harika menü harika spor ekmek de yok sanırım hiç :)
tatlım menün güzel ,, kahvaltıyı mutlaka yapmaya çalış bence süper gidiyorsun
bebeğim düz ve kısa cok güzel olr yuvarlak yüzlüsün sonuçta:)))))))))
benceeeee renginide değiştirmelisin.ben 2 yıl üstüüste aynı rengi kullanamıyorum:)göz rengim bile her sene farklı.
süper ne güzel deşarj olmuşsundur.gerçi döner ve kola olmuş cısss ama olsun.yüzerek yakmışsındır hepsini birdennnnn.
çok az yemişsin canm benm.azcık ara meyve felan yapsan keşke karataqymı yapıyosun ne?
harkeet gayet güzel akşam yemeğide ii ama öğle magnum akşam tatlı bi güne iki kaçamak fazla snırım.gerçi bende dün akşam 2 kaçamaklıyım.
bişey olmaz o fıstığuın süt hakkı bugün kaçamğın oda.allahtan o gofreti bitrmemişsin.
slm kızlar ,, dün
sabah : 1 az yağda kavrulmuş yumurta , YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ , 1 adet çilek reçel
öğle : patlıcan yemeği (yarım) , yarım yeşil biber , 3 kaşı pilav, 2 kaşık yoğurt
ara : 1 şeftali
akşam : öğlen yemeğinin aynısı
ara : 2 hoşbeş (insan yedikçe daha çok acıkıyor ya karnım çok güzel doymuştu ama niye yediysem hoşbeşi:26:)
35 dk tempolu koşu ,,başkada bişi yapamadım
çookk zorlanarak da olsa tam 40 mekik çektim 30 taneden sonra 1 dakika dinlendim 10 tane daha çektim sonra da pilates yapayım dedim pek anlamadan da olsa 5 dakika da pilates yaptım
tskrlr kahvalti yapamiyorum kahve veya bitki caylariyla gecistiriyorum
hosbes dedigin gofretmi oluyo cnm eger oysa onun 100 gr 498 kal. oldugunu söylim bir daha 2 kere düsün istersen :)))))
slm manken adaylari :))
hemen menü yaziyorum
sabah
1 fincan mate cayi
ögle
2 adet balik teflonda yagsiz
cocuklara spagetti yapmistim 1 catalda ondan
2 kasik yogurt olsa daha cok yerdim kalmamisti neyyse yeniden mayaladim yarina hazir olur :))
aksam yine teflonda bu defa tavuk gögsü ve limonlu salata düsünüyorum
spor olarak sabah 30 dk yürüyüs
ögle 45 dk yürüyüs
aksamada 30 dk basen 50 mekik ve 50 bisiklet mekigi
aksamkileri daha yapmadim simdi basen calisicam aksam uyumadan öncede digerleri
simdi kalkim mutfagimi toparlayip spora basliyorum aksama yeniden gelmeye calisirim
canmcım takma kafana bebeğim ya herşey gelip geçici bitiyorrrrr.anı anda yaşamak lazım kafanı bozan kimse sakınma söle lafını.sende kalacağına karşındakini rahatsız et bence:)canım çok sıkkın bu ara dün havuz iyi geldi biraz kafa dağıtmm lazım benim acil hiç birşey düşünmek istemiyorum ve napacağımı bilmiyorum yoruldum ama bedensel değilsin zihinsel kafa yorgunluğum çok fazla malesefff
bebeğim kat kat joleli at kuyruğu felanda güzel oluyor.bu arada saç rengini okadar cok acmassan bi sorun yok bence.dip boya şart oolmaz.kısa daha yeni kullandım canım ya bilmiyorum çok kararsızım ,, ayrıca renk değiştirmeyi hiç düşünmüyorum,,yani her ay dip boya falan hiç uğraşamam
sorma canm ya.ama bak yazınca menümü görürsün:lahmalivalkamı bile yarım bıraktım bugün:)))memleket sınırlarına girdiğin nasıl da belli oluyor menülerindenoralarda dikkat etmek çok zor olacak canım ,, gene de iradene sağlık
canmcım geçen sadece kaptanımıza takan bi sapık diyim o vardı.o da her yerde peşini bırakmıyomuş.onun dışında olmadı.bi erkek gelse ne olacakki.üye olarakta erkeklerin bizim gibi böle kilo gibi ince şeylerle uğraşacağınıda hiç sanmıyorum.kızlar buraya gelenlerin bayan mı erkek mı olduğunu nasıl anlıyosunuz yanlış anlamayın ama ya erkek varsa ki var mıdır? yada oldumu daha önce böle bi olay?
