Ya kızlar 10 gün sonra çoooooook önemli bir düğün olacak,ben o düğüne eski halimle gitmek için o zamana kadar yememeye bile razıyımda imkansız:)))
Ay ne kadar olursa artık ne yapayım,callanetics programını bundan sonra günde bir değil sabah akşam yapmaya karar verdim:)
Kendi topiğinden bi araştırayım bakayım günde bi defa mı yapılması gerekiyor bilmiyorum.
Ay çok heyecanlandım ben yaaa
Ye tabi canım ye,önemli olan sağlığın tabi. Ama dilimleri çok kaçırma bari:) Öğünlerine cevizide ekle bak bi nasıl ekmeğin yeri azalacak:) ne kadar aztüksetsen kar sonuçta değil mi:)
Menü çok güzel canım,özellikle akşam harika
Sorun değil canım,akşamları telafi edersen hiç irtibatımız kopmamış olur. Zaten kimi gündüz kimi akşam kimi haftasonu girmekte sorun yaşıyor,önemli olan ilk fırsatta telafi etmek.
İnşallah canım inşallah,artık kendimi daha iyi hissediyorum. Moralim düzelince yiyebiliyorum:)canım valla menünü çok begendim ,, hep böyle görürüz inşallah ,,
Olmaz mıııı var ama eskilerden hangisine girsem mutlu olurum:) Bu kadar sürede o imkansız tabi yenisini almak zorundayım ama olabileceğin en iyisi olsun bariaaa inşallah canım ya ,,,bu düğün için giymek isteyipte giyemediğin bi kıyafetin varmı??
bu arada callenetics programını bende arastırmıstım zamanında ama uygulayamamıstım,,bende bakim bu leslie teyze beni pek sarmadı,,
yarından itibaren menümde yer alıcak ceviz ,, ama biliomusun ben sadece kola ve ekmek yüzünden diyet yapamıyordum,,kuzenim zeynepece ye rejim yapıyorum dedim bana ''peki ya ekmek !!'' demişti o derece yani,,
İnşallah canım inşallah,artık kendimi daha iyi hissediyorum. Moralim düzelince yiyebiliyorum:)
Olmaz mıııı var ama eskilerden hangisine girsem mutlu olurum:) Bu kadar sürede o imkansız tabi yenisini almak zorundayım ama olabileceğin en iyisi olsun bari
Kolayı hayatından çıkar canım,ben önceden deli gibi içerdim.Sonra 3yıl tadına bakmadım,şimdi belki senede bir iki defa önüme koyarlarda itiraz edemezsem içiyorum işte.
Külliyen zarar
Ekmeği hayatından çıkarmak oldukça zor zaten,hem buna bünyende müsade etmeyebilir. Mesela annem ekmek yemediğinde mide asidi yükseliyor,doktor jesinlikle ekmek tüketmesini söylüyor.
Her öğün bir dilim yesen bi zararı olmaz diyetine,yeterki vücudunun ihtiyacı kadar ye doyana kadar değil:)
aynen öyle ,, peki bu coca cola zero için ne diosun ,, bide mesela limonata alıyorum şekersiz alıyorum kalori nerdeyse sıfır ,, bunların bi zararı yoktur heralde ha??
