06.06.2012 mesaj sayımı
tfneyll 17
kuzusununzuzusu 16
galanthus 6
burcezgi 5
pegasus 5
En azındna tartıya kadar telafi etme şanımız var canım,haftasonu kaçamağı :))
Canım bende aynı yerde sorun yaşıyordum, link http ile başlayıp png ile bitecek,baştaki ve sondaki fazlalıkları sil olur mu?
kuzu tskrlr ama ben ugrastikca olmuyo olmadikca canim sikiliyo artik vazgectim ben bu cizelge sevdasindan
işte bu konu benimde en sıkıntılı olduğum konu buna yakın şeyler öle gece gezmesi fln değilde dışarı çıktıktan sonra ben dışarı çıktım derken ben çıkabilirmiyim diyorum. haklısın ve sert değilsin istediğini anlatabilmen çok güzel bişi tabiki bu benim düşüncem bende aynısını dediğimde bana ben erkeğim diyo ne alaka ama diyo işte alttan alıyorum yarın tatile gidecek bende havuza gidicem hafta sonu normalde izin vermiyodu ama ben aldım izni neden sen tatile giderken kafa dağıtırken ben burada tek başıma didinip durcam dediğim için tamam dedi. takma yaptığın normal ve doğru.
ya allah aşkına (genel olarak konusuyorum) bıkmadınız mı sürekli birilerinden izin almaktan ,,anneden babadan nişanlıdan sevgiliden ne bu arkadaş ,kendi fikrimiz , kararımız , düşünecek aklımız yokmu bizim ??insanın kendine saygısı varsa izin falan söz konusu bile olmamalı arkadaşım ,,neyin iznini alıyorsunuz düşünce özgürlüğünüz içinmi ,, hareket özgürlüğünüz için mi ??l
lütfen arkadaşlar ilişkilerinizi sahip-kul ilişkiisine çevirmeyin ,,aşk sevgi evet ama herşeyden önce saygı özelliklede kendimize olan saygımız...
En azındna tartıya kadar telafi etme şanımız var canım,haftasonu kaçamağı :))
Canım bende aynı yerde sorun yaşıyordum, link http ile başlayıp png ile bitecek,baştaki ve sondaki fazlalıkları sil olur mu?
Güzel menü canım
Şu 10gün boyunca yine süper azimli galanthus'u görecez demek
Ay canım ne kadar doğru söylüyorsun,erkeklerle konuşarak hiçbişey halledilmez gerçekten
Sabah hiç alternatif yoktu bi cips yedim:) öğlende iskenderin aslında ekmeklerini mümkün olduğunca az yedim ve bi porsiyonuda bitiremedim ama yinede bozuk bi düzen işte
Maşallah canım,kendini beğenmen ne güzel.Aynaya bakıpta mutlu olmayı özledim :)) darısı başımıza
Kız fıstık,sen cuma sabah buraya geldinde neden kilo bildirmeden gittin bakim :)
Spor yap canım geçer,hamlamanın üstüne git hemen. Ağrıyor diye ara verdikçe ağrımaya devam eder,düzenli spor yap hemen geçer gider.
Hoşgeldin zeynebimTatil nasıl gidiyor,özledik seni
son cümleni okuduktan sonra şok şok şok
**4. TAKIM 264. ETAP**
zeynepece2009 (69,3/69,3/0/ %0)
tfneyll (60,7/60,5/0,2/ %0,32)
estentenen(65,8/ 65,8/0/ %0)
galanthus (72,4/72/0,4/ %0,55)
kuzusununkuzusu (71,0/70,1/0,9/ %1,26 )
deryaa1 (83,3) Kendi isteğiyle ayrıldı
guardedlie (50,0) Kendi isteğiyle ayrıldı
senerr (66/1) Kilo bildirimi yapmadı
burcezgi (68,4/67,100/1,3/ %1,90)
cigdemcik87 (81,3) Kilo bildirimi yapmadı
4.TAKIM ORTALAMASI: 0,40
Kızlar,ayrılanlar ve kilo bildirimi yapmayanlarda ortalamayı etkiliyormuş.
Bizde şuan bildirim yapan 6 kişi var ama ortalama 10 a bölündü
Görüyor musunuz bi gelip takıma alınıpta çekip gidenlerin zararlarını
05.04.2012 mesaj sayıları
kuzusununkuzusu 33
tfneyll 12
burcezgi 8
estentenen 7
pegasus 7
galanthus 6
gizem 5
Bundan sonra bi önceki günü saymayı düşünüyorum,haftalık sayım yaparken çok zor oluyor:) Hergün saymak en iyisi:)
Dün çok güzel geçmiş,herkes 5 paylaşımın üstünde.Hergün en az bunun gibi olsa burda hiç sıkılmayız :)
Tfneyll senin için sıralı liste yaptım bu sefer:)
Alıntıyla çoklu verilen cevapların içini tek tek sayıyorum artık,yani bi mesajda beş kişiye cevap verdiyseniz onu 5 olarak alıyorum sayıma,bilginize :))
kuzu 06.06 da ben yoktum cnm eger 06.07 diyorsan ondada 15 tane mesajim var kiz nettin mesajlarimi :)))))
Sen bana kaç kiloyla başladın ,şimdi kaçsın ve hedefin kaç söyle ben sana hazırlayıp link vereyim onu yapıştır bakalım bide bunu deneyelim:)En azındna tartıya kadar telafi etme şanımız var canım,haftasonu kaçamağı :))
kuzu tskrlr ama ben ugrastikca olmuyo olmadikca canim sikiliyo artik vazgectim ben bu cizelge sevdasindan
Mesaj sayılarında rekabet ortamı güzel oldu canım:) Tatil sonrası senide bekliyoruz listelere:)tatil güzeldi canm benm yol yorgunuyum sadece.güzel ilerlemiş sayfalar maşallah.teşekkr ederim kızlar ve kuzucum yokluğumu aratmamışsınız.
