Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Diyetisyen Aşkın Yüksel'in Ramazan özel diyeti

Sahur önerileri
* 2 yumurtalı menemen, çay, 2 dilim kepek ekmeği, 1 meyve.
* 1-2 kibrit kutusu kadar beyazpeynir, 5-6 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği, 1-2 mevsim meyvesi.
Veya:
* 1 kâse yoğurt, 2 dilim tepsi böreği (4-5 kibrit kutusu kadar), 1-2 mevsim meyvesi. Tatlandırıcı ile hazırlanmış kuru kayısı veya erik kompostosu.

Sahur önerileri
Çalışanlar için:
* Hurma, zeytin veya su ile orucu açın. 1 kâse sebze veya mercimek çorbası, 1-2 dilim kepek ekmeği, 1-2 kibrit kutusu kadar beyazpeynir.
* Yağsız peynirli tost, söğüş salata, 1 elma veya mandalina.
Evde oruç açanlar için:
* 1 porsiyon ızgara balık, 4-5 çorba kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği , 2 dilim kepek ekmeği
Saat 21:00'de: 2-3 meyve, Komposto, Hafif sütlü bir tatlı

Ramazanda iftarda önce bir kase çorba içip 10-15 dk ara vereyim sonra yemeğe devam ederim diyorum.Sanıyorum ki mideme çok yüklenmem o zaman. annem daha önce öyle yapmıştı,iyi oluyor diyor. :)

Şu bir haftada yaptığım yolu araba ile değil yürüyerek yapsaydım tığ gibi kalırdım. :) Dün tüm gece yoldaydım sabah İstanbul a döndüm. Ama evde onbeş dk durduktan sonra yine yollara düştüm. Yarın inş yine istanbul a döneceğim. Evimi, yastığımı özledim :)

evet canım teşekkür ederi,m zaten düzeldi sayılır aramız. bir aksikil çıkmazsa benim için istanbula gelecek bir günlügüne :)

malesef aşık oldum :S yapamıyorum ya kendimi çok ezik durumlara düşürüyorum resmen

Ucuz kurtulmasın birdaha,her seferinde ver ağzının payını,sakın altta kalma sakın
Kendi yapamadığı şeyi senden beklemesin

Ya zaten azıcık ilgi görünce tepene çıkıyorlar,bensiz yapamaz nasıl olsa artık triplere başlayabilirim diyorlar. Bide böyle bişeylere karışınca daha çok erkek oluyorlar güyaaa
Allahım yarabbim feminist olma yolundayım galiba:113::113::113::113::113:

Almadığına şükret tatlım:)
Sen istersen bir haftada nasıl kilo veriyorsun gördük hepimiz,ama öyle rakamlar istemiyoruz bak bi kilocuk:) en sağlıklısından.

kizlar ayip olmazsa bisey soracam yaslariniz kac acaba??
Ben 27, 85 doğumluyum. Bizim takım bi ara 6-7 kişi hep 85 doğumluydu:)

kuzu ordamisin bisey soracam ordaysan kilo cizelgesi yapacamda kopyaladigimi nerye yapistiracagimi bulamadim yardim edermisin
Dur ben sana resim eklicem onun için:)

kizlar yarin aksama kadar yokum.piknige davetliyiz aksam girmeye calisirim zaten bu gün 2 günlük msj hakkimi kullandim.:)
İyi gezmeler canım,piknikte tam gününe denk gelmiş. Haftasonu kaçamak yapınca en azından telafi etmeye vaktimiz kalıyor cumaya kadar:)

Maşallah canım,menünde çok fenalık yok aslında,sporunda güzel.
Sen Emre'ye sinirlendikçe spor en iyisi:)
Fermanlık bişe yok gibi canım,güzel bence Kendine haksızlık etme:)

Aynen katılıyorum.:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
Ya bende bunu diyecektim,aman diyeyim dikkat edin. Su toksisitesi diye bişey var,fazlası zarar arkadaşlar. Saat başı bi bardak içmek idealmiş.

