canım inanılmaz sıkkın kızlar herkes bişiler diyebilir mi desteğinize ihtiyacım var...
nişanlımla konuştuk biraz önce çok sıkıldım bunaldım diyorum bende sıkıldım napim diyo o tatılde ben burda çalışıyorummm ya bunun nedense beni sevdiğine bi türlü emin olamadım yardım edin ya napcam ben benm kıymetimi bilsin ama normal taktıkler işe yaramıyo aramıyım o arasın dıyorum o ustume dussun dıyorum arıyo ama hıc neden ole davrandıgımı fark etmıyo kaçan kovanılır onun ıcın gecerli değil yardım edin kafayı yıycem....
seni seviyor ki nişanlığa kadar gelmiş iş tatlım... kıskanmıyor mu mu kıskanıyor bence onu çok düşünme üstüne çok düşme farklı uğraşlar bul onun yaptığı gibi
ya yapamaıyorum bi türlü hep aklımda o var
kızlar bu kalori sepeti doğru hesaplıyor di mi? yaptığım sporları da çıkarınca pek bi kalori kalmadı bende?
yediklerimin hepsi 1100 küsür kalori sporları ekleyince 648 kalori oldu :S bir sufle 315 3 dilim karışık pizza 700 kalori diyor
Canım azim iyi güzel bir şey de kaslarını fazla zorlama olur mu?çookk zorlanarak da olsa tam 40 mekik çektim 30 taneden sonra 1 dakika dinlendim 10 tane daha çektim sonra da pilates yapayım dedim pek anlamadan da olsa 5 dakika da pilates yaptım
Canım bence biraz kafanı dinlemeye ihtiyacın var. Elbette seni seviyordur yoksa ilişkiniz ilerlemezdi. Yok sevgiden kastettiğin ilişkinin başındaki gibiyse o zaten sevgi sayılmaz canım. O daha çok meraktan kaynaklanan bir şey sevgi ise zamanla güvenle birlikte oluşan bir şey diye düşünüyorum. Kafana çok takma bu konuyu. Ayrı ayrı ikinizin de kendisine vakit ayırması gerek. Bırak o taatilini yapsın o da yıl içinde bunalmıştır kafasını dağıtmaya ihtiyacı vardır, kendine geldiği zaman seninle ilgilenir. Sen de işten kalan vakitlerinde mesela eline güzel bir kitap alıp keyif yap. Hem kafanı dağıtırsın.canım inanılmaz sıkkın kızlar herkes bişiler diyebilir mi desteğinize ihtiyacım var...
nişanlımla konuştuk biraz önce çok sıkıldım bunaldım diyorum bende sıkıldım napim diyo o tatılde ben burda çalışıyorummm ya bunun nedense beni sevdiğine bi türlü emin olamadım yardım edin ya napcam ben benm kıymetimi bilsin ama normal taktıkler işe yaramıyo aramıyım o arasın dıyorum o ustume dussun dıyorum arıyo ama hıc neden ole davrandıgımı fark etmıyo kaçan kovanılır onun ıcın gecerli değil yardım edin kafayı yıycem....
tekrar baktım yediklerim 1275 sporum 50 dakika alışveriş yürüyüşü 259 kalori yakıyor, 45 dakika leslieyi normal yürüyüş olarak aldım o da 269 kalori yakıyor, 40 mekik dakikayla bakmadım ama 7 dakikadan 90 kalori, 5 dakika pilates 21 kalori. 640 larda bir şey oluyor.
Canım azim iyi güzel bir şey de kaslarını fazla zorlama olur mu?
Canım bence biraz kafanı dinlemeye ihtiyacın var. Elbette seni seviyordur yoksa ilişkiniz ilerlemezdi. Yok sevgiden kastettiğin ilişkinin başındaki gibiyse o zaten sevgi sayılmaz canım. O daha çok meraktan kaynaklanan bir şey sevgi ise zamanla güvenle birlikte oluşan bir şey diye düşünüyorum. Kafana çok takma bu konuyu. Ayrı ayrı ikinizin de kendisine vakit ayırması gerek. Bırak o taatilini yapsın o da yıl içinde bunalmıştır kafasını dağıtmaya ihtiyacı vardır, kendine geldiği zaman seninle ilgilenir. Sen de işten kalan vakitlerinde mesela eline güzel bir kitap alıp keyif yap. Hem kafanı dağıtırsın.
Kalori sepetini deneyeceğim ben de bakalım benim kendi hesabım mı doğru yoksa bu mu :)
evde sıkıntı o kadar çok ki keske elımde olsada yapsam... hep sıkıntı hep sıkıntı
Canım anlıyorum seni benim de öyle ama bir şekilde bu sıkıntıyla dertlerle sorunlar ile başetmek zorundayız ve yıpranmayı minımuma indirmek için kendimize de zaman ayırmamız biraz da olsa kafamızı dağıtmamız gerekiyor.
keşke bende tatile gidebilsem
süper bişey tabiki.ben yediklerimi yazmaktan b-ıkıyorum cetvele:))yaz yaz bitmiyor.ama bugün fena değildim.az yağlıydı ama salçalıydı tatlım yaşu kalori cetveli varya oradan takip ediyorum kilomu ve neredeyse hiç 900 ün üstüne çıkmadım ,, ne yersem yiyim yani sence işe yaramıyormu o tatlım??
canm benm akşam olması ve kalorili şeyler olması kötü ama gün boyu düzgün bişey yememişsin zaten.bendede öle oluyor gün boyu az yersem akşam deli gibi saldırıyorum.canm pizzamı istedi ne???dünkü menüm berbat ötesiydii ama çok açtım kendime hakim olamadımmm
uyanınca 2 kayısı
sabah:1 rafadan haş yumurta, çeyrek dilim karpuz, yarım kk light beyaz peynir, domates salatalık.
