Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arastırdım ve indirdim ama bayağı bi program var, bitane hızlı kilo verdirme ve vücut şekillendirici var onu indirdim sen hangisini yapıosun
ben leslie sansonun 4 mil olanını yapıyorum canım 51 dakikalık
bi de nesfit sayfasında karın düzeleştiren egzersizlerden yapmaya çalışıyorum

Kafkasör festivali ne canım? Şöyle boğalı moğalı bir festival varmış onu duymuştum da o geçti herhalde değil mi hazirandaydı o galiba. O değil değil mi?

evet o boğalı olan canım..

dün berbattt bir gündü kızlar her anlamda. şuan da çok hastayım ama yarın 1 de istanbul otobüsüm var bir an önce çıkıp son hazırlıkları yapmam gerek. gece gelip yazacağım neler oldugunu. kendinize cici bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlaaaar internetim düzeldi, meğerse bütün semt aynı dertten muzdaripmiş. Bende sorun bende diye bilgisayarın altını üstüne getirdim boşuna:)
Defalarca arayıp çemkirmeme karşılık aldım sonunda düzeldi:)
Telefondan takip etmeye çalıştım ama yinede geçmişe döneyim hemen,kaçırdıklarımı telafi edeyim

tatlım burada muhasebeci bi arkadaş var beyfendi tenis oynamaya başladı ama gör deli gibide yiyor benle inatlaştı iki hafta çok dikkat edicem tabi sonrada ama iki hafta sonra ödül pizza yiycem
Ödül harikaymış :) Verdiğin kiloyu alma da :)

Canım mcdonalds ta salata falan yesen olmaz mı? Hiç değilse menüne meyve falan eklesen canım.

evt aceleciyim heralde :) benim 2 numara 3 yasinda 1 numara 7 ve kazan dibi 9 aylik.
Allah analı babalı büyütsün canım.

Geçmiş olsun canım bekliyoruz.

O internet olayını bir kaç ay önce ben de yaşamıştım. Günlerce internetsiz kalmıştım.

Kızlar menum şöyle:
Kahvaltı: yarım tabak taze börülce salatası, üç çatal yağda yumurta (köy yumurtası olunca yemek lazımdı )
Öğle: Kızartma diyeceğim ama kızartma değil aslında :) Annem benimkisini ayrı pişirdi diyet yapıyorum diye :) Benimkisi kızartma değil aslında öyle incecik kesip teflonda pişirdi. :)
Ara: Bir dilim karpuz
Ara: 1 maden suyu
Akşam: Bir buçuk parça haşhaşlı çörek , domatesli börülceli salata
Ara: maden suyu (bunu henüz içmedim ama planım içmek )

afiyet olsun canım..
ya hergün hergün salata yemekte bıktırıyor beni..
ama 4 gün çalışıyorsam hafta da 1-2 gününde salata yemeye özen gösteriyorum
şimdi küçük salatalarda çıktı patates yerine onu alırım artık
bir de yeni ürün var kepekli ekmekten sandviç.. dışarda yemek zorunda kalırsanız alın derim yanında light kola ve patates yerine salata verilebiliyor :)

gerçekten hiç yemiyorsun ,,sağlık problemi yaşama sonra ,hep mi böyleydin sen?
Yok canım hep böyle olsam bu kiloda olmazdım:) Buara sinirlerim tepemde,çok canım sıkkın.
Ay bugünde ne öğrendim! Okuldan yakın bi arkadaşım erkek arkadaşımla benden saklı görüşüyormuş,ne yapsam ne etsem yetiştiriyormuş.
Bide en yakın arkadaşımın(ki kendini tanımıyor hiç görmedi bile) arkasından atıp tutup ona karşı doldurmuş,ve tabi bana karşıda.
Ya bu kızlar ne garip,artık arkadaşa bile güven olmuyor.Kızın hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Neden benden saklı görüşüyorki,birini gereksiz şüpheciliği diğerinide muhbirliği ve yalancılığı yüzünden hiç affetmicem.
İkiside defoldu hayatımdan bak bugün yemek bile yedim:)

2 ekmek derken basbaya 2 kocaman ekmek mi:) dilim mi?

