olur mu şekerim gördü tabi hemde trabzonda hergün gördüiddaya girdim ben onla zayıflamak için ayda sekiz kilo vermeye. 6 bucuk verebildim hatat bu yüzden takımdaydım ben :) ama idaaya girdikten 5 gün sonra evine döndü o tatil oldugu için. zayoflamış halimi göremedi yani :)
ben 20yim henüz sen? :)))
Kızlar sonuç listesi yarın açıklanacak ama ben bi baktımda sonlarda yerimizi almışız.
Bildirim yapılmamasının etkisi büyük tabi ama hani biz geçen hafta herkes 1 kilo verecek diye sözleşmiştik. Ben 900g vermişim :)
Haftaya herkes 1kilo kaybedeceğine söz veriyor mu?
05.04.2012 mesaj sayıları
kuzusununkuzusu 33
tfneyll 12
burcezgi 8
estentenen 7
pegasus 7
galanthus 6
gizem 5
Bundan sonra bi önceki günü saymayı düşünüyorum,haftalık sayım yaparken çok zor oluyor:) Hergün saymak en iyisi:)
Dün çok güzel geçmiş,herkes 5 paylaşımın üstünde.Hergün en az bunun gibi olsa burda hiç sıkılmayız :)
Tfneyll senin için sıralı liste yaptım bu sefer:)
Alıntıyla çoklu verilen cevapların içini tek tek sayıyorum artık,yani bi mesajda beş kişiye cevap verdiyseniz onu 5 olarak alıyorum sayıma,bilginize :))
ben erkeğim derse onu öldüreceğimi bildiği için bana asla öyle diyemez ama koşulların eşşit olmadıgından falan bahsediyor çok ani planlar olmadıkça haber veriyorum diyor. ama kabul etti haklı oldugumu bundan sonra gitmeden önce haber verecek bana. ben de ona vercem. ama onu sınadığım için bana kızmış öyle diyor
kizlar ayip olmazsa bisey soracam yaslariniz kac acaba??
off eridim resmen kızlar nasıl terledim 50 dakikadır leslie yapıyorum 3,5 millik12 bardak su içtim bugun 2 bucuk litreye yakın oluyor
menümü yazmayı unutmuşum hanımlar: nötr bir gün sanırım
uyanınca: 2 kayısı( bagırsak problemim var 5 gündür)
sabah: salatalık
1 kk light beyaz peynir
1 haş yumurta
yarım dilim köy ekmeği
2 çatal eritilmiş kaşar peynir
ara: 2 yaprak sarma
öğlen yok ama hoşbeş pakedinden 2 tane aldım ve bir fincan hazır latte içtim
akşam: (5 te)
yarım kase çorba
3 yemek kaşıgına yakın sebzeli bulgur pilavı
1 parça ızgara tavuk
1 ufak kase cacık
1 haş patates
ara: 1 şeftali
spora gelince akşam yemeginden sonra pazara gittim dolaştım baya 1-1 bucuk saat olmuştur
ve yatmadan önce de 1 saate yakın leslie yaptım 3,5 mil
az önce içtiğimle birlikte toplam 13 bardak ta su içtim...
sevgilime kızdım hırsımı leslieden çıkarıdm gece gece.. yorgundum aslında
leslienin attırdığı tekmeleri emrenin yanındaki kızlara atıyormuş gibi savurdum valla
bir konuda yorumlarınızı ve önerilerinizi almak istiyorum
ben haksızlığa hiç gelemeyen bir insanım ve eşitlikten yanayım her konuda. ilişkilerde de. biliyorsunuz ki benim erkek arkadaşım antalyada ben istanbuldayım birbirimizden çok uzağız. o bir yerlere gezmeye, bara gittiğinde önceden bana hiç söylemiyor. ne yapıyorsun diye sordugumda tanımadığım arkadaşlarıyla bardan çıktığını duyuyorum, kızlı erkekli oluyorlar ve saat 2 3 bazen 4 ü buluyor eve dönmesi ve bu bir çok kez oluyor.trip bile atmıyorum. bense yürüyüşe bile gitsem kapının önüne bisiklete binmeye bile gitsem haber veriyordum. onun tepkisinin ne olacağını bilsem de onu denemek istedim dün gece saat 11de arkadaşlarım beni dışarı çagırıyor lunaparklı bir alışveriş merkezine gidelim diyorlar dedim. burada 5 yıllık bir kankam var aydoğan ve kız arkadaşı birde kız kuzeniyle beraber gitcez dedim ama trip atacaksan hiç gitmeyeyem faln dedim zaten çoktan başlamıştı triplere. baya bir azarlandım en son sen çoktan hazırlanıp çıkmışsındır zaten beni mi dinleyeceksin dedi. ben pijamalıyım evde oturuyorum bir yere gtmedim dedim. anlattım durumu. son olarak dedimki ben eşitlik istiyorum sadece sen gecenin bir yarısı kızlara barlara gidebiliyorsan ve bana önceden haber vermiyorsan ben arkadaşlarımla çıktığımda bana trip atmayacaksın dedim. sana nasıl davranmamı istiyorsan sende bana o şekilde davran dedim. çok mu sert konuştum kızlar haksız mıyım sizce?
aslında yediklerin fazla değil canım önemli olan yediklerin kaç kalori spor yaptın mı yaptıysan kaç kalori kalıyo geriye? pişmanlık hissetme ve kendini suçlama bence onun yerine telafi et şekerim
spor süper yediklerin nefis fakat biliyosundur ki kalktığın saatten dolayı metabolizma yavaşlıyor. ama onun dışında sana kocaman
sanki azcık kaçmış ama senin yaptığın sporlar iyi bn eminim ki hemencecik toplayacaksın kendini
spor var mı spor ? sankim azcık fazla olmuş tatlım?
canım biliyorum işte bu yüzden dedim orada çalışmana rağmen yine dikkatli yiyosun ama sen yinede dikkat et
canım hem hem ekmek hem poğaça hem açma bende bi ara öyleydim mahvoldum sen yapma dikkat et olur mu?
canım sabah 6:00 da kalkmıştım kızım uyanmıstı eşimde bişiler alıp geliyim dedi ,,poğaça falan öyle yedim valla çok erken yedim yani
arkadaşlar bu arada ramazan da ne yapacağız , yani bütün gün oruç ne diyet kalır ne su ne de spor ,,,nasıl dikkat edicez ,, :44:
ben bu sene çok zorlanıcam hem emziriyorum oruç çok zorlayacak ,hemde mutfağa annem gireceği için aşırı kalorili yemekler yapılacak ,, offffffffffffffffffffi,,,birde sahur var tabi gecenin 4 dünde yiyip yatıcaz nolcak bilmiorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?