Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar buraya gelenlerin bayan mı erkek mı olduğunu nasıl anlıyosunuz yanlış anlamayın ama ya erkek varsa ki var mıdır? yada oldumu daha önce böle bi olay?

haftasonu cok fazla yedim onu telafiye ugrasiyorum karatay yapmiyorum.duydum ama daha bakmadim ne olduguna

hosbes dedigin gofretmi oluyo cnm eger oysa onun 100 gr 498 kal. oldugunu söylim bir daha 2 kere düsün istersen :)))))

slm manken adaylari :))
hemen menü yaziyorum
sabah
1 fincan mate cayi
ögle
2 adet balik teflonda yagsiz
cocuklara spagetti yapmistim 1 catalda ondan
2 kasik yogurt olsa daha cok yerdim kalmamisti neyyse yeniden mayaladim yarina hazir olur :))
aksam yine teflonda bu defa tavuk gögsü ve limonlu salata düsünüyorum
spor olarak sabah 30 dk yürüyüs
ögle 45 dk yürüyüs
aksamada 30 dk basen 50 mekik ve 50 bisiklet mekigi
aksamkileri daha yapmadim simdi basen calisicam aksam uyumadan öncede digerleri
simdi kalkim mutfagimi toparlayip spora basliyorum aksama yeniden gelmeye calisirim

bugün menüm berbatttt!!!
sporla telafi etmeye çalışıyorum az önce 4 mil yürüdüm leslieyle şimdi de çekebildiğim kadar mekik çekcem yatmadan önce yine leslie yaparım :/

çookk zorlanarak da olsa tam 40 mekik çektim 30 taneden sonra 1 dakika dinlendim 10 tane daha çektim sonra da pilates yapayım dedim pek anlamadan da olsa 5 dakika da pilates yaptım

slm ,,

menüm;

sabah : 2 tane salatalık , yarımın diliminde yarısının yarısı çavdar ekmeğinin üzerine acı biber salçası sürdüm

öğle : 1 tabak patlıcan yemeği , 1 adet samandağ biberi , yarımın yarrısı cavdar ekmeği

ara : 10 tane balık kraker , 1 tane armut

akşam : 1 tabak makarna

ara : kahve şekersiz

spor :sabah : 55 dk yürüyüşle karışık koşu , 80 mekik

akşam : 35 dk tempolu koşu , 50 mekik daha

toplamda 853 kalori (fazla fazla yazdım)

çookk zorlanarak da olsa tam 40 mekik çektim 30 taneden sonra 1 dakika dinlendim 10 tane daha çektim sonra da pilates yapayım dedim pek anlamadan da olsa 5 dakika da pilates yaptım

süpersin canım ,,,çok zorlama ama yarın arttırırsın 10 tane daha , bende çok ardarda çekemiyorum 15 te bi dinleniyorum ,, tebrik ediorum seni azminden dolayı ,yapamıyorum deyipte oturmadın bravooo

hosbes dedigin gofretmi oluyo cnm eger oysa onun 100 gr 498 kal. oldugunu söylim bir daha 2 kere düsün istersen :)))))

tabi biliyorum canım ama tane hesabıyla 50 kalori civarı birşey ,,bende 100 kalori almışımdır en fazla ,,kalori hesabı ile kilo vermeye çalışıtıgm içinde aşmadım hayatım

canım hem balık hem tavuk bi gün içerisinde çok fazla bence ,,,birini bi gün yediysen diğerini ertesi güne sakla ve menüne sebze eklemelisin bence ,,,sporlar güzell ,,ayaklarına sağlık

