sabah
hic bisey
ögle 1 porsiyon balik bugulama
ara
azcik menemen
aksam
2 kasik ftazefasülye 1 kase cacik
spor
50 mekik
30 dk yürüyüs
30 dk basen icin spor
feminist kuzenim :))döktrmüşsün .
öle olmuyo işte ilk başlar insan birbirine yeni yeni ısınırken böle bi ataerkil toplumda o havuzada gider ama sen hayırrrrrr:
tabi bi yere kadar öe sonra benm gibi kopuveriyosun.
bende ilk başlar hiç bi yere gitmiyordum.sonra farkettimki benm ki normalde asosyal.yoksa gitmek istediği yerlere gidiyor.dedim noluyo?nie kısıtlıyorum kendimi.şimdi izin bile değil.genelde gittikten sonra sölüyorum.
valla canım şu anda yaptım sporumu , az sonra mekik çekmeye başlıcam ,, hayatım nasıl yapabiliyorsan yaptığın kadarıyla başla , her gün 10 tane arttır , zaten alışıyorsun ,, ben hiç çekemiyordum 20 çekip bırakıyordum eee şimdi 100 den aşşağıya çekmemeye çalışıyorum bence dene derim çok faydasını gördüm ,, ki bide doğum yapmışım sen düşün nasıl indi göbiş,,,mide hiç kalmadı zaten sadece göbek yani,,,,,şiddetle tavsiye ederim tatlım
arkadaşlar ben biraz zayıfladım ya daha da zayıflıcam işallah ,vücudumda ki değişikliklerle beraber saçımı da yenilemek istiyorum ,,bayağı uzun saçım ,, 2 sene önce kısacık kestirmiştim çok güzel kullandım ,, şimdide değişiklik istiyorum ama kısaltmak istemiyorum ,,çok değişik bi model olsun istiyorum ,,fikri olan varmı acaba ???
Yok canım cuma sabahı değil cts sabahı eve geldim ama onda da onbeş dakika bile durmadan yine yola çıktım. Dün gece saat ikide döndüm istanbul'a. Artık sonunda evdeyim. :) Günlerdir arabada yarım yamalak uyumaktan yorgun düşmüşüm dün gece eve gelir gelmez yatağın üstünde sızmış kalmışım. :)En azındna tartıya kadar telafi etme şanımız var canım,haftasonu kaçamağı :))
Canım bende aynı yerde sorun yaşıyordum, link http ile başlayıp png ile bitecek,baştaki ve sondaki fazlalıkları sil olur mu?
Güzel menü canım
Şu 10gün boyunca yine süper azimli galanthus'u görecez demek
Ay canım ne kadar doğru söylüyorsun,erkeklerle konuşarak hiçbişey halledilmez gerçekten
Sabah hiç alternatif yoktu bi cips yedim:) öğlende iskenderin aslında ekmeklerini mümkün olduğunca az yedim ve bi porsiyonuda bitiremedim ama yinede bozuk bi düzen işte
Maşallah canım,kendini beğenmen ne güzel.Aynaya bakıpta mutlu olmayı özledim :)) darısı başımıza
Kız fıstık,sen cuma sabah buraya geldinde neden kilo bildirmeden gittin bakim :)
Spor yap canım geçer,hamlamanın üstüne git hemen. Ağrıyor diye ara verdikçe ağrımaya devam eder,düzenli spor yap hemen geçer gider.
Hoşgeldin zeynebimTatil nasıl gidiyor,özledik seni
arkadaşlar ben biraz zayıfladım ya daha da zayıflıcam işallah ,vücudumda ki değişikliklerle beraber saçımı da yenilemek istiyorum ,,bayağı uzun saçım ,, 2 sene önce kısacık kestirmiştim çok güzel kullandım ,, şimdide değişiklik istiyorum ama kısaltmak istemiyorum ,,çok değişik bi model olsun istiyorum ,,fikri olan varmı acaba ???
