Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

05.04.2012 mesaj sayıları

kuzusununkuzusu 33
tfneyll 12
burcezgi 8
estentenen 7
pegasus 7
galanthus 6
gizem 5

Bundan sonra bi önceki günü saymayı düşünüyorum,haftalık sayım yaparken çok zor oluyor:) Hergün saymak en iyisi:)
Dün çok güzel geçmiş,herkes 5 paylaşımın üstünde.Hergün en az bunun gibi olsa burda hiç sıkılmayız :)

Tfneyll senin için sıralı liste yaptım bu sefer:)
Alıntıyla çoklu verilen cevapların içini tek tek sayıyorum artık,yani bi mesajda beş kişiye cevap verdiyseniz onu 5 olarak alıyorum sayıma,bilginize :))

bencede herkes en az 1 kilo kaybedecek sekilde yiyeceklerinin kalorilerini hesaplasin ve öyle tüketsin.ben listeye girersem kendi adima söz veririm hadi kizlar birinciligimiz sondan olmasin

ve 30 dk spor 15 mekik biraz sonrada yürüyüse cikacam yagmur yagmazsa tabi.bu spor hareketleri bacaklarimi cok hamlatmis kizlar bu etki ediyor demekmi oluyor özelliklede basen ve kalca kismi

ben erkeğim derse onu öldüreceğimi bildiği için bana asla öyle diyemez ama koşulların eşşit olmadıgından falan bahsediyor çok ani planlar olmadıkça haber veriyorum diyor. ama kabul etti haklı oldugumu bundan sonra gitmeden önce haber verecek bana. ben de ona vercem. ama onu sınadığım için bana kızmış öyle diyor

aynen ne işi var kızlarla barda yaa..açıklamasında kızların geleceğinden haberi yokmuşmuş zaten 1 saat oturmuşmuşmuşşş beyimiz. kıskandım aslında ama ona çok fazla güven duyuyorum o ise bana hiç güvenmiyor gibi. güvnmiyorsun bana deyince de kızıyor güvenle ilgisi yok falan deyip geçiştiriyor alttan almasa uzatacaktım tartışmayı ama ucuz kurtuldu

yazdıklarının her kelimesine katılıyorum canım bende öyleyim kendi kararlarımı verebilecek drumdayım iyiyi kötüyü ayırt edebilirm o bana karışamaz sadece öneride bulunabilir... bende izin almadım zaten sadece arkadaşlar dışarı çagırıyor dedim o hemen sorgulamaya başladı zaten kadınlık erkeklık mevzusu çok ayrı asla haklarımdan taviz vermem biraz olsun bu yüzümü ona hatırlatayım istedim. ilişkinin basında söylemiştim ama çok yüz verdim ona unutmuş o yüzden

kafkasör yol derken yedim yedim 400 gram verebildim. 1 kilo vermek için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsin tatlım :) iyice zayıfloamam lazım erkek arkadaşım eylülde beni görünce hem gözleri kamaşsın hemde kıskançlıktan çatlasın istiyorum

kızlar bi de sabah aceleden yazamadım ben teyzemde kalıyorum ya şimdi onun baskülü bir anormal her seferinde başka başka tartıyor beni bugun 71 de tarttı 73 te ama iki kez 72 tarttıgı için onu yazdım ben tam kilomu bilmyorum şuan ne yapacagımı da bilmiyorum az önce de 50 kilo tarttı ehehehh

Tartı senin güzelliğinden sapıtmış herhalde. Demiş ki bu güzel kız benim gibi zavallı bir tartıyı ziyarete nasıl gelmiş? :)

cnm kusura bakma ama anlamadim erkek arkadasin seni daha önce hic görmedimi:-S

kuzu ordamisin bisey soracam ordaysan kilo cizelgesi yapacamda kopyaladigimi nerye yapistiracagimi bulamadim yardim edermisin

kizlar yarin aksama kadar yokum.piknige davetliyiz aksam girmeye calisirim zaten bu gün 2 günlük msj hakkimi kullandim.:)

cnm kusura bakma ama anlamadim erkek arkadasin seni daha önce hic görmedimi:-S

olur mu şekerim gördü tabi hemde trabzonda hergün gördü iddaya girdim ben onla zayıflamak için ayda sekiz kilo vermeye. 6 bucuk verebildim hatat bu yüzden takımdaydım ben :) ama idaaya girdikten 5 gün sonra evine döndü o tatil oldugu için. zayoflamış halimi göremedi yani :)

off eridim resmen kızlar nasıl terledim 50 dakikadır leslie yapıyorum 3,5 millik 12 bardak su içtim bugun 2 bucuk litreye yakın oluyor

menümü yazmayı unutmuşum hanımlar: nötr bir gün sanırım

uyanınca: 2 kayısı( bagırsak problemim var 5 gündür)

sabah: salatalık
1 kk light beyaz peynir
1 haş yumurta
yarım dilim köy ekmeği
2 çatal eritilmiş kaşar peynir

ara: 2 yaprak sarma

öğlen yok ama hoşbeş pakedinden 2 tane aldım ve bir fincan hazır latte içtim

akşam: (5 te)
yarım kase çorba
3 yemek kaşıgına yakın sebzeli bulgur pilavı
1 parça ızgara tavuk
1 ufak kase cacık
1 haş patates

ara: 1 şeftali

spora gelince akşam yemeginden sonra pazara gittim dolaştım baya 1-1 bucuk saat olmuştur
ve yatmadan önce de 1 saate yakın leslie yaptım 3,5 mil

az önce içtiğimle birlikte toplam 13 bardak ta su içtim...

sevgilime kızdım hırsımı leslieden çıkarıdm gece gece.. yorgundum aslında
leslienin attırdığı tekmeleri emrenin yanındaki kızlara atıyormuş gibi savurdum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…