hamiş mi oldun sen yoksa?
kızlar bi de ben amway in legume kompleksini ve krom pkolinatını kullanıyodum.umarım bebişe bi zararı olmamıştır??biri soya fasulyesi özü diğeri bildiğin krom???
sevgili annemiz pegasus deneyimlerinden veya diğer arkidişlerim etraftan duymuşsunuzdur?bişi olmaz demi?
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün ben idrarla gebelik testi yaptım:)
pozitif gibi yarın kandada yaptıracam.seviniyimmi üzülüyimmi bilemdim.ama korksamda artık istiyorum sanırım.
çünkü hedefim 3 bebiş yavaş yavaş başlamalıyım artık.
ammmma takımdan ayrılmaya hiç niyetim yok.ilk3 ay kilo verebiliyorum bildiğim kadarıyla en azından 5 kilo vermek sitiyorum.sonra hamilelikle umarım daha fazla kilo almadan 70 kilo gibi doğum yaparsam doğum sonrası bikaç ay içinde cıtır bi anne olabilirim.tabi bu hedefim.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pozitif gibi yarın kandada yaptıracam.seviniyimmi üzülüyimmi bilemdim.ama korksamda artık istiyorum sanırım.
ammmma takımdan ayrılmaya hiç niyetim yok.ilk3 ay kilo verebiliyorum bildiğim kadarıyla en azından 5 kilo vermek sitiyorum.sonra hamilelikle umarım daha fazla kilo almadan 70 kilo gibi doğum yaparsam doğum sonrası bikaç ay içinde cıtır bi anne olabilirim.tabi bu hedefim.
Kızlae ya son bir buçuk saattir şekerim bir düştü düşüş o düşüş ne yediysem kar etmedi çok kötü oldum ben
canım tebrik ederim. umarım hamilesindir.
menümü yazayım 810 kalori;
sabah:1 kk light beyaz peynir, dometes salatalık, 1 yesil biber, 1ufak sosis, yarım dilim kepek ekmeği
öğle: çeyrek dilim incir tatlısı, 1 sarma
akşam:1 ufak karnıyarık, 1 kaşık pilav, bir kaşık taze fasülye, salata
henüz spor yapmadım ama yine mekik ve leslie yapcam... kalori sepetine göre hedefime istediğim sürede ulaşmam için günde 1000 kalori yeterliymiş :s ben bunu 900 yaptım günde 900'ü geçmeme kararı verdim
Çok güzel canımsabah
hic bisey
ögle 1 porsiyon balik bugulama
ara
azcik menemen
aksam
2 kasik ftazefasülye 1 kase cacik
spor
50 mekik
30 dk yürüyüs
30 dk basen icin spor
Bravo canım ellerine sağlık:)Ben yememek için hiçbişey yapmıyorum. Niye kendine tuzak hazırlıyorsun:)dün temizlik hazırlık misafir faln derken gelemedim :/ dünki menüm :
sabah: domates salatalık, azcık sucuklu ve peynirli yumurta, ve bir lokma diyet ekmeginin üstüne süürülmiş labne
ara: 1 şeftali
öğlen ya da ara: bir magnum mini
akşam:yarım kase çorba, 1 kaşık taze fasülye 1 kaşık pilav 1 ufak karnıyarık.( misafir vardı her şeyden az az yedim
yemekten yarım saat sonra saat 5 bucukta:
bir dilim muhallebili tatlı. içinde ceviz ve kuru incir var az şekerli ve az yağlı kendi ellerimle yaptım
sabahtan beri temizlik yaptık vei tekrar süpürdüm balkonları yıkadm. misafirler gidince de yürüyüşe çıktım 45 dk. sonra 3 yaşındaki kuzenimi parka götürdüm top oynadık onun kaçan toplarının peşinde koşturdum baya yoruldum anlayacagınız leslie yapamadım bugün :/
su: 13 bardak.
