Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

böyle konuları duyunca çok üzülüyorum bilirsin beni hiç dayanamam ,,,benim eşimde 4 ay kursa gittim ,her sabah dar pantolon için kavga ettik ,,hiç vazgeçmedi konuşmaktan dır dır dır ,, bende hiç vazgeçmedin duymamaktan ,, nişanlıyken çok çektirdi bana onun yüzünden hastalandım ya ben bu kilolarıda onun yüzünden aldım ,,ne evlenmeden önce ne evlendikten sonra ,,aynen öyle canım eşim yeri geldimi çok güzel bakıyor keyfine bizi hiç düşünmeden ,,hayat kendini düşünene güzel valla ,,,,

arkadaşlar ben biraz zayıfladım ya daha da zayıflıcam işallah ,vücudumda ki değişikliklerle beraber saçımı da yenilemek istiyorum ,,bayağı uzun saçım ,, 2 sene önce kısacık kestirmiştim çok güzel kullandım ,, şimdide değişiklik istiyorum ama kısaltmak istemiyorum ,,çok değişik bi model olsun istiyorum ,,fikri olan varmı acaba ???

bugün yapcam lesliedan sonra vucüt esnek oluyor biraz daha :)

katsız düm düz kestir bence hem çok farklı duruyor hemde bakımlı saça çok yakışıyor

Yok canım cuma sabahı değil cts sabahı eve geldim ama onda da onbeş dakika bile durmadan yine yola çıktım. Dün gece saat ikide döndüm istanbul'a. Artık sonunda evdeyim. :) Günlerdir arabada yarım yamalak uyumaktan yorgun düşmüşüm dün gece eve gelir gelmez yatağın üstünde sızmış kalmışım. :)

Kısa saç imaj değiştirmekte çok işe yarıyor canım ama model değişikliği yapamıyorsun bu nedenle uzun saç daha iyi oluyor ama saçın çok uzunsa orta boyda bir model yaptırırsan hem saçını farklı modellerde de kullanabilirsin ne bileyim topuz falan. Ama kesim modeli olarak aklıma pek bir şey gelmiyor. Yüz şeklin nasıl?

valla bilmiorum ki

burcezgi
canım sen bilirsin ama benim saçımda uzundu kestirdim ensemi çok açmadan önleri uzzun arkaları kısa saçlarımda sarı hoş oldu dılersem bağlayada biliyorum rahat oldu Kıvırcık yada kırık fön çektirince çok hoş oluyo

Son düzenleme:
kızlar gelelim menüme dün kuzenimle havuza gittim sabah kızılayda kahvaltı yaptık

5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir ,incecik dilim kaşarın yarsının yarısı ,sucuklu yumurta (3 kişi bölüştük ) 12 dilim domates(tüm domatesti sanırım ) kepek ekmek yoktu yuvarlak ekmekten 1 tane yedim minikler varya

havuzda çok çok çok yüzdüm kaydım eğlendim baya

öğlen
döner ekmek kola başka bişi yoktu içeri yiyecekte almıyolardı üzgünüm

akşam
bişi yemedim arkadaşın düğünü vardı 4x4 kare ölçtüm pasta yedim o kadar bayada su içtim havuzda baya su yuttum

spor yapmadım ama 5-6 saat belki fazla yüzdüm

en güzelll günler sizin olsun canlarım.

dünki menümü yazayım:
sabah: yolda:1 dilim ekmek ve 1 dilim kaşar peynri
ara:1 parca çiko ısırdım
ara:1 tane mısır gevreği
yoldan eve gelir gelmez,;2 erik daha yedim.yemek daha hazır deildi
öğle:yarım tabak makarna.yarım kase yoğurt,2 parça haş tavuk
akşam:nişandardövr tabağında 3 çatal aldım mezelerden,1 kaytaz böreği,1 de içli köfte yedim.erken kalktık ordan(10,30)
gece:1 türk kahvesi

bebeğim düz ve kısa cok güzel olr yuvarlak yüzlüsün sonuçta:)))))))))
benceeeee renginide değiştirmelisin.ben 2 yıl üstüüste aynı rengi kullanamıyorum:)göz rengim bile her sene farklı.
süper ne güzel deşarj olmuşsundur.gerçi döner ve kola olmuş cısss ama olsun.yüzerek yakmışsındır hepsini birdennnnn.
sabah
hic bisey
ögle 1 porsiyon balik bugulama
ara
azcik menemen
aksam
2 kasik ftazefasülye 1 kase cacik
spor
50 mekik
30 dk yürüyüs
30 dk basen icin spor
çok az yemişsin canm benm.azcık ara meyve felan yapsan keşke karataqymı yapıyosun ne?
harkeet gayet güzel akşam yemeğide ii ama öğle magnum akşam tatlı bi güne iki kaçamak fazla snırım.gerçi bende dün akşam 2 kaçamaklıyım.

bişey olmaz o fıstığuın süt hakkı bugün kaçamğın oda.allahtan o gofreti bitrmemişsin.

canım çok sıkkın bu ara dün havuz iyi geldi biraz kafa dağıtmm lazım benim acil hiç birşey düşünmek istemiyorum ve napacağımı bilmiyorum yoruldum ama bedensel değilsin zihinsel kafa yorgunluğum çok fazla malesefff

kızlar takım olarak bu hafta sondan 3. olmuşuz.fena haldeyiz haftaya kendimizi toparlamamız lazım..
kuzum msj paylaşmayanların yanına koca bir 0 yazayı unutma.
artık erime zamanı yyazda geldi.
azcık boğazımızı tutalım.

uzamadan önce aynı öyle kestirmiştim canım ,, çokta güzel kullandım , ama şimdi değişik birşeyler istiyorum bide uzun bi model istiyorum

aynen öyle canım motivasyon eksikliğimiz var bence ,, sık sık aynaya ve de giyemmediklerimize bakalım bence

kısa daha yeni kullandım canım ya bilmiyorum çok kararsızım ,, ayrıca renk değiştirmeyi hiç düşünmüyorum,,yani her ay dip boya falan hiç uğraşamam

memleket sınırlarına girdiğin nasıl da belli oluyor menülerindenoralarda dikkat etmek çok zor olacak canım ,, gene de iradene sağlık

oooo havuz suyu metobolizmayı bayağı hızlandırırr dışarda olunca böyle oluyor canım ne yazıkki neyse akşam 4x4 ten başka bişi yememişsin

uzamadan önce aynı öyle kestirmiştim canım ,, çokta güzel kullandım , ama şimdi değişik birşeyler istiyorum bide uzun bi model istiyorum

canım o zaman önden kısa topladığında yüz hattını alabilcek kesim biraz önden çıkarırsın arkaya doğru ince ince üçgen kesin yaptırabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…