Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım test için gittiğinde sorarsın canım. Ne olacağı belli olmuyor hassas bir durum.

canım tebrik ederim. umarım hamilesindir.

menümü yazayım 810 kalori;

sabah:1 kk light beyaz peynir, dometes salatalık, 1 yesil biber, 1ufak sosis, yarım dilim kepek ekmeği
öğle: çeyrek dilim incir tatlısı, 1 sarma
akşam:1 ufak karnıyarık, 1 kaşık pilav, bir kaşık taze fasülye, salata

henüz spor yapmadım ama yine mekik ve leslie yapcam... kalori sepetine göre hedefime istediğim sürede ulaşmam için günde 1000 kalori yeterliymiş :s ben bunu 900 yaptım günde 900'ü geçmeme kararı verdim

güzel olmuş canm bu kalori hesabını bende sevdm.hatta eğlenceli bile geldi:)

kızlarrr menümü yazayım:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,4 zeytin,1 lokma reçel,1 kaşık kekik salatası
ara:1 elmma,2 kayısı
öğle:1 tabak sebze yemeği,yarım kase yoğurt,yarım dilim ekmek
ara:1 dilim karpuz
ara:2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yoğurtla
akşam:4 tane küçük yaprak sarma,2 dlim kepekli biberli ekmek,domates salatalık.
yediklerimi geniş hesapladım 1300 kalori yaptı.daha az yiyemem heralde artık

Son düzenleme:
Kızlar dün can sıkıcı bi durumum vardı,hiç anlatıp tekrar yaşamak istemiyorum. Bugünde öğlen girdim,bi kişi davet ettim,sonra buraya gelip bisürü alıntı yaptım ama cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım. Kuzenimin cumartesi nişanı var,kapıya geldi zorla benide aldı götürdü nişan alışverişine. Kıramadım bende...
Şu saatte eve geldik ya,hala eksikleri var

sabah
hic bisey
ögle 1 porsiyon balik bugulama
ara
azcik menemen
aksam
2 kasik ftazefasülye 1 kase cacik
spor
50 mekik
30 dk yürüyüs
30 dk basen icin spor
Çok güzel canım

Bravo canım ellerine sağlık:)Ben yememek için hiçbişey yapmıyorum. Niye kendine tuzak hazırlıyorsun:)

Aaaa hoşbeş yenir mi kız o,bi başlayınca duramıyor insan:)

Cuma sabahı bi mesaj yazıp gittin canım,biz hala izmirdeyiz gibi bişey:) hatta bende dedimki ''kızlar estentenen geldi mesaj yazdı ama kilo yok,ben mi göremiyorum dedim'' :)

O yüzmeyle o döner kola erimiştir herhalde:) Ama kaçamak olmasa o spor çok daha işine yarardı orası ayrı:)

İnsan yola çıkınca bütün düzen bozuluyor canım ya,yinede gayet iyi atlatmışsın sen

Peki canım sıfırları unutmam:)
Bu hafta herkes 1 kilo vereceğine söz verdi,rekor kıracaz inşallah

Manken adayları diye başlarsan menün neye benzerse benzesin beğenmemel olmazki:)

Güzel spor yapıyorsun canım ya maşallah
kuzusununkuzusu neredesin , 2gündür göremiyorum seni , merak ettim canım????
Biraz canım sıkıldı ama döndüm canım,burdayım. Beni merak ettiğin için teşekkür ederim :)))

süpersin canım ,,,çok zorlama ama yarın arttırırsın 10 tane daha , bende çok ardarda çekemiyorum 15 te bi dinleniyorum ,, tebrik ediorum seni azminden dolayı ,yapamıyorum deyipte oturmadın bravooo
Callanetics'in karın egzersizlerine bi baksanız,mekik gibi sırtı yormuyor ve inceltmede çok daha etkili. Tavsiye ederim

Kek hariç gerisi güzel,azcıkda fanta fena:)

İçinde 3 dilim pizza olan bi menü bu kadar az kalorili mi?
Sporları düşmeden yazsan bak nasıl oluyor:)

Bu kelin ilacı olsada kendi başınada sanada sürse keşke:)
Canım siz evlenmeyi planlıyorsunuz,sevgiden niye şüphe ediyorsun. Adam manyak mı sevmediği kızla evlensin,bunu bi defa kendine yapmaz.
Böyle kuşkular hem senin hem onun hayatını burnundan getirir. Belki adamın karakteri budur,fazla ilgi gösteremiyordur. Sen uzun zamandır tanıyordun değil mi,bilirsin nasıl bir kişiliği olduğunu. normalde çok ilgili alakalı biriydide sana mı yapmıyor?
Hem o kaçan kovalanır hikayesi bi yere kadar canım,illa ki yakalanıyorsun:) Erkekler ömür boyu kimseyi kovalamaz,yakaladığı biri içinde 24saat ilgi,çaba sarfetmez:)
Eğer güven ve sevginiz varsa ilgi ihtiyacını dizginlemeni tavsiye ederim,çoğu erkekte boğucu bir etki yapabilir bu.
Bende bunun tam tersi geçerli,erkek arkadaşım kız gibi hassas duygusaldı,onun hayatında bi ben olayım benimkinde bi o olsun istiyordu. başkasıyla tel.de geçirdiğim 2dk yı kıskanırdı,bende fazla özgürlükçüyüm:)
İnsanın arkadaşlara,kuzenlere,yabancılarada ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlarımla sinemaya gitmeye,kuzenlerimle alışverişe çıkmaya ihtiyacım olduğunu anlatamadım.
Sürekli hayatındaki insanla olmak sıkıcı bana göre,ondan başka bi hayatımda olsun istedim,bunun karşısında beni sevmiyor musun diyodu:) Ne alakaysa:)
Saatlerce süren telefon görüşmeleri,her boş vakti beraber geçirmek,kısacası her haltı beraber yemek bana göre değil...offf anlatırken bile sıkıcı günlerimi yaşadım be:)
Sende aynı hataya düşme lütfen,bu bi karakter meselesi. Seni sevip sevmemesinin göstergesi değildir kesinlikle.
Ama eğer sana olan tavırlarından,konuşmalarından başka başka şeylerden bu sonucu çıkarıyorsan bilemicem:26:

Aaaaa bende şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki:26: Kız bizi bırakma tamam mı,hedefine sadık kal:) çıtır anne ol
Eğer istiyorsan inşallah hamilesindir canım,test sonuçlarını hemen paylaş hemen hemen

Güzel canım

kuzu öğlen gelmişsin ama takıma katılmak isteyenlerden birini davet edip gitmişsin.nirelerdesin.prensesiminde dediği gibi yanaş yamacıma bakıyım dün bugün yoktun menüler mi bozuldu noldu??
Yukarda anlattım:) burdayım artık

Kızlae ya son bir buçuk saattir şekerim bir düştü düşüş o düşüş ne yediysem kar etmedi çok kötü oldum ben
Geçmiş olsun canım,dikkat et. Uzun süre düzelmezsen bi doktora görün:26:

Şuleeeee dön artık ya,arayı uzattıkça birdaha gelmeyeceğini düşünmeye başlıyorum

Gereken kalorinin altında beslenmek sağlığına zarar verir tatlım,kaloriyi kısacağına sporunu artır bence

kuzuuuuu kuzuuuuuuuu nasılsın?

Kesinlikle kötüyüm ama daha kötü olmamak için şimdi yazmıcam:26:
Sen nasılsın çıtır anne adayı:)

Ay şimdi seni eleştirmekte olmazki:) Ama hamileysen sakın kilo alayım deme,zarif bir hamile ne kadar şık görünüyor ya

bebeğim 2 gün gelmedin merak ettim.özlettin kendini
çıtır anne adayı kafaya koydu bu defa 20 kilo alıp dubaya dönemyecek.en fazla 80 le kapaacam hatta en büyük isteğim 75 en fazla.çünkü bedenim kaldırmıyor.kızımda çok tansiyonum yükseldi.bende bunu aşırı kiloya bağlıyorum.desteğinize ihtiyacım var kuzum yaaa:)
bu arada ne canını sıkmışsa boşver tatlım ya herksin Allah gönlüne göre verir bugün olmadı yarın.müstakınıda verir seni üzenlerin.

09.07.2012

kahvaltı
bi parça ekmek,2 dilim peynir ve çay

saat 4'te
3 kaşık buldur pilavı,3kaşık patlıcan tava ,bir kase yoğurt

Sabahtan yapmıştım sporumu,2 saat callanetics ve plates,sonrasında 1 saat yürüyüş.

10.07.2012

kahvaltı
2dilim peynir,azıcık zahter-zeytinyağı,1dilim ekmek,çay

akşam
1kase kuru fasülye,bir kase yoğurt

henüz spor yapmaya vaktim olmadı ama akşama kadar hiç oturmadık,nişan alışverişinde Mersin'in altı üstüne geldi. Ayaklarım sızlıyor. Yinede callanetics beni bekler,uyumadan sporumu yapıcam. Bugün akrabalarım sen gerçekten zayıfladın yahu deip durdular:)) Bu 5kiloyu vermeden önce görmüşlerdi hepsi:)
Dünde annem üstümü değiştirirken odama dalmıştıda bacakların inceldi senin deyince affettim o dalışı:))

Ay şimdi seni eleştirmekte olmazki:) Ama hamileysen sakın kilo alayım deme,zarif bir hamile ne kadar şık görünüyor ya

demi yaaa:)çok özeniyorum öle önde sadece bi göbek geri yerler zayıf hamilelere:)her ne kadar ben onları leblebi yutmuş solucanlar die yersemde(kedi uzanamadığı cigere mındar der hesabı)çok özenirim onlara.öle olacam inşallah o yüzden beni daha sert eleştirinki yemiyim.bugün akşama kadar gayet ii tuttum kendimi ama akşam arkadaşta cayın yanına biberli ekmek,sarmada koktu die yiyiverdim:)

evt cnm kosusturma cok.insallah dedigin gibi olur

Evet evet 80 çok,sen 75 le kapat,doğum sonrası onu 6 ay içinde 65 yapıveririz:) mis gibi olur
Sen yeterki burda ol,destek oluruz elbette. Senin kilo kontrolün şuan hepimizinkinden çok daha önemli aslında,bu dönemi dikkatli atlatmalıyız
Atlatırızda zaten,yaparız biz

Leblebi yutmuş solucan mı:) Ay çok güldüm buna ya,bide asıl niyetini itiraf ediyorsun ya çok tatlısın sen yaa:))))

yok cnm olmamistir.ben hamilelikte soya sütü icerdim emzirikende kromuda arastirdim onunda bir zarari yokmus yani icini ferah tut.

bacakların incelmiş deyince affettim o dalışı:))))))))))))
mersin ve hatay cok benziyor.kızlar bilmez die bende kekik yazdım ama bizde zahter dioruz:)
bkatıklı ekmeğede biberli ekmek yazdım:
hatta libyeyede börülce:))))))))
menülerin 2 öğün sen tam karataycı oldun.
yavrum sen bu kadarla nasıl doyuyon?benm dişimin kovuğuna yetmezzz bu yediklerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…