Ya evet canım ya biliyoruz ama uçupp gidiyor,her okuduğumda ilk okuyuşum gibi karar veriyorum dikkat edicem diye. Sonra yine bildiğimiz hikaye:)süper bilgiler paylaşmışsın kkuzucum.böle şeyleri bilsekte sık sık tekrarlama k gerçekten ii geliyor.
canm çiğdem tartı sonrası gelmedi sanırım.kısa süreli denenmesinin sonucu bu.
nese bundan sonra 2 hafta deneme süreci.
pegasusunda 2.haftası ondan sonra yeni üyelere bakarız.7 kişi oluyoruz.geçn hafta gelen 2 kişiyide cıkarıyoruz.şener ve çiğdemcik.
Evet canım çiğdem uğramadı sonra,pegasus ihmal etmedi hiç. Gizemde elinden geldiğince geliyor,sanırım iş saatlerinden dolayı bizim kadar fırsat bulamıyor ama menü paylaşımını ihmal etmedi hiç.
Deneme süresi konusunda haklısın,tam tamına 2 hafta beklemek en iyisi.Güveniyoruz ama hep yarı yolda bırakıp gidiyorlar
kuzu 06.06 da ben yoktum cnm eger 06.07 diyorsan ondada 15 tane mesajim var kiz nettin mesajlarimi :)))))
Canım tarih konusunda haklısın 07.07 2012 olacak o:)
Ama tekrar saydım senin mesaj sayın doğru,çünkü 00.00'dan sonrası 08.07.2012 olarak pazar gününe dahil olacak:) yani yarın bugünü sayacam ve o paylaşımların pazarı etkileyecek:)
06.07.2012
kahvaltı
domates,salatalık,peynir,zeytin
saat 4 gibi
zeytinyağlı böreülce ve yoğurt
akşam 2 şeftali
07.07.2012
kpss günü:))
lays fırından
öğle
iskender+salata
akşam
yarım tabak makarna,azıcık etsiz çiğ köfte domates salatalık
Bu fena günü fena telafi edecem ben :))
Gece uyuyamadım ve sabahın körünce yola düştüm çok yorgunum,yarın akşama kadar çene yapacam burda inşallah:)
yatıyorum şimdi:)
slm kislar ben geldim cocuklari dus yaptirdim yatirdim anca girebildim.bü güne gelirsek
sabah
1 haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
ögle
hicbirsey
aksam
hersey :)))
piknige gitmistikte ipin ucu kacti et, salata .kola bide ekmek kislar kötü örnek olmim ama sadece bu gün icindi.yarin yeniden eski düzenime dönüp hedefime ulasana kadar haftada 1 kacamaktan baskasini yapmicam.haftasonlari 1 gün iznim var zaten.
dün (gururla sunarım)
ara : 2 tane ceviz
sabah : 1 haşlama yumurta , YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ , 2 dilim domates , 2 tane salatalık
öğle : kızıma yumurta kavurdum kendim içinde bitane kırdım ,2 dilim domates , YARIM DİLİM ÇAVDAR
ara : yarım şeftali , kızıma çikolata yediriken ucundan aldım (çok az)
akşam : 1 tabak dolusu salata , üzerine 90 gram ton balığı
ara : şekersiz kahve , tek şekerli çay , 3 tane çubuk kraker ,,
spor : 50 dk koşu , 80 mekik gün içerisinde fırsat buldukça mekik çektim bi 50 tane çekmişimdir
kızlarrrrrrrrrrrr bu göbek erimez sanıyordum ama çok güzelleştim ben yaneredeyse kalmadı göbeğim
toplam : 850 kal ,, sadece yediklerim kızlar
Kızlar kilo almış mıyımdır? Tartıya çıkmaya çok korkuyorum. Genel olarak şehir dışındayken dikkat etmeye çalıştım ama aşırı derecede hareketsizdim. Hep biryerlerde misafirliğe gittik ama hep arabayla gittim ya ondan çok korkuyorum. Ablam sanıyorum ki bu kadar devam etmemi beklemiyordu izmirdeyken falan dikkat etmeye calıştığımı söyledim inanmadı anneme sordu. :) Annem de beni onaylayınca ablam iddiamızın tarihini ileriye cekti yeter ki bu kiloyu ver dedi. :) 1 agustostan eylüle falan geçti. Ama tam tarih belirlemedik. derslerim başlayıncaya kadar dedik. bu sene son senem (eğer uzatmazsam) ve bu yıla doğru dürüst başlamak istiyorum. Hangi arada bu zaman geçti anlamıyorum. Hangi arada 4. sınıf oldum? Saçma bir psikoloji içerisindeyim. :) Doğdukları zamanı hatırladığım çocuklar neredeyse liseye başlayacak. En son gördüğüm zamanki gibi kalmamışlar. :) Neyse ben menumu yazayım, biraz içinde saçma şeyler var. Kahvaltıda arada falan hep yolda arabadaydım. Biliyorsunuz zaten sabah İstanbula varır varmaz tekrar yola çıktım resmen. Evde 15 dk durmamışımdır.