katsız düm düz kestir bence hem çok farklı duruyor hemde bakımlı saça çok yakışıyor
Yok canım cuma sabahı değil cts sabahı eve geldim ama onda da onbeş dakika bile durmadan yine yola çıktım. Dün gece saat ikide döndüm istanbul'a. Artık sonunda evdeyim. :) Günlerdir arabada yarım yamalak uyumaktan yorgun düşmüşüm dün gece eve gelir gelmez yatağın üstünde sızmış kalmışım. :)
Kısa saç imaj değiştirmekte çok işe yarıyor canım ama model değişikliği yapamıyorsun bu nedenle uzun saç daha iyi oluyor ama saçın çok uzunsa orta boyda bir model yaptırırsan hem saçını farklı modellerde de kullanabilirsin ne bileyim topuz falan. Ama kesim modeli olarak aklıma pek bir şey gelmiyor. Yüz şeklin nasıl?
bebeğim düz ve kısa cok güzel olr yuvarlak yüzlüsün sonuçta:)))))))))arkadaşlar ben biraz zayıfladım ya daha da zayıflıcam işallah ,vücudumda ki değişikliklerle beraber saçımı da yenilemek istiyorum ,,bayağı uzun saçım ,, 2 sene önce kısacık kestirmiştim çok güzel kullandım ,, şimdide değişiklik istiyorum ama kısaltmak istemiyorum ,,çok değişik bi model olsun istiyorum ,,fikri olan varmı acaba ???
süper ne güzel deşarj olmuşsundur.gerçi döner ve kola olmuş cısss ama olsun.yüzerek yakmışsındır hepsini birdennnnn.kızlar gelelim menüme dün kuzenimle havuza gittim sabah kızılayda kahvaltı yaptık
5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir ,incecik dilim kaşarın yarsının yarısı ,sucuklu yumurta (3 kişi bölüştük ) 12 dilim domates(tüm domatesti sanırım) kepek ekmek yoktu yuvarlak ekmekten 1 tane yedim minikler varya
havuzda çok çok çok yüzdüm kaydım eğlendim baya
öğlen
döner ekmek kola başka bişi yoktu içeri yiyecekte almıyolardı üzgünüm
akşam
bişi yemedim arkadaşın düğünü vardı 4x4 kare ölçtüm pasta yedim o kadar bayada su içtim havuzda baya su yuttum
spor yapmadım ama 5-6 saat belki fazla yüzdüm
çok az yemişsin canm benm.azcık ara meyve felan yapsan keşke karataqymı yapıyosun ne?sabah
hic bisey
ögle 1 porsiyon balik bugulama
ara
azcik menemen
aksam
2 kasik ftazefasülye 1 kase cacik
spor
50 mekik
30 dk yürüyüs
30 dk basen icin spor
harkeet gayet güzel akşam yemeğide ii ama öğle magnum akşam tatlı bi güne iki kaçamak fazla snırım.gerçi bende dün akşam 2 kaçamaklıyım.dün temizlik hazırlık misafir faln derken gelemedim :/ dünki menüm :
sabah: domates salatalık, azcık sucuklu ve peynirli yumurta, ve bir lokma diyet ekmeginin üstüne süürülmiş labne
ara: 1 şeftali
öğlen ya da ara: bir magnum mini
akşam:yarım kase çorba, 1 kaşık taze fasülye 1 kaşık pilav 1 ufak karnıyarık.( misafir vardı her şeyden az az yedim
yemekten yarım saat sonra saat 5 bucukta:
bir dilim muhallebili tatlı. içinde ceviz ve kuru incir var az şekerli ve az yağlı kendi ellerimle yaptım
sabahtan beri temizlik yaptık vei tekrar süpürdüm balkonları yıkadm. misafirler gidince de yürüyüşe çıktım 45 dk. sonra 3 yaşındaki kuzenimi parka götürdüm top oynadık onun kaçan toplarının peşinde koşturdum baya yoruldum anlayacagınız leslie yapamadım bugün :/
su: 13 bardak.