Aaaa hoşbeşslm kızlar ,, dün
sabah : 1 az yağda kavrulmuş yumurta , YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ , 1 adet çilek reçel
öğle : patlıcan yemeği (yarım) , yarım yeşil biber , 3 kaşı pilav, 2 kaşık yoğurt
ara : 1 şeftali
akşam : öğlen yemeğinin aynısı
ara : 2 hoşbeş (insan yedikçe daha çok acıkıyor ya karnım çok güzel doymuştu ama niye yediysem hoşbeşi:26:)
35 dk tempolu koşu ,,başkada bişi yapamadım
Cuma sabahı bi mesaj yazıp gittin canım,biz hala izmirdeyiz gibi bişey:) hatta bende dedimki ''kızlar estentenen geldi mesaj yazdı ama kilo yok,ben mi göremiyorum dedim'' :)Yok canım cuma sabahı değil cts sabahı eve geldim ama onda da onbeş dakika bile durmadan yine yola çıktım. Dün gece saat ikide döndüm istanbul'a. Artık sonunda evdeyim. :) Günlerdir arabada yarım yamalak uyumaktan yorgun düşmüşüm dün gece eve gelir gelmez yatağın üstünde sızmış kalmışım. :)
O yüzmeyle o döner kola erimiştir herhalde:) Ama kaçamak olmasa o spor çok daha işine yarardı orası ayrı:)kızlar gelelim menüme dün kuzenimle havuza gittim sabah kızılayda kahvaltı yaptık
5 zeytin, kibrit kutusu kadar peynir ,incecik dilim kaşarın yarsının yarısı ,sucuklu yumurta (3 kişi bölüştük ) 12 dilim domates(tüm domatesti sanırım) kepek ekmek yoktu yuvarlak ekmekten 1 tane yedim minikler varya
havuzda çok çok çok yüzdüm kaydım eğlendim baya
öğlen
döner ekmek kola başka bişi yoktu içeri yiyecekte almıyolardı üzgünüm
akşam
bişi yemedim arkadaşın düğünü vardı 4x4 kare ölçtüm pasta yedim o kadar bayada su içtim havuzda baya su yuttum
spor yapmadım ama 5-6 saat belki fazla yüzdüm
İnsan yola çıkınca bütün düzen bozuluyor canım ya,yinede gayet iyi atlatmışsın senen güzelll günler sizin olsun canlarım.
dünki menümü yazayım:
sabah: yolda:1 dilim ekmek ve 1 dilim kaşar peynri
ara:1 parca çiko ısırdım
ara:1 tane mısır gevreği
yoldan eve gelir gelmez,;2 erik daha yedim.yemek daha hazır deildi
öğle:yarım tabak makarna.yarım kase yoğurt,2 parça haş tavuk
akşam:nişandardövr tabağında 3 çatal aldım mezelerden,1 kaytaz böreği,1 de içli köfte yedim.erken kalktık ordan(10,30)
gece:1 türk kahvesi
Peki canım sıfırları unutmam:)kızlar takım olarak bu hafta sondan 3. olmuşuz.fena haldeyiz haftaya kendimizi toparlamamız lazım..
kuzum msj paylaşmayanların yanına koca bir 0 yazayı unutma.
artık erime zamanı yyazda geldi.
azcık boğazımızı tutalım.
Manken adayları diye başlarsan menün neye benzerse benzesin beğenmemel olmazki:)slm manken adaylari :))
hemen menü yaziyorum
sabah
1 fincan mate cayi
ögle
2 adet balik teflonda yagsiz
cocuklara spagetti yapmistim 1 catalda ondan
2 kasik yogurt olsa daha cok yerdim kalmamisti neyyse yeniden mayaladim yarina hazir olur :))
aksam yine teflonda bu defa tavuk gögsü ve limonlu salata düsünüyorum
spor olarak sabah 30 dk yürüyüs
ögle 45 dk yürüyüs
aksamada 30 dk basen 50 mekik ve 50 bisiklet mekigi
aksamkileri daha yapmadim simdi basen calisicam aksam uyumadan öncede digerleri
simdi kalkim mutfagimi toparlayip spora basliyorum aksama yeniden gelmeye calisirim
Güzel spor yapıyorsun canım ya maşallahslm ,,
menüm;
sabah : 2 tane salatalık , yarımın diliminde yarısının yarısı çavdar ekmeğinin üzerine acı biber salçası sürdüm
öğle : 1 tabak patlıcan yemeği , 1 adet samandağ biberi , yarımın yarrısı cavdar ekmeği
ara : 10 tane balık kraker , 1 tane armut
akşam : 1 tabak makarna
ara : kahve şekersiz
spor :sabah : 55 dk yürüyüşle karışık koşu , 80 mekik
akşam : 35 dk tempolu koşu , 50 mekik daha
toplamda 853 kalori (fazla fazla yazdım)
Biraz canım sıkıldı ama döndüm canım,burdayım. Beni merak ettiğin için teşekkür ederim :)))kuzusununkuzusu neredesin , 2gündür göremiyorum seni , merak ettim canım????