canmcım spor cok güzel.menüde gayet güzel.ayrıca cocuklarına makarna yapıp kendini tutma n ayrıca tebriği hakediyorrslm manken adaylari :))
hemen menü yaziyorum
sabah
1 fincan mate cayi
ögle
2 kasik yogurt olsa daha cok yerdim kalmamisti neyyse yeniden mayaladim yarina hazir olur :))
ögle 45 dk yürüyüs
simdi kalkim mutfagimi toparlayip spora basliyorum aksama yeniden gelmeye calisirim
nerde hareket orda bereket diyerekten süpersin diorum şekerim.çookk zorlanarak da olsa tam 40 mekik çektim 30 taneden sonra 1 dakika dinlendim 10 tane daha çektim sonra da pilates yapayım dedim pek anlamadan da olsa 5 dakika da pilates yaptım
slm ,,
menüm;
sabah : 2 tane salatalık , yarımın diliminde yarısının yarısı çavdar ekmeğinin üzerine acı biber salçası sürdüm
öğle : 1 tabak patlıcan yemeği , 1 adet samandağ biberi , yarımın yarrısı cavdar ekmeği
ara : 10 tane balık kraker , 1 tane armut
akşam : 1 tabak makarna
ara : kahve şekersiz
spor :sabah : 55 dk yürüyüşle karışık koşu , 80 mekik
akşam : 35 dk tempolu koşu , 50 mekik daha
toplamda 853 kalori (fazla fazla yazdım)
makarnacıııııı.umarım şu makarnan bol salcalı yağlı olanlardan deildir:)
slm manken adaylari :))
hemen menü yaziyorum
sabah
1 fincan mate cayi
ögle
ögle 45 dk yürüyüs
bugün menüm berbatttt!!!
sporla telafi etmeye çalışıyorum az önce 4 mil yürüdüm leslieyle şimdi de çekebildiğim kadar mekik çekcem yatmadan önce yine leslie yaparım :/
slm ,,
menüm;
sabah : 2 tane salatalık , yarımın diliminde yarısının yarısı çavdar ekmeğinin üzerine acı biber salçası sürdüm
öğle : 1 tabak patlıcan yemeği , 1 adet samandağ biberi , yarımın yarrısı cavdar ekmeği
ara : 10 tane balık kraker , 1 tane armut
akşam : 1 tabak makarna
ara : kahve şekersiz
spor :sabah : 55 dk yürüyüşle karışık koşu , 80 mekik
akşam : 35 dk tempolu koşu , 50 mekik daha
toplamda 853 kalori (fazla fazla yazdım)
kuzusununkuzusu neredesin , 2gündür göremiyorum seni , merak ettim canım????
gelelimmm bana kızlar:
sabah:2 dilim ekmek,1 parça peynir,1 haş yumurta,bol salata,4 zeytin,2 lokma reçel
ara:2 erik
öğle:1 tabak türlü,1 küççücük lahmacun(1 dilim ekmek niyetine:))))
arA:1 dilim kek
ara:1 bardak fanta,çekirdek
akşam:100 gr kadr et,4 kaşık yoğurtlu kabak,1 kase corba,3 lokma ekmek
canmcım takma kafana bebeğim ya herşey gelip geçici bitiyorrrrr.anı anda yaşamak lazım kafanı bozan kimse sakınma söle lafını.sende kalacağına karşındakini rahatsız et bence:)
bebeğim kat kat joleli at kuyruğu felanda güzel oluyor.bu arada saç rengini okadar cok acmassan bi sorun yok bence.dip boya şart oolmaz.
sorma canm ya.ama bak yazınca menümü görürsün:lahmalivalkamı bile yarım bıraktım bugün:)))
hamiş felansam kilo almamam lazım:)
canmcım geçen sadece kaptanımıza takan bi sapık diyim o vardı.o da her yerde peşini bırakmıyomuş.onun dışında olmadı.bi erkek gelse ne olacakki.üye olarakta erkeklerin bizim gibi böle kilo gibi ince şeylerle uğraşacağınıda hiç sanmıyorum.
canmcım spor cok güzel.menüde gayet güzel.ayrıca cocuklarına makarna yapıp kendini tutma n ayrıca tebriği hakediyorr
nerde hareket orda bereket diyerekten süpersin diorum şekerim.
makarnacıııııı.umarım şu makarnan bol salcalı yağlı olanlardan deildir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?