- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- 158
Kızlar sonuç listesi yarın açıklanacak ama ben bi baktımda sonlarda yerimizi almışız.
Bildirim yapılmamasının etkisi büyük tabi ama hani biz geçen hafta herkes 1 kilo verecek diye sözleşmiştik. Ben 900g vermişim :)
Haftaya herkes 1kilo kaybedeceğine söz veriyor mu?
işte bu konu benimde en sıkıntılı olduğum konu buna yakın şeyler öle gece gezmesi fln değilde dışarı çıktıktan sonra ben dışarı çıktım derken ben çıkabilirmiyim diyorum. haklısın ve sert değilsin istediğini anlatabilmen çok güzel bişi tabiki bu benim düşüncem bende aynısını dediğimde bana ben erkeğim diyo ne alaka ama diyo işte alttan alıyorum yarın tatile gidecek bende havuza gidicem hafta sonu normalde izin vermiyodu ama ben aldım izni neden sen tatile giderken kafa dağıtırken ben burada tek başıma didinip durcam dediğim için tamam dedi. takma yaptığın normal ve doğru.
Tatlım kesinlikle haklısın. Kendi yapamayacağın şeyi karşıdan beklememek gerek. Hangi devirde yaşıyor sevgilin,o istediğini yapacak ama sen hep kontrollü olacaksın,aklı senden yana hep rahat olacak. Ohh ne ala :)
Eğer arkadaşlarınla dışarı çıkman ona dokunduysa kendini birazcık senin yerine koysun,aynı duyguları ben kaça defa yaşattım ona desin. Yok eğer bunlar önemsiz şeylerse,sen yapıncada tepki vermesin.
Sende birdaha izin alır şekilde konuşma lütfen:) Ne demek trip atacaksan gitmem:) Atamaz,hakkı yok.
Ya ikinizde birbirinize karşı sorumluluk taşırsınız ya da ikinizde rahat davranırsınız. Öyle tek taraflı olmaz. Hem ne işi var kızlarla barda,ben olsam kıskanırım he:)
İşte böyle değiştirmek ve kabullendirmek imkansız olunca,asla taviz veremeyeceğin konuları belirleyerek devam ediyor insan. Mesela ben devam etmiyorum o yüzden:)
Benim için asla ben erkeğim ya da ben kadınım diye bi olgu yok,olamaz. Ben senin hayatındaysam senin bana karşı sorumlulukların vardır,benim sana olduğu gibi. Bu tarz konularda sadece kendimiz gibi düşünen insanlarla mutlu olabiliriz,yoksa böyle şeyler sonradan yüklenmiyor karaktere.
Tabi bu asla taviz veremeyeceğiniz konulardansa,benim için öyle. Arkadaşlarımla görüşmemin kısıtlanması asla kabul edemeyeceğim bişeydi,haber vermek değil mesele,görüşmek. Hani gitme demiyor ama alttan alttan burnundan getiriyor,arama sorma konuşma demiyor ama bir selama pişman ediyor.
Amaaa neyse ne kendimi yorayım ne sizi,geçti gitti çok şükür:),
Siz siz olun kendinizden taviz vermeyin,bi defa kabullenince ömür boyu devam edecek sanıyorlar ve her defasında bi level atlamış tripler ekleniyor:)
Kızlar sonuç listesi yarın açıklanacak ama ben bi baktımda sonlarda yerimizi almışız.
Bildirim yapılmamasının etkisi büyük tabi ama hani biz geçen hafta herkes 1 kilo verecek diye sözleşmiştik. Ben 900g vermişim :)
Haftaya herkes 1kilo kaybedeceğine söz veriyor mu?
kızlar bi de sabah aceleden yazamadım ben teyzemde kalıyorum ya şimdi onun baskülü bir anormal her seferinde başka başka tartıyor beni bugun 71 de tarttı 73 te ama iki kez 72 tarttıgı için onu yazdım ben tam kilomu bilmyorum şuan ne yapacagımı da bilmiyorum az önce de 50 kilo tarttı ehehehh
kafkasör yol derken yedim yedim 400 gram verebildim. 1 kilo vermek için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsin tatlım :) iyice zayıfloamam lazım erkek arkadaşım eylülde beni görünce hem gözleri kamaşsın hemde kıskançlıktan çatlasın istiyorum
cnm kusura bakma ama anlamadim erkek arkadasin seni daha önce hic görmedimi:-S
En son görüşmelerinin üzerinden kilo verdi ya canım iyice de kilo verecek hem daha
cnm kusura bakma ama anlamadim erkek arkadasin seni daha önce hic görmedimi:-S
kizlar ayip olmazsa bisey soracam yaslariniz kac acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?