coca cola zero yu dışarda ikram edildiği için içmiştim bi defa,hani kilo aldırması açısından değilde içerik olarak kola çoook zararlı bişey,isterse sıfır kalori olsun.
Her türlüsünden uzak durulmasını şiddetle tavsiye ederim:)
Ama limonatada sorun yoktur mutlaka,taze taze yapıyoruz bizde evde,şu sıcak günlerde süper alternatif.
Tv de doktorlar limonata için diye bağırıp duruyorlar:)
Gözün aydın:)hallettim canım...
Hiç denemedim öyle:26:Bir de o limonatanin icinde taze nane olacak ooooh mis gibi :)
Güzel canım,spor var mı?slm herkese bu günki menümü yazayim. sabah sekersiz ve sütsüz kahve ögle 4-5 kasik pilav (DÜNDEN KALMISTI) 1 kase yogurt bi kac parca haslanmis tavuk arada 1 kayisi 1 seftali aksamda ton balik yagsiz su olanindan ve salata düsünüyorum.
Kızlar hayırlı kandiller... :) yine telefondan giriyorum :) zuzum çok güzel seyler paylaşmasın sagolasin :)
Dün giremedim nete dünün menüsünü paylaşayım ama aksam çok fenalıklar yaptım o fenalığın daha beteri bugun de devam etti
Sabah 4 kasık yumurtalı patates
Öğle 3 kb peynir 1 dilim ekmek domates sekersiz Cay ama kaç bardak saymadım :)
Aksam 3 kasık bamya yemeği
Ara 3 tane nokul mu deniyor neyse iste ondan yedim tutamadım kendim :'(
Ara 3 erik yarım seftali bir de yine cay
Kızlar hayırlı kandiller... :) yine telefondan giriyorum :) zuzum çok güzel seyler paylaşmasın sagolasin :)
Dün giremedim nete dünün menüsünü paylaşayım ama aksam çok fenalıklar yaptım o fenalığın daha beteri bugun de devam etti
Sabah 4 kasık yumurtalı patates
Öğle 3 kb peynir 1 dilim ekmek domates sekersiz Cay ama kaç bardak saymadım :)
Aksam 3 kasık bamya yemeği
Ara 3 tane nokul mu deniyor neyse iste ondan yedim tutamadım kendim :'(
Ara 3 erik yarım seftali bir de yine cay
Güzel canım,spor var mı?
1 saat yürüyüs aksam 50 mekik ve karin hareketleri calismaya calisiyorum:) yani firsat bulursam malum 3 cocuk zaten baslibasina bir spor :))
Cuma sabah tartılıp mümkün olduğunca erken haber vermeye çalışıyoruz canım. Öğlene kadar kilo bildirimini yapmış olursan sevinirizkizlar ne zaman tartiliyorsunuz cuma mi?
iyi yolculuklar canım , bol bol uyursan hem sıkılmazsın hemde az yersinöpuyorum
SOFRADA EN AZ 20 DAKİKA OTURUN
Çünkü şişmanlıkla yemek yeme hızının yakın ilişkisi var. Beynimizdeki doyma merkezinin uyarılması için yemeğe başladıktan sonra 20 dakika geçmesi gerekir. Aksine hızlı yemek yediğinizde beyninizdeki tokluk merkezi uyarılmadığı için mideniz dolmasına rağmen açlık hissiniz devam eder. Yemeklerinizi 20 dakikadan daha uzun sürede yerseniz doygunluk hissi oluşur.
slm kızlar bugün ki menüm ;
sabah :yarım bardak jacobs , 2 tane salatalık
öğle : 1 tabak ıspanak yemeği , yarım kase yoğurt , 1 tane cavdar
ara : 10 tane balık kraker , 1 bardak limonata şekersiz
akşam : 3 tane közlenmiş biber , 1 tane közlenmiş soğan , yarım tabak ıspanak , 2 kaşık yoğurt , 2 dilim tam tahıllı ekmek
sabah 1 saat 25 dk yürüdüm ve tam 100 mekik çektim ,,süper gecti bugünn
toplam:857.65 kalori
Ay pardon 3 çocuk vardı değil mi:) Bu yaptıkların için bravo diyorum öyleyse:)
Cuma sabah tartılıp mümkün olduğunca erken haber vermeye çalışıyoruz canım. Öğlene kadar kilo bildirimini yapmış olursan seviniriz
Eğer cuma sabahında sorun varsa perşembeden bildirebilirsin.
o gün yediklerimi yazayım umarım unuttuklarım olmaz :/
sabah
20 şer dakika aralıklarla 3 tane domatesli börek
ara:ayran
öğlen: 1 dilim sade kek
ara 1 haşlanmış mısır
akşam yarım ekmek arası et döner ayran
menüm çok kötü farkındayım özrüm bahanem yok.
olanlara gelince saat 2 ye kadar börek yaptım 2 bucukta 3 te yatıım 5 te kalktım 6da dağdaydık hava buz gibiydi donduk yağmurda ağırıyordu ama benim inatcı boğa sever ailemin festivali bırakıp gitmeye niyeti yoktu festival taaa 7 den 11 bucuga kadar sürdü ben çok hasta oldum karnım çok agrıdı arabaya götüğrmeli için neredeyse yavlardım artık dayanamayıp aglayınca arabanıın yanına kadar götürdüler akşam 8 bucuk gibi.. tabi ben çoktan soguğu aldım hasta oldum eve gelince de hiç uyuyamadım neredeyse...
spora gelince o sogukta pek dolaşamadım toplasanız yarım saat yürüdüm. 10 dakika badminton oynadık kızlarda 15 20 dakika da horon oynadım
sabah:
domates salatalık
1 haş yumurta
biraz beyaz peynir bir iki dilim kaşar
1 dilim ekmek
1 bardak 2 şekerli çay
1 çatal yaz helvası
ara otobüste:
1 domatesli börek 1 kutu ayran
öğlen: 1 domatesli 1 peynirli börek 1 ayran
ara : 1 avuç badem 1 dondurma
akşam: yarım tavuk dürüm 1 kutu ayran
otobüste uyumadığım için gece acıktım saat 3 te:
7 tane
ama hiçç uyumadım. 2 litre su içtim molalarda deli dana gibi dolaştım ama bi etkisi olmamıştır otura otura iice her şeyim şişti. :/ kardeşim de çok obur ona uyup durmadan yedim
Canım öncelikle geçmiş olsun,umarım şimdi iyisindir.allahım bir kaç gündür coştum ben ya.......allahtan teyzem kafa dengi, yarın tamamen telafi etmiş şekilde bu 3 günün zararlarını vücudumdan sileceğime söz veriyorum hem kendime hem size
bu günü de yazayım bari utanmadan :/
saat 11 bucukta indik otobüste kahvaltı yamak istememiştim teyzem abartmış ilk gün olduguiçin bende her şeyden az az aldım
sabah ( 1:00)
3 dilim sucuk
1 kaşak patates kızartması, 1 tane biber kızartması
yarım haş. yumurta
yarım salatalık yarım domates
1 bardak 2 esmer şekerli çay
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
yarım çay kaşıgı tereyağı :O :O:O:O
kahvaltıdan 2 saat sonra uyudum saat 6 da kalktım
akşam (18.00)
yarım kase sebze çorbası
2 yemek karşığı pilav
3 yemek kaşığı sulu köfte
yarım kase salata
ara :
2 kaşık dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?