Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kocaman tebrikler azim bu işte geçemeyecek inşallahhh ben aynı spora menülere devam etmeye çalışacagım inşallah

poğaça,etimek tatlısı;
geçemezsiniz bizi geçemezsiniiiiz

Çok güzelmiş canım

onlarda nazar boncugumuz olsun cumaya görüşelim seninle bu rakabet ortamı iyi oldu

soooyle bir takimlara goz gezdireyim demistimmm veeee ne gordum, ayyy cok sevindim sagolun kizlar yaaaa.. Hemen kendimi ve kilolarimi tanitayim size, 38 yasinda ilk bebegimi dogurdum zati tombuldum ama 70 kilodan 100 kiloya ciktim iste. pisbogazin tekiyim durust olmak gerekirse ama 28 subattan beri diyet yapiyorum ,yuruyorum ve kondusyon bisikletine biniyorum.. 167 cm boyundayim basladigimda 99.5 kiloydum ve bu sabah 91.8 ciktimm. Cok fena gaza geldim verecegim bu kilolar. Baskaaa 3 yildir evliyim ve esimden dolayi hollanda da yasiyorum, dil kursuna gidiyor ve kizima bakiyorum( 1,5 yasinda).
Amma yazdim yahuu iste boyle, siz de bana biraz kurallardan yapacaklarimdan bahsederseniz cok sevinirim, hepinize sevgiler...

Tekrar hoşgeldin canım.Boyuna göre en azından 60 kiloya düşmen lazım bence.
Diyete başladığın günden beri verdiğin kilo hiç azınmasanacak gibi değil,gayet başarılı bi süreç geçirmişsin,maşallah
Bu gidişle kısa sürede bekarlığından daha zayıf olursun canım,70 kilo boyuna göre zaten fazlaymış.
Sana uzun bir süre gelir ama dışardakiler aman nasıl eridi gitti bir anda derler,çocuğu olduda genç kız gibi oldu derdirt oldu mu:)))

Takımımızın kurallarını sana kaptanımız yazar,aramıza hoşgeldin.Sık sık paylaşım yaparsan seviniriz canım,neler yiyorsun hangi yöntemleri deniyorsun paylaş bizimle.

Şu 8 kilo verdiren kürün tadını hiç sevmedim hiççç
ben bunu içemem vallahi,zaten su içemiyorum her öğünden sonra 2 bardak bundan içeceğime su içmeyi alışkanlık halina getiririm daha iyi

sagol canim hosbulduk, gonul diler 60 da yetmez 50 olsun diye ama "kendime gercekci bir hedef belirleyeyim de ona kosacak gucum olsun" dedim.. 65 i bi goreyim de kalanina Allah kerim.
ben dukan diyetiyle basladim kilo vermeye cunku oyle karbonhidrat agirlikli yiyordum ki toptan kesmezsem birakamazdim, ayy sigara bagimlisi gibi kek borek bagimlisi oldum resmen yaaa..simdi iyi gidiyor umarim 80 lere kadar boyle devam eder .Ben de sik sik paylasmak istiyorum ki boylece motivasyondan dusmemis olurum.

Aynen canım ,buraya yazacağın için kaçamak yapmaktan utanırsın :)
Ben buraya yazamasam belki amaaan olmuyor işte deyip bırakabilirdim,sonra burdaki arkadaşlara yüzüm tutmaz tabi:)
Yediklerinin fotoğrafını çekerekde paylaşabilirsin.Biz kendi fotoğraflarımızıda koyduk yüzümüzü kapatarak,rezilliğimizi paylaştık:)
Nasıl motive oluruz diye herşeyi deniyoruz işte.Sünden beri takım içinde küçük gruplara ayrıldık,kendi içimizdede yarışıyoruz artık.
Laf aramızda bu haftanın birincisi kuzu ve ferem olacak, ben sana söyleyim :))

takim kaptanim bisi soylemek icin parmak kaldiriyorum. ben bu takima aradan kaynak yapmadan once takimlar icin sira bekleyen arkadaslar vardi(vicdan yaptim simdi). eger hala bosyer varsa diye seettiydim tesekkur ederim

sorma inanirmisin kizim dogduktan 1 ay sonra kilo almaya basladim ben 30 kilo dile kolay...ve hic fotograf cektirmedim kendimi gormeye dayanamiyorum cunku;kose bucak kaciyorum objektiften,unlu olsam paparaziler yakalayamazdi o denli yani
ben sanirim bu hafta hicbirseye dahil olamayacagim anladigim kadariyla? onumuzdeki haftadan sonra insallah..senin tickerin yok kac kilosun boyun kac ne kadar zamandir yapiyorsun diyet(ayy sorgu amiri gibi hissettim)

2hafta deneme süren var canım ama bu sürede herşeye dahilmiş gibi gelip paylaşım yapman gerekiyor,tek farkın listede olmaman.
2hafta sonra senide listede görmeyi umuyorum,lütfen ne diyetini ne de takımını bırakma.
Gencecik bir annesin,güzelliği bırak bi tarafa sağlığın için zayıflamalısın.
Benim bel fıtığım var,fazla olan her bir gr insanın buranundan getiriyor hastayken seninle ilgilenenlerede dert,yerinden kaldırmalarıda bi dert.