Callanetics'in karın egzersizlerine bi baksanız,mekik gibi sırtı yormuyor ve inceltmede çok daha etkili. Tavsiye ederimsüpersin canım ,,,çok zorlama ama yarın arttırırsın 10 tane daha , bende çok ardarda çekemiyorum 15 te bi dinleniyorum ,, tebrik ediorum seni azminden dolayı ,yapamıyorum deyipte oturmadın bravooo
Kek hariç gerisi güzel,azcıkda fanta fena:)gelelimmm bana kızlar:
sabah:2 dilim ekmek,1 parça peynir,1 haş yumurta,bol salata,4 zeytin,2 lokma reçel
ara:2 erik
öğle:1 tabak türlü,1 küççücük lahmacun(1 dilim ekmek niyetine:))))
arA:1 dilim kek
ara:1 bardak fanta,çekirdek
akşam:100 gr kadr et,4 kaşık yoğurtlu kabak,1 kase corba,3 lokma ekmek
İçinde 3 dilim pizza olan bi menü bu kadar az kalorili mi?dünkü menüm berbat ötesiydii ama çok açtım kendime hakim olamadımmm
uyanınca 2 kayısı
sabah:1 rafadan haş yumurta, çeyrek dilim karpuz, yarım kk light beyaz peynir, domates salatalık.
öğlen- ara: 1 ayran (kardeşim börek yiyordu onun böreginin ucundan birazcık aldım)
akşam:1 ayran, 3 dilim pizza, 1 suffle
telafi etmem gerektiğinin farkındaydım. akşam yemeginin ardından leslie 4 mil videosuyla lesliden daha tempolu spor yaptım. sonra 40 mekik çektim, sonra pilates yapmaya çalıştım ama pek yapamadım sanırım
tekrar leslie yapcaktım ama elektirik gitti zaten çok yorulmuştum yattım
12 bardak da suyum var
Bu kelin ilacı olsada kendi başınada sanada sürse keşke:)canım inanılmaz sıkkın kızlar herkes bişiler diyebilir mi desteğinize ihtiyacım var...
nişanlımla konuştuk biraz önce çok sıkıldım bunaldım diyorum bende sıkıldım napim diyo o tatılde ben burda çalışıyorummm ya bunun nedense beni sevdiğine bi türlü emin olamadım yardım edin ya napcam ben benm kıymetimi bilsin ama normal taktıkler işe yaramıyo aramıyım o arasın dıyorum o ustume dussun dıyorum arıyo ama hıc neden ole davrandıgımı fark etmıyo kaçan kovanılır onun ıcın gecerli değil yardım edin kafayı yıycem....
Aaaaa bende şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki:26: Kız bizi bırakma tamam mı,hedefine sadık kal:) çıtır anne olkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Güzel canımhemen menümü yazip cikmam lazim kizimi okuldan alacam
sabah
1 kase yogurt
ögle
1 tabak sebze yemegi
ara 1 sosis 1 dilim ekmek
aksamada tokum en fazla 1 kase yogurt salata yerim bi tanede meyve
spor sabah 50 mekik
ögle 30 dk yürüyüs
saat 2 gibi tekrar 30 dk yürüdüm
simdide okula gidecem o da gidis gelis bi 40-50 dk sürüyor
aksamada 50 mekik cekip uyurum
Yukarda anlattım:) burdayım artıkkuzu öğlen gelmişsin ama takıma katılmak isteyenlerden birini davet edip gitmişsin.nirelerdesin.prensesiminde dediği gibi yanaş yamacıma bakıyım dün bugün yoktun menüler mi bozuldu noldu??
Geçmiş olsun canım,dikkat et. Uzun süre düzelmezsen bi doktora görün:26:Kızlae ya son bir buçuk saattir şekerim bir düştü düşüş o düşüş ne yediysem kar etmedi çok kötü oldum ben
Şuleeeee dön artık ya,arayı uzattıkça birdaha gelmeyeceğini düşünmeye başlıyorumcanım tebrik ederim. umarım hamilesindir.