Ama sende incecik dön tamam mı şekerim :)

Maşallah canım ne güzel spor yapmışsın

3.lüğümüzü kutlarım katımcııığıım sizi seviyorum :) haftaya umarım benim de katkımla tekrar birinciliklerde olacağız :) herkes 1er kilo verse haftaya mikemmel olur :)
Ah bende sürekli bunu diyorum,ne kadar makul,sağlıklı ve mükemmel ve bi hedef

Ben kortizonla şiştim verdim tekrar kortizon alıp yine şiştim canım.2 ay iinde hiçbişeyime sığamaz oldum,kendime yabancılaştım,kendimden tiksindim.
Kendi psikolojim için vermek istiyorum:))

kahvaltımı yaptım iki bardak suyumu içtim 1 saat te walk away the pounds with lesie yaptım 4 mil yürüdüm :) güzel bir başlangıç
Maşallah canım ne güzel başlamışsın

Hoşgeldin canım,bu yaşta çok büyük dalgalanmalar yaşamışsın. Umarım istediğin kiloya düşer sabit kalırsın

Canım helva istedi:26:

sıkma canını hayatım bende başladığımda neredeyse 80dim tam olarak 78.9dum ve 1 ay geçti şu an 71.8 im birlikte kurtulacağız kilolardan :)
Sen zaten süpersin güzelim

Yiyemiyordum canım ama bugünden sonra daha iyi olucam inşallah

slm kislar.ben yeniyim burda benide alirmisiniz araniza.azimliyim sadece motivasyona ihtiyacim var.27 yasinda 3 cocuk annesiyim ve son cocuk beni baya bi sisman yapti.yardim ederseniz sevinirim tskrlr.birde kilo cetveli yapabilirmisiniz banada :)

Maşallah canım ya 27 yaşında 3 çocuk,ne kadar güzeeeeel

merhaba kızlar,
gidişatınız iyi maşallah.
3.lük almışsınız tebrik ederim.
2gaftadır birinciydik bebişim:)
Nerde kaldın Şule ya özledim sen,dön hadi bak böreklerinide özledim kurabiyelerinide:)
Kilon ne durumda?

ben bu yeme düzenini hiç ama hiç beğenmedim :26: onlarıda yemeseydin ya
Nasıl yani,hiç yemeyimde öleyim mi:26:

evt aceleciyim heralde :) benim 2 numara 3 yasinda 1 numara 7 ve kazan dibi 9 aylik.

Maşallah canım Allah bağışlasın

kahvaltı
2dilim peynir,yarım dilim ekmek,çay

öğle
2kaşık patlıcan-patates tava,1yeşil biber

akşam
2kaşık patlıcan-patates tava,bi kase yoğurt

ara
1küçük kase çekirdek

ben leslie sansonun 4 mil olanını yapıyorum canım 51 dakikalık
bi de nesfit sayfasında karın düzeleştiren egzersizlerden yapmaya çalışıyorum

benim yaptığım da 3 mil sanırım 1 saate yakın sürüyor,,nasıl sence ?işe yararmı dersşn??dün yaptım ama hiç terlemedim , hiç zorlanmadım yani

kızartmanın ne oldugunu yazmamıssın tatlım ,, gerçi ne farkederki hepsi aynı dimi (bunu henüz içmedim ama planım içmek )bu yazdığına da çok güldüm ya niye bilmem ama çok güldüm işte

dün ki menüm ;

sabah : menemen , 1 salatalık ,1 ekmek

öğle : 1 kase sebze çorbası , yarım ekmek

ara : yarım ekmeğe sürülmüş acı biber salçası

akşam : 1 kase sebze çorbası , 2 çatal pilav

ara : nescafe 2 si bi arada

45 dk spor ,,,

benim yaptığım da 3 mil sanırım 1 saate yakın sürüyor,,nasıl sence ?işe yararmı dersşn??dün yaptım ama hiç terlemedim , hiç zorlanmadım yani

evet bu hiç yorucu değil ama beni terletiyor kendiliginden bide göbüşüme streç sarıyorum oh ohh

eğer terlemiyorsan hızı yüksek olan advanced videolardan deneyebilirsin canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…