Kahvaltı:1 parça börek, 1 küçük ayran
ara: Şu Süt Dilimi var ya ondan yedim. :S
ara/öğle/Ne olduğu belirsiz:1 fincan çay, 4 bisküvi
akşam: 2 kaşık tavuk yemegi 4 kaşik pilav
ara: 1 sade maden suyu
ara: 4 kaşık yoğurt
Pek su içemedim sadece yarım litre.Bu bir buçuk haftadır şehir dışındayken su konsu sıkıntı oldu hep.
Bugünden itibaren çok daha dikkatli olacağım, söz veriyorum kızlar hem size hem de kendime. Ayrıca hepinize çok teşekkür ederim, destek olduğunuz, birlikte olduğumuz için.
kizlar hamlamisim ve basen kismim cok aciyo merdiven cikamiyorum oturuken zorlaniyorum ve spor yapamiyorum nasil gecer hamlama yardim edermisiniz
slm fıstıklar :)))
ben geldim sonunda.geçmişimde 28 sayfa olmuş.bugünlük okadar vaktim olmayabilir ama yarın sabahtan itibaren geçmişe dönecem.
23 saatlik trabzon hatay yolundan sonra hazırlanıp arkadaşımın nişanına giecem.
kilo durumumu hiç bilmiyorum.
dün leke geldi sanırım hasta oldum dedim ondan şiştim diodum ama bugün hiç bişey yok.bebişte olabilir.dı dıd ıd dıdı cok korkuyorum her ay cok ktü bu durum yaaa.
sabah
hic bisey
ögle 1 porsiyon balik bugulama
ara
azcik menemen
aksam
2 kasik ftazefasülye 1 kase cacik
spor
50 mekik
30 dk yürüyüs
30 dk basen icin spor
tesekkur ederim canım ,,valla ben göbek eritmemi yemediklerime değil sporuma bağlıyorum ,, önceden 20 mekik zor cekerdim şimdi alıştı artık vücut tabi bende bu fırsatı değerlendiriyorum ,,hep ırsi derdim erimez derdim bu göbek ama çok şükür gidiyor
sabah
hic bisey
ögle 1 porsiyon balik bugulama
ara
azcik menemen
aksam
2 kasik ftazefasülye 1 kase cacik
spor
50 mekik
30 dk yürüyüs
30 dk basen icin spor
dün temizlik hazırlık misafir faln derken gelemedim :/ dünki menüm :
sabah: domates salatalık, azcık sucuklu ve peynirli yumurta, ve bir lokma diyet ekmeginin üstüne süürülmiş labne
ara: 1 şeftali
öğlen ya da ara: bir magnum mini
akşam:yarım kase çorba, 1 kaşık taze fasülye 1 kaşık pilav 1 ufak karnıyarık.( misafir vardı her şeyden az az yedim
yemekten yarım saat sonra saat 5 bucukta:
bir dilim muhallebili tatlı. içinde ceviz ve kuru incir var az şekerli ve az yağlı kendi ellerimle yaptım
sabahtan beri temizlik yaptık vei tekrar süpürdüm balkonları yıkadm. misafirler gidince de yürüyüşe çıktım 45 dk. sonra 3 yaşındaki kuzenimi parka götürdüm top oynadık onun kaçan toplarının peşinde koşturdum baya yoruldum anlayacagınız leslie yapamadım bugün :/
su: 13 bardak.
canım ebnim de en büyük problemim problem şimdi biraz küçüldu ama aşlangıçda 8 aylık hamile kadın göbeğim vardı şuan 6 aylıkne yapcaqm ben ya :/ mekik te çöok zor çekiyorum göbiş yüzünden
naptın sen kuşum böyle tühhh ya fena geçmiş günün ama bir gün ve sen bunu telafi edersin dimi yaparsın yok yok sen yaparsın yani umarım yapabilirsin...
geri döndüm baktım bir yığın mesaj bravo
olsun canım da keske ekmek arası yapmasaydın ıyıydı o zmn sen baya bi koşturcaksın bu hafta tatlım
benim göbüşümde gitmiyo basenlerde gitmiyo kesicem onu istiyo
menün güzelde aslında ama o süt dilimi börek pilav çok üst üste gelmiş
sporu cok zorlamadan devam ettir ama bır yandan da dınlendır vucudunu
yoksa bebişin mi olacak senin aman ne güzel
çok beğendim :46
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?