatal helva
öğle:
1 kase mercimek çorba
2 yk yoğurt
ara :17
yarım kilo çilek oğluşla yedik
akşam
yarım palamut ızgarada pişmiş 1 taneydi yiyemedim...
salata
çay
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
c.tesi menüm:
kahvaltı
9 dilim patates kızartma
3 dilim ekmek
1 kk peynir
zeytin
gül reçeli
çay
ara yok
öğle yok kahvaltıdan geç kalktık
ara 1 portakal 1 elma
ara 1 kivi
akşam
1 tavuk baget
6 dilim patates
1 kase yoğurt
çay
yatmadan önce
1 sb süt
pazar menüm....
kahvaltı:13:00
3 bardak açık şekersiz çay
1 yumurta haşlanmış
6 dilim patetas kızartma
peynir
zeytin
reçel
1 kumpiraşermiştim sözüm ona
1 tane cocostar:18::18:
akşam
etli mantar sote 4 kaşık
3 kaşık yoğurt
3 dilim ekmek
hele şükür sebze et girmiş menülere:)güzel tatlı hamişim:)p.tesi menüm
kahvaltı yok.. hastanedeydim tahlil için aç gitmrm istendi
ara yok öğlen yok
saat
2 kase kısır
2 galeta
tadımlık nutella
peynir
kaymak
zeytin
1 tane kurabiye
1 dilim bisküvili pasta
ara
1 elma 1 portakal
akşam
1 karnıyarık
4 kaşık yoğurt
hastaneden direk ablama geçtim ordada ne varsa kaptım koyverdim...
bugünde misafirliğe davetliyim
hadi allah yardımcım olsun:18:
gayette güzel bebişim:)eski şule menüleri:)sabah:1 börek,3-4 zey. yağ. dolma,1 zeytin,peynir, 1 lokma ekmek
ara:-
öğle:-
ara:2 börek,1 yumurta,2 kaşık pilav,1 kaşık kurufasulye
akşam:110 kalorilik dondurma
ara:1-2 meyve
spor yapamadım. avmde çok yoruldum.
gün içinde çorba içiyorum canm ekmeğe ara verdim bu ara acil gitsin istiyorum.mercimek corbası felan karbonhidrat ihtiyacımı karşılar nasıl olsa:)2gün önce trende yanımda oturan kadın 35 yaşındaki yeğeninin cenazesinden dönüyordu,5 yıl önce midesine kelepçe taktırmış.Onun gevşetilip açılması gerekiyormuş zaman zaman,bu operasyonlar sırasında bi delik açık bırakılmış enfeksyon falan derken..yoğun bakımdan çıkamıyor birdaha. Evet bu konuda olumlu sonuç alanlar var ama 3 yıl 5 yıl sonrasında hep sorun çıkıyor.80 kilo bi erkek için mükemmel bence,lütfen bu yollardan uzak durun.Sağlıklı beslenin spor yapın,sıfır riskle hayatınızı güzelleştirin. 130kilodan düşen adam 80 kiloyla hayli hayli başedebilir.Sende eşine destek ol ve bu yoldan uzak tut derim.
canım bölgesel değil aslında,heryerim birden kilo aldığı için çıkıntılar az gibi duruyor ama komple kalınım:) çok iri duruyorum. Yoks akalçada gayet geniş,hele bacaklar dolma gibi:26:
Şimdi telkin cdsini dinleyerek 1saat eliptik yapcam. tam 60dk sürüyor zaten.
Börekçi şule seni,bulmuşsun yine börekleri :))
hani mail adresi,akşam kaç defa girdim baktım gönderdinmi diye he
Çorbalı bi diyet mi canım.
bende dün akşam yemeğinde çorba içmiştim sadece,1-2 saat sonra acıktım bi kase daha içtim:26:
sabah yine çorba içtim.Böyle bi diyet varsa bileyim,severim çorbayı:)
bence menüler çokta kötü değil güzel olmus
abur cubur günün olmus be şulem yineneyse artık ortin bakacak menülerine
güzel canım
zeynep ortim artık bende menü yazayım saçımdan sürü
canım deneme de kalanlarıda pay et sona 3 kişi kalırsa onlarda 3 kişi olsunher hafta başka birileri eş olsun ki daha iyi çekiştirelim birbirmizi
vayy kızışmalar başladı bile
benim ortim neredeymişortim sen spora ben sortumu giyip hareketlerime..biz kaptan ve yardımcısı olarak daha iddialı olmalıyız ona göre
geldim geldim.ancak geçmişe yetiştim.birazdan inecem spora.arabam seerviste iki gündür yollarda sefilim:)yürüyorum baya bi:)dur bende bakıyım :)bu hafta mezun olan 7. takım kaptanı kırmızıgul.bakalım gaza gelelim.güzelliğe bir bakın ama
şöyle de olabilir takım içinde de bir yarış oluşturabiliriz.