Canım ceviz yağlı ama o kilo yapan yağlardan değilmiş,yani bunu doktorlar daha güzel açıklıyor ben şimdi anlatamıcam ama:) Cevizin kalorisine aldırma sen:) Tabi sayısınıda abartma.

arkadaşlar bu arada ramazan da ne yapacağız , yani bütün gün oruç ne diyet kalır ne su ne de spor ,,,nasıl dikkat edicez ,, :44:
Çok zor geçecek çokkk Helede mersin adana sıcağında

Teşekkür ederiz tatlım,ne güzel şeyler paylaşmışsın

06.07.2012

kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin

saat 4 gibi
zeytinyağlı böreülce ve yoğurt

akşam 2 şeftali

07.07.2012

kpss günü:))

lays fırından

öğle
iskender+salata

akşam
yarım tabak makarna,azıcık etsiz çiğ köfte domates salatalık

Bu fena günü fena telafi edecem ben :))

Gece uyuyamadım ve sabahın körünce yola düştüm çok yorgunum,yarın akşama kadar çene yapacam burda inşallah:)
yatıyorum şimdi:)

slm kislar ben geldim cocuklari dus yaptirdim yatirdim anca girebildim.bü güne gelirsek
sabah
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
ögle
hicbirsey
aksam
hersey :)))
piknige gitmistikte ipin ucu kacti et, salata .kola bide ekmek kislar kötü örnek olmim ama sadece bu gün icindi.yarin yeniden eski düzenime dönüp hedefime ulasana kadar haftada 1 kacamaktan baskasini yapmicam.haftasonlari 1 gün iznim var zaten.

menümü yazayım sporumu suyumu yazayım yatayım aşırı yorgunum uyumazsam dolaba saldırabilirm

uyanınca 2 kayısı

sabah:yarım salatalık, 2 çatal labne, 1 yağsız krep (içine domates, light peynir koyup yedim)

ara: 1 dilim karpuz

akşam: 1 parça ızgara tavuk, iki yemek kaşığı sebzeli bulgur yanına 2 kaşık yogurt, 1 kase çorba.

ara:1 tane ceviz, 2 kuş lokumu

bugün hiç ekmek yemedim yeniden..

13- 14 bardak su içtim.

sabah 9dan itibaren tüm evi süpürüp sildim teyzemin misafiri gelecek yarın ona yardım ettim =) işler 3- 4 gibi bitti anca o zamn da dinlentim çok yorgundum

az önce de leslie 1 mil yürüyebildim anca hiç halim kalmamıştıı :)

cicişler sevgilim istanbula gelecek benim içinn :) yaklaşık 10 gün sonra burada olacak o gelmeden ne kadar zayıflasam kardır eheh değişimi rahatlıkla farketsin istiyorum

malesef aşık oldum :S yapamıyorum ya kendimi çok ezik durumlara düşürüyorum resmen

kendini iyi hisset bence çünkü seninde ezik durumlara düşürme sıran gelecek merak etme,,eğer seni önemsemesini istiyorsan umursamaz davranacaksın bak nasıl değişiyo erkeklerle konuşarak hiç birşey halledemezsin erkek üzerinde sadece taktik deneyebilirsin ,,acaip işe yarar gene de sen bilirsin tabi tatlım

bulgur acaip bişeymiş ya ben yeni öğrendim bu kadar kalorili olduğunu hiç bilmiyordum ,,neyse ki sen 2 kaşık yemişsin menü bence güzel canım ekmek olmamasıda süper ,, bana da nasip et ekmeksiz bir menü yarab!!

hiç utanmadın mı bunları yerkenhadi yedin diyelim ya yazarken utanmadınmı??? şaka bi yana hakkaten fena bbir gün olmuş canım yorum yok

valla canım evden dışarı çıktımı hepimiz sapıtıyoruz ben normal karşılıyorum ama bi amacımız var sonuçta onun için ertelemeyelim hedeflerimizi...yediğini ertesi gün yakabilirsin internetten bak istersen canım

dün (gururla sunarım)

ara : 2 tane ceviz

sabah : 1 haşlama yumurta , YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ , 2 dilim domates , 2 tane salatalık

