Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlım birinci değilsin o rastgele bir sıralama :))

kalorisepeti.com

içimde kaldı sevincim rastgele sıralamada olsa fazla yazmışım işte şekeri elinden alınmış çocuk gibiyim su an

tebrik ederimmm

peki tatlım kahvaltıdan önce mi spor yapılmalı yoksa sonra mı ??böyle bişi paylaştıgın için sana sorim dedim bi ona da bakarsan sana zahmet

uyanır uyanmaz dediğine göre kahvaltı öncesi damarlar açılsın diye bi kaç ufak esnetme hareketi kan dolaşımı ve metabolizma harekete geçsin diyedir diye düşünüyorum

bekliyoruz onu biz hemde hemencecik dönsün bence

günaydin arkadaslar.kilomu bildireyim. pazartesi 65.7 ile araniza katilmistim bu gün 64.1 geldim yani 1.6 kg. 63 ü göremedim haftaya artik.

inşallah oda olur canım

kızlar hepinize sevgi dolu kocaman günaydın nişanlım yarın tatile dayısının yanına gidiyo ve malesef ki 1 hafta boyunca yok ben napcam onsuz offff

sabah
3 çatal aldım sadece semiz otlu yoğurtlu salata

öğlen
1tbk makarna
yarım tbk sebzeli güvecinde yarısı
kola :18::18:

ara
dondurma

başka bişi yemedim nolur kızmayın tamam mı :18: çok korkuyorum :18::18:

Son düzenleme:

insallah 55 i bi görseydim :))

yok cnm bizde göremiyoruz belki icinden yazmistir :))))
ben yazdim valla ögretmenim :)))

Tatlım sen çok güzel kilo vermişsin.
Ama bu hafta listeye alamıyoruz seni,biliyorsun 2 hafta deneme sürecin var. Ama bu hafta katılımın iyi olursa belki zeynep seni bekletmeyip haftaya alır listeye. Buna katılımın doğrultusunda kaptan karar verir.

Bu haftaki kilo kaybın süper,kocaman tebrik ediyorum seni.
Şimdilik bizim takımın birincisi sensin

zeynepece2009 (69,3/69,3/0/%0)
tfneyll (60,7/60,5/0,2/ %0,32)
estentenen(65,8/
galanthus (72,4/
kuzusununkuzusu (71,0/70,1/0,9/ %1,26 )
deryaa1 (83,3) Kendi isteğiyle ayrıldı
guardedlie (50,0) Kendi isteğiyle ayrıldı
senerr (66/1/
burcezgi (68,4/67,100/1,3/ %1,90)
cigdemcik87 (81,3/

KIZLAR HİÇ <AMANIM YOK kilo bildirip çıkcam bu sabah 72,0

Son düzenleyen: Moderatör:
Sener geçen haftaki kilo bildirimden sonra uğramamış ama estentenen ve galanthus hep burdalar,nerde bu kızlar bu saate kadar.
Ay üstelik estentenen girip mesajda yazmış,bi gelsin kulaklarını çekecem:))

Çiğdemcikte görünmüyor ne zamandır:26:

yok cnm bizde göremiyoruz belki icinden yazmistir :))))
ben yazdim valla ögretmenim :)))

tskrlr cnm ben zaman buldukca gelmeye calisiyorum.günde 1 defada olsa gelip yediklerimi yaziyorum.malum cocuklarin okulu dersi ufaklik cok ugrastiriyo digeri kiskaniyo derken zamanda bulamiyorum.takima alinmasamda gelip burda motive olmak iyi geliyor

zeynepece2009 (69,3/69,3/0/ %0)
tfneyll (60,7/60,5/0,2/ %0,32)
estentenen(65,8/
galanthus (72,4/72/0,4/ %0,55)
kuzusununkuzusu (71,0/70,1/0,9/ %1,26 )
deryaa1 (83,3) Kendi isteğiyle ayrıldı
guardedlie (50,0) Kendi isteğiyle ayrıldı
senerr (66/1/
burcezgi (68,4/67,100/1,3/ %1,90)
cigdemcik87 (81,3/

Takımam alınmama demeyelim ona:) hazırlık aşaması sadece:) yoksa şuan takımdasın,sadece genele bildirdiğimiz listede değilsin.Umarım burayı bırakmazsında zeynepece seni haftaya listeyede alır,çünkü kilo kaybın çok güzel,sen bize lazımsın:))

İlk haftasında listeye aldıklarımız bak hala kilo bildirmedi,hatta geçen haftaki kilo bildiriminden sonra uğramadılar bile.
Bir hafta katılım sağlıyorlar güvenip listeye alınıyorlar,sonrada uğramıyorlar. Şu deneme süreci gerçekten gerekli.

