ben pazar günü havuza fln gidicem onun için baya efor harcarım artık... keşke 1 kilo verebilseydik çok çok çok güzel olurdu aslında. o zaman bu hafta daha disiplinli olalım olmaz mı bence yada ben kendi adıma söyliyim...
bak işte 2. olmuşum bu seferde hahahahaatabikide önemli olan burada olup birlik olmak ben takılıyorum sadece
ama senin böyle bişi yapmana sebep kendisi yani onun hatasını fark etmen için yaptın bence haksız yine ama bu şekilde bişi demek bana düşmez kafan karışsın istemem ama yaptığın şey demek sınamak değil onun yaptğını yaparak senin ne hissettiğini anlamasını sağlamak sen üzülme yüzün hep gülsün karşılıklı birbirinize ne istediğini söyleyebilmeniz çok güzel
bende 22 yaşındayım
bravo dün bende abarttım suyu iyice bide telefonuma bi program yükledim bana su içmemi hatırlatıyor yanımda hep var zaten ama işte bazen unutuyorumbende dün3,5 litre su içtim patlıycaktım işin kötüsü tartıda fazla çıkıyo bide lavaboya git gel öle yani
canım sıkma sen canını ama senin yararına olmuş takılma onu düşünüp düşünüp hasta olursun gerçi sana diyorum ama ben napcaksam bu hafta tatilde
tatlım ben bu konularda daha sert hatta yıkıcı olurdumhala da olurum sen az bile demişsin bence ,, ben böyle şeylere hiç hiç gelemem bu haksızlık değil düpedüz saygısızlık ,,bana fikrimi soruyosun ama ben hiç söyleme taraftarı değilim çünkü ben yorum yaparsam muhtemelen ayrılmanı falan isterim soğuturum ,,,kişilik meselesi çok gerçekçiyimdir ,,böyle şeylerde avutmayı değil gereken neyse onun yapılmasını söylemeyi tercih ederim ,,erkeğe taviz verilmeyecek asla baş tacı edilmeyecek,,
aynen ne işi var kızlarla barda yaa..açıklamasında kızların geleceğinden haberi yokmuşmuş zaten 1 saat oturmuşmuşmuşşş beyimiz. kıskandım aslında ama ona çok fazla güven duyuyorum o ise bana hiç güvenmiyor gibi. güvnmiyorsun bana deyince de kızıyor güvenle ilgisi yok falan deyip geçiştiriyor alttan almasa uzatacaktım tartışmayı ama ucuz kurtuldu
Ya zaten azıcık ilgi görünce tepene çıkıyorlar,bensiz yapamaz nasıl olsa artık triplere başlayabilirim diyorlar. Bide böyle bişeylere karışınca daha çok erkek oluyorlar güyaaayazdıklarının her kelimesine katılıyorum canım bende öyleyim kendi kararlarımı verebilecek drumdayım iyiyi kötüyü ayırt edebilirm o bana karışamaz sadece öneride bulunabilir... bende izin almadım zaten sadece arkadaşlar dışarı çagırıyor dedim o hemen sorgulamaya başladı zatenkadınlık erkeklık mevzusu çok ayrı asla haklarımdan taviz vermem biraz olsun bu yüzümü ona hatırlatayım istedim. ilişkinin basında söylemiştim ama çok yüz verdim ona unutmuş o yüzden
kafkasör yol derken yedim yedim 400 gram verebildim. 1 kilo vermek için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsin tatlım :) iyice zayıfloamam lazım erkek arkadaşım eylülde beni görünce hem gözleri kamaşsın hemde kıskançlıktan çatlasın istiyorum
Ben 27, 85 doğumluyum. Bizim takım bi ara 6-7 kişi hep 85 doğumluydu:)kizlar ayip olmazsa bisey soracam yaslariniz kac acaba??
