Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar mesajları sayarken alıntılayıp çoklu yazdıklarımızı 1 mesaj olarak kabul ettim.
İçinde verilen cevapları tek tek sayarsak çok daha yükzek rakamlar çıkar,bugünden itibaren o şekilde sayıyorum

sayın hatunlar;

bundan sonra hazır internet varken ve boş duruyorken sizler için sağlıklı şeyler paylaşmaya karar verdim...

Saygılarımla

bu arada hangi besinin kac kalori oldugunu nerden hesapliyorsunuz banada dermisiniz :)

[1] İrmik Helvası 100 GRAM 302
[2] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[3] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[4] Mısır 1 ADET 70
[5] Mısır 1 ADET 70
[6] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[7] Köy Peyniri 10 GRAM 9.8
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Domates 1 ADET 14
[10] mısır 2 koçan 120

Toplam : 664.8 kal.

1 saat yürüdüm şimdi evdeki sporlara başlıyorum
Babam yola çıktıda sporum ondan gecikti,hemen başlıyorum şimdi.

afiyet olsun kuzu.ben aksam yürüyüsümü yapamadim yagmur yagdi.sonrada cocuklarin uyumasi gerekti yarin okula gidiliyor.artik sabah yaparim.

Çay 1 ADET 5
Şeker (küp) 2 ADET 39
Ekmek 2 DİLİM 130
Beyaz Peynir 30 GRAM 75
Kayısı 2 ADET(10 GR.) 16
Şeftali Ice Tea, Küçük 1 ADET 58
Ayran 1 ADET 107
Tavuk Izgara 100 GRAM 132
Kepekli sandviç ekmeği 1 adet 161
Toplam : 723 kal.

süper menü canım sporda harika ayyy ben sporumu yapamıyorum valla bu ara bunalıma girdim sanki ya((2::2::2::2:

peki tatlım kahvaltıdan önce mi spor yapılmalı yoksa sonra mı ??böyle bişi paylaştıgın için sana sorim dedim bi ona da bakarsan sana zahmet

güzel arkadaşlarım size kaptanınız zeynepece den mesaj var ;

sizi çok özledim ,, giremediğim için sizinle birşeyler paylaşamadığım için çok üzülüyorum ,, burada nete girmem neredeyse imkansız ,, sizi çok özledim ,,haftasonu aranızdayım inşallah hepinizi öpuyorum dedi kuzenciğim

menümüde yazayım ;

sabah: 2 salatalık ,1 yumurta , 1 domates , 1 dilim ekmek , 4 dilim peynir

öğle : yok

ara : 3 kaşık yoğurtlama , 1 çatal menemen, 4 dilim peynir

akşam : 1 kase yoğurt , 2 kaşık kabak yemeği

ara : 3 çatal kısır , küçük bi dilim börek , 1tane biber dolması biliorum kzıdınız ama :18::18::18:

spor yapamadım canım bu ara hakikaten kötüyüm bilemiyorum nolacak ,

bu arada yarın sabah giremeyeceğim kızlar şimdiden tartıldıgım kiloyu yazayım dedim ,sabah aç karnına 67,100 çıktım yarın sabah 66,,700 falan göreceğime eminim ama yapacak bişi yok gremiyorum

Aslına çok düşük kalori canım,sende benim gibi yapıyorsun. Ben bu ara bilinçli yapmıyorum tabi canım istemediğinden yiyemiyorum ama çok az alıyoruz,sağlığımızdan olmayız inşallah:26:

süper menü canım sporda harika ayyy ben sporumu yapamıyorum valla bu ara bunalıma girdim sanki ya((2::2::2::2:
Bunalım falan yok canım,salma hemen kendini.Bugün yapamadıysan yarın yaparsın

Menü güzel canım,küçücüüüük bi börekten bişe olmaz:))

günaydin arkadaslar.kilomu bildireyim. pazartesi 65.7 ile araniza katilmistim bu gün 64.1 geldim yani 1.6 kg. 63 ü göremedim haftaya artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…