- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Dr. Mehmet Öz'den kilo vermek için 3 tüyo
1. Tükettiğinizden daha fazlasını yakın
Kalıcı şekilde kilo vermek için tek yol, aldığınızdan daha fazla miktarda kalori yakmaktır. Sıkı şok diyetleri bu amaca ulaşmakta başarısızdır. Çoğu kişi için, tavsiye ettiğimiz yöntem, baştan çıkarıcı o cazip yiyecekleri hayatınızdan çıkarmak ve daha sağlıklı yemek seçimlerini yerleştirmektir. Benim önerim, öğünlerinizi, özellikle de kahvaltı ve öğlen yemeklerini otomatikleştirmektir.
2. Sağlıklı alternatifler
Her gün yiyebileceğiniz besin değeri yüksek ve doyurucu opsiyonlar bulun. Örneğin kahvaltı için yumurta beyazı ve tam tahıllı tostlar veya öğle yemeği için yüksek proteinli ve düşük yağlı salatalar.
3. Egzersiz
Fiziksel aktivitenizi artırın. Eğer zaten düzenli egzersiz yapıyorsanız normal rutininize, yağ yakmaya yönelik kas egzersizleri için ekstra 10 dakika eklemeyi deneyin.
Maşallah canım böyle devam et,istediğin kiloya ulaşsan bile alışkanlık haline getir bencehiç sorma sonunda çok şükür bencde bravo
akşam yemedim işte onu yedim diye ekmek işte yani bildiğin zararlı şey en azından kepekli yada tam buğday olsaymış dimi şekerim
ellerine sağlık ne güzel şeyler paylaşmışsın kuzucum
Maşallah canım böyle devam et,istediğin kiloya ulaşsan bile alışkanlık haline getir bence
Bazen bildiğimiz şeyleri unutuyoruz,eminim hepsini daha önce defalarca okumuşsunuzdur ama uygulamayıp unutur-unutup uygulamayız:)
sık sık gözümüze sokmalı bunları:))
kızlar ben menülerimde hep ekmek yazıyorum ama o tam tahıllı , karışık tahıllı yada çavdar oluyor gnelde ama ben direk ekmek yazıyorum ,,,günde maksimum 2,5 ekmek yiyorum
Benim çok güzel menülerimde vardı aslında ama sana denk gelemedi:) İnşallah bundan sonra görürsün canım,yemeye çalışıyorum vallahi:)
Yağlar böyle erise keşke harbiden,herkesi kırardım herhalde
Tatlım bence sende ekmek sıkıntısı var,ekmek yerine ceviz denesene bi. Canan karatay'ın diyetinde ekmek kesinlikle yok onun yerine heryerde ceviz kullanın diyor. Özellikle kahvaltıda gayette güzel yerini tutuyor canım bi dene bence.
Ara öğünde ekmeğe bişeler sürüp yiyeceğine 2 ceviz atıverirsin:)
Benim çok güzel menülerimde vardı aslında ama sana denk gelemedi:) İnşallah bundan sonra görürsün canım,yemeye çalışıyorum vallahi:)
Tatlım bence sende ekmek sıkıntısı var,ekmek yerine ceviz denesene bi. Canan karatay'ın diyetinde ekmek kesinlikle yok onun yerine heryerde ceviz kullanın diyor. Özellikle kahvaltıda gayette güzel yerini tutuyor canım bi dene bence.
kızlar ben menülerimde hep ekmek yazıyorum ama o tam tahıllı , karışık tahıllı yada çavdar oluyor gnelde ama ben direk ekmek yazıyorum ,,,günde maksimum 2,5 ekmek yiyorum
bnde onu diyorum canım benim beyaz ekmektense bu ekmekler çok daha mantıklı eğer yememek sana zarar veriyosa ölçü kaçırmadan ye ama sen ekmek diyince normal ekmek anladım benüzüldüm sen öle diyince kuşum benm... ama yinede kaçırma tam buğdaylı ekmek daha sağlıklı gerçi artık tam beyaz un ekmek satılmıycak kepekli olcak ama siz dikkat edin yediğiniz ekmeğe güvendiğiniz yerden alın olur mu?
başta hep çavdar yazıyordum da sonra ekmek yazmaya başladım,,canım benm ben kendme öyle kötütük yaparmıyım hiç asla yapmamuyarmanada ayrıca cok sevindim tesekkurler canım benm
Ye tabi canım ye,önemli olan sağlığın tabi. Ama dilimleri çok kaçırma bari:) Öğünlerine cevizide ekle bak bi nasıl ekmeğin yeri azalacak:) ne kadar aztüksetsen kar sonuçta değil mi:)hayatım ben ekmek yemeyince sağlık problemi yaşıyorum ,,ekmeğide ya cavdar yada tam tahıllı olanından yiyorum bilmiyorum beyaz ekmeğe göre bunlar iyi bence,,
rejime başladığım ilk 4 gün ekmek yemedim hiç ama cok büyük sıkıntısını yasadım ,,
Menü çok güzel canım,özellikle akşam harikaslm kızlar bugün ki menüm ;
sabah :yarım bardak jacobs , 2 tane salatalık
öğle : 1 tabak ıspanak yemeği , yarım kase yoğurt , 1 tane cavdar
ara : 10 tane balık kraker , 1 bardak limonata şekersiz
akşam : 3 tane közlenmiş biber , 1 tane közlenmiş soğan , yarım tabak ıspanak , 2 kaşık yoğurt , 2 dilim tam tahıllı ekmek
sabah 1 saat 25 dk yürüdüm ve tam 100 mekik çektim ,,süper gecti bugünn
toplam:857.65 kalori
kızlar bu arada yarından itibaren pc hafta sonuna kadar eşimde , gündüzleri giremicem nete ,, akşamları yazabildiğim kadar yazarım ,, menülerinize yorumlarımı akşam yapabilrim ancak
kahvaltı
domates,salatalık,2dilim beyaz peynir,6 zeytin,1dilim ekmek
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
4kayısı,3erik,1şeftali
ara
yeşil çay
akşam
3kaşık taze fasülye,1kase yoğurt
toplam655 kalori
en fazla yeşil çay içerim bu saatten sonra
Kızlar ben sporumu yazmayı unutuyorum hep,annemler hergün yürüyoruz 1,5-2saat. Ve ben hergün 1saatlik callanetics yapıyorum,onun üstüne platesin basen bacak hareketlerini yapıyorum. Eğer yazmıyorsam bunu yaptım bilin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?