Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm herkese bu günki menümü yazayim. sabah sekersiz ve sütsüz kahve ögle 4-5 kasik pilav (DÜNDEN KALMISTI) 1 kase yogurt bi kac parca haslanmis tavuk arada 1 kayisi 1 seftali aksamda ton balik yagsiz su olanindan ve salata düsünüyorum.

Bir de o limonatanin icinde taze nane olacak ooooh mis gibi :)

Kızlar hayırlı kandiller... :) yine telefondan giriyorum :) zuzum çok güzel seyler paylaşmasın sagolasin :)
Dün giremedim nete dünün menüsünü paylaşayım ama aksam çok fenalıklar yaptım o fenalığın daha beteri bugun de devam etti
Sabah 4 kasık yumurtalı patates
Öğle 3 kb peynir 1 dilim ekmek domates sekersiz Cay ama kaç bardak saymadım :)
Aksam 3 kasık bamya yemeği
Ara 3 tane nokul mu deniyor neyse iste ondan yedim tutamadım kendim :'(
Ara 3 erik yarım seftali bir de yine cay

Kızlar farkettiyseniz son 2 haftadır pek ekmek yememeye çalışıyorum ama bazen öyle bir şey yiyorum ki nokul gibi karbonhidratta tavan yapmış oluyorum sonra da vicdanım rahatsız oluyor ama genelde vicdanımı rahatsız eden seyleri insanları kırmamak için yiyorum biliyorsunuz akraba ziyaretlerindeyim

hallettim canım...
Gözün aydın:)

Bir de o limonatanin icinde taze nane olacak ooooh mis gibi :)
Hiç denemedim öyle:26:

Güzel canım,spor var mı?

Sanada hayırlı kandiller canım.
Nokul ne ben bilmiyorum onu,pek bi fenalık göremedim:)

İnternetten baktım canım nokula.
Sızlasın o vicdanın tabi,ben yanında olsam bak daha nerelerin sızlardı:))

Güzel canım,spor var mı?

1 saat yürüyüs aksam 50 mekik ve karin hareketleri calismaya calisiyorum:) yani firsat bulursam malum 3 cocuk zaten baslibasina bir spor :))

Güzel canım,spor var mı?

1 saat yürüyüs aksam 50 mekik ve karin hareketleri calismaya calisiyorum:) yani firsat bulursam malum 3 cocuk zaten baslibasina bir spor :))

Ay pardon 3 çocuk vardı değil mi:) Bu yaptıkların için bravo diyorum öyleyse:)

kizlar ne zaman tartiliyorsunuz cuma mi?
Cuma sabah tartılıp mümkün olduğunca erken haber vermeye çalışıyoruz canım. Öğlene kadar kilo bildirimini yapmış olursan seviniriz
Eğer cuma sabahında sorun varsa perşembeden bildirebilirsin.

Kızlaaar günlük 5 haftalık 35 mesaj zorunluluğumuzu hatırlatır,nete giremediğimiz zamanları girdiğimizde telafi etme durumumuzun altını çizerim:)
Cumaları takımın mesaj sayılarını gösteren bi tablo eklicem bundan sonra,geçmişinize bi dönüp bakın yarın perşembe haberiniz ola:)

Ayrıca kilo bildirimlerinizi cuma öğleden önce yaparsanız çok memnun olurum,zeynep gelemeyebilir.
Ne olur ne olmaz ben listeyi hazırlayıp zeynepece'yi beklerim,gelse bile hazır bulup kontrol eder,malum tatilde pek fırsat bulamayabilir.Bütün zamanını bizi takip etmekle harcamasın.

Bende ilk defa liste hazırlıcam tabi,erken davranın lütfen oldu mu:26:

evet bu kesinlikle doğru... çok açken hızlı yiyorum ister istemez ve o hızla ne kadar yediğimi algılayamıyorum doymamış hissediyorum ama aradan masadan kalktıktan 5 dakika sonra patlamış gibi hissediyorummm

Bugün 12 de kalktım:)
12:00
ballı tarçınlı çay
süt
13:00 gibi
taze fasülye ve bi kase yoğurt