Gereken kalorinin altında beslenmek sağlığına zarar verir tatlım,kaloriyi kısacağına sporunu artır bencemenümü yazayım 810 kalori;
sabah:1 kk light beyaz peynir, dometes salatalık, 1 yesil biber, 1ufak sosis, yarım dilim kepek ekmeği
öğle: çeyrek dilim incir tatlısı, 1 sarma
akşam:1 ufak karnıyarık, 1 kaşık pilav, bir kaşık taze fasülye, salata
henüz spor yapmadım ama yine mekik ve leslie yapcam... kalori sepetine göre hedefime istediğim sürede ulaşmam için günde 1000 kalori yeterliymiş :s ben bunu 900 yaptım günde 900'ü geçmeme kararı verdim
kuzuuuuu kuzuuuuuuuu nasılsın?
kızlarrr menümü yazayım:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,4 zeytin,1 lokma reçel,1 kaşık kekik salatası
ara:1 elmma,2 kayısı
öğle:1 tabak sebze yemeği,yarım kase yoğurt,yarım dilim ekmek
ara:1 dilim karpuz
ara:2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yoğurtla
akşam:4 tane küçük yaprak sarma,2 dlim kepekli biberli ekmek,domates salatalık.
yediklerimi geniş hesapladım 1300 kalori yaptı.daha az yiyemem heralde artık
Kızlar dün can sıkıcı bi durumum vardı,hiç anlatıp tekrar yaşamak istemiyorum. Bugünde öğlen girdim,bi kişi davet ettim,sonra buraya gelip bisürü alıntı yaptım ama cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım. Kuzenimin cumartesi nişanı var,kapıya geldi zorla benide aldı götürdü nişan alışverişine. Kıramadım bende...
Şu saatte eve geldik ya,hala eksikleri var
Çok güzel canım
Bravo canım ellerine sağlık:)Ben yememek için hiçbişey yapmıyorum. Niye kendine tuzak hazırlıyorsun:)
Aaaa hoşbeşyenir mi kız o,bi başlayınca duramıyor insan:)
Cuma sabahı bi mesaj yazıp gittin canım,biz hala izmirdeyiz gibi bişey:) hatta bende dedimki ''kızlar estentenen geldi mesaj yazdı ama kilo yok,ben mi göremiyorum dedim'' :)
O yüzmeyle o döner kola erimiştir herhalde:) Ama kaçamak olmasa o spor çok daha işine yarardı orası ayrı:)
İnsan yola çıkınca bütün düzen bozuluyor canım ya,yinede gayet iyi atlatmışsın sen
Peki canım sıfırları unutmam:)
Bu hafta herkes 1 kilo vereceğine söz verdi,rekor kıracaz inşallah
Manken adayları diye başlarsan menün neye benzerse benzesin beğenmemel olmazki:)
Güzel spor yapıyorsun canım ya maşallah
Biraz canım sıkıldı ama döndüm canım,burdayım. Beni merak ettiğin için teşekkür ederim :)))
Callanetics'in karın egzersizlerine bi baksanız,mekik gibi sırtı yormuyor ve inceltmede çok daha etkili. Tavsiye ederim
Kek hariç gerisi güzel,azcıkda fanta fena:)
İçinde 3 dilim pizza olan bi menü bu kadar az kalorili mi?
Sporları düşmeden yazsan bak nasıl oluyor:)
Bu kelin ilacı olsada kendi başınada sanada sürse keşke:)
Canım siz evlenmeyi planlıyorsunuz,sevgiden niye şüphe ediyorsun. Adam manyak mı sevmediği kızla evlensin,bunu bi defa kendine yapmaz.
Böyle kuşkular hem senin hem onun hayatını burnundan getirir. Belki adamın karakteri budur,fazla ilgi gösteremiyordur. Sen uzun zamandır tanıyordun değil mi,bilirsin nasıl bir kişiliği olduğunu. normalde çok ilgili alakalı biriydide sana mı yapmıyor?
Hem o kaçan kovalanır hikayesi bi yere kadar canım,illa ki yakalanıyorsun:) Erkekler ömür boyu kimseyi kovalamaz,yakaladığı biri içinde 24saat ilgi,çaba sarfetmez:)
Eğer güven ve sevginiz varsa ilgi ihtiyacını dizginlemeni tavsiye ederim,çoğu erkekte boğucu bir etki yapabilir bu.
Bende bunun tam tersi geçerli,erkek arkadaşım kız gibi hassas duygusaldı,onun hayatında bi ben olayım benimkinde bi o olsun istiyordu. başkasıyla tel.de geçirdiğim 2dk yı kıskanırdı,bende fazla özgürlükçüyüm:)
İnsanın arkadaşlara,kuzenlere,yabancılarada ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlarımla sinemaya gitmeye,kuzenlerimle alışverişe çıkmaya ihtiyacım olduğunu anlatamadım.
Sürekli hayatındaki insanla olmak sıkıcı bana göre,ondan başka bi hayatımda olsun istedim,bunun karşısında beni sevmiyor musun diyodu:) Ne alakaysa:)
Saatlerce süren telefon görüşmeleri,her boş vakti beraber geçirmek,kısacası her haltı beraber yemek bana göre değil...offf anlatırken bile sıkıcı günlerimi yaşadım be:)
Sende aynı hataya düşme lütfen,bu bi karakter meselesi. Seni sevip sevmemesinin göstergesi değildir kesinlikle.
