- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
işte bu konu benimde en sıkıntılı olduğum konu buna yakın şeyler öle gece gezmesi fln değilde dışarı çıktıktan sonra ben dışarı çıktım derken ben çıkabilirmiyim diyorum. haklısın ve sert değilsin istediğini anlatabilmen çok güzel bişi tabiki bu benim düşüncem bende aynısını dediğimde bana ben erkeğim diyo ne alaka ama diyo işte alttan alıyorum yarın tatile gidecek bende havuza gidicem hafta sonu normalde izin vermiyodu ama ben aldım izni neden sen tatile giderken kafa dağıtırken ben burada tek başıma didinip durcam dediğim için tamam dedi. takma yaptığın normal ve doğru.
İzin mi aldın?
O tatil kararı verirken sana gidebilir miyim dedi mi? Yani sizde sistem böyle mi diye merak ediyorum yanlış anlama.
Her iki tarafta izin alarak hareket ediyorsa bişe demicem ama bence buda yanlış,sadece haber verilmeli diye düşünüyorum.
Kendini bilen bi insan zaten nereye gidip nereye gitmemesi gerektiğini bilir,karşıdakinin fikrine hiç gerek yok.
Hem şu ben erkeğim lafıda ne ya,deli oluyorum buna ben. Benim rahmetlierkek arkadaşım hiç öyle değildi,arayan olsa bile hemen haber verirdi,hele dışarı çıkacaksa kesinlikle önceden haber verirdi.ŞAkasına gitme derdim bazen vazgeçerdi hemen,sonra şaka derdim tabi. Ne haddime ya git ya da gitme demek. Ben ne karışırım koca insana.
İnsanlık edip önceden haber vermesi güzel,düşünsene biriyle karşılaşıyosun seninkinide şurda gördüm diyor. Yaa diye şaşırmak nerde,biliyorum zaten demek nerde:)
tabikide izin alıyoken kalkıpta ben gidebilirmiyim o izin vermezse oturıyım tamam anlamında değil. karşılıklı saygıdan dolayı yinede kızlar çağırıyo gidiyim istiyorum ama ? sorusunu sorduğumda her seferinde sen bilirsin hayatım oluyor o tatile çıkarken şunu demişti 1,5 2 yıldır tatil yapmadım dayımlara gidiyim dinleniyim istiyorum olmuştu bende gidecektim ama iş yerinde bir yılım dolmadı nişan hazırlık çok yoruldu bu konuda benim ona cevabım eğer dinlenirim diyorsan tabi ki git ben gelemiycem oldu ki dayısı her gün aradı beni napalım ne zaman geliyosunuz diye yeğenini özleyen bi dayı için zaten gitme diyemem ki. ben erkeğim lafını bende sevmiyorum ama bunun düşünen birine neden bunu düşünüyosun diyemem ben sevmiyorum diye onun düşüncesini değiştiremem ama bu bana sökmez. sen erkeksen ben bayanım benim nefsim seninkinden sağlam dediğimde susuyor. önceden haber vermekte saygıdır dediğin gibi şaşırmak nerde biliyorum demek nerde ?
Takımam alınmama demeyelim ona:) hazırlık aşaması sadece:) yoksa şuan takımdasın,sadece genele bildirdiğimiz listede değilsin.Umarım burayı bırakmazsında zeynepece seni haftaya listeyede alır,çünkü kilo kaybın çok güzel,sen bize lazımsın:))
İlk haftasında listeye aldıklarımız bak hala kilo bildirmedi,hatta geçen haftaki kilo bildiriminden sonra uğramadılar bile.
Bir hafta katılım sağlıyorlar güvenip listeye alınıyorlar,sonrada uğramıyorlar. Şu deneme süreci gerçekten gerekli.
Ben hergün katılım yaptığım halde 2 hafta denemede bekleyip 3.hafta listeye girmiştim:) insanlar haklı,güvenince hep boşa çıkıyor:)
ay ne güzel zaten kovsanizda gidesim yok.siz isteyin kök salarim ben buraya
bir konuda yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum
ben haksızlığa hiç gelemeyen bir insanım ve eşitlikten yanayım her konuda. ilişkilerde de. biliyorsunuz ki benim erkek arkadaşım antalyada ben istanbuldayım birbirimizden çok uzağız. o bir yerlere gezmeye, bara gittiğinde önceden bana hiç söylemiyor. ne yapıyorsun diye sordugumda tanımadığım arkadaşlarıyla bardan çıktığını duyuyorum, kızlı erkekli oluyorlar ve saat 2 3 bazen 4 ü buluyor eve dönmesi ve bu bir çok kez oluyor.trip bile atmıyorum. bense yürüyüşe bile gitsem kapının önüne bisiklete binmeye bile gitsem haber veriyordum. onun tepkisinin ne olacağını bilsem de onu denemek istedim dün gece saat 11de arkadaşlarım beni dışarı çagırıyor lunaparklı bir alışveriş merkezine gidelim diyorlar dedim. burada 5 yıllık bir kankam var aydoğan ve kız arkadaşı birde kız kuzeniyle beraber gitcez dedim ama trip atacaksan hiç gitmeyeyem faln dedim zaten çoktan başlamıştı triplere. baya bir azarlandım en son sen çoktan hazırlanıp çıkmışsındır zaten beni mi dinleyeceksin dedi. ben pijamalıyım evde oturuyorum bir yere gtmedim dedim. anlattım durumu. son olarak dedimki ben eşitlik istiyorum sadece sen gecenin bir yarısı kızlara barlara gidebiliyorsan ve bana önceden haber vermiyorsan ben arkadaşlarımla çıktığımda bana trip atmayacaksın dedim. sana nasıl davranmamı istiyorsan sende bana o şekilde davran dedim. çok mu sert konuştum kızlar haksız mıyım sizce?
**4. TAKIM 264. ETAP**
zeynepece2009 (69,3/69,3/0/ %0)
tfneyll (60,7/60,5/0,2/ %0,32)
estentenen(65,8/ 65,8/0/ %0)
galanthus (72,4/72/0,4/ %0,55)
kuzusununkuzusu (71,0/70,1/0,9/ %1,26 )
deryaa1 (83,3) Kendi isteğiyle ayrıldı
guardedlie (50,0) Kendi isteğiyle ayrıldı
senerr (66/1) Kilo bildirimi yapmadı
burcezgi (68,4/67,100/1,3/ %1,90)
cigdemcik87 (81,3) Kilo bildirimi yapmadı
4.TAKIM ORTALAMASI: 0,40
Kızlar,ayrılanlar ve kilo bildirimi yapmayanlarda ortalamayı etkiliyormuş.
Bizde şuan bildirim yapan 6 kişi var ama ortalama 10 a bölündü
Görüyor musunuz bi gelip takıma alınıpta çekip gidenlerin zararlarını
bencede hic sert olmamis. söylenmesi gereken neyse onu söylemissin zaten karsindakide seni senin onu düsündügün kadar düsünüyorsa kendi üzerinde biraz vicdan muhasebesi yapar ve senin hakli oldugunu o da anlar.ben 8 yillik evliyim adam benden habersiz tuvalete bile gitmez dermisim :))
kötü gelmeyenler cikariliyoormu.Bide kizlar haftaya daha azimli olalim lütfen olmuyo böyle en azindan gelmeyenler olsa bile etkilemesin bizi.kacamak yapanin tepesindeyim bakin :))))
Gitme canım tabi,sen buraya her gün gel paylaşımını yap başımızın üstünde yerin var. Bu haftada buralarda ol ve haftaya listeye gir:)
Sonrasındada gitme bak görüyorsun gidenlerin zararlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?