ay inşallah bişey olursa bu yüzden cok üzülürümyok cnm olmamistir.ben hamilelikte soya sütü icerdim emzirikende kromuda arastirdim onunda bir zarari yokmus yani icini ferah tut.
Evet evet 80 çok,sen 75 le kapat,doğum sonrası onu 6 ay içinde 65 yapıveririz:) mis gibi olur
Sen yeterki burda ol,destek oluruz elbette. Senin kilo kontrolün şuan hepimizinkinden çok daha önemli aslında,bu dönemi dikkatli atlatmalıyız
Atlatırızda zaten,yaparız biz
Leblebi yutmuş solucan mı:) Ay çok güldüm buna ya,bide asıl niyetini itiraf ediyorsun ya çok tatlısın sen yaa:))))
ay inşallah bişey olursa bu yüzden cok üzülürümyok cnm olmamistir.ben hamilelikte soya sütü icerdim emzirikende kromuda arastirdim onunda bir zarari yokmus yani icini ferah tut.
Evet evet 80 çok,sen 75 le kapat,doğum sonrası onu 6 ay içinde 65 yapıveririz:) mis gibi olur
Sen yeterki burda ol,destek oluruz elbette. Senin kilo kontrolün şuan hepimizinkinden çok daha önemli aslında,bu dönemi dikkatli atlatmalıyız
Leblebi yutmuş solucan mı:) Ay çok güldüm buna ya,bide asıl niyetini itiraf ediyorsun ya çok tatlısın sen yaa:))))
inşallah canm ya benm yüzümden bişey olursa üzülürüm.yok cnm olmamistir.ben hamilelikte soya sütü icerdim emzirikende kromuda arastirdim onunda bir zarari yokmus yani icini ferah tut.
Bravo canım ellerine sağlık:)Ben yememek için hiçbişey yapmıyorum. Niye kendine tuzak hazırlıyorsun:)
Callanetics'in karın egzersizlerine bi baksanız,mekik gibi sırtı yormuyor ve inceltmede çok daha etkili. Tavsiye ederim
İçinde 3 dilim pizza olan bi menü bu kadar az kalorili mi?
Sporları düşmeden yazsan bak nasıl oluyor:)
Gereken kalorinin altında beslenmek sağlığına zarar verir tatlım,kaloriyi kısacağına sporunu artır bence
bacakların incelmiş deyince affettim o dalışı:))))))))))))
mersin ve hatay cok benziyor.kızlar bilmez die bende kekik yazdım ama bizde zahter dioruz:)
bkatıklı ekmeğede biberli ekmek yazdım:
hatta libyeyede börülce:))))))))
menülerin 2 öğün sen tam karataycı oldun.
yavrum sen bu kadarla nasıl doyuyon?benm dişimin kovuğuna yetmezzz bu yediklerin?
sorma tatlılığın yanında azcık kıskanc ve kötüyüm sanırım kuzummm
1- misafir vardı hayatım yapmak zorundaydık
2- çok duydum deniiyeceğim şimdi Callanetics'i
3-3 dilim karışık pizza 700 kalori o gün altığım tüm kalori 1270 küsür ama inat edip çok spor yaptığım için sonuçta kalanı :650 gibi bir rakam oluyormuş tatlım
4- şu kadar besin bana yetiyıor da artıyor bile canım yoksa zorlamam sporumu da yeterince yaptığımı düşğünüyorum
Peki canım,eğer kısıtlamıyorsan sorun yok,ben sağlığın için demiştim zaten. Keşke yemedende yaşayabilsek:)
Callanetics'i dene canım,sonra fikrini söyle merak ediyorum. Ben hergün yapıyorum,bu inceldin sözlerini ona bağlıyorum:) Rakam olarak kilo kaydı sağlamıyor zaten,sadece sıkılaştırıp inceltiyormuş.
