- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
canişkoolarım ben geldim ama hemen çıkmam lazım 1 de otobüsüm var. yarın akşam istanbuldan topluca bol bol mesajlar atacağımmm :) menülerimi de, olanları da yazacağım kendinize iyi bakın :) öptümm kocamaannn :d annem yola gitcez diye börek ve yaprak sarma yaptıı off off :/ bi de neredeyse 24 saatlik yol otur otur patlayacağımmmmmmmmmm
Kızlar menum şöyle:
Kahvaltı: yarım tabak taze börülce salatası, üç çatal yağda yumurta (köy yumurtası olunca yemek lazımdı)
Öğle: Kızartma diyeceğim ama kızartma değil aslında :) Annem benimkisini ayrı pişirdi diyet yapıyorum diye :) Benimkisi kızartma değil aslında öyle incecik kesip teflonda pişirdi. :)
Ara: Bir dilim karpuz
Ara: 1 maden suyu
Akşam: Bir buçuk parça haşhaşlı çörek, domatesli börülceli salata
Ara: maden suyu (bunu henüz içmedim ama planım içmek)
2gaftadır birinciydik bebişim:)
Nerde kaldın Şule ya özledim sen,dön hadi bak böreklerinide özledim kurabiyelerinide:)
Kilon ne durumda?
Nasıl yani,hiç yemeyimde öleyim mi:26:
Maşallah canım Allah bağışlasın
kahvaltı
2dilim peynir,yarım dilim ekmek,çay
öğle
2kaşık patlıcan-patates tava,1yeşil biber
akşam
2kaşık patlıcan-patates tava,bi kase yoğurt
ara
1küçük kase çekirdek
dün ki menüm ;
sabah : menemen , 1 salatalık ,1 ekmek
öğle : 1 kase sebze çorbası , yarım ekmek
ara : yarım ekmeğe sürülmüş acı biber salçası
akşam : 1 kase sebze çorbası , 2 çatal pilav
ara : nescafe 2 si bi arada
45 dk spor ,,,
canişkoolarım ben geldim ama hemen çıkmam lazım 1 de otobüsüm var. yarın akşam istanbuldan topluca bol bol mesajlar atacağımmm :) menülerimi de, olanları da yazacağım kendinize iyi bakın :) öptümm kocamaannn :d annem yola gitcez diye börek ve yaprak sarma yaptıı off off :/ bi de neredeyse 24 saatlik yol otur otur patlayacağımmmmmmmmmm
kızlar hepinize tünaydın şirkette yemek yapan ablanın cenazesi varmış iki gündür gelmiyor bende çaycı ablaya yardım ediyorum deli gibi koşturuyorum yemek pişerken kokusu doyurdu dünde bugunde.
menüceğizim
sabah
yarım yağlı sütte nesfit
öğlen
3kaşık orman kebabı 3kaşık pilav ve soğuk cacık
ara
sade soda
akşam 16:00 gibi
pasta getirttiler ama ben kestim kağıt gibi incecik bir dilim ve açık çay içtim
akşam çocuklar yüzünden spor yapamadım ama çocuklarla baya koşturdummmm...
uzun zaman oldu canım ya hatta hiç görmedim senden daha önce böyle bir menügayet güzel
Yağlar böyle erise keşke harbiden,herkesi kırardım herhalde
Tatlım bence sende ekmek sıkıntısı var,ekmek yerine ceviz denesene bi. Canan karatay'ın diyetinde ekmek kesinlikle yok onun yerine heryerde ceviz kullanın diyor. Özellikle kahvaltıda gayette güzel yerini tutuyor canım bi dene bence.dün ki menüm ;
sabah : menemen , 1 salatalık ,1 ekmek
öğle : 1 kase sebze çorbası , yarım ekmek
ara : yarım ekmeğe sürülmüş acı biber salçası
akşam : 1 kase sebze çorbası , 2 çatal pilav
ara : nescafe 2 si bi arada
45 dk spor ,,,
Aman sıkıntıdan yeme yolda,ben yolculukta atıştırmayı çok severim. Bi yere giderken hemen toplarım jelibon,şeker,cips vs...özledim be onlarıdacanişkoolarım ben geldim ama hemen çıkmam lazım 1 de otobüsüm var. yarın akşam istanbuldan topluca bol bol mesajlar atacağımmm :) menülerimi de, olanları da yazacağım kendinize iyi bakın :) öptümm kocamaannn :d annem yola gitcez diye börek ve yaprak sarma yaptıı off off :/ bi de neredeyse 24 saatlik yol otur otur patlayacağımmmmmmmmmm
kızlar hepinize tünaydın şirkette yemek yapan ablanın cenazesi varmış iki gündür gelmiyor bende çaycı ablaya yardım ediyorum deli gibi koşturuyorum yemek pişerken kokusu doyurdu dünde bugunde.
menüceğizim
sabah
yarım yağlı sütte nesfit
öğlen
3kaşık orman kebabı 3kaşık pilav ve soğuk cacık
ara
sade soda
akşam 16:00 gibi
pasta getirttiler ama ben kestim kağıt gibi incecik bir dilim ve açık çay içtim
akşam çocuklar yüzünden spor yapamadım ama çocuklarla baya koşturdummmm...
Benim çok güzel menülerimde vardı aslında ama sana denk gelemedi:) İnşallah bundan sonra görürsün canım,yemeye çalışıyorum vallahi:)
Yağlar böyle erise keşke harbiden,herkesi kırardım herhalde
Tatlım bence sende ekmek sıkıntısı var,ekmek yerine ceviz denesene bi. Canan karatay'ın diyetinde ekmek kesinlikle yok onun yerine heryerde ceviz kullanın diyor. Özellikle kahvaltıda gayette güzel yerini tutuyor canım bi dene bence.
Ara öğünde ekmeğe bişeler sürüp yiyeceğine 2 ceviz atıverirsin:)
Aman sıkıntıdan yeme yolda,ben yolculukta atıştırmayı çok severim. Bi yere giderken hemen toplarım jelibon,şeker,cips vs...özledim be onlarıda
Bravo canım kahvaltı olayını tatlıya bağladın sonunda
incecik kağıt gibi bi dilim bile kaç kalori bilionmu?????? yok yok şaka canım arada öyle kaçamaklar olacak tabi ama dikkat etmeliyiz herzaman benim ekmeklerimin nesini beğenmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?