İnternetten baktım canım nokula.
Sızlasın o vicdanın tabi,ben yanında olsam bak daha nerelerin sızlardı:))
biraz olsun sabah ki kahvaltının ve sonraki dondurmanın fazlalıklarından kurtulmak adına teyzemle 15 dakika karışık karın egzersizleri ve 5 dakika plates lastiğiyle kol ve sırt egzersizi 45 dakika leslie yaptık (2.5-3 km). gece gece iyi terledm :) yarın sabah 7 bucukta kalkıp suyumuzu içip yürüyüşe gitcez :) canım teyzeciğim sayesinde kendimi toparlamayı umuyorumm
Oooof canım var ya annemin hatası şimdiye dek bir suru kisinin yaptığını yedim ama annem nasıl bir insan böyle yapıyor yumusacik böyle lezzetli falan ama ben diyetteyim falan diye yapmıyordu ama ziyarete gittiğimiz yakınlar çok istediler ondan annem yine yaptı ama kaç senedir yemiyordum :)
Güzel bişeye benziyordu,
diyet olayı bitince netten bakıp yapayım bendegözümde kalmasın:))
o gün yediklerimi yazayım umarım unuttuklarım olmaz :/
sabah
20 şer dakika aralıklarla 3 tane domatesli börek
ara:ayran
öğlen: 1 dilim sade kek
ara 1 haşlanmış mısır
akşam yarım ekmek arası et döner ayran
menüm çok kötü farkındayım özrüm bahanem yok.
olanlara gelince saat 2 ye kadar börek yaptım 2 bucukta 3 te yatıım 5 te kalktım 6da dağdaydık hava buz gibiydi donduk yağmurda ağırıyordu ama benim inatcı boğa sever ailemin festivali bırakıp gitmeye niyeti yoktu festival taaa 7 den 11 bucuga kadar sürdü ben çok hasta oldum karnım çok agrıdı arabaya götüğrmeli için neredeyse yavlardım artık dayanamayıp aglayınca arabanıın yanına kadar götürdüler akşam 8 bucuk gibi.. tabi ben çoktan soguğu aldım hasta oldum eve gelince de hiç uyuyamadım neredeyse...
spora gelince o sogukta pek dolaşamadım toplasanız yarım saat yürüdüm. 10 dakika badminton oynadık kızlarda 15 20 dakika da horon oynadım
Canım eğer cuma yetişemezsen perşembeden bildir olur mu?Kızlar biz normalde yarın dönecektik ama babamin yapması gereken seyler bitmedi ondan dönüş cuma olabilir tartıya yetisemeyebilirim
Ahh keşke,zayıflayalımda kutlama partisinde yeriz:))Canım gel bize anneminkini ye :)
Bu arada kızlar iyi geceler, tatlı rüyalar öpüyorum hepinizi
Canım öncelikle geçmiş olsun,umarım şimdi iyisindir.
Menülerin felaket,sen cuma günü artıda çıkma yeter valla:)
Lütfen yarını olabildiğince iyi geçir,ve tabi ondan sonrasınıda. Bak bütün verdiklerini geri alırsın bu gidişle,o kadar emeğini harcama.