canmcım takma kafana bebeğim ya herşey gelip geçici bitiyorrrrr.anı anda yaşamak lazım kafanı bozan kimse sakınma söle lafını.sende kalacağına karşındakini rahatsız et bence:)
kısa daha yeni kullandım canım ya bilmiyorum çok kararsızım ,, ayrıca renk değiştirmeyi hiç düşünmüyorum,,yani her ay dip boya falan hiç uğraşamam
bebeğim kat kat joleli at kuyruğu felanda güzel oluyor.bu arada saç rengini okadar cok acmassan bi sorun yok bence.dip boya şart oolmaz.
memleket sınırlarına girdiğin nasıl da belli oluyor menülerindenoralarda dikkat etmek çok zor olacak canım ,, gene de iradene sağlık
sorma canm ya.ama bak yazınca menümü görürsün:lahmalivalkamı bile yarım bıraktım bugün:)))
hamiş felansam kilo almamam lazım:)
kızlar buraya gelenlerin bayan mı erkek mı olduğunu nasıl anlıyosunuz yanlış anlamayın ama ya erkek varsa ki var mıdır? yada oldumu daha önce böle bi olay?
canmcım geçen sadece kaptanımıza takan bi sapık diyim o vardı.o da her yerde peşini bırakmıyomuş.onun dışında olmadı.bi erkek gelse ne olacakki.üye olarakta erkeklerin bizim gibi böle kilo gibi ince şeylerle uğraşacağınıda hiç sanmıyorum.
canmcım spor cok güzel.menüde gayet güzel.ayrıca cocuklarına makarna yapıp kendini tutma n ayrıca tebriği hakediyorr
nerde hareket orda bereket diyerekten süpersin diorum şekerim.

makarnacıııııı.umarım şu makarnan bol salcalı yağlı olanlardan deildir:)

Son düzenleme:
gelelimmm bana kızlar:

sabah:2 dilim ekmek,1 parça peynir,1 haş yumurta,bol salata,4 zeytin,2 lokma reçel
ara:2 erik
öğle:1 tabak türlü,1 küççücük lahmacun(1 dilim ekmek niyetine:))))
arA:1 dilim kek
ara:1 bardak fanta,çekirdek
akşam:100 gr kadr et,4 kaşık yoğurtlu kabak,1 kase corba,3 lokma ekmek

dünkü menüm berbat ötesiydii ama çok açtım kendime hakim olamadımmm

uyanınca 2 kayısı

sabah:1 rafadan haş yumurta, çeyrek dilim karpuz, yarım kk light beyaz peynir, domates salatalık.

öğlen- ara: 1 ayran (kardeşim börek yiyordu onun böreginin ucundan birazcık aldım)

akşam:1 ayran, 3 dilim pizza, 1 suffle

telafi etmem gerektiğinin farkındaydım. akşam yemeginin ardından leslie 4 mil videosuyla lesliden daha tempolu spor yaptım. sonra 40 mekik çektim, sonra pilates yapmaya çalıştım ama pek yapamadım sanırım

tekrar leslie yapcaktım ama elektirik gitti zaten çok yorulmuştum yattım

12 bardak da suyum var

kızlar bu kalori sepeti doğru hesaplıyor di mi? yaptığım sporları da çıkarınca pek bi kalori kalmadı bende?

yediklerimin hepsi 1100 küsür kalori sporları ekleyince 648 kalori oldu :S bir sufle 315 3 dilim karışık pizza 700 kalori diyor

Son düzenleyen: Moderatör:

çok beğendimmm

bugün menüm berbatttt!!!
sporla telafi etmeye çalışıyorum az önce 4 mil yürüdüm leslieyle şimdi de çekebildiğim kadar mekik çekcem yatmadan önce yine leslie yaparım :/

sen eritirsin canım merak etme...

makarna mı balık kraker mı görünce çıldırdım fakat sporu görünce ayrı çıldırdım bravooo

kuzusununkuzusu neredesin , 2gündür göremiyorum seni , merak ettim canım????

neredesin kuzucuk ?

kaptanım kuzucum sanki azcık karışmış mı? fanta ekmek lahmacun kek?

bir o dediğini yapamadım tatlım malesef çok sıkıldım çok bunaldım aşkım biricik nişanlımda yok yanımda hepten yanlız kaldım ben puffff kımseyi kıramıyorum ben onlar bnei kırıncada sesım ckmıyıoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…