slm kızlar ,, dün
sabah : 1 az yağda kavrulmuş yumurta , YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ , 1 adet çilek reçel
öğle : patlıcan yemeği (yarım) , yarım yeşil biber , 3 kaşı pilav, 2 kaşık yoğurt
ara : 1 şeftali
akşam : öğlen yemeğinin aynısı
ara : 2 hoşbeş (insan yedikçe daha çok acıkıyor ya karnım çok güzel doymuştu ama niye yediysem hoşbeşi:26:)
35 dk tempolu koşu ,,başkada bişi yapamadım
bebeğim düz ve kısa cok güzel olr yuvarlak yüzlüsün sonuçta:)))))))))
benceeeee renginide değiştirmelisin.ben 2 yıl üstüüste aynı rengi kullanamıyorum:)göz rengim bile her sene farklı.
süper ne güzel deşarj olmuşsundur.gerçi döner ve kola olmuş cısss ama olsun.yüzerek yakmışsındır hepsini birdennnnn.
çok az yemişsin canm benm.azcık ara meyve felan yapsan keşke karataqymı yapıyosun ne?
harkeet gayet güzel akşam yemeğide ii ama öğle magnum akşam tatlı bi güne iki kaçamak fazla snırım.gerçi bende dün akşam 2 kaçamaklıyım.
bişey olmaz o fıstığuın süt hakkı bugün kaçamğın oda.allahtan o gofreti bitrmemişsin.
burcezgi
canım sen bilirsin ama benim saçımda uzundu kestirdim ensemi çok açmadan önleri uzzun arkaları kısa saçlarımda sarı hoş oldu dılersem bağlayada biliyorum rahat olduKıvırcık yada kırık fön çektirince çok hoş oluyo
kızlar takım olarak bu hafta sondan 3. olmuşuz.fena haldeyiz haftaya kendimizi toparlamamız lazım..
kuzum msj paylaşmayanların yanına koca bir 0 yazayı unutma.
artık erime zamanı yyazda geldi.
azcık boğazımızı tutalım.
bebeğim düz ve kısa cok güzel olr yuvarlak yüzlüsün sonuçta:)))))))))
benceeeee renginide değiştirmelisin.ben 2 yıl üstüüste aynı rengi kullanamıyorum:)göz rengim bile her sene farklı.
süper ne güzel deşarj olmuşsundur.gerçi döner ve kola olmuş cısss ama olsun.yüzerek yakmışsındır hepsini birdennnnn.
çok az yemişsin canm benm.azcık ara meyve felan yapsan keşke karataqymı yapıyosun ne?
harkeet gayet güzel akşam yemeğide ii ama öğle magnum akşam tatlı bi güne iki kaçamak fazla snırım.gerçi bende dün akşam 2 kaçamaklıyım.
bişey olmaz o fıstığuın süt hakkı bugün kaçamğın oda.allahtan o gofreti bitrmemişsin.
en güzelll günler sizin olsun canlarım.
dünki menümü yazayım:
sabah: yolda:1 dilim ekmek ve 1 dilim kaşar peynri
ara:1 parca çiko ısırdım
ara:1 tane mısır gevreği
yoldan eve gelir gelmez,;2 erik daha yedim.yemek daha hazır deildi
öğle:yarım tabak makarna.yarım kase yoğurt,2 parça haş tavuk
akşam:nişandardövr tabağında 3 çatal aldım mezelerden,1 kaytaz böreği,1 de içli köfte yedim.erken kalktık ordan(10,30)
gece:1 türk kahvesi
kızlar gelelim menüme dün kuzenimle havuza gittim sabah kızılayda kahvaltı yaptık
5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir ,incecik dilim kaşarın yarsının yarısı ,sucuklu yumurta (3 kişi bölüştük ) 12 dilim domates(tüm domatesti sanırım) kepek ekmek yoktu yuvarlak ekmekten 1 tane yedim minikler varya
havuzda çok çok çok yüzdüm kaydım eğlendim baya
öğlen
döner ekmek kola başka bişi yoktu içeri yiyecekte almıyolardı üzgünüm
akşam
bişi yemedim arkadaşın düğünü vardı 4x4 kare ölçtüm pasta yedim o kadar bayada su içtim havuzda baya su yuttum
spor yapmadım ama 5-6 saat belki fazla yüzdüm
uzamadan önce aynı öyle kestirmiştim canım ,, çokta güzel kullandım , ama şimdi değişik birşeyler istiyorum bide uzun bi model istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?