Bizim pelis diye bi arkadaşımız var şuan izinde,onun bi lafı vardı ''yemek yemenin verdiği mutluluk yarım saat ama küçük bi popişle gezmenin mutluluğu paha biçilemez''
slm kızlar dün akşam giremedim , bugün de çok az vaktim var ,, dün yediklerimi yazıyım ama kimsenin menüsüne yorum yapcak zamanım yk kızlar kusura bakmayın n'olursunuz
dün ;
sabah ; yarım zeytinli açma , yarım peynirli poğaça
öğle : 3 tane salatalık , 1 domates , 2 dilim cavdar , 4-5 tane köy peyniri
ara : közlenmiş patlıcan ve yoğurt , 1 dilim çavdar
akşam : kızıma tavuk pirzola yapmıştım iki çatal ondan aldım , yanında 3 tane biber yedim birazda salata ,, yarım bardak ayran
ara :bi kaç tane balık kraker
spor : 40 dk koşu 45 tane mekik , ve bütün gün temizlik yaptım çok yoruldum
öpuyorum sizi kızlar ,,yarın görüşürz,, bu arada kilomu ya yarın sabah ya da bu akşam bildiririm
Hadi kuşum göreyim seni:))evet farkındayım felaket ama atrıda çıkmayacagım sanırım :) bugüne çok sıkı başladım hayatım ve böyle de gitcek
sabah 7 bucukta uyandım 2 bardak su içtim sonra teyzemle 45 dakika tempolu yürüyüş. yarım saat spor aletleriyle spor yaptık havada sıcak bir güzel terledim :)
eve geldim 3 bardak daha su içtim şekerler evi topladık sonra:)
yarım saat sonra da kahvaltı yaptım yazayım:
kepek ekmegi dilimiyle az peynirli yağsız bir tost
domates salatalık
azıcıkta labne
şimdilik bu kadar akşam tekrar spor yapcaz :)
Canım bak poaça,açma bide ekmek ara öğünde bile var. Bence kahvaltıda ya da öğlen ekmek yerken 1 dilim ye:)
Aman kilonu bildirmeyi unutma
Hadi kuşum göreyim seni:))
Güzel başlamışsın canım maşallahHep böyle ol,aramasın gözler eski galanthus'u:))
Kızlar hayırlı kandiller... :) yine telefondan giriyorum :) zuzum çok güzel seyler paylaşmasın sagolasin :)
Dün giremedim nete dünün menüsünü paylaşayım ama aksam çok fenalıklar yaptım o fenalığın daha beteri bugun de devam etti
Sabah 4 kasık yumurtalı patates
Öğle 3 kb peynir 1 dilim ekmek domates sekersiz Cay ama kaç bardak saymadım :)
Aksam 3 kasık bamya yemeği
Ara 3 tane nokul mu deniyor neyse iste ondan yedim tutamadım kendim :'(
Ara 3 erik yarım seftali bir de yine cay
Bugün 12 de kalktım:)
12:00
ballı tarçınlı çay
süt
13:00 gibi
taze fasülye ve bi kase yoğurt
17:00
1domates,1salatalık,yeşil biber,2dilim beyaz peynir,1dilim ekmek
akşam 1külah dondurmaaa
toplam 720kalori
1,5saat yürüdüm şimdide callanetics yapmaya gidiyorum
allahım bir kaç gündür coştum ben ya.......allahtan teyzem kafa dengi, yarın tamamen telafi etmiş şekilde bu 3 günün zararlarını vücudumdan sileceğime söz veriyorum hem kendime hem size
bu günü de yazayım bari utanmadan :/
saat 11 bucukta indik otobüste kahvaltı yamak istememiştim teyzem abartmış ilk gün olduguiçin bende her şeyden az az aldım
sabah ( 1:00)
3 dilim sucuk
1 kaşak patates kızartması, 1 tane biber kızartması
yarım haş. yumurta
yarım salatalık yarım domates
1 bardak 2 esmer şekerli çay
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
yarım çay kaşıgı tereyağı :O :O:O:O
kahvaltıdan 2 saat sonra uyudum saat 6 da kalktım
akşam (18.00)
yarım kase sebze çorbası
2 yemek karşığı pilav
3 yemek kaşığı sulu köfte
yarım kase salata
ara :
2 kaşık dondurma
Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
Ekmek 1 DİLİM 65
Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
Kayısı 8 ADET(10 GR.) 64
YOĞURTLU MAKARNA 0.5 PORSİYON 273
Menemen 0.25 PORSİYON 44.75
Sundae (Sade) 1 ADET 180
Tavuk Izgara 100 GRAM 132
Kepekli sandviç ekmeği 1 adet 161
Toplam : 992.25 kal.
tfneyll , canım ben mc donaldsta çalışıyorum ve yiyebileceğim en düşük kalorili şeyleri seçiyorum..
slm kızlar dün akşam giremedim , bugün de çok az vaktim var ,, dün yediklerimi yazıyım ama kimsenin menüsüne yorum yapcak zamanım yk kızlar kusura bakmayın n'olursunuz
dün ;
sabah ; yarım zeytinli açma , yarım peynirli poğaça
öğle : 3 tane salatalık , 1 domates , 2 dilim cavdar , 4-5 tane köy peyniri
ara : közlenmiş patlıcan ve yoğurt , 1 dilim çavdar
akşam : kızıma tavuk pirzola yapmıştım iki çatal ondan aldım , yanında 3 tane biber yedim birazda salata ,, yarım bardak ayran
ara :bi kaç tane balık kraker
spor : 40 dk koşu 45 tane mekik , ve bütün gün temizlik yaptım çok yoruldum
öpuyorum sizi kızlar ,,yarın görüşürz,, bu arada kilomu ya yarın sabah ya da bu akşam bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?