Ben hergün katılım yaptığım halde 2 hafta denemede bekleyip 3.hafta listeye girmiştim:) insanlar haklı,güvenince hep boşa çıkıyor:)

Çiğdemcik ve senerden ses çıkacağını sanmıyorum ama estenteneeeen ahh,çekti gitti göz göre göre:)
Kızlar bidaha dönmezse kilosunu aynı girmek zorunda kalıcam,geçen haftaki aynen kalsın. Doğru olan budur değil mi:)

bir konuda yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum

ben haksızlığa hiç gelemeyen bir insanım ve eşitlikten yanayım her konuda. ilişkilerde de. biliyorsunuz ki benim erkek arkadaşım antalyada ben istanbuldayım birbirimizden çok uzağız. o bir yerlere gezmeye, bara gittiğinde önceden bana hiç söylemiyor. ne yapıyorsun diye sordugumda tanımadığım arkadaşlarıyla bardan çıktığını duyuyorum, kızlı erkekli oluyorlar ve saat 2 3 bazen 4 ü buluyor eve dönmesi ve bu bir çok kez oluyor.trip bile atmıyorum. bense yürüyüşe bile gitsem kapının önüne bisiklete binmeye bile gitsem haber veriyordum. onun tepkisinin ne olacağını bilsem de onu denemek istedim dün gece saat 11de arkadaşlarım beni dışarı çagırıyor lunaparklı bir alışveriş merkezine gidelim diyorlar dedim. burada 5 yıllık bir kankam var aydoğan ve kız arkadaşı birde kız kuzeniyle beraber gitcez dedim ama trip atacaksan hiç gitmeyeyem faln dedim zaten çoktan başlamıştı triplere. baya bir azarlandım en son sen çoktan hazırlanıp çıkmışsındır zaten beni mi dinleyeceksin dedi. ben pijamalıyım evde oturuyorum bir yere gtmedim dedim. anlattım durumu. son olarak dedimki ben eşitlik istiyorum sadece sen gecenin bir yarısı kızlara barlara gidebiliyorsan ve bana önceden haber vermiyorsan ben arkadaşlarımla çıktığımda bana trip atmayacaksın dedim. sana nasıl davranmamı istiyorsan sende bana o şekilde davran dedim. çok mu sert konuştum kızlar haksız mıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

işte bu konu benimde en sıkıntılı olduğum konu buna yakın şeyler öle gece gezmesi fln değilde dışarı çıktıktan sonra ben dışarı çıktım derken ben çıkabilirmiyim diyorum. haklısın ve sert değilsin istediğini anlatabilmen çok güzel bişi tabiki bu benim düşüncem bende aynısını dediğimde bana ben erkeğim diyo ne alaka ama diyo işte alttan alıyorum yarın tatile gidecek bende havuza gidicem hafta sonu normalde izin vermiyodu ama ben aldım izni neden sen tatile giderken kafa dağıtırken ben burada tek başıma didinip durcam dediğim için tamam dedi. takma yaptığın normal ve doğru.

Tatlım kesinlikle haklısın. Kendi yapamayacağın şeyi karşıdan beklememek gerek. Hangi devirde yaşıyor sevgilin,o istediğini yapacak ama sen hep kontrollü olacaksın,aklı senden yana hep rahat olacak. Ohh ne ala :)
Eğer arkadaşlarınla dışarı çıkman ona dokunduysa kendini birazcık senin yerine koysun,aynı duyguları ben kaça defa yaşattım ona desin. Yok eğer bunlar önemsiz şeylerse,sen yapıncada tepki vermesin.
Sende birdaha izin alır şekilde konuşma lütfen:) Ne demek trip atacaksan gitmem:) Atamaz,hakkı yok.
Ya ikinizde birbirinize karşı sorumluluk taşırsınız ya da ikinizde rahat davranırsınız. Öyle tek taraflı olmaz. Hem ne işi var kızlarla barda,ben olsam kıskanırım he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…