tesekkur ederim canım ,,valla ben göbek eritmemi yemediklerime değil sporuma bağlıyorum ,, önceden 20 mekik zor cekerdim şimdi alıştı artık vücut tabi bende bu fırsatı değerlendiriyorum ,,hep ırsi derdim erimez derdim bu göbek ama çok şükür gidiyor
Kızlar kilo almış mıyımdır? Tartıya çıkmaya çok korkuyorum. Genel olarak şehir dışındayken dikkat etmeye çalıştım ama aşırı derecede hareketsizdim. Hep biryerlerde misafirliğe gittik ama hep arabayla gittim ya ondan çok korkuyorum. Ablam sanıyorum ki bu kadar devam etmemi beklemiyordu izmirdeyken falan dikkat etmeye calıştığımı söyledim inanmadı anneme sordu. :) Annem de beni onaylayınca ablam iddiamızın tarihini ileriye cekti yeter ki bu kiloyu ver dedi. :) 1 agustostan eylüle falan geçti. Ama tam tarih belirlemedik. derslerim başlayıncaya kadar dedik. bu sene son senem (eğer uzatmazsam) ve bu yıla doğru dürüst başlamak istiyorum. Hangi arada bu zaman geçti anlamıyorum. Hangi arada 4. sınıf oldum? Saçma bir psikoloji içerisindeyim. :) Doğdukları zamanı hatırladığım çocuklar neredeyse liseye başlayacak. En son gördüğüm zamanki gibi kalmamışlar. :) Neyse ben menumu yazayım, biraz içinde saçma şeyler var. Kahvaltıda arada falan hep yolda arabadaydım. Biliyorsunuz zaten sabah İstanbula varır varmaz tekrar yola çıktım resmen. Evde 15 dk durmamışımdır.
Kahvaltı:1 parça börek, 1 küçük ayran
ara: Şu Süt Dilimi var ya ondan yedim. :S
ara/öğle/Ne olduğu belirsiz:1 fincan çay, 4 bisküvi
akşam: 2 kaşık tavuk yemegi 4 kaşik pilav
ara: 1 sade maden suyu
ara: 4 kaşık yoğurt
Pek su içemedim sadece yarım litre.Bu bir buçuk haftadır şehir dışındayken su konsu sıkıntı oldu hep.
Bugünden itibaren çok daha dikkatli olacağım, söz veriyorum kızlar hem size hem de kendime. Ayrıca hepinize çok teşekkür ederim, destek olduğunuz, birlikte olduğumuz için.
Gitsin canım gitsin. İstemiyoruz o yağları. :)
Canım ben de kilo alıncaya kadar mekik çekerken falan çok rahat olurdum. Sıkıntı olmadan 90 tane falan çekerdim. Belki yaşımın da etkisi vardır o günlerde. Ya da abimin verdiği gazın etkisi. :) Ama ben çok ani kilo aldım (liseye denk geliyor kilo alışım). Karın bölgesinde aslında her bölgede fazla yağlanma oldu. Aslında karın bölgesi düpedüz göbekli oldu. Ama korkum o değil de sırtımdakileri nasıl eriteceğim ki acaba? Dar birşey giyince falan hareket ederken çok belli oluyor. jarse tarzı şeyler giymiyorum onun için.
canım bende bir anda aldım bu kiloları ,, tam düğün arifesinde hemde58 kiloyken , bir anda 78 e kadar çıktım ,,gelinliği iğrenç bi şekilde giydim ,, çok feci hastalandım kortizon kullanmak zorunda kaldım hemde dozu arttırılmış bi şekilde 1 ay kullandım ,, mahvoldum resmen ,, evlendikten sonra hep 74 tüm ve hamile kaldım doğum yaptım hiç kilo almadım hep 74 kaldım,,geceleri eşimle çıkar tantuni , döner yerdik ,, evde bazlama kızartırdım gece 3 te falan onu yerdik aklına ne gelirse yerdim ama hiç kilo almazdım yani öylede bi bünyeye sahibim çok şükür ,, kısacası giyemediklerim ve etrafımda zayıflamaya çalışanları (kuzenim ve ablam) görerek zayıflamaya karar verdim ,,onlara da gerek yok aslında aynaya baksak yeter hırslı olmamız için ,,kendimi bildim bileli üstüm geniş göbeğim var ama artık değişme zamanı geldi ,, arada kaçamaklarımız olsa da sporla telafi etmeliyiz ,,kendini bırakma sakın başaramayacağımız hiçbirşey yok bence
valla canım evden dışarı çıktımı hepimiz sapıtıyoruz ben normal karşılıyorum ama bi amacımız var sonuçta onun için ertelemeyelim hedeflerimizi...yediğini ertesi gün yakabilirsin internetten bak istersen canım
şulemmmm hoşgeldin nerelerdesin.kilo durumun nasıl?ne zaaman aramıza döneceksin?merhaba kızlar,
gidişatınız iyi maşallah.
