Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya allah aşkına (genel olarak konusuyorum) bıkmadınız mı sürekli birilerinden izin almaktan ,,anneden babadan nişanlıdan sevgiliden ne bu arkadaş ,kendi fikrimiz , kararımız , düşünecek aklımız yokmu bizim ??insanın kendine saygısı varsa izin falan söz konusu bile olmamalı arkadaşım ,, neyin iznini alıyorsunuz düşünce özgürlüğünüz içinmi ,, hareket özgürlüğünüz için mi ??l

lütfen arkadaşlar ilişkilerinizi sahip-kul ilişkiisine çevirmeyin ,,aşk sevgi evet ama herşeyden önce saygı özelliklede kendimize olan saygımız...

feminist kuzenim :))döktrmüşsün .
öle olmuyo işte ilk başlar insan birbirine yeni yeni ısınırken böle bi ataerkil toplumda o havuzada gider ama sen hayırrrrrr:
tabi bi yere kadar öe sonra benm gibi kopuveriyosun.
bende ilk başlar hiç bi yere gitmiyordum.sonra farkettimki benm ki normalde asosyal.yoksa gitmek istediği yerlere gidiyor.dedim noluyo?nie kısıtlıyorum kendimi.şimdi izin bile değil.genelde gittikten sonra sölüyorum.

tatil güzeldi canm benm yol yorgunuyum sadece.güzel ilerlemiş sayfalar maşallah.teşekkr ederim kızlar ve kuzucum yokluğumu aratmamışsınız.

canm çiğdem tartı sonrası gelmedi sanırım.kısa süreli denenmesinin sonucu bu.
nese bundan sonra 2 hafta deneme süreci.
pegasusunda 2.haftası ondan sonra yeni üyelere bakarız.7 kişi oluyoruz.geçn hafta gelen 2 kişiyide cıkarıyoruz.şener ve çiğdemcik.

kuzu 06.06 da ben yoktum cnm eger 06.07 diyorsan ondada 15 tane mesajim var kiz nettin mesajlarimi :)))))

Ya evet tarih hatası o ben dünü saydım:)
Ama senin mesajlarınıda hemen kontrol edyorum şimdi tekrar sayıcam:)

kuzu 06.06 da ben yoktum cnm eger 06.07 diyorsan ondada 15 tane mesajim var kiz nettin mesajlarimi :)))))

Canım tarih konusunda haklısın 07.07 2012 olacak o:)
Ama tekrar saydım senin mesaj sayın doğru,çünkü 00.00'dan sonrası 08.07.2012 olarak pazar gününe dahil olacak:) yani yarın bugünü sayacam ve o paylaşımların pazarı etkileyecek:)

ok bende saat sizden 1 saat geride o yüzden c.tesi oluyo daha :)))

sabah
hic bisey
ögle 1 porsiyon balik bugulama
ara
azcik menemen
aksam
2 kasik ftazefasülye 1 kase cacik
spor
50 mekik
30 dk yürüyüs
30 dk basen icin spor

naptın sen kuşum böyle tühhh ya fena geçmiş günün ama bir gün ve sen bunu telafi edersin dimi yaparsın yok yok sen yaparsın yani umarım yapabilirsin...

Gece uyuyamadım ve sabahın körünce yola düştüm çok yorgunum,yarın akşama kadar çene yapacam burda inşallah:)
yatıyorum şimdi:)

geri döndüm baktım bir yığın mesaj bravo

olsun canım da keske ekmek arası yapmasaydın ıyıydı o zmn sen baya bi koşturcaksın bu hafta tatlım

benim göbüşümde gitmiyo basenlerde gitmiyo kesicem onu istiyo

menün güzelde aslında ama o süt dilimi börek pilav çok üst üste gelmiş

kizlar hamlamisim ve basen kismim cok aciyo merdiven cikamiyorum oturuken zorlaniyorum ve spor yapamiyorum nasil gecer hamlama yardim edermisiniz

sporu cok zorlamadan devam ettir ama bır yandan da dınlendır vucudunu

yoksa bebişin mi olacak senin aman ne güzel

sabah
hic bisey
ögle 1 porsiyon balik bugulama
ara
azcik menemen
aksam
2 kasik ftazefasülye 1 kase cacik
spor
50 mekik
30 dk yürüyüs
30 dk basen icin spor

çok beğendim :46

canım ebnim de en büyük problemim problem şimdi biraz küçüldu ama aşlangıçda 8 aylık hamile kadın göbeğim vardı şuan 6 aylık ne yapcaqm ben ya :/ mekik te çöok zor çekiyorum göbiş yüzünden

dün temizlik hazırlık misafir faln derken gelemedim :/ dünki menüm :

sabah: domates salatalık, azcık sucuklu ve peynirli yumurta, ve bir lokma diyet ekmeginin üstüne süürülmiş labne

ara: 1 şeftali

öğlen ya da ara: bir magnum mini

akşam:yarım kase çorba, 1 kaşık taze fasülye 1 kaşık pilav 1 ufak karnıyarık.( misafir vardı her şeyden az az yedim

yemekten yarım saat sonra saat 5 bucukta:

bir dilim muhallebili tatlı. içinde ceviz ve kuru incir var az şekerli ve az yağlı kendi ellerimle yaptım

sabahtan beri temizlik yaptık vei tekrar süpürdüm balkonları yıkadm. misafirler gidince de yürüyüşe çıktım 45 dk. sonra 3 yaşındaki kuzenimi parka götürdüm top oynadık onun kaçan toplarının peşinde koşturdum baya yoruldum anlayacagınız leslie yapamadım bugün :/

su: 13 bardak.

hayatım misafir olunca ,misafirliğe gidince hep böyle oluyo ,, ne yazıkki bende feciyim bu konuda tutamıyorum kendmi:26::26: valla biz çıkmayalım insan içine zayıflayana kadar yatutamıyoz kendimizi ,, benim çok az vaktim kaldı nolcak bilemiyorum 60 ı göremeyecem heralde ,, menün yoğun ve kalorili canım sende farkındasın zaten ,benim menümde aynı du yazıyım

slm kızlar ,, dün

sabah : 1 az yağda kavrulmuş yumurta , YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ , 1 adet çilek reçel

öğle : patlıcan yemeği (yarım) , yarım yeşil biber , 3 kaşı pilav, 2 kaşık yoğurt

ara : 1 şeftali

akşam : öğlen yemeğinin aynısı

ara : 2 hoşbeş (insan yedikçe daha çok acıkıyor ya karnım çok güzel doymuştu ama niye yediysem hoşbeşi:26:)

35 dk tempolu koşu ,,başkada bişi yapamadım

valla canım şu anda yaptım sporumu , az sonra mekik çekmeye başlıcam ,, hayatım nasıl yapabiliyorsan yaptığın kadarıyla başla , her gün 10 tane arttır , zaten alışıyorsun ,, ben hiç çekemiyordum 20 çekip bırakıyordum eee şimdi 100 den aşşağıya çekmemeye çalışıyorum bence dene derim çok faydasını gördüm ,, ki bide doğum yapmışım sen düşün nasıl indi göbiş,,,mide hiç kalmadı zaten sadece göbek yani,,,,,şiddetle tavsiye ederim tatlım

haklısın canım en zor giden yerler dimi ,, ama inanki mekiğin çok faydasını gördüm , basen için bişey diyemeyeceğim ama göbek için en güzeli mekik tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…