Dur ben sana resim eklicem onun için:)kuzu ordamisin bisey soracam ordaysan kilo cizelgesi yapacamda kopyaladigimi nerye yapistiracagimi bulamadim yardim edermisin
İyi gezmeler canım,piknikte tam gününe denk gelmiş. Haftasonu kaçamak yapınca en azından telafi etmeye vaktimiz kalıyor cumaya kadar:)kizlar yarin aksama kadar yokum.piknige davetliyiz aksam girmeye calisirim zaten bu gün 2 günlük msj hakkimi kullandim.:)
Maşallah canım,menünde çok fenalık yok aslında,sporunda güzel.menümü yazmayı unutmuşum hanımlar: nötr bir gün sanırım
uyanınca: 2 kayısı( bagırsak problemim var 5 gündür)
sabah: salatalık
1 kk light beyaz peynir
1 haş yumurta
yarım dilim köy ekmeği
2 çatal eritilmiş kaşar peynir
ara: 2 yaprak sarma
öğlen yok ama hoşbeş pakedinden 2 tane aldım ve bir fincan hazır latte içtim
akşam: (5 te)
yarım kase çorba
3 yemek kaşıgına yakın sebzeli bulgur pilavı
1 parça ızgara tavuk
1 ufak kase cacık
1 haş patates
ara: 1 şeftali
spora gelince akşam yemeginden sonra pazara gittim dolaştım baya 1-1 bucuk saat olmuştur
ve yatmadan önce de 1 saate yakın leslie yaptım 3,5 mil
az önce içtiğimle birlikte toplam 13 bardak ta su içtim...
sevgilime kızdım hırsımı leslieden çıkarıdm gece gece.. yorgundum aslında
leslienin attırdığı tekmeleri emrenin yanındaki kızlara atıyormuş gibi savurdum valla
Fermanlık bişe yok gibi canım,güzel benceyediklerimi yazsam ferman olurdu herhalde neyse ya susuyorum artık kendimden de utanıyorum....
sabah
peynirli domatesli sıfır yağsız gözleme
öğlen
mercimek çorba,2kabak dolma,1kase yoğurt
ara
3 kayısı ,3 kırmızı erik
akşam
şehriye çorba ,2 kaşık pilav,1kaşık fasulye, yoğurtlu semiz otu salatası
spor yapamadım ama 3,5 ltreye yakın belki fazla su içtim dün su konusunda rekor kırdım ya
Aynen katılıyorum.:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:tatlım ben bu konularda daha sert hatta yıkıcı olurdumhala da olurum sen az bile demişsin bence ,, ben böyle şeylere hiç hiç gelemem bu haksızlık değil düpedüz saygısızlık ,,bana fikrimi soruyosun ama ben hiç söyleme taraftarı değilim çünkü ben yorum yaparsam muhtemelen ayrılmanı falan isterim soğuturum ,,,kişilik meselesi çok gerçekçiyimdir ,,böyle şeylerde avutmayı değil gereken neyse onun yapılmasını söylemeyi tercih ederim ,,erkeğe taviz verilmeyecek asla baş tacı edilmeyecek,,
Ya bende bunu diyecektim,aman diyeyim dikkat edin. Su toksisitesi diye bişey var,fazlası zarar arkadaşlar. Saat başı bi bardak içmek idealmiş.kızlar biraz önce haberlerde okudum ingilterede bir kız 1 saatte 5 litreden fazla sıu içmiş beyinde şişme olmuş ve hyatını kaybetmiş lütfen içtiğiniz suları ara ara alın olur mu kendinize dikkat edin...
Canım ceviz yağlı ama o kilo yapan yağlardan değilmiş,yani bunu doktorlar daha güzel açıklıyor ben şimdi anlatamıcam ama:) Cevizin kalorisine aldırma sen:) Tabi sayısınıda abartma.yok yok çok dikkat edicem artık , günlerim azalıyor , memlekete gidicem ve gidene kadar 60 olmak istiyorum ,, 2 gündür deli ,gibi spor yapıyorum , dün 1 saat koştum 130 da mekik çektim bugün gene 50 dakika koştum , 80 mekik çektim , , ceviz işine girdim ekmeği azalttım ama cevizinde 1 tanesi 27 kaloriymiş neredeyse ekmekle aynı yani
bazlama açma börek çörek bittibitti bitti
bu arada kızlar maşallah ne çok mesajlaşmışsınıztakip edemedim valla
Çok zor geçecek çokkkarkadaşlar bu arada ramazan da ne yapacağız , yani bütün gün oruç ne diyet kalır ne su ne de spor ,,,nasıl dikkat edicez ,, :44:
'Sağlıklı yaşam için en kolay ve ideal spor olan yürüyüşe, her gün başlangıçta 20-30, alıştıktan sonra ise 40-60 dakika ayrılmasını tavsiye ediyoruz. Egzersiz zamanı, iftar saatine göre ayarlanabilir. Böylelikle sporun ardından su içilip, yemek yenebileceği için aç karına egzersiz yapmanın olumsuz etkilerine en az şekilde maruz kalırız.''