3.lük almışsınız tebrik ederim.
gayet güzel bi menü gizem dışarıda olmana rağmen az kaçamaklı süper:)kahvaltı
Yeşil Zeytin 3 adet 21
Patates (kızarmış) 30 gr 84
Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
Ekmek 1 DİLİM 65
Beyaz Peynir 30gr 75
ara dışardaydım sevdiceğimlee en az kalorili şeyleri seçtim yine
Sundae (Sade) 1 ADET 180
lipton ice tea limon (330 ml) 1 adet 99
akşam yine sevdiceğimle... ona da salata yedirdim çünkü o da tombişşşş
Izgara tavuklu salata 1 ADET 206
İce Tea Şeftali (250 ML) 1 ADET 73
ara
YOĞURTLU KABAK SALATA 1 porsiyon 90
Toplam : 928 kal.
bugün olmamış ama eminim sen yarın telafi edersin bebişim.selam arkadaşlar ,,bana hafta sonu olunca bir şeyler oluyor , eşim yüzünden herhalde((( ne yemek yapayım diye sorduğum hep aynı cevabı veriyor MAKARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
neyse yazıyım ben menümü ;
sabah: patatesli yumurta , 1 dilim ekmek
öğle : yok
ara (ikindi) :5 yemek kaşığı makarna , kızıma lahmacun söylemiştim onunda ucundan aldım , 1 bardak kola zero
hemen arkasından kayınvalidemlere gittik ordada kek yapmışlardı , 2 küçük dilim kek yedim
akşam : eee akşam da olmasın artık:26::26::26::26:
bugün sporda yapamadım ,kızımı gezdirdim 1 saat yürüdüm onunla sadece bu
yarından sonra iyi bi sıkıcam kendimi işallah
toplam da ise 800 kalori kızlarrr
sorma ya hiç oturamıyom evde bi gün orda bi gün burda.gezme diyeti yapmam lazım.hele şimdi antakyadada ne güzel yapılır. akşamada emekli nişan bakalım ne kaçıraca.ama en azından tatlı ve pilav yemiycem.ama oruk yerim:)))bence de hayatım ,,bırakma kendini,,,senin aslında kendini tutmanla ilgili bi problemin yok sadece biraz daha az gezsen daha az yiyecen
canım hoş geldin kusura bakma ben malesef ki pazar günleri giremiyorum sana merhaba diyemedim umarım takımda sağlıklı ve güzel kilolar verirsin
aslında kızmak lazım ama hatanın farkındasın ama tekrarlama olur mu?
afiyet olsun canım gayet güzel ama ben bunları yesem hemen şişiyorum...
ohhh bahaneler hemen hazır valla ne güzelmiş, kolada var hemde zero ki onlar dha tehlikeli ohhh afiyet olsun ne güzel ekmek var tutku var ama spor güzel olmuş....
ben bu yeme düzenini hiç ama hiç beğenmedim :26: onlarıda yemeseydin ya
aaaaa kızlar napıyosunuz ya hepinizde kaçamak kaçamak kıymalı makarna mı? ekmek kaşar peynir ama lütfen hiç yakışmıyo bence
ohhhhh çok güzel valla börekler fln ama zeynepcik yapma bari sen yapma
yediklerin orta kararda olmuş fazla değil sporunla bunu tamamlamışsın bravo
göz hakkını almıssınhelva olmamış ama yinede güzel canım benim....
gayet başarılı
toplamda 800 kalori ama kola nolcak? kek? makarna? sustum ben görmedim duymadım bilmiyorum.....
canm benm yeme düzenin böleyse yapacak bişi yok.sonucta bi süre böle yaşıycaksın.yediklerini değiştirsende bi süre sonra bu düzene dönnce kat kat geri alırsın.en iisi kalori hesabı bencede.ama sağlıklı şeyler deil yediklerin bunuda bliyosundru?sabah 1 saate yakın spor yaptım belediye aletlerinde..
