duy duy ona göre gardını al:)))hemde önümde koca bi borcam dolusu haşhaşlı revaniydi.üstündede kremşanti vardı:)
çok güzel olmuş cok güzel olmuş die die millet yumuldu:)bende ağzım acık domates corbamı ictim.bi yerlerim şişmesin diede bi çatal ucundan attm ağzıma
çin işkencesinin türk usulü resmen
çağır çağır kaptanım.acil taze kana ihtiyacımız var:)
süper ortimmmm.bu hafta kimseler geçemez bizzzi :))))
poğaça,etimek tatlısı;
geçemezsiniz bizi geçemezsiniiiiz
Çok güzelmiş canım
onlarda nazar boncugumuz olsuncumaya görüşelim seninle bu rakabet ortamı iyi oldu
Görüşelim hayatım,bu hafta geciktik rekabet için ama asıl gelecek hafta herkes değişcek bu gidişle
hiçde gecikmedik :18: dünüde sayarsak 3 günümüz olmus oluyor
soooyle bir takimlara goz gezdireyim demistimmm veeee ne gordum, ayyy cok sevindim sagolun kizlar yaaaa.. Hemen kendimi ve kilolarimi tanitayim size, 38 yasinda ilk bebegimi dogurdum zati tombuldum ama 70 kilodan 100 kiloya ciktim iste. pisbogazin tekiyim durust olmak gerekirse ama 28 subattan beri diyet yapiyorum ,yuruyorum ve kondusyon bisikletine biniyorum.. 167 cm boyundayim basladigimda 99.5 kiloydum ve bu sabah 91.8 ciktimm. Cok fena gaza geldim verecegim bu kilolar. Baskaaa 3 yildir evliyim ve esimden dolayi hollanda da yasiyorum, dil kursuna gidiyor ve kizima bakiyorum( 1,5 yasinda).
Amma yazdim yahuu iste boyle, siz de bana biraz kurallardan yapacaklarimdan bahsederseniz cok sevinirim, hepinize sevgiler...
Tekrar hoşgeldin canım.Boyuna göre en azından 60 kiloya düşmen lazım bence.
Diyete başladığın günden beri verdiğin kilo hiç azınmasanacak gibi değil,gayet başarılı bi süreç geçirmişsin,maşallah
Bu gidişle kısa sürede bekarlığından daha zayıf olursun canım,70 kilo boyuna göre zaten fazlaymış.
Sana uzun bir süre gelir ama dışardakiler aman nasıl eridi gitti bir anda derler,çocuğu olduda genç kız gibi oldu derdirt oldu mu:)))
Takımımızın kurallarını sana kaptanımız yazar,aramıza hoşgeldin.Sık sık paylaşım yaparsan seviniriz canım,neler yiyorsun hangi yöntemleri deniyorsun paylaş bizimle.
sagol canim hosbulduk, gonul diler 60 da yetmez 50 olsun diye ama "kendime gercekci bir hedef belirleyeyim de ona kosacak gucum olsun" dedim.. 65 i bi goreyim de kalanina Allah kerim.
ben dukan diyetiyle basladim kilo vermeye cunku oyle karbonhidrat agirlikli yiyordum ki toptan kesmezsem birakamazdim, ayy sigara bagimlisi gibi kek borek bagimlisi oldum resmen yaaa..simdi iyi gidiyor umarim 80 lere kadar boyle devam eder .Ben de sik sik paylasmak istiyorum ki boylece motivasyondan dusmemis olurum.
Aynen canım ,buraya yazacağın için kaçamak yapmaktan utanırsın :)
Ben buraya yazamasam belki amaaan olmuyor işte deyip bırakabilirdim,sonra burdaki arkadaşlara yüzüm tutmaz tabi:)
Yediklerinin fotoğrafını çekerekde paylaşabilirsin.Biz kendi fotoğraflarımızıda koyduk yüzümüzü kapatarak,rezilliğimizi paylaştık:)
Nasıl motive oluruz diye herşeyi deniyoruz işte.Sünden beri takım içinde küçük gruplara ayrıldık,kendi içimizdede yarışıyoruz artık.
Laf aramızda bu haftanın birincisi kuzu ve ferem olacak, ben sana söyleyim :))
sorma inanirmisin kizim dogduktan 1 ay sonra kilo almaya basladim ben 30 kilo dile kolay...ve hic fotograf cektirmedim kendimi gormeye dayanamiyorum cunku;kose bucak kaciyorum objektiften,unlu olsam paparaziler yakalayamazdi o denli yani
ben sanirim bu hafta hicbirseye dahil olamayacagim anladigim kadariyla? onumuzdeki haftadan sonra insallah..senin tickerin yok kac kilosun boyun kac ne kadar zamandir yapiyorsun diyet(ayy sorgu amiri gibi hissettim)
2hafta deneme süren var canım ama bu sürede herşeye dahilmiş gibi gelip paylaşım yapman gerekiyor,tek farkın listede olmaman.
2hafta sonra senide listede görmeyi umuyorum,lütfen ne diyetini ne de takımını bırakma.
Gencecik bir annesin,güzelliği bırak bi tarafa sağlığın için zayıflamalısın.
Benim bel fıtığım var,fazla olan her bir gr insanın buranundan getiriyorhastayken seninle ilgilenenlerede dert,yerinden kaldırmalarıda bi dert.
Ben bikaç ay içinde kilo aldım canım,sezonun başında aldığım elbiselere girmem mümkün değil.birkaç ay içinde bir baktım 10 kilo fazlam var.