Aynadan memnun kalayımda tartı isterse 100 desin:)
menümü yazayım 810 kalori;
sabah:1 kk light beyaz peynir, dometes salatalık, 1 yesil biber, 1ufak sosis, yarım dilim kepek ekmeği
öğle: çeyrek dilim incir tatlısı, 1 sarma
akşam:1 ufak karnıyarık, 1 kaşık pilav, bir kaşık taze fasülye, salata
henüz spor yapmadım ama yine mekik ve leslie yapcam... kalori sepetine göre hedefime istediğim sürede ulaşmam için günde 1000 kalori yeterliymiş :s ben bunu 900 yaptım günde 900'ü geçmeme kararı verdim
evet bebişim ya hamişim heralde :)kandada görmeden emin olamıyorum ama:)
Kızlae ya son bir buçuk saattir şekerim bir düştü düşüş o düşüş ne yediysem kar etmedi çok kötü oldum ben
menümü yazayım 810 kalori;
sabah:1 kk light beyaz peynir, dometes salatalık, 1 yesil biber, 1ufak sosis, yarım dilim kepek ekmeği
öğle: çeyrek dilim incir tatlısı, 1 sarma
akşam:1 ufak karnıyarık, 1 kaşık pilav, bir kaşık taze fasülye, salata
henüz spor yapmadım ama yine mekik ve leslie yapcam... kalori sepetine göre hedefime istediğim sürede ulaşmam için günde 1000 kalori yeterliymiş :s ben bunu 900 yaptım günde 900'ü geçmeme kararı verdim
kızlarrr menümü yazayım:
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 haş yumurta,4 zeytin,1 lokma reçel,1 kaşık kekik salatası
ara:1 elmma,2 kayısı
öğle:1 tabak sebze yemeği,yarım kase yoğurt,yarım dilim ekmek
ara:1 dilim karpuz
ara:2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yoğurtla
akşam:4 tane küçük yaprak sarma,2 dlim kepekli biberli ekmek,domates salatalık.
yediklerimi geniş hesapladım 1300 kalori yaptı.daha az yiyemem heralde artık
Kızlar dün can sıkıcı bi durumum vardı,hiç anlatıp tekrar yaşamak istemiyorum. Bugünde öğlen girdim,bi kişi davet ettim,sonra buraya gelip bisürü alıntı yaptım ama cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım. Kuzenimin cumartesi nişanı var,kapıya geldi zorla benide aldı götürdü nişan alışverişine. Kıramadım bende...
Şu saatte eve geldik ya,hala eksikleri var
Çok güzel canım
Bravo canım ellerine sağlık:)Ben yememek için hiçbişey yapmıyorum. Niye kendine tuzak hazırlıyorsun:)
Aaaa hoşbeşyenir mi kız o,bi başlayınca duramıyor insan:)
Cuma sabahı bi mesaj yazıp gittin canım,biz hala izmirdeyiz gibi bişey:) hatta bende dedimki ''kızlar estentenen geldi mesaj yazdı ama kilo yok,ben mi göremiyorum dedim'' :)
O yüzmeyle o döner kola erimiştir herhalde:) Ama kaçamak olmasa o spor çok daha işine yarardı orası ayrı:)
İnsan yola çıkınca bütün düzen bozuluyor canım ya,yinede gayet iyi atlatmışsın sen
Peki canım sıfırları unutmam:)
Bu hafta herkes 1 kilo vereceğine söz verdi,rekor kıracaz inşallah
Manken adayları diye başlarsan menün neye benzerse benzesin beğenmemel olmazki:)
Güzel spor yapıyorsun canım ya maşallah
Biraz canım sıkıldı ama döndüm canım,burdayım. Beni merak ettiğin için teşekkür ederim :)))
Callanetics'in karın egzersizlerine bi baksanız,mekik gibi sırtı yormuyor ve inceltmede çok daha etkili. Tavsiye ederim
Kek hariç gerisi güzel,azcıkda fanta fena:)
İçinde 3 dilim pizza olan bi menü bu kadar az kalorili mi?
Sporları düşmeden yazsan bak nasıl oluyor:)
Bu kelin ilacı olsada kendi başınada sanada sürse keşke:)
Canım siz evlenmeyi planlıyorsunuz,sevgiden niye şüphe ediyorsun. Adam manyak mı sevmediği kızla evlensin,bunu bi defa kendine yapmaz.
Böyle kuşkular hem senin hem onun hayatını burnundan getirir. Belki adamın karakteri budur,fazla ilgi gösteremiyordur. Sen uzun zamandır tanıyordun değil mi,bilirsin nasıl bir kişiliği olduğunu. normalde çok ilgili alakalı biriydide sana mı yapmıyor?
Hem o kaçan kovalanır hikayesi bi yere kadar canım,illa ki yakalanıyorsun:) Erkekler ömür boyu kimseyi kovalamaz,yakaladığı biri içinde 24saat ilgi,çaba sarfetmez:)
Eğer güven ve sevginiz varsa ilgi ihtiyacını dizginlemeni tavsiye ederim,çoğu erkekte boğucu bir etki yapabilir bu.