Ben bikaç ay içinde kilo aldım canım,sezonun başında aldığım elbiselere girmem mümkün değil.birkaç ay içinde bir baktım 10 kilo fazlam var.
Kullandığım ilaçlarda sağolsun,birazdan doktora gideceğim zaten,umarım bırakırız yavaş yavaş.
71,5 la başladım şimdi 69 um,hedefim 62
Hayırlısı hepimizin için,yaza en az zararla girmeyi planlıyoruz :)

cok gecmis olsun canim fitik zor sey,insallah tez zamanda duzelirsin..Ve eminim istedigin kilolari vereceksin, cabuk gelen cabuk gider.

cok gecmis olsun canim fitik zor sey,insallah tez zamanda duzelirsin..Ve eminim istedigin kilolari vereceksin, cabuk gelen cabuk gider.

Sağol canım,umarın dediğin gibi çabuk gelen çabuk gider
Ben şimdi çıkıyorum tatlım,doktora gidicem,akşama buralardayım.
görüşürüz.

canım seni görünce bir ablamız vardı o aklıma geldi.senin gibi ilk bebebegini aynı yaşlarda dogurmustu.azimle hepimizden önce patır patır kg ları verdi ve gitti sende ne kadar güzel vermişsin.inşallah sende bir önce verir kurtulursun

canımcım kırmızıgul isimli bir arkadaşımız var bu yarışmadan geçen hafta mezun oldu.o mesajımı tekrar bulayım fotolara bir bak.gönülden geçen gerçek oluyor başaraksın o kadar zamanda 7 kilo süper devamı gelecek sen inan yeterki

Laf aramızda bu haftanın birincisi kuzu ve ferem olacak, ben sana söyleyim :))

takim kaptanim bisi soylemek icin parmak kaldiriyorum. ben bu takima aradan kaynak yapmadan once takimlar icin sira bekleyen arkadaslar vardi(vicdan yaptim simdi). eger hala bosyer varsa diye seettiydim tesekkur ederim

ben kısmete çok inanıyorum.katılmak isteyenler topiğine ben bakamadan sen görüp geldin takım kadrosundaki yer senin kısmetinmiş demekki

tesekkur ederim, ben de kismete cok inanirim soyle bir bakayim durup beklemektense dedim ve ilk 4. takim denk geldi.. Biraz bilgi edinmeye calistim ama genel olarak uymam gereken kurallari ogrenebilir miyim?:18:

mesajımıda alıntılayadım ama link ekleyeyim oradan bir bak istersen fotolara

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-5222.html#post23688627

tesekkur ederim, ben de kismete cok inanirim soyle bir bakayim durup beklemektense dedim ve ilk 4. takim denk geldi.. Biraz bilgi edinmeye calistim ama genel olarak uymam gereken kurallari ogrenebilir miyim?:18:

takım kurallarımız şunlar canım

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

woowww.. çok güzel ve iddialı bir menü tebrik

işte böyle olmalı, iraden süper aynen devam canım

Görüşelim hayatım,bu hafta geciktik rekabet için ama asıl gelecek hafta herkes değişcek bu gidişle

hiçbişey için geç değil canım benimm,, tok halim bile daha düşük çıktı, cumadan ümitliyim, şimdi sayısal değerler vermeyeyim, sürpriz olsun
diyet bizim işimiz ortim

hoşgeldin canım, inşallah sağlıkla dileidğin kiloya ulaşırsın
ben buraya geleli sanırım 3 hafta oldu, motivasyonum ilk günkü gibi
eminim sen de aynı keyifi alacaksın, bol kilo vermeler

Şu 8 kilo verdiren kürün tadını hiç sevmedim hiççç
ben bunu içemem vallahi,zaten su içemiyorum her öğünden sonra 2 bardak bundan içeceğime su içmeyi alışkanlık halina getiririm daha iyi

oyy kuzuummm hiçç ağzının tadını bozma , zevkle hangisini yapıyosan o yöntemi seç, biz başarıcaz zaten

evt canım, paylaşımının sık olması senin açından da çok güzel olur, dediğin gibi motivasyonun yükselir, ve buraya yazma utancıyla yemeklerinden kısıosun emin oli ve takdirleri toplamak için de güzel beslenmeye çalışıyosun

tatlım prensesim de söylemiş, kırmızıgül adlı üyenin fotoğrafları, değişim harika, sen de yapabilrisin

heeyy ortim, okuldan yürüyerek geldim eve
şimdi forumumuzu ziyaretimden sonra spor yapcam kocişim gelmeden
sonra da akşam yemeğimi yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…