Ama eğer sana olan tavırlarından,konuşmalarından başka başka şeylerden bu sonucu çıkarıyorsan bilemicem:26:
Aaaaa bende şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki:26: Kız bizi bırakma tamam mı,hedefine sadık kal:) çıtır anne ol
Eğer istiyorsan inşallah hamilesindir canım,test sonuçlarını hemen paylaş hemen hemen
Güzel canım
Yukarda anlattım:) burdayım artık
Geçmiş olsun canım,dikkat et. Uzun süre düzelmezsen bi doktora görün:26:
Şuleeeee dön artık ya,arayı uzattıkça birdaha gelmeyeceğini düşünmeye başlıyorum
Gereken kalorinin altında beslenmek sağlığına zarar verir tatlım,kaloriyi kısacağına sporunu artır bence
Kesinlikle kötüyüm ama daha kötü olmamak için şimdi yazmıcam:26:
Sen nasılsın çıtır anne adayı:)
Ay şimdi seni eleştirmekte olmazki:) Ama hamileysen sakın kilo alayım deme,zarif bir hamile ne kadar şık görünüyor ya
:))inşallah.ama kendimi bu seneki kadar hiç ii hissetmedim kilo vermek bana cok ii geldi:)inşallah devam edebilirim:)
calışıyorum aslında insanlar olur mu hiç felan diolar ama ben bi çocuğn en az iki kardeşi olmasından yanayım hatta 3 te olabilir:)
zorluklarının yanında herşeyleri ayrı bi güzel.Allah herkese yaşatsın kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan:)
cok güzel koşuşturmayla beraber yediklerin süper ve sporunuda aksatmıyorsun en yakın zamanda 3 cocuk annesi olduğuna kimse inanmıyacak.inaşallah cıtır bi anne olacaksın:)
bebeğim 2 gün gelmedin merak ettim.özlettin kendini
çıtır anne adayı kafaya koydu bu defa 20 kilo alıp dubaya dönemyecek.en fazla 80 le kapaacam hatta en büyük isteğim 75 en fazla.çünkü bedenim kaldırmıyor.kızımda çok tansiyonum yükseldi.bende bunu aşırı kiloya bağlıyorum.desteğinize ihtiyacım var kuzum yaaa:)
bu arada ne canını sıkmışsa boşver tatlım ya herksin Allah gönlüne göre verir bugün olmadı yarın.müstakınıda verir seni üzenlerin.
demi yaaa:)çok özeniyorum öle önde sadece bi göbek geri yerler zayıf hamilelere:)her ne kadar ben onları leblebi yutmuş solucanlar die yersemde(kedi uzanamadığı cigere mındar der hesabı)çok özenirim onlara.öle olacam inşallah o yüzden beni daha sert eleştirinki yemiyim.bugün akşama kadar gayet ii tuttum kendimi ama akşam arkadaşta cayın yanına biberli ekmek,sarmada koktu die yiyiverdim:)
kızlar bi de ben amway in legume kompleksini ve krom pkolinatını kullanıyodum.umarım bebişe bi zararı olmamıştır??biri soya fasulyesi özü diğeri bildiğin krom???
sevgili annemiz pegasus deneyimlerinden veya diğer arkidişlerim etraftan duymuşsunuzdur?bişi olmaz demi?
09.07.2012
kahvaltı
bi parça ekmek,2 dilim peynir ve çay
saat 4'te
3 kaşık buldur pilavı,3kaşık patlıcan tava ,bir kase yoğurt
Sabahtan yapmıştım sporumu,2 saat callanetics ve plates,sonrasında 1 saat yürüyüş.
10.07.2012
kahvaltı
2dilim peynir,azıcık zahter-zeytinyağı,1dilim ekmek,çay
akşam
1kase kuru fasülye,bir kase yoğurt
henüz spor yapmaya vaktim olmadı ama akşama kadar hiç oturmadık,nişan alışverişinde Mersin'in altı üstüne geldi. Ayaklarım sızlıyor. Yinede callanetics beni bekler,uyumadan sporumu yapıcam. Bugün akrabalarım sen gerçekten zayıfladın yahu deip durdular:)) Bu 5kiloyu vermeden önce görmüşlerdi hepsi:)
Dünde annem üstümü değiştirirken odama dalmıştıda bacakların inceldi senin deyince affettim o dalışı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?