Kullandığım ilaçlarda sağolsun,birazdan doktora gideceğim zaten,umarım bırakırız yavaş yavaş.
71,5 la başladım şimdi 69 um,hedefim 62
Hayırlısı hepimizin için,yaza en az zararla girmeyi planlıyoruz :)
cok gecmis olsun canim fitik zor sey,insallah tez zamanda duzelirsin..Ve eminim istedigin kilolari vereceksin, cabuk gelen cabuk gider.
soooyle bir takimlara goz gezdireyim demistimmm veeee ne gordum, ayyy cok sevindim sagolun kizlar yaaaa.. Hemen kendimi ve kilolarimi tanitayim size, 38 yasinda ilk bebegimi dogurdum zati tombuldum ama 70 kilodan 100 kiloya ciktim iste. pisbogazin tekiyim durust olmak gerekirse ama 28 subattan beri diyet yapiyorum ,yuruyorum ve kondusyon bisikletine biniyorum.. 167 cm boyundayim basladigimda 99.5 kiloydum ve bu sabah 91.8 ciktimm. Cok fena gaza geldim verecegim bu kilolar. Baskaaa 3 yildir evliyim ve esimden dolayi hollanda da yasiyorum, dil kursuna gidiyor ve kizima bakiyorum( 1,5 yasinda).
Amma yazdim yahuu iste boyle, siz de bana biraz kurallardan yapacaklarimdan bahsederseniz cok sevinirim, hepinize sevgiler...
sagol canim hosbulduk, gonul diler 60 da yetmez 50 olsun diye ama "kendime gercekci bir hedef belirleyeyim de ona kosacak gucum olsun" dedim.. 65 i bi goreyim de kalanina Allah kerim.
ben dukan diyetiyle basladim kilo vermeye cunku oyle karbonhidrat agirlikli yiyordum ki toptan kesmezsem birakamazdim, ayy sigara bagimlisi gibi kek borek bagimlisi oldum resmen yaaa..simdi iyi gidiyor umarim 80 lere kadar boyle devam eder .Ben de sik sik paylasmak istiyorum ki boylece motivasyondan dusmemis olurum.
Laf aramızda bu haftanın birincisi kuzu ve ferem olacak, ben sana söyleyim :))
takim kaptanim bisi soylemek icin parmak kaldiriyorum. ben bu takima aradan kaynak yapmadan once takimlar icin sira bekleyen arkadaslar vardi(vicdan yaptim simdi). eger hala bosyer varsa diye seettiydim tesekkur ederim
canımcım kırmızıgul isimli bir arkadaşımız var bu yarışmadan geçen hafta mezun oldu.o mesajımı tekrar bulayım fotolara bir bak.gönülden geçen gerçek oluyorbaşaraksın o kadar zamanda 7 kilo süper devamı gelecek sen inan yeterki
ben kısmete çok inanıyorum.katılmak isteyenler topiğine ben bakamadan sen görüp geldintakım kadrosundaki yer senin kısmetinmiş demekki
tesekkur ederim, ben de kismete cok inanirim soyle bir bakayim durup beklemektense dedim ve ilk 4. takim denk geldi.. Biraz bilgi edinmeye calistim ama genel olarak uymam gereken kurallari ogrenebilir miyim?:18:
takımcım ve sevgili ortim dünkü menüm
sabah
ılık su elma sirkesi aç karına
lor peynirli maydonozlu tost
300 ml yeşil çay
ara
3 tane tahıllı bisküvi (100 cal)
öğlen
taze fasulye yemeği
bol yogurt
1 dilim normal ekmek
ara
kayısılı form çayı
ara
2 tane galeta
akşam
aç karna sirkeli su
koca bir tabak salata 2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
1 bardak yarım yaglı süt
spor olarak
badem yagımı sürüp sortumu giydim
30 dk lık ve 10 dk videolarımı yaptım.
120 mekik (düz ve çapraz )
120 iç bacak hareketi
60 bacak indir kaldır
80 de lastikle kollarımı çalıştım
5 dk da belimi döndürdüm
kendimce güzel geçen bir gün oldu :118::118::118::118::118::118:
duy duy ona göre gardını al:)))hemde önümde koca bi borcam dolusu haşhaşlı revaniydi.üstündede kremşanti vardı:)
çok güzel olmuş cok güzel olmuş die die millet yumuldu:)bende ağzım acık domates corbamı ictim.bi yerlerim şişmesin diede bi çatal ucundan attm ağzıma
çin işkencesinin türk usulü resmen
Görüşelim hayatım,bu hafta geciktik rekabet için ama asıl gelecek hafta herkes değişcek bu gidişle
Şu 8 kilo verdiren kürün tadını hiç sevmedim hiççç
ben bunu içemem vallahi,zaten su içemiyorum her öğünden sonra 2 bardak bundan içeceğime su içmeyi alışkanlık halina getiririm daha iyi
sorma inanirmisin kizim dogduktan 1 ay sonra kilo almaya basladim ben 30 kilo dile kolay...ve hic fotograf cektirmedim kendimi gormeye dayanamiyorum cunku;kose bucak kaciyorum objektiften,unlu olsam paparaziler yakalayamazdi o denli yani
ben sanirim bu hafta hicbirseye dahil olamayacagim anladigim kadariyla? onumuzdeki haftadan sonra insallah..senin tickerin yok kac kilosun boyun kac ne kadar zamandir yapiyorsun diyet(ayy sorgu amiri gibi hissettim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?