Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa inşallah canım ya ,,,bu düğün için giymek isteyipte giyemediğin bi kıyafetin varmı??

bu arada callenetics programını bende arastırmıstım zamanında ama uygulayamamıstım,,bende bakim bu leslie teyze beni pek sarmadı,,

yarından itibaren menümde yer alıcak ceviz ,, ama biliomusun ben sadece kola ve ekmek yüzünden diyet yapamıyordum,,kuzenim zeynepece ye rejim yapıyorum dedim bana ''peki ya ekmek !!'' demişti o derece yani,,

canım valla menünü çok begendim ,, hep böyle görürüz inşallah ,,
İnşallah canım inşallah,artık kendimi daha iyi hissediyorum. Moralim düzelince yiyebiliyorum:)

Olmaz mıııı var ama eskilerden hangisine girsem mutlu olurum:) Bu kadar sürede o imkansız tabi yenisini almak zorundayım ama olabileceğin en iyisi olsun bari

yarından itibaren menümde yer alıcak ceviz ,, ama biliomusun ben sadece kola ve ekmek yüzünden diyet yapamıyordum,,kuzenim zeynepece ye rejim yapıyorum dedim bana ''peki ya ekmek !!'' demişti o derece yani,,

Kolayı hayatından çıkar canım,ben önceden deli gibi içerdim.Sonra 3yıl tadına bakmadım,şimdi belki senede bir iki defa önüme koyarlarda itiraz edemezsem içiyorum işte.
Külliyen zarar

Ekmeği hayatından çıkarmak oldukça zor zaten,hem buna bünyende müsade etmeyebilir. Mesela annem ekmek yemediğinde mide asidi yükseliyor,doktor jesinlikle ekmek tüketmesini söylüyor.
Her öğün bir dilim yesen bi zararı olmaz diyetine,yeterki vücudunun ihtiyacı kadar ye doyana kadar değil:)

aynen öyle ,, peki bu coca cola zero için ne diosun ,, bide mesela limonata alıyorum şekersiz alıyorum kalori nerdeyse sıfır ,, bunların bi zararı yoktur heralde ha??

aynen öyle ,, peki bu coca cola zero için ne diosun ,, bide mesela limonata alıyorum şekersiz alıyorum kalori nerdeyse sıfır ,, bunların bi zararı yoktur heralde ha??

coca cola zero yu dışarda ikram edildiği için içmiştim bi defa,hani kilo aldırması açısından değilde içerik olarak kola çoook zararlı bişey,isterse sıfır kalori olsun.
Her türlüsünden uzak durulmasını şiddetle tavsiye ederim:)

Ama limonatada sorun yoktur mutlaka,taze taze yapıyoruz bizde evde,şu sıcak günlerde süper alternatif.
Tv de doktorlar limonata için diye bağırıp duruyorlar:)

slm kizlar bu gun ugrayamadim.hemen menümü yazayim.sabah hic bisey yemedim.kahvalti yapamiyorum ve uykusuzdum ufaklik dis cikariyo gece nöbetteyim o yüzden uyudum.ögle 2 domates 1 sivri biber 1 kuru sogan ve 2 yumurtayla yapilmis menemen hic yag kullanmadim ve 1 dilim kepek ekmegi.aksam 5 kasik bulgur pilavi kücük bir kase yogurt ve salata.aralarda siyah üzüm ve kiraz ikiside bir avuc kadardi ve 1 saat yürüyüs ayrica yesil cay simdide biberiye cayimi icip uyuyacam.

slm cnm platesin basen bacak hareketlerini nerden yapiyorsun banada söylermisin tskrlr

ne güzel bilgiler paylaşmıssınız bravo ...

bugün sabah 1saat spor yaptım
1.5 litre su
kahvaltı

Ekmek 3 DİLİM 195
Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
Domates 1 ADET 14
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
akşam

Sundae (Sade) 1 ADET 180
Coca Cola Light (orta) 1 ADET 1
Hamburger 1 ADET 250

ara

Kiraz 50 gr 36
Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40

Toplam : 802 kal.

canım benim menünü beğendim bravo yediklerin toplamda bu kadar mı? spor yaptıktan sonra kalan kalori mi yoksa spor yapmadan sadece yediklerin mi çünkü yaptığın sporlarla biliyosun yediklerinin kalorisi azalır..

kızlar bu arada yarından itibaren pc hafta sonuna kadar eşimde , gündüzleri giremicem nete ,, akşamları yazabildiğim kadar yazarım ,, menülerinize yorumlarımı akşam yapabilrim ancak

bende akşamları yokum ama olsun canım artık bi kaç gün böle konuşucaz

dikkat et kendine hasta olmada ne yaparsan yap...

tamam yaptın diye düşünüyoruz menünde maşallah nasıl güzel...

öğlen yediklerin malesef ki sıkıntılı ama sabah ve akşam yediklerinde ortalıyosun ama yinede dikkat et olur mu?

günaydın şeker kızlar

allah razı olsun canım hayırlı kandiller....

kızlar hepinize sevgi dolu kocamannnnnn günaydın kandiliniz mübarek olsun canlarım.... allah evinize bolluk bereket getirsin inşallah

sabah
nesfıt yarım yağlı sütle

ara
azcık peynir,2 zeytin bide ekmeğin o küçücük ucu açık çay

öğlen
mercimek çorba,1kaşık patates yemeği

akşam
1 kaşık makarna,elma dilim patates fırında oda 1tane (kaynanama gittim oda zorla yedirdi)

ben nişanlımla çok kavga ettim çok ağladım çok üzüldümm

Güzel menü canım
Ufaklık için kolay gelsin:)

slm cnm platesin basen bacak hareketlerini nerden yapiyorsun banada söylermisin tskrlr
Ebru şallının selülit için bi programı var 67dakikalık,ordan yapıyorum canım

Güzel kalori canım,maşallah

Menü güzelde canım hayırdır ne oldu? Umarım halletmişsindir çoktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…