Uzun açlığın ardından birden yüklenmemek açısından, iftarda bir-iki bardak su içerek, vücudun sıvı ihtiyacının giderilebileceğini ve tokluk hissinin yaratılabileceğini anlatan Gür, iftarda, aşırı yağlı, mideyi zorlayacak yemeklerden uzak durulması tavsiyesinde bulundu.
Ramazanda sporu bırakmayın
Oruç tutanların genelde spordan uzaklaştığı ramazan ayında, bazı kurallara uyarak spor yapmak mümkün.
BURSA - Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hakan Gür, ramazanda hangi spor dalıyla uğraşılırsa uğraşılsın, ciddi mineral ve su kayıplarının yaşanacağına dikkati çekti, bunun da vücudun zayıf düşmesine neden olacağını ifade etti.
Gür, özellikle oruç tutanların, spor için serin saatleri tercih etmeleri gerektiğini belirterek, şunları söyledi:
''Sabah saatleri serin olur ama sıvı ve mineral kaybının yanında yorgunluk ve bitkinlik hali nedeniyle günün geri kalanı zor geçer. Buna göre iftar saatinden bir, bir buçuk saat önceden başlayıp, iftardan sonraki zamana, uygun zaman diyebiliriz.''
Pegasus,önce kullanıcı kontrol panelinden profili düzenle diyoruz,sonrada çizelge kısmına yapıştırıyoruz.
Eki Görüntüle 459731
malesef aşık oldum :S yapamıyorum ya kendimi çok ezik durumlara düşürüyorum resmen
menümü yazayım sporumu suyumu yazayım yatayım aşırı yorgunum uyumazsam dolaba saldırabilirm
uyanınca 2 kayısı
sabah:yarım salatalık, 2 çatal labne, 1 yağsız krep (içine domates, light peynir koyup yedim)
ara: 1 dilim karpuz
akşam: 1 parça ızgara tavuk, iki yemek kaşığı sebzeli bulgur yanına 2 kaşık yogurt, 1 kase çorba.
ara:1 tane ceviz, 2 kuş lokumu
bugün hiç ekmek yemedim yeniden..
13- 14 bardak su içtim.
sabah 9dan itibaren tüm evi süpürüp sildim teyzemin misafiri gelecek yarın ona yardım ettim =) işler 3- 4 gibi bitti anca o zamn da dinlentim çok yorgundum
az önce de leslie 1 mil yürüyebildim anca hiç halim kalmamıştıı :)
06.07.2012
kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin
saat 4 gibi
zeytinyağlı böreülce ve yoğurt
akşam 2 şeftali
07.07.2012
kpss günü:))
lays fırından
öğle
iskender+salata
akşam
yarım tabak makarna,azıcık etsiz çiğ köfte domates salatalık
Bu fena günü fena telafi edecem ben :))
slm kislar ben geldim cocuklari dus yaptirdim yatirdim anca girebildim.bü güne gelirsek
sabah
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
ögle
hicbirsey
aksam
hersey :)))
piknige gitmistikte ipin ucu kacti et, salata .kola bide ekmek kislar kötü örnek olmim ama sadece bu gün icindi.yarin yeniden eski düzenime dönüp hedefime ulasana kadar haftada 1 kacamaktan baskasini yapmicam.haftasonlari 1 gün iznim var zaten.