kahvaltım
peynir,domates,salatalık,az birşey patates kızartması,3 dilim kızarmış ekmek
akşam (mc donalds)
tavuk burger
küçük patates kızartması
light cola
külah dondurma
toplam 990 kalori
estentenen, canım haklısın ama bizimkiler kahvaltıdan eksik etmezler haliyle bende dayanamayıp yiyorum ve mc donaldsta part time çalşıyorum orada da küçük boyunu yiyorum böyle kilo vermek zorundayım
hım gel canm deneme sürecinde olanlar var aktif olanlardan 2 kişi daha alabilirz.ben kendime aceleci diordum ama sen bendende aceleiymişsin.bende 27 yaşındayım3 yaşında bi kızım var:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burda baya ayrıntılı anlatmış arkadaşlar.yine yapamazsan beraber tekrar deneriz.
slm kizlar.tskrlr zeynepce bu gün basladim ama kilo cizelgesi yapamadim galiba 50 msj yazdiktan sonra oluyor neyse beklerim artik.yediklerim sabah 7:30 bir fincan kahve sonrasinda 30 dk yürüyüs .kahvalti yapamiyorum.birazdan ögle yemegim var.kabak ve karnabahar firinlayip sarimsakli yogurt esliginde .yaninada kücük bir kase corba(sebze ve az bisey mercimekle yapilmis) ve salata aksamada balik bugulama ,haslanmis brokoli ve havuc bu kadar. tabi ögle yine 30 dk yürüyüs.
evt aceleciyim heralde :) benim 2 numara 3 yasinda 1 numara 7 ve kazan dibi 9 aylik.
menü güzel tatlım.cidden baya aceleciymişsin ama ne güzel hepsi birden büyüycek.ALlah bağışlasın maşaalah.
slm fıstıklar :)))
ben geldim sonunda.geçmişimde 28 sayfa olmuş.bugünlük okadar vaktim olmayabilir ama yarın sabahtan itibaren geçmişe dönecem.
23 saatlik trabzon hatay yolundan sonra hazırlanıp arkadaşımın nişanına giecem.
kilo durumumu hiç bilmiyorum.
dün leke geldi sanırım hasta oldum dedim ondan şiştim diodum ama bugün hiç bişey yok.bebişte olabilir.dı dıd ıd dıdı cok korkuyorum her ay cok ktü bu durum yaaa.
En azındna tartıya kadar telafi etme şanımız var canım,haftasonu kaçamağı :))slm kislar ben geldim cocuklari dus yaptirdim yatirdim anca girebildim.bü güne gelirsek
sabah
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
ögle
hicbirsey
aksam
hersey :)))
piknige gitmistikte ipin ucu kacti et, salata .kola bide ekmek kislar kötü örnek olmim ama sadece bu gün icindi.yarin yeniden eski düzenime dönüp hedefime ulasana kadar haftada 1 kacamaktan baskasini yapmicam.haftasonlari 1 gün iznim var zaten.
Canım bende aynı yerde sorun yaşıyordum, link http ile başlayıp png ile bitecek,baştaki ve sondaki fazlalıkları sil olur mu?tskrlr kuzu ama cizelge yazan yere yapistiriyordum bende kabul etmiyo anlamadim bendemi sorun var yanlismi kopyaliyorum bilemedim.cok ugrastim olmadi.
Güzel menü canımmenümü yazayım sporumu suyumu yazayım yatayım aşırı yorgunum uyumazsam dolaba saldırabilirm
uyanınca 2 kayısı
sabah:yarım salatalık, 2 çatal labne, 1 yağsız krep (içine domates, light peynir koyup yedim)
ara: 1 dilim karpuz
akşam: 1 parça ızgara tavuk, iki yemek kaşığı sebzeli bulgur yanına 2 kaşık yogurt, 1 kase çorba.
ara:1 tane ceviz, 2 kuş lokumu
bugün hiç ekmek yemedim yeniden..
13- 14 bardak su içtim.
