Tatlım birinci değilsin o rastgele bir sıralama :))
kalorisepeti.com
[1] İrmik Helvası 100 GRAM 302
[2] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[3] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[4] Mısır 1 ADET 70
[5] Mısır 1 ADET 70
[6] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[7] Köy Peyniri 10 GRAM 9.8
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Domates 1 ADET 14
[10] mısır 2 koçan 120
Toplam : 664.8 kal.
1 saat yürüdüm şimdi evdeki sporlara başlıyorum
Babam yola çıktıda sporum ondan gecikti,hemen başlıyorum şimdi.
peki tatlım kahvaltıdan önce mi spor yapılmalı yoksa sonra mı ??böyle bişi paylaştıgın için sana sorim dedim bi ona da bakarsan sana zahmet
güzel arkadaşlarım size kaptanınız zeynepece den mesaj var ;
sizi çok özledim ,, giremediğim için sizinle birşeyler paylaşamadığım için çok üzülüyorum ,, burada nete girmem neredeyse imkansız ,, sizi çok özledim ,,haftasonu aranızdayım inşallah hepinizi öpuyorumdedi kuzenciğim
günaydin arkadaslar.kilomu bildireyim. pazartesi 65.7 ile araniza katilmistim bu gün 64.1 geldim yani 1.6 kg. 63 ü göremedim haftaya artik.
içimde kaldı sevincim rastgele sıralamada olsa fazla yazmışım işte şekeri elinden alınmış çocuk gibiyim su an
tebrik ederimmm
uyanır uyanmaz dediğine göre kahvaltı öncesi damarlar açılsın diye bi kaç ufak esnetme hareketi kan dolaşımı ve metabolizma harekete geçsin diyedir diye düşünüyorum
bekliyoruz onu biz hemde hemencecik dönsün bence
inşallah oda olur canım
Ya kızlar neden bildirim yapan yok
Estentenen mesaj yazmış ama kilosu yok,ben mi göremiyorum :26:
yok cnm bizde göremiyoruz belki icinden yazmistir :))))
ben yazdim valla ögretmenim :)))
yok cnm bizde göremiyoruz belki icinden yazmistir :))))
ben yazdim valla ögretmenim :)))
Tatlım sen çok güzel kilo vermişsin.
Ama bu hafta listeye alamıyoruz seni,biliyorsun 2 hafta deneme sürecin var. Ama bu hafta katılımın iyi olursa belki zeynep seni bekletmeyip haftaya alır listeye. Buna katılımın doğrultusunda kaptan karar verir.
Bu haftaki kilo kaybın süper,kocaman tebrik ediyorum seni.
Şimdilik bizim takımın birincisi sensin
tskrlr cnm ben zaman buldukca gelmeye calisiyorum.günde 1 defada olsa gelip yediklerimi yaziyorum.malum cocuklarin okulu dersi ufaklik cok ugrastiriyo digeri kiskaniyo derken zamanda bulamiyorum.takima alinmasamda gelip burda motive olmak iyi geliyor
Evlenmeyi mi düşünüyorsun kız seeeen:)
okul bitince evlenirim tabi4 yıla zayıflayamazsam çüş artık bana
bir konuda yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum
ben haksızlığa hiç gelemeyen bir insanım ve eşitlikten yanayım her konuda. ilişkilerde de. biliyorsunuz ki benim erkek arkadaşım antalyada ben istanbuldayım birbirimizden çok uzağız. o bir yerlere gezmeye, bara gittiğinde önceden bana hiç söylemiyor. ne yapıyorsun diye sordugumda tanımadığım arkadaşlarıyla bardan çıktığını duyuyorum, kızlı erkekli oluyorlar ve saat 2 3 bazen 4 ü buluyor eve dönmesi ve bu bir çok kez oluyor.trip bile atmıyorum. bense yürüyüşe bile gitsem kapının önüne bisiklete binmeye bile gitsem haber veriyordum. onun tepkisinin ne olacağını bilsem de onu denemek istedim dün gece saat 11de arkadaşlarım beni dışarı çagırıyor lunaparklı bir alışveriş merkezine gidelim diyorlar dedim. burada 5 yıllık bir kankam var aydoğan ve kız arkadaşı birde kız kuzeniyle beraber gitcez dedim ama trip atacaksan hiç gitmeyeyem faln dedim zaten çoktan başlamıştı triplere. baya bir azarlandım en son sen çoktan hazırlanıp çıkmışsındır zaten beni mi dinleyeceksin dedi. ben pijamalıyım evde oturuyorum bir yere gtmedim dedim. anlattım durumu. son olarak dedimki ben eşitlik istiyorum sadece sen gecenin bir yarısı kızlara barlara gidebiliyorsan ve bana önceden haber vermiyorsan ben arkadaşlarımla çıktığımda bana trip atmayacaksın dedim. sana nasıl davranmamı istiyorsan sende bana o şekilde davran dedim. çok mu sert konuştum kızlar haksız mıyım sizce?
bir konuda yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum
ben haksızlığa hiç gelemeyen bir insanım ve eşitlikten yanayım her konuda. ilişkilerde de. biliyorsunuz ki benim erkek arkadaşım antalyada ben istanbuldayım birbirimizden çok uzağız. o bir yerlere gezmeye, bara gittiğinde önceden bana hiç söylemiyor. ne yapıyorsun diye sordugumda tanımadığım arkadaşlarıyla bardan çıktığını duyuyorum, kızlı erkekli oluyorlar ve saat 2 3 bazen 4 ü buluyor eve dönmesi ve bu bir çok kez oluyor.trip bile atmıyorum. bense yürüyüşe bile gitsem kapının önüne bisiklete binmeye bile gitsem haber veriyordum. onun tepkisinin ne olacağını bilsem de onu denemek istedim dün gece saat 11de arkadaşlarım beni dışarı çagırıyor lunaparklı bir alışveriş merkezine gidelim diyorlar dedim. burada 5 yıllık bir kankam var aydoğan ve kız arkadaşı birde kız kuzeniyle beraber gitcez dedim ama trip atacaksan hiç gitmeyeyem faln dedim zaten çoktan başlamıştı triplere. baya bir azarlandım en son sen çoktan hazırlanıp çıkmışsındır zaten beni mi dinleyeceksin dedi. ben pijamalıyım evde oturuyorum bir yere gtmedim dedim. anlattım durumu. son olarak dedimki ben eşitlik istiyorum sadece sen gecenin bir yarısı kızlara barlara gidebiliyorsan ve bana önceden haber vermiyorsan ben arkadaşlarımla çıktığımda bana trip atmayacaksın dedim. sana nasıl davranmamı istiyorsan sende bana o şekilde davran dedim. çok mu sert konuştum kızlar haksız mıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?