kahvaltı
domates,salatalık,2dilim beyaz peynir,6 zeytin,1dilim ekmek
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
4kayısı,3erik,1şeftali
ara
yeşil çay
akşam
3kaşık taze fasülye,1kase yoğurt
toplam655 kalori
en fazla yeşil çay içerim bu saatten sonra
Kızlar ben sporumu yazmayı unutuyorum hep,annemler hergün yürüyoruz 1,5-2saat. Ve ben hergün 1saatlik callanetics yapıyorum,onun üstüne platesin basen bacak hareketlerini yapıyorum. Eğer yazmıyorsam bunu yaptım bilin:)
slm kızlar bugün ki menüm ;
sabah :yarım bardak jacobs , 2 tane salatalık
öğle : 1 tabak ıspanak yemeği , yarım kase yoğurt , 1 tane cavdar
ara : 10 tane balık kraker , 1 bardak limonata şekersiz
akşam : 3 tane közlenmiş biber , 1 tane közlenmiş soğan , yarım tabak ıspanak , 2 kaşık yoğurt , 2 dilim tam tahıllı ekmek
sabah 1 saat 25 dk yürüdüm ve tam 100 mekik çektim ,,süper gecti bugünn
toplam:857.65 kalori
kızlar bu arada yarından itibaren pc hafta sonuna kadar eşimde , gündüzleri giremicem nete ,, akşamları yazabildiğim kadar yazarım ,, menülerinize yorumlarımı akşam yapabilrim ancak
Ya kızlar 10 gün sonra çoooooook önemli bir düğün olacak,ben o düğüne eski halimle gitmek için o zamana kadar yememeye bile razıyımda imkansız:)))
Ay ne kadar olursa artık ne yapayım,callanetics programını bundan sonra günde bir değil sabah akşam yapmaya karar verdim:)
Kendi topiğinden bi araştırayım bakayım günde bi defa mı yapılması gerekiyor bilmiyorum.
Ay çok heyecanlandım ben yaaa
kahvaltı
domates,salatalık,2dilim beyaz peynir,6 zeytin,1dilim ekmek
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
4kayısı,3erik,1şeftali
ara
yeşil çay
akşam
3kaşık taze fasülye,1kase yoğurt
toplam655 kalori
en fazla yeşil çay içerim bu saatten sonra
Kızlar ben sporumu yazmayı unutuyorum hep,annemler hergün yürüyoruz 1,5-2saat. Ve ben hergün 1saatlik callanetics yapıyorum,onun üstüne platesin basen bacak hareketlerini yapıyorum. Eğer yazmıyorsam bunu yaptım bilin:)
ne güzel bilgiler paylaşmıssınız bravo ...
bugün sabah 1saat spor yaptım
1.5 litre su
kahvaltı
Ekmek 3 DİLİM 195
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 1 ADET 14
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
akşam
Sundae (Sade) 1 ADET 180
Coca Cola Light (orta) 1 ADET 1
Hamburger 1 ADET 250
ara
Kiraz 50 gr 36
Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40
Toplam : 802 kal.
günaydın şeker kızlar
Güzel menü canımslm kizlar bu gun ugrayamadim.hemen menümü yazayim.sabah hic bisey yemedim.kahvalti yapamiyorum ve uykusuzdum ufaklik dis cikariyo gece nöbetteyim o yüzden uyudum.ögle 2 domates 1 sivri biber 1 kuru sogan ve 2 yumurtayla yapilmis menemen hic yag kullanmadim ve 1 dilim kepek ekmegi.aksam 5 kasik bulgur pilavi kücük bir kase yogurt ve salata.aralarda siyah üzüm ve kiraz ikiside bir avuc kadardi ve 1 saat yürüyüs ayrica yesil cay simdide biberiye cayimi icip uyuyacam.
Ebru şallının selülit için bi programı var 67dakikalık,ordan yapıyorum canımslm cnm platesin basen bacak hareketlerini nerden yapiyorsun banada söylermisin tskrlr
Güzel kalori canım,maşallahne güzel bilgiler paylaşmıssınız bravo ...
bugün sabah 1saat spor yaptım
1.5 litre su
kahvaltı
Ekmek 3 DİLİM 195
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 1 ADET 14
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
akşam
Sundae (Sade) 1 ADET 180
Coca Cola Light (orta) 1 ADET 1
Hamburger 1 ADET 250
ara
Kiraz 50 gr 36
Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40
Toplam : 802 kal.
sabah
nesfıt yarım yağlı sütle
ara
azcık peynir,2 zeytin bide ekmeğin o küçücük ucu açık çay
öğlen
mercimek çorba,1kaşık patates yemeği
akşam
1 kaşık makarna,elma dilim patates fırında oda 1tane (kaynanama gittim oda zorla yedirdi)
ben nişanlımla çok kavga ettim çok ağladım çok üzüldümm
Güzel menü canım
Ufaklık için kolay gelsin:)
Ebru şallının selülit için bi programı var 67dakikalık,ordan yapıyorum canım
Güzel kalori canım,maşallah
Menü güzelde canım hayırdır ne oldu? Umarım halletmişsindir çoktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?