öğlen- ara: 1 ayran (kardeşim börek yiyordu onun böreginin ucundan birazcık aldım)
akşam:1 ayran, 3 dilim pizza, 1 suffle
telafi etmem gerektiğinin farkındaydım. akşam yemeginin ardından leslie 4 mil videosuyla lesliden daha tempolu spor yaptım. sonra 40 mekik çektim, sonra pilates yapmaya çalıştım ama pek yapamadım sanırım
tekrar leslie yapcaktım ama elektirik gitti zaten çok yorulmuştum yattım
12 bardak da suyum var
doğrudur tatlım.700 kalori 3 dilim pizza aman allahımkızlar bu kalori sepeti doğru hesaplıyor di mi? yaptığım sporları da çıkarınca pek bi kalori kalmadı bende?
yediklerimin hepsi 1100 küsür kalori sporları ekleyince 648 kalori oldu :S bir sufle 315 3 dilim karışık pizza 700 kalori diyor
canım inanılmaz sıkkın kızlar herkes bişiler diyebilir mi desteğinize ihtiyacım var...
süper bişey tabiki.ben yediklerimi yazmaktan b-ıkıyorum cetvele:))yaz yaz bitmiyor.ama bugün fena değildim.
canm benm akşam olması ve kalorili şeyler olması kötü ama gün boyu düzgün bişey yememişsin zaten.bendede öle oluyor gün boyu az yersem akşam deli gibi saldırıyorum.canm pizzamı istedi ne???
doğrudur tatlım.700 kalori 3 dilim pizza aman allahım
sen senn gibi olsun istiyorsun sanırım.ama erkeklerden öle süreklilik yada incelik beklememek lazım.sonucta yapı itibariyle odunlarr:)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün ben idrarla gebelik testi yaptım:)
pozitif gibi yarın kandada yaptıracam.seviniyimmi üzülüyimmi bilemdim.ama korksamda artık istiyorum sanırım.
çünkü hedefim 3 bebiş yavaş yavaş başlamalıyım artık.
ammmma takımdan ayrılmaya hiç niyetim yok.ilk3 ay kilo verebiliyorum bildiğim kadarıyla en azından 5 kilo vermek sitiyorum.sonra hamilelikle umarım daha fazla kilo almadan 70 kilo gibi doğum yaparsam doğum sonrası bikaç ay içinde cıtır bi anne olabilirim.tabi bu hedefim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün ben idrarla gebelik testi yaptım:)
pozitif gibi yarın kandada yaptıracam.seviniyimmi üzülüyimmi bilemdim.ama korksamda artık istiyorum sanırım.
çünkü hedefim 3 bebiş yavaş yavaş başlamalıyım artık.
ammmma takımdan ayrılmaya hiç niyetim yok.ilk3 ay kilo verebiliyorum bildiğim kadarıyla en azından 5 kilo vermek sitiyorum.sonra hamilelikle umarım daha fazla kilo almadan 70 kilo gibi doğum yaparsam doğum sonrası bikaç ay içinde cıtır bi anne olabilirim.tabi bu hedefim.
:))inşallah.ama kendimi bu seneki kadar hiç ii hissetmedim kilo vermek bana cok ii geldi:)inşallah devam edebilirim:)Hayırlısı olsun canım benim. Sonuç ne olursa sevin sen. :) Çıtır çok güzel bir anne olacaksin merak etme. :)
calışıyorum aslında insanlar olur mu hiç felan diolar ama ben bi çocuğn en az iki kardeşi olmasından yanayım hatta 3 te olabilir:)tebrik ederim.3 bebis cok güzel tabiki allah herkese nasip etsin ama bi o kadarda zor ben kendimden biliyorum ama onlarin bir gülüsü bir kelimesi herseyi silip götürüyo.saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah bebisini.
hemen menümü yazip cikmam lazim kizimi okuldan alacam
sabah
1 kase yogurt
ögle
1 tabak sebze yemegi
ara 1 sosis 1 dilim ekmek
aksamada tokum en fazla 1 kase yogurt salata yerim bi tanede meyve
spor sabah 50 mekik
ögle 30 dk yürüyüs
saat 2 gibi tekrar 30 dk yürüdüm
simdide okula gidecem o da gidis gelis bi 40-50 dk sürüyor
aksamada 50 mekik cekip uyurum
kızlar bi de ben amway in legume kompleksini ve krom pkolinatını kullanıyodum.umarım bebişe bi zararı olmamıştır??biri soya fasulyesi özü diğeri bildiğin krom???
sevgili annemiz pegasus deneyimlerinden veya diğer arkidişlerim etraftan duymuşsunuzdur?bişi olmaz demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?