Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnternetten baktım canım nokula.
Sızlasın o vicdanın tabi,ben yanında olsam bak daha nerelerin sızlardı:))

Oooof canım var ya annemin hatası şimdiye dek bir suru kisinin yaptığını yedim ama annem nasıl bir insan böyle yapıyor yumusacik böyle lezzetli falan ama ben diyetteyim falan diye yapmıyordu ama ziyarete gittiğimiz yakınlar çok istediler ondan annem yine yaptı ama kaç senedir yemiyordum :)

Allah'tan teyzen varmış öyleyse:)
Lütfen dikkat et canım,emeklerinin boşa gitmesini istemem,sen bu kiloları verirken ne kadar uğraştın. Kaç gün tavuklarla cebelleştin:))

Güzel bişeye benziyordu,
diyet olayı bitince netten bakıp yapayım bende gözümde kalmasın:))

Kızlar biz normalde yarın dönecektik ama babamin yapması gereken seyler bitmedi ondan dönüş cuma olabilir tartıya yetisemeyebilirim

Ah canım ya gecmis olsun

Kızlar biz normalde yarın dönecektik ama babamin yapması gereken seyler bitmedi ondan dönüş cuma olabilir tartıya yetisemeyebilirim
Canım eğer cuma yetişemezsen perşembeden bildir olur mu?

Canım gel bize anneminkini ye :)
Ahh keşke,zayıflayalımda kutlama partisinde yeriz:))

Bu arada kızlar iyi geceler, tatlı rüyalar öpüyorum hepinizi

İyi geceler canımcım,öptüm

Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
Ekmek 1 DİLİM 65
Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
Kayısı 8 ADET(10 GR.) 64
YOĞURTLU MAKARNA 0.5 PORSİYON 273
Menemen 0.25 PORSİYON 44.75
Sundae (Sade) 1 ADET 180
Tavuk Izgara 100 GRAM 132
Kepekli sandviç ekmeği 1 adet 161
Toplam : 992.25 kal.

tfneyll , canım ben mc donaldsta çalışıyorum ve yiyebileceğim en düşük kalorili şeyleri seçiyorum..

slm kızlar dün akşam giremedim , bugün de çok az vaktim var ,, dün yediklerimi yazıyım ama kimsenin menüsüne yorum yapcak zamanım yk kızlar kusura bakmayın n'olursunuz

dün ;

sabah ; yarım zeytinli açma , yarım peynirli poğaça

öğle : 3 tane salatalık , 1 domates , 2 dilim cavdar , 4-5 tane köy peyniri

ara : közlenmiş patlıcan ve yoğurt , 1 dilim çavdar

akşam : kızıma tavuk pirzola yapmıştım iki çatal ondan aldım , yanında 3 tane biber yedim birazda salata ,, yarım bardak ayran

ara :bi kaç tane balık kraker

spor : 40 dk koşu 45 tane mekik , ve bütün gün temizlik yaptım çok yoruldum

öpuyorum sizi kızlar ,,yarın görüşürz,, bu arada kilomu ya yarın sabah ya da bu akşam bildiririm

evet farkındayım felaket ama atrıda çıkmayacagım sanırım :) bugüne çok sıkı başladım hayatım ve böyle de gitcek

sabah 7 bucukta uyandım 2 bardak su içtim sonra teyzemle 45 dakika tempolu yürüyüş. yarım saat spor aletleriyle spor yaptık havada sıcak bir güzel terledim :)
eve geldim 3 bardak daha su içtim şekerler evi topladık sonra:)

yarım saat sonra da kahvaltı yaptım yazayım:
kepek ekmegi dilimiyle az peynirli yağsız bir tost
domates salatalık
azıcıkta labne

şimdilik bu kadar akşam tekrar spor yapcaz :)

Canım bak poaça,açma bide ekmek ara öğünde bile var. Bence kahvaltıda ya da öğlen ekmek yerken 1 dilim ye:)
Aman kilonu bildirmeyi unutma

evet farkındayım felaket ama atrıda çıkmayacagım sanırım :) bugüne çok sıkı başladım hayatım ve böyle de gitcek
Hadi kuşum göreyim seni:))

Güzel başlamışsın canım maşallah Hep böyle ol,aramasın gözler eski galanthus'u:))

tamam canım, teyzem çok iyi motive ediyor saolsun :)

bi arkadaşım leslie kalori değil protein kaybettiriyor dedi doğruluk payı var mıdır acep_?

Son düzenleyen: Moderatör:

aslında yediklerin fazla değil canım önemli olan yediklerin kaç kalori spor yaptın mı yaptıysan kaç kalori kalıyo geriye? pişmanlık hissetme ve kendini suçlama bence onun yerine telafi et şekerim

spor süper yediklerin nefis fakat biliyosundur ki kalktığın saatten dolayı metabolizma yavaşlıyor. ama onun dışında sana kocaman

sanki azcık kaçmış ama senin yaptığın sporlar iyi bn eminim ki hemencecik toplayacaksın kendini

spor var mı spor ? sankim azcık fazla olmuş tatlım?

tfneyll , canım ben mc donaldsta çalışıyorum ve yiyebileceğim en düşük kalorili şeyleri seçiyorum..

canım biliyorum işte bu yüzden dedim orada çalışmana rağmen yine dikkatli yiyosun ama sen yinede dikkat et

canım hem hem ekmek hem poğaça hem açma bende bi ara öyleydim mahvoldum sen yapma dikkat et olur mu?

yediklerimide yazıyım kızlar

sabah
nesfıt yarım yağlı süt ile

öğlen
tavuk (but) haşlama,3 kaşık bulgur pilavı yanında cacık

ara
kandil simidinin çeyreğinin çeyreğinin çeyreğini yedim

akşam
bişi yemedim bide düğüne gittim ohhh oynadım ohhhh oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…