17:00
1domates,1salatalık,yeşil biber,2dilim beyaz peynir,1dilim ekmek

akşam 1külah dondurmaaa

toplam 720kalori

1,5saat yürüdüm şimdide callanetics yapmaya gidiyorum

maşallah canım ya o kadar mekiği nasıl çekiyorsun çok kıskanıyorum seni :/ ben en fazla 30 taş patlasa 40 tane çekebiliyorum çünkü kocaman bir göbeğim varr

o gün yediklerimi yazayım umarım unuttuklarım olmaz :/

sabah

20 şer dakika aralıklarla 3 tane domatesli börek
ara:ayran

öğlen: 1 dilim sade kek

ara 1 haşlanmış mısır

akşam yarım ekmek arası et döner ayran

menüm çok kötü farkındayım özrüm bahanem yok.

olanlara gelince saat 2 ye kadar börek yaptım 2 bucukta 3 te yatıım 5 te kalktım 6da dağdaydık hava buz gibiydi donduk yağmurda ağırıyordu ama benim inatcı boğa sever ailemin festivali bırakıp gitmeye niyeti yoktu festival taaa 7 den 11 bucuga kadar sürdü ben çok hasta oldum karnım çok agrıdı arabaya götüğrmeli için neredeyse yavlardım artık dayanamayıp aglayınca arabanıın yanına kadar götürdüler akşam 8 bucuk gibi.. tabi ben çoktan soguğu aldım hasta oldum eve gelince de hiç uyuyamadım neredeyse...

spora gelince o sogukta pek dolaşamadım toplasanız yarım saat yürüdüm. 10 dakika badminton oynadık kızlarda 15 20 dakika da horon oynadım

sabah:
domates salatalık
1 haş yumurta
biraz beyaz peynir bir iki dilim kaşar
1 dilim ekmek
1 bardak 2 şekerli çay
1 çatal yaz helvası

ara otobüste:
1 domatesli börek 1 kutu ayran

öğlen: 1 domatesli 1 peynirli börek 1 ayran

ara : 1 avuç badem 1 dondurma

akşam: yarım tavuk dürüm 1 kutu ayran

otobüste uyumadığım için gece acıktım saat 3 te:
7 tane

ama hiçç uyumadım. 2 litre su içtim molalarda deli dana gibi dolaştım ama bi etkisi olmamıştır otura otura iice her şeyim şişti. :/ kardeşim de çok obur ona uyup durmadan yedim

allahım bir kaç gündür coştum ben ya.......allahtan teyzem kafa dengi, yarın tamamen telafi etmiş şekilde bu 3 günün zararlarını vücudumdan sileceğime söz veriyorum hem kendime hem size

bu günü de yazayım bari utanmadan :/

saat 11 bucukta indik otobüste kahvaltı yamak istememiştim teyzem abartmış ilk gün olduguiçin bende her şeyden az az aldım

sabah ( 1:00)
3 dilim sucuk
1 kaşak patates kızartması, 1 tane biber kızartması
yarım haş. yumurta
yarım salatalık yarım domates
1 bardak 2 esmer şekerli çay
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
yarım çay kaşıgı tereyağı :O :O:O:O

kahvaltıdan 2 saat sonra uyudum saat 6 da kalktım

akşam (18.00)
yarım kase sebze çorbası
2 yemek karşığı pilav
3 yemek kaşığı sulu köfte
yarım kase salata

ara :
2 kaşık dondurma

tmm cnm cuma sabah haber veririm tskrlr

biraz olsun sabah ki kahvaltının ve sonraki dondurmanın fazlalıklarından kurtulmak adına teyzemle 15 dakika karışık karın egzersizleri ve 5 dakika plates lastiğiyle kol ve sırt egzersizi 45 dakika leslie yaptık (2.5-3 km). gece gece iyi terledm :) yarın sabah 7 bucukta kalkıp suyumuzu içip yürüyüşe gitcez :) canım teyzeciğim sayesinde kendimi toparlamayı umuyorumm

Canım öncelikle geçmiş olsun,umarım şimdi iyisindir.
Menülerin felaket,sen cuma günü artıda çıkma yeter valla:)
Lütfen yarını olabildiğince iyi geçir,ve tabi ondan sonrasınıda. Bak bütün verdiklerini geri alırsın bu gidişle,o kadar emeğini harcama.
Bizim pelis diye bi arkadaşımız var şuan izinde,onun bi lafı vardı ''yemek yemenin verdiği mutluluk yarım saat ama küçük bi popişle gezmenin mutluluğu paha biçilemez''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…