öğle : kızıma yumurta kavurdum kendim içinde bitane kırdım ,2 dilim domates , YARIM DİLİM ÇAVDAR

ara : yarım şeftali , kızıma çikolata yediriken ucundan aldım (çok az)

akşam : 1 tabak dolusu salata , üzerine 90 gram ton balığı

ara : şekersiz kahve , tek şekerli çay , 3 tane çubuk kraker ,,

spor : 50 dk koşu , 80 mekik gün içerisinde fırsat buldukça mekik çektim bi 50 tane çekmişimdir

kızlarrrrrrrrrrrr bu göbek erimez sanıyordum ama çok güzelleştim ben ya neredeyse kalmadı göbeğim

toplam : 850 kal ,, sadece yediklerim kızlar

Canım ayın altısı iyi de dün ne olmuş öyle :) Kaçamagın zirvesini yapmışsın. :)

Canım pikniklerde insanın kendisini tutması zor oluyor zaten. Daha sonraki günler daha çok dikkat edersin.

Canım o yorgunluga ragmen leslie yle falan uğraşmışsın daha ne olsun. :)
cicişler sevgilim istanbula gelecek benim içinn :) yaklaşık 10 gün sonra burada olacak o gelmeden ne kadar zayıflasam kardır eheh değişimi rahatlıkla farketsin istiyorum
Farkeder farkeder canım. Ben çok kilo vermediğim halde arkadaşlarım bunu farketti. Sevgilin kesin farkeder. :)

Yediğin sadece 850 kal ise o sprla falan 500 kalır herhalde öyle olunca da göbek kalır mı kuzum? :) Tebrik ederim. :)

tesekkur ederim canım ,,valla ben göbek eritmemi yemediklerime değil sporuma bağlıyorum ,, önceden 20 mekik zor cekerdim şimdi alıştı artık vücut tabi bende bu fırsatı değerlendiriyorum ,,hep ırsi derdim erimez derdim bu göbek ama çok şükür gidiyor

Kızlar kilo almış mıyımdır? Tartıya çıkmaya çok korkuyorum. Genel olarak şehir dışındayken dikkat etmeye çalıştım ama aşırı derecede hareketsizdim. Hep biryerlerde misafirliğe gittik ama hep arabayla gittim ya ondan çok korkuyorum. Ablam sanıyorum ki bu kadar devam etmemi beklemiyordu izmirdeyken falan dikkat etmeye calıştığımı söyledim inanmadı anneme sordu. :) Annem de beni onaylayınca ablam iddiamızın tarihini ileriye cekti yeter ki bu kiloyu ver dedi. :) 1 agustostan eylüle falan geçti. Ama tam tarih belirlemedik. derslerim başlayıncaya kadar dedik. bu sene son senem (eğer uzatmazsam) ve bu yıla doğru dürüst başlamak istiyorum. Hangi arada bu zaman geçti anlamıyorum. Hangi arada 4. sınıf oldum? Saçma bir psikoloji içerisindeyim. :) Doğdukları zamanı hatırladığım çocuklar neredeyse liseye başlayacak. En son gördüğüm zamanki gibi kalmamışlar. :) Neyse ben menumu yazayım, biraz içinde saçma şeyler var. Kahvaltıda arada falan hep yolda arabadaydım. Biliyorsunuz zaten sabah İstanbula varır varmaz tekrar yola çıktım resmen. Evde 15 dk durmamışımdır.

Kahvaltı:1 parça börek, 1 küçük ayran
ara: Şu Süt Dilimi var ya ondan yedim. :S
ara/öğle/Ne olduğu belirsiz:1 fincan çay, 4 bisküvi
akşam: 2 kaşık tavuk yemegi 4 kaşik pilav
ara: 1 sade maden suyu
ara: 4 kaşık yoğurt
Pek su içemedim sadece yarım litre. Bu bir buçuk haftadır şehir dışındayken su konsu sıkıntı oldu hep.

Bugünden itibaren çok daha dikkatli olacağım, söz veriyorum kızlar hem size hem de kendime. Ayrıca hepinize çok teşekkür ederim, destek olduğunuz, birlikte olduğumuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…