Bende bunun tam tersi geçerli,erkek arkadaşım kız gibi hassas duygusaldı,onun hayatında bi ben olayım benimkinde bi o olsun istiyordu. başkasıyla tel.de geçirdiğim 2dk yı kıskanırdı,bende fazla özgürlükçüyüm:)
İnsanın arkadaşlara,kuzenlere,yabancılarada ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlarımla sinemaya gitmeye,kuzenlerimle alışverişe çıkmaya ihtiyacım olduğunu anlatamadım.
Sürekli hayatındaki insanla olmak sıkıcı bana göre,ondan başka bi hayatımda olsun istedim,bunun karşısında beni sevmiyor musun diyodu:) Ne alakaysa:)
Saatlerce süren telefon görüşmeleri,her boş vakti beraber geçirmek,kısacası her haltı beraber yemek bana göre değil...offf anlatırken bile sıkıcı günlerimi yaşadım be:)
Sende aynı hataya düşme lütfen,bu bi karakter meselesi. Seni sevip sevmemesinin göstergesi değildir kesinlikle.
Ama eğer sana olan tavırlarından,konuşmalarından başka başka şeylerden bu sonucu çıkarıyorsan bilemicem:26:
Aaaaa bende şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki:26: Kız bizi bırakma tamam mı,hedefine sadık kal:) çıtır anne ol
Eğer istiyorsan inşallah hamilesindir canım,test sonuçlarını hemen paylaş hemen hemen
Güzel canım
Yukarda anlattım:) burdayım artık
Geçmiş olsun canım,dikkat et. Uzun süre düzelmezsen bi doktora görün:26:
Şuleeeee dön artık ya,arayı uzattıkça birdaha gelmeyeceğini düşünmeye başlıyorum
Gereken kalorinin altında beslenmek sağlığına zarar verir tatlım,kaloriyi kısacağına sporunu artır bence
Kesinlikle kötüyüm ama daha kötü olmamak için şimdi yazmıcam:26:
Sen nasılsın çıtır anne adayı:)
09.07.2012
kahvaltı
bi parça ekmek,2 dilim peynir ve çay
saat 4'te
3 kaşık buldur pilavı,3kaşık patlıcan tava ,bir kase yoğurt
Sabahtan yapmıştım sporumu,2 saat callanetics ve plates,sonrasında 1 saat yürüyüş.
10.07.2012
kahvaltı
2dilim peynir,azıcık zahter-zeytinyağı,1dilim ekmek,çay
akşam
1kase kuru fasülye,bir kase yoğurt
henüz spor yapmaya vaktim olmadı ama akşama kadar hiç oturmadık,nişan alışverişinde Mersin'in altı üstüne geldi. Ayaklarım sızlıyor. Yinede callanetics beni bekler,uyumadan sporumu yapıcam. Bugün akrabalarım sen gerçekten zayıfladın yahu deip durdular:)) Bu 5kiloyu vermeden önce görmüşlerdi hepsi:)
Dünde annem üstümü değiştirirken odama dalmıştıda bacakların inceldi senin deyince affettim o dalışı:))
Bende geçen gün börülce yazdım ama bizde acebek diyoruz:)
Canım bu 2 çğün tam bana göre,eskiden anneme derdim illa 3 yapalım biz ne kadar düzensiz besleniyoruz diye. Karatay teyzeme göre doğrusu buymuş:)
sabah 9-10 arası kahvaltı,akşam üzeri 4-5 gibide yemk yiyorum. Akşam bazen meyve bazen yoğurt,inan hiç acıkmıyorum.
Ama okul başlayınca bozulacak tabi,sabahın altısında evden çıkınca öğleni bekleyemeyip kahvaltı yapıyorum,öğle yemeğinde herkes yerken bende duramayıp öğlende yiyorum:) akşam eve 7-8 gibi gelince yorgunluktan acıkıyor insan
Ama okul başladığında zayıf olacağım için sorun olmaz
Kıskanabiliriz canım o gayet normal:) ama kötü değilsin.
