bu arada 80 ile basladigim diyet serüvenime 65 ile devam ediyorum hedef 55
ben leslie sansonun 4 mil olanını yapıyorum canım 51 dakikalıkarastırdım ve indirdim ama bayağı bi program var, bitane hızlı kilo verdirme ve vücut şekillendirici var onu indirdim sen hangisini yapıosun
Kafkasör festivali ne canım? Şöyle boğalı moğalı bir festival varmış onu duymuştum da o geçti herhalde değil mi hazirandaydı o galiba. O değil değil mi?
Ödül harikaymış :) Verdiğin kiloyu alma da :)tatlım burada muhasebeci bi arkadaş var beyfendi tenis oynamaya başladı ama gör deli gibide yiyor benle inatlaştı iki hafta çok dikkat edicem tabi sonrada ama iki hafta sonra ödül pizza yiycem
Canım mcdonalds ta salata falan yesen olmaz mı? Hiç değilse menüne meyve falan eklesen canım.sabah 1 saate yakın spor yaptım belediye aletlerinde..
kahvaltım
peynir,domates,salatalık,az birşey patates kızartması,3 dilim kızarmış ekmek
akşam (mc donalds)
tavuk burger
küçük patates kızartması
light cola
külah dondurma
toplam 990 kalori
Allah analı babalı büyütsün canım.evt aceleciyim heralde :) benim 2 numara 3 yasinda 1 numara 7 ve kazan dibi 9 aylik.
Geçmiş olsun canım bekliyoruz.evet o boğalı olan canım..
dün berbattt bir gündü kızlar her anlamda. şuan da çok hastayım ama yarın 1 de istanbul otobüsüm var bir an önce çıkıp son hazırlıkları yapmam gerek. gece gelip yazacağım neler oldugunu. kendinize cici bakın
O internet olayını bir kaç ay önce ben de yaşamıştım. Günlerce internetsiz kalmıştım.Kızlaaaar internetim düzeldi, meğerse bütün semt aynı dertten muzdaripmiş. Bende sorun bende diye bilgisayarın altını üstüne getirdim boşuna:)
Defalarca arayıp çemkirmeme karşılık aldım sonunda düzeldi:)
Telefondan takip etmeye çalıştım ama yinede geçmişe döneyim hemen,kaçırdıklarımı telafi edeyim
Kızlar menum şöyle:
Kahvaltı: yarım tabak taze börülce salatası, üç çatal yağda yumurta (köy yumurtası olunca yemek lazımdı)
Öğle: Kızartma diyeceğim ama kızartma değil aslında :) Annem benimkisini ayrı pişirdi diyet yapıyorum diye :) Benimkisi kızartma değil aslında öyle incecik kesip teflonda pişirdi. :)
Ara: Bir dilim karpuz
Ara: 1 maden suyu
Akşam: Bir buçuk parça haşhaşlı çörek, domatesli börülceli salata
Ara: maden suyu (bunu henüz içmedim ama planım içmek)
Yok canım hep böyle olsam bu kiloda olmazdım:) Buara sinirlerim tepemde,çok canım sıkkın.gerçekten hiç yemiyorsun ,,sağlık problemi yaşama sonra ,hep mi böyleydin sen?
2 ekmek derken basbaya 2 kocaman ekmek mi:) dilim mi?Selam kizlar,
ablamin bebek mevlüdü oldugu icin sehir disindayim. Telas icinde pek buraya giremedim, malum :) Ondan dolayi bugün pek yoktum ama kizmayin hemen lütfen:)
Bugünki menüm:
2 ekmek
biraz kasar peyniri
biraz recel
biraz yumurta
Aksam: kiymali makarnacok üzgünüm coook..
oooo cok sert:))kuzu ben gelene kadar incecik et bu hatunları:)
canm listedelerdi normalde.2 hafta üstüste gelmezlerse bide kendi isteğiyle ayrıldı yazarız.deneme süreçlerini1 hafta tuttum üye sayımız az die.ama çıkarmak tekrar zor değil.
Maşallah canım ne güzel spor yapmışsınsporumu suyumu yazmayı unuttum hatunlar :/
bugün 12den 2ye kadar evde temizlik yaptım butün evin işleri üstüme kaldı annem çalışmaya başladı :/
öğlen yemeğinden sonra
dışarda bisiklet sürdük sonra tam 12 km çok yorucu yokuşlu inişli bir yoldu..
akşam yemeginden sonra 15 dkk bisiklet..
suya gelince 1 buçuk litreye yakın su içtim..
artvinin musluk suları giderek kirleniyor şişenin dibindeki kirleri gördükçe sudan sogudum ama dışardayken içiyorum su :)
Ah bende sürekli bunu diyorum,ne kadar makul,sağlıklı ve mükemmel ve bi hedef3.lüğümüzü kutlarım katımcııığıım sizi seviyorum :) haftaya umarım benim de katkımla tekrar birinciliklerde olacağız :) herkes 1er kilo verse haftaya mikemmel olur :)
kızlar biraz önce zeynepciğin yazdıklarını okuyunca biraz utandım kendimden o bize bu kadar inanıyo ve o bize bu kadar güveniyorken neden biz kendimizi bırakıyoruz. diyet yapmak zahmetli ve zaman isteyen bi süreç yapabilceğimize inanmalıyız ben merek ediyorum neden kilo vermek istiyosunuz kendiniz için mi yoksa eşiniz erkek arkadaşınız bir iddia yoksa farklı bişi mi hiç sordunuz mu kendinize yada nasıl başladınız nasıl gidiyor?