sabah 9dan itibaren tüm evi süpürüp sildim teyzemin misafiri gelecek yarın ona yardım ettim =) işler 3- 4 gibi bitti anca o zamn da dinlentim çok yorgundum
az önce de leslie 1 mil yürüyebildim anca hiç halim kalmamıştıı :)
Şu 10gün boyunca yine süper azimli galanthus'u görecez demekcicişler sevgilim istanbula gelecek benim içinn :) yaklaşık 10 gün sonra burada olacak o gelmeden ne kadar zayıflasam kardıreheh değişimi rahatlıkla farketsin istiyorum
Ay canım ne kadar doğru söylüyorsun,erkeklerle konuşarak hiçbişey halledilmez gerçektenkendini iyi hisset bence çünkü seninde ezik durumlara düşürme sıran gelecek merak etme,,eğer seni önemsemesini istiyorsan umursamaz davranacaksın bak nasıl değişiyo erkeklerle konuşarak hiç birşey halledemezsin erkek üzerinde sadece taktik deneyebilirsin ,,acaip işe yarargene de sen bilirsin tabi tatlım
Sabah hiç alternatif yoktu bi cips yedim:) öğlende iskenderin aslında ekmeklerini mümkün olduğunca az yedim ve bi porsiyonuda bitiremedim ama yinede bozuk bi düzen iştehiç utanmadın mı bunları yerkenhadi yedin diyelim ya yazarken utanmadınmı??? şaka bi yana hakkaten fena bbir gün olmuş canım yorum yok
Maşallah canım,kendini beğenmen ne güzel.dün (gururla sunarım)
ara : 2 tane ceviz
sabah : 1 haşlama yumurta , YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ , 2 dilim domates , 2 tane salatalık
öğle : kızıma yumurta kavurdum kendim içinde bitane kırdım ,2 dilim domates , YARIM DİLİM ÇAVDAR
ara : yarım şeftali , kızıma çikolata yediriken ucundan aldım (çok az)
akşam : 1 tabak dolusu salata , üzerine 90 gram ton balığı
ara : şekersiz kahve , tek şekerli çay , 3 tane çubuk kraker ,,
spor : 50 dk koşu , 80 mekik gün içerisinde fırsat buldukça mekik çektim bi 50 tane çekmişimdir
kızlarrrrrrrrrrrr bu göbek erimez sanıyordum ama çok güzelleştim ben yaneredeyse kalmadı göbeğim
toplam : 850 kal ,, sadece yediklerim kızlar
Kız fıstık,sen cuma sabah buraya geldinde neden kilo bildirmeden gittin bakim :)Kızlar kilo almış mıyımdır? Tartıya çıkmaya çok korkuyorum. Genel olarak şehir dışındayken dikkat etmeye çalıştım ama aşırı derecede hareketsizdim. Hep biryerlerde misafirliğe gittik ama hep arabayla gittim ya ondan çok korkuyorum. Ablam sanıyorum ki bu kadar devam etmemi beklemiyordu izmirdeyken falan dikkat etmeye calıştığımı söyledim inanmadı anneme sordu. :) Annem de beni onaylayınca ablam iddiamızın tarihini ileriye cekti yeter ki bu kiloyu ver dedi. :) 1 agustostan eylüle falan geçti. Ama tam tarih belirlemedik. derslerim başlayıncaya kadar dedik. bu sene son senem (eğer uzatmazsam) ve bu yıla doğru dürüst başlamak istiyorum. Hangi arada bu zaman geçti anlamıyorum. Hangi arada 4. sınıf oldum? Saçma bir psikoloji içerisindeyim. :) Doğdukları zamanı hatırladığım çocuklar neredeyse liseye başlayacak. En son gördüğüm zamanki gibi kalmamışlar. :) Neyse ben menumu yazayım, biraz içinde saçma şeyler var. Kahvaltıda arada falan hep yolda arabadaydım. Biliyorsunuz zaten sabah İstanbula varır varmaz tekrar yola çıktım resmen. Evde 15 dk durmamışımdır.
Kahvaltı:1 parça börek, 1 küçük ayran
ara: Şu Süt Dilimi var ya ondan yedim. :S
ara/öğle/Ne olduğu belirsiz:1 fincan çay, 4 bisküvi
akşam: 2 kaşık tavuk yemegi 4 kaşik pilav
ara: 1 sade maden suyu
ara: 4 kaşık yoğurt
Pek su içemedim sadece yarım litre.Bu bir buçuk haftadır şehir dışındayken su konsu sıkıntı oldu hep.
Bugünden itibaren çok daha dikkatli olacağım, söz veriyorum kızlar hem size hem de kendime. Ayrıca hepinize çok teşekkür ederim, destek olduğunuz, birlikte olduğumuz için.
Spor yap canım geçer,hamlamanın üstüne git hemen. Ağrıyor diye ara verdikçe ağrımaya devam eder,düzenli spor yap hemen geçer gider.kizlar hamlamisim ve basen kismim cok aciyo merdiven cikamiyorum oturuken zorlaniyorum ve spor yapamiyorum nasil gecer hamlama yardim edermisiniz
slm fıstıklar :)))
ben geldim sonunda.geçmişimde 28 sayfa olmuş.bugünlük okadar vaktim olmayabilir ama yarın sabahtan itibaren geçmişe dönecem.
23 saatlik trabzon hatay yolundan sonra hazırlanıp arkadaşımın nişanına giecem.
kilo durumumu hiç bilmiyorum.
dün leke geldi sanırım hasta oldum dedim ondan şiştim diodum ama bugün hiç bişey yok.bebişte olabilir.dı dıd ıd dıdı cok korkuyorum her ay cok ktü bu durum yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?