Hayır yani o nasıl bir bünyedir sadece bebek gelişiyor ama heryer harika,haketmiyorlar mı kıskanılmayı:)
Zeynepcim,çalış seninde olsun
Eki Görüntüle 461931 Eki Görüntüle 461932 Eki Görüntüle 461933 Eki Görüntüle 461934 Eki Görüntüle 461935
bugün biz biz olalı 1 yıl
bugün biz nişanlanalı 7 ay bittiayyy allahım inşallah daha uzun beraber olmamızı nasip eder
inşallah canım :) ne güzel bir yıl olacak darısı benim başıma
inşallah canım sen inanılmaz sabırlısın ben olsam bu kadarına dayanamazdım kıskançlık yapardım onun için bu konuda seni tebrik ediyorum allah senin içinde en güzelini yazsın güzel insanlarla karşılaştırsın sevgine verdiğin emeği karşılıksız bırakmasın
canım muhtemelen sıkılaştırıyordur ama ısınma hareketleri bile çok zor benim hibi hiç esnek olmayan bir kız için.. 40 dakika yaptım ama öldüm resmen ne sabırlıymışım kendime şaştım o hareketlerde 100er saniye durmak için inat ettiğime şaştımben yine mekik çekeyim en iyisi bir süre
Sporun güzel canım maşallah,bak bu callanetics'e bi başladın madem 2-3 daha tekrarlasan zorlanmamaya başlıcan benden demesi:) ilk deneyim boşa gitmesin hani tek derdim oyemekten sonra da 2 top dondurma yedim 895 oldu kalorim
gelelim spora. bugun yeterince spor yaptım bence.
öğleden sonra 10 dakikalık pazar alışverisi ve poşetlerle 1 saat yürüyüş: 350 kalori
akşamdan sonra 5 dakika bisiklet 5 dakika bacak haraketi, 10 dakika twist yaptım parkta.
dondurmadan sonra ise 40 dakika Callanetics yaptım ve bugün ömrümün rekoru olarak 55 mekik çektim.
kalori sepetine Callanetics ve twisti hesaplatamadım onlardan yaktıklarımı saymadan, diğerleriyle kalan :419 kalori
2 lirte+ 1 bardak da su içtim şekerler :) bence fena değildi bu gün..
Canım nişan benim değil kuzenimin:) biz ayrıldık ki...kendi yediklerime kendim utandım yedikten bi on dk sonra yüzdüm yüzdüm yüzdüm koştum kaydıraklara merdıven cık kay gerı cık kay kos kos gerı cık kay erimiştir dimievet ben onu uzun zamandır tanıyorummm ben ama hiç ilişkisini yakından görmedim ki normal arkadaş gibiydik o zaman gayet yakındı belkide bunun yüzünden ilişkide nasıl olduğunu bilmediğim için üzüldüm ... neyse olsun galiba ben kuruntu yapıyorum senin yorumlarını seviyorum açık sözlüsün saklancakta bişi yok zaten kıskanmamak için ne yapabilirim yada ona güvendiğimi belli etmek istiyorummmm..
bravooo sana o zaman nişanın ne zaman oynayacakmıyız geliiyomuyuz senide oynatalım
Çok kötü şeyler yok aslında canım,özellikle akşam köfte sayısı normal,patates kızartma mı? ki öyleyse bile azıcık demişsin:) peynir zeytin domates zaten sorun değil,reçelide bi kase yemedin ya:)dün yediklerim hemencecik yazıyım ama kızmak yok mecbur kaldım pişmanım planlamamıştım özür dilerimm
sabah
nesfıt yarım yaglı sütle
öğlen
et haşlama,bulgur pilavı,kayısı kompostosu
ara
peynir zeytin ve salam azcık ekmek açık çay
akşam
işte iplerin koptupu an....
köte4 tane
patates azcık
peynir zeytin domates reçel ve yoğurt açık çay 2 şekerli ben bugun girmem bidaha çok utandım valla
Maşallah canım,Allah ağız tadıyla tüm istediklerinizi nasip etsin inşallahbugün biz biz olalı 1 yıl
bugün biz nişanlanalı 7 ay bittiayyy allahım inşallah daha uzun beraber olmamızı nasip eder
Güzel menü canımslm kızlar ,, gene bi sürü mesaj ama hiç birine yorum yazacak zamanım yok çok üzgünüm ,,,kızlar dün ki menümü yazayım
sabah : şekersi türk kahvesi , 3 çatal patatesli yumurta , 4 dilim köy peyniri , 1 tane çilek reçeli , yarım dilim çavdar ekmeği
öğle : 1 kaseden biraz az patlıcan yemeği , 1 tane yeşil biber , 4 dilim köy peyniri , yarım dilim çavdar
ara : 1 dilim börek
akşam : 30 gram yağsız fırında pişmiş kıyma , yarım dilim çavdar , 1 bardak kola eşiliğinde
ara : şekerisz türk kahvesi
misafirim vardı çok yogundum o yüzden spor yapamadım ama bütün gün hiç oturmadım yemek yap markete git sofrayı topla en büyük sporumu bugün böyle yaptım heralde:)
toplamda 670 kal
Başlarda yaparken resmen elim ayağım titriyordu canım ama 3-4 gün sonra alışıyorsun ve zorlanmadan yapıyorsun. ÜStüne gitsen yaparsın aslında sende,harbiden iyi bak birdaha düşün:))
Sporun güzel canım maşallah,bak bu callanetics'e bi başladın madem 2-3 daha tekrarlasan zorlanmamaya başlıcan benden demesi:) ilk deneyim boşa gitmesin hani tek derdim o
Canım nişan benim değil kuzenimin:) biz ayrıldık ki...