şöyle, takım içinde bireysel sıralaması yüksek olanları kapıştırırız. bu arada düşük olanlar kapışır. sonra yine kazanan kaybeden derken ilerleriz.
bu arada ilk takımlar hemen değişmez, bir dahaki cmaya dek gider.
inanılmaz bir şey.
ve son zamanlar da bile 1 kilonun üzerinde verdiği oluyordu, değil mi. bana örnek hepimize örnek.
ortim ortim nerdesin. neler diyolar bi okusan.
sporda mısın yine yoksa. sabah akşam koşuyo benim orti.
gildim gildim bebğim kızıma kaptırmadığım sürece pc deyim sizlerleyim:)sizler içiin varım:)Zeynepte gelmiiiiş
20.03.2012
kahvaltı
bir kase mercimek çorbası,sonrasında 1çay,yarım dilim kepek ekmeğine ahududu reçeli
öğle
ara
çay+3 kepekli bisküvi
akşam
barbunya+bol yeşillik
canmcım başın saolsunAllah sizlere sabır versin onunda mekanını cennet eeylesin.
telkin cdleri iiçinde hemen mail adresimi atıcam:)
kottanda tatlım öle durmuş düşük bel pörtletiyor.en yakın zamanda çıtır olacaz:)
Bende sabah 1 saat eliptik yaptım canım.
Öğlen bol sirkeli mükemmel bi salata yedim,bi kasede çorba.
Akşamada barbunya pişiyor;az yemek bol yeşillikle geçiririm.
Şu 8 kilo verdiren kür var ya onu kaynatıyorum şimdi.
Ortak;telkin cd si ister misin sende:))
Görürsünüz siz atağıııı, birici belli ikinciliğe yarışın siz, değil mi ortak:13::13::13:
Ayrıca partner değiştirmek motivasyon düşürür,alışacaksın gazlayacaksın ayrılacaksın
Ben ortağımı vermemeriyip budan gidene kadar benim o
Şaka bi yana,ben ne derseniz uyarımda.Harbiden 1.olan takıma dokunmasak,hem onlara ödül hem diğerlerine ceza olur.
Bireysel sıralamayıda mutlaka yapalım
bu hafta mezun olan 7. takım kaptanı kırmızıgul.bakalım gaza gelelim.güzelliğe bir bakın ama
20.03.2012
kahvaltı
öğle
ara
çay+3 kepekli bisküvi
akşam
barbunya+bol yeşillik
ya ben yarıştayımda sabah arkidişteydim coştum o yü<den:)
sabah:3 dilim ekmek,peynir,şakşuka zeytin,yumurta felan filan
ara:3 kuru erik,
öğle:1 çatal revani,1 bardak çorba
ara:4 erik
ara:1 elma
akşam:2 kepce kabak,1 kaşımk yoğurt.
15 dakka yokuş çıktım hızlı hızlı.birazdan spora inecem.
yarın da orti gösterelim millete diyet ve spor nasıl yapılır:)sabahtan corbamı yapacam .
eveett gelelim bugünün özetinee
sabah kahvaltı öncesi spor spor spor
kahvaltı: haşlanmş yumurta, peynir,3zeytin,1er kaşık reçel pekmez bal, roka, 1 dilim ekmek, kahvaltım fiks zaten hep aynı :)
ara: yoğurt müsli
öğle: brokoli yoğurt, yarım dilim ekmek
akşam: ıspanak, yarım dilim ekmek
bu arada 30dk tempolu yürüyüüş
ara: süt müsli
yatmadan 8 dk da kalça yapcamm
baktım canım ,biri açıldı biri açılmadı.Ama denerim yineçok güzel hayatım menün, sporun da, tam gaz devammmmm
ben de yarım saat de olsa yapcam tekrar spor yatmadan
harikasın bebişim, tabiki deee belliii
çok mantıklı hem ceza hem ödül var , ama değişmesi de güzel, birbirine mani olanlar da olmamış olur, dengeli gider,
birincinin değişmesin, diğerlerinin değişisin evet
harika bebişim Nazar.. iki video eklemiştim bugün, onlara da bakabilirsen, 8dakikada karını yapıyorum 3 haftadır, belim inceldi vallahi
8dakikada kalça var, bi kaç gündür de onu yapıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?