Maşallah canım ne güzel başlamışsınkahvaltımı yaptım iki bardak suyumu içtim 1 saat te walk away the pounds with lesie yaptım 4 mil yürüdüm :) güzel bir başlangıç
Hoşgeldin canım,merhaba. öncelikle kendimi tanıtayım. 17 yaşındayım daha önce burada yarışmıştım 76lardan 62lere kadar düştüm ama bırakınca geri aldım. ve şuada normal diyet yapamıyorum kalori diyeti yapıyorum bu yüzden yediklerime fazla kızmayın lütfen . bir de mc donaldsta part time çalışıyorum haftanın 4 günü . ve oradan yemek zorundayım ama hep an az kalorili şeyleri seçip günde 1200 kaloriyi geçmiyorum evle beraber. spor evde hareketler yapıyorum ve haftanın 4 günü mc donaldsta koşuşturuyorum :) inşallah yine eskisi gibi kiloo verebilirim
[1] Domates Salatası 0.20 PORSİYON 25.4
[2] Patates (kızarmış) 50 gr 140
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] Şeftali 1 ADET 60
[5] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[6] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 465.4 kal.
Canım helva istedi:26:Kızlar çok kötü birşey yaptımdüğün yemeklerinden kaçıyordum ama dayanamadım bir dilim helva ve pilav tavuk yedim ama müsakkaymiz bilmem dolmaymis ama daha fazla dayanamadım ama aksam yemeği sayıyorum bunu
Sen zaten süpersin güzelimsıkma canını hayatım bende başladığımda neredeyse 80dim tam olarak 78.9dum ve 1 ay geçti şu an 71.8 im birlikte kurtulacağız kilolardan :)
kızların dediği doğru hiç bişey yememişsin canm dikkat et kendine.sebze felan da yemeye calış.gerçi mersinin sıcağında canıda bişey istemez insanın canı
ii oldu tatlım.
üye sayımızı durduralım.yeni gelen kzılara bi bakalım.haftaya tekrar bakarız.cabuk hallet bak ben yarından itibaren yokum.
slm kislar.ben yeniyim burda benide alirmisiniz araniza.azimliyim sadece motivasyona ihtiyacim var.27 yasinda 3 cocuk annesiyim ve son cocuk beni baya bi sisman yapti.yardim ederseniz sevinirim tskrlr.birde kilo cetveli yapabilirmisiniz banada :)
2gaftadır birinciydik bebişim:)merhaba kızlar,
gidişatınız iyi maşallah.
3.lük almışsınız tebrik ederim.
Nasıl yani,hiç yemeyimde öleyim mi:26:ben bu yeme düzenini hiç ama hiç beğenmedim :26: onlarıda yemeseydin ya
evt aceleciyim heralde :) benim 2 numara 3 yasinda 1 numara 7 ve kazan dibi 9 aylik.
ben leslie sansonun 4 mil olanını yapıyorum canım 51 dakikalık
bi de nesfit sayfasında karın düzeleştiren egzersizlerden yapmaya çalışıyorum
kahvaltı
2dilim peynir,yarım dilim ekmek,çay
öğle
2kaşık patlıcan-patates tava,1yeşil biber
akşam
2kaşık patlıcan-patates tava,bi kase yoğurt
ara
1küçük kase çekirdek
bu arada 80 ile basladigim diyet serüvenime 65 ile devam ediyorum hedef 55
Kızlar menum şöyle:
Kahvaltı: yarım tabak taze börülce salatası, üç çatal yağda yumurta (köy yumurtası olunca yemek lazımdı)
Öğle: Kızartma diyeceğim ama kızartma değil aslında :) Annem benimkisini ayrı pişirdi diyet yapıyorum diye :) Benimkisi kızartma değil aslında öyle incecik kesip teflonda pişirdi. :)
Ara: Bir dilim karpuz
Ara: 1 maden suyu
Akşam: Bir buçuk parça haşhaşlı çörek, domatesli börülceli salata
Ara: maden suyu (bunu henüz içmedim ama planım içmek)
benim yaptığım da 3 mil sanırım 1 saate yakın sürüyor,,nasıl sence ?işe yararmı dersşn??dün yaptım ama hiç terlemedim , hiç zorlanmadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?