Canım ayın altısı iyi de dün ne olmuş öyle :) Kaçamagın zirvesini yapmışsın. :)06.07.2012
kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin
saat 4 gibi
zeytinyağlı böreülce ve yoğurt
akşam 2 şeftali
07.07.2012
kpss günü:))
lays fırından
öğle
iskender+salata
akşam
yarım tabak makarna,azıcık etsiz çiğ köfte domates salatalık
Bu fena günü fena telafi edecem ben :))
Canım pikniklerde insanın kendisini tutması zor oluyor zaten. Daha sonraki günler daha çok dikkat edersin.slm kislar ben geldim cocuklari dus yaptirdim yatirdim anca girebildim.bü güne gelirsek
sabah
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
ögle
hicbirsey
aksam
hersey :)))
piknige gitmistikte ipin ucu kacti et, salata .kola bide ekmek kislar kötü örnek olmim ama sadece bu gün icindi.yarin yeniden eski düzenime dönüp hedefime ulasana kadar haftada 1 kacamaktan baskasini yapmicam.haftasonlari 1 gün iznim var zaten.
Canım o yorgunluga ragmen leslie yle falan uğraşmışsın daha ne olsun. :)menümü yazayım sporumu suyumu yazayım yatayım aşırı yorgunum uyumazsam dolaba saldırabilirm
uyanınca 2 kayısı
sabah:yarım salatalık, 2 çatal labne, 1 yağsız krep (içine domates, light peynir koyup yedim)
ara: 1 dilim karpuz
akşam: 1 parça ızgara tavuk, iki yemek kaşığı sebzeli bulgur yanına 2 kaşık yogurt, 1 kase çorba.
ara:1 tane ceviz, 2 kuş lokumu
bugün hiç ekmek yemedim yeniden..
13- 14 bardak su içtim.
sabah 9dan itibaren tüm evi süpürüp sildim teyzemin misafiri gelecek yarın ona yardım ettim =) işler 3- 4 gibi bitti anca o zamn da dinlentim çok yorgundum
az önce de leslie 1 mil yürüyebildim anca hiç halim kalmamıştıı :)
Farkeder farkeder canım. Ben çok kilo vermediğim halde arkadaşlarım bunu farketti. Sevgilin kesin farkeder. :)cicişler sevgilim istanbula gelecek benim içinn :) yaklaşık 10 gün sonra burada olacak o gelmeden ne kadar zayıflasam kardıreheh değişimi rahatlıkla farketsin istiyorum
Yediğin sadece 850 kal ise o sprla falan 500 kalır herhalde öyle olunca da göbek kalır mı kuzum? :) Tebrik ederim. :)dün (gururla sunarım)
ara : 2 tane ceviz
sabah : 1 haşlama yumurta , YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ , 2 dilim domates , 2 tane salatalık
öğle : kızıma yumurta kavurdum kendim içinde bitane kırdım ,2 dilim domates , YARIM DİLİM ÇAVDAR
ara : yarım şeftali , kızıma çikolata yediriken ucundan aldım (çok az)
akşam : 1 tabak dolusu salata , üzerine 90 gram ton balığı
ara : şekersiz kahve , tek şekerli çay , 3 tane çubuk kraker ,,
spor : 50 dk koşu , 80 mekik gün içerisinde fırsat buldukça mekik çektim bi 50 tane çekmişimdir
kızlarrrrrrrrrrrr bu göbek erimez sanıyordum ama çok güzelleştim ben yaneredeyse kalmadı göbeğim
toplam : 850 kal ,, sadece yediklerim kızlar
Canım ayın altısı iyi de dün ne olmuş öyle :) Kaçamagın zirvesini yapmışsın. :)
Canım pikniklerde insanın kendisini tutması zor oluyor zaten. Daha sonraki günler daha çok dikkat edersin.
Canım o yorgunluga ragmen leslie yle falan uğraşmışsın daha ne olsun. :)
Farkeder farkeder canım. Ben çok kilo vermediğim halde arkadaşlarım bunu farketti. Sevgilin kesin farkeder. :)
Yediğin sadece 850 kal ise o sprla falan 500 kalır herhalde öyle olunca da göbek kalır mı kuzum? :) Tebrik ederim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?