Kıskançlık biraz zor dizgnleniyor galiba ama en azından bu göstermemeye çalışabilirsin.
Bak mesela bende o kadar kısıtladığı şey vardı ki,ayrılınca oluşan bu rahatlık ondan vazgeçmeyi kolaylaştırıyor. Yokluğunun varlığından daha huzur verici olması onun için dezavantaj işte, o olmayınca üstümden yük kalktı sanki:) Bunu hissettirme işte,hayatını kısıtlayan bi faktör olma. Sırf senin için yapmaktan vazgeçtiği şeyler içinde kalıyor,sana karşı büyüyor. En ufak sıkıntıda hemen aklına senin için vazgeçtikleri gelir. Ben hayatımdaki insanın normal düzenimi değiştirmesi değilde düzenime dahil olması taraftarıyım. Hayatımdan bişey çıkarmak zorunda kalmayım ama gel sende dahil ol:) Mesela çevresindekilerin tpounu birden kıskanma:) Arkadaşlarıyla etrafındakilerle tanış ve sana yanlış gelen bi davranış görürsen onu o zaman dile getir.Bi kızı gerçekten haklı bi sebeple kıskandığında ''sen zaten herkesi kıskanıyorsun'' diye düşünmesin,kendini savunacak pay bırak. Sonuçta bu adam seninle birlikte,hemde evleniyorsunuz. Bi defa onun hayatında ilk sırada olduğunu unutma,sen didikledikçe kendi yerini sarsarsın.
Hayatınızda sıkıntı yaratacak birileri varsa bunu o kızlarla hallet,rahatsız et,istemediğini belli et ve onlar çıksın hayatınızda,ama bunu nişanlına belli etme.
Seni hep iyi niyetli bilsin,sen önyargısız yaklaşmışken dışardakiler huzur bozan olsun:) Belli etmeden çıkar onları hayatından.
Sürekli her hareketi incelediğini,herkesten kıskandığını bilirse boğulur.Numara yap hayatım,güvendiğini ve boş yere kıskanmadığını bilirse bir kıskançlık krizinde sana hak verir,bu kız bişe söylüyorsa demekki gördüğü bişey var der. Bu konuda kendine güvendir,her şeyi kıskanmayan biri bişeyi kıskanıp sorun çıkarıyorsa haklıdır değil mi,sen her hareketi kıskansanda belli etmeki olay çıkardığında haklılık payın kalsın:)
Belli bi noktadan sonra sende alışırsın canım,bu duygular seninde huzurunu kaçırır. Eğer güvenini sarsacak bi hareketini görmüyorsan güven ona,bunu kendi huzurun için yap.
Sürekli diken üstünde yaşamak senin hayatını zorlaştırır.
Umarım herşey istediğin gibi olur,Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım.
Çok kötü şeyler yok aslında canım,özellikle akşam köfte sayısı normal,patates kızartma mı? ki öyleyse bile azıcık demişsin:) peynir zeytin domates zaten sorun değil,reçelide bi kase yemedin ya:)
Bence çokda sorunlu bi gün değilmiş,kendini rahatsız etme boşuna:)
Maşallah canım,Allah ağız tadıyla tüm istediklerinizi nasip etsin inşallah
Güzel menü canımmisafir işi çok zor hem yoruluyorsun hemde bişeyler hazırlayıp illaki yemek zorunda kalıyorsun :)
dün yediklerim hemencecik yazıyım ama kızmak yok mecbur kaldım pişmanım planlamamıştım özür dilerimm
sabah
nesfıt yarım yaglı sütle
öğlen
et haşlama,bulgur pilavı,kayısı kompostosu
ara
peynir zeytin ve salam azcık ekmek açık çay
akşam
işte iplerin koptupu an....
köte4 tane
patates azcık
peynir zeytin domates reçel ve yoğurt açık çay 2 şekerli